billmes1981 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Ολα καλα παιδια..το αναβαθμησαν τα τσακαλια..Δεν πληρωσα τιποτα.Οσοι ειναι εντος εγγυησεως να το πανε σε Service Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Τι έκαναν; Μόνο αναβάθμιση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Ολα καλα παιδια..το αναβαθμησαν τα τσακαλια..Δεν πληρωσα τιποτα.Οσοι ειναι εντος εγγυησεως να το πανε σε Service Για ποιο λόγο να το πάνε για service παρουσιάζει καποιο πρόβλημα? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Ειχα περασει λαθος ROM βασικα CSC και μου βγαζε μισο μενου δεν με αφηνε να κατεβασω instagram κλπ.Ναι λογικα Nougat εβαλαν..αφου Oreo δεν εχει βγει ακομα για μας Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Ειχα περασει λαθος ROM βασικα CSC και μου βγαζε μισο μενου δεν με αφηνε να κατεβασω instagram κλπ.Ναι λογικα Nougat εβαλαν..αφου Oreo δεν εχει βγει ακομα για μας γενικα απο δω και περα το φλασαρισμα αλλων ρομ θελει προσοχη,δεν ξερω αν εχει περαστει και σε μας αλλα η σαμσουγκ με τα update ιανουαριου προσθεσε ενα καινουριο κλειδωμα που δε σε αφηνει να φλασαρεις με odin ρομ αλλης χωρας απο αυτη που ειναι το κινητο Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Το ξέρω αδερφέ γι'αυτο και δεν το ξανά πειράζω..Ότι ******* έκανα έκανα..Τερμα. Δεν θέλω να μου μείνει στα χέρια το τηλέφωνό.. Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 καλα νεα,αλλα αοριστου χρονου φυσικα : Samsung is now done developing the Android 8.0 Oreo update for the Galaxy S8 and the Galaxy S8+. The beta program ended over a week ago and it’s only a matter of time before this update is released to the public. We can now confirm along with our friends over at GalaxyClub that Samsung has started developing the Android 8.0 Oreo update for the Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy A3 and Galaxy A5 (2017) as well as the Galaxy Tab S3. λινκ :https://www.sammobile.com/news/galaxy-s7-galaxy-a5-galaxy-tab-s3-android-8-0-oreo-update Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Καλο αυτο..οποτε μονο υπομονη..αξιζει το κινητο μας να παρει Oreo ή αλλιως bugOreo :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 ναι ετσι οπως ειναι προβληματικο μεχρι και στα pixel, δεν χρειαζεται βιασυνη Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Στης γυναίκας μου το Α3 ξαφνικά δεν άνοιγε το WiFi. Με την ενεργοποίηση γύριζε συνέχεια το σήμα της φόρτωσης/ αναμονής. Και μετά έκανε επανεκκίνηση. Έγιναν τα πάντα και δεν έστρωσε. Το πήγα στον Γερμανό, από όπου και είχε αγοραστεί μέσω επιδότησης. Στάλθηκε Αθήνα από Κρήτη και μέσα σε 5 εργάσιμες ήταν στα χέρια μου με αλλαγμένη πλακέτα (έγραφε πως έγινε αλλαγή ηλεκτρονικού κυκλώματος, οπότε αυτό φαντάζομαι). Η αλήθεια είναι πως φοβόμουν γιατί γενικά το κινητό έχει πέσει αρκετές φορές κάτω, έχει μερικά σημάδια στο πλαίσιο και λίγο ραγισμένο tempered (το δεύτερο γιατί το πρώτο ήδη το είχαμε αλλάξει). Μου έκανε λοιπόν εντύπωση πως υπήρχε αυτό το γεγονός στην περιγραφή της παραλαβής της συσκευής, αλλά η επισκευή έγινε κανονικά στην εγγύηση, χωρίς κόστος για εμένα. Μπράβο τους λοιπόν, γιατί άλλο γνωστό μαγαζί μου είχε "σφάξει" εγγύηση με άσχετες δικαιολογίες!! Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Ειχα περασει λαθος ROM βασικα CSC και μου βγαζε μισο μενου δεν με αφηνε να κατεβασω instagram κλπ.Ναι λογικα Nougat εβαλαν..αφου Oreo δεν εχει βγει ακομα για μας Αφού δουλεύει μην τα πηραζεται εμένα γιατί είναι μια χαρά δεν το πήραζω αφού δουλεύει δουλεύει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Τωρα BILLY5 δεν το ξανα πειραζω πιστεψε με.. Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Τωρα BILLY5 δεν το ξανα πειραζω πιστεψε με.. Σκέψου θέλω να ξεφορτωθώ τις εφαρμογές που έχει της Microsoft και το tablet και το κινητό και δεν τα πειράζω τα έχω απενεργοποιήσει και αφού δεν μου τρώνε RAM και αφού δουλεύει το κινητό και το tablet αφήνω πως σε έχει. ότι δουλεύει δεν το πειράζουμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Παλικαρια καλησπερα..κανα νεο για την Oreo για το κινητο μας ή ακομα εν αναμονη? Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Κάτσε να ομαλοποιηθεί σε s8 & s7...και βλέπουμε για μας... Άσε που με αυτά που ακούμε για την oreo, καλύτερα να μην έρθει... Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Καλημερα παιδια.Αξιζει να το αγορασω?Τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Φιλε μου aras ειναι ενα τηλεφωνο με καλα χαρακτηριστικα(αναλογα βεβαια για το τι χρηση προορίζεται).Εγω προσωπικα ευχαριστημενος ειμαι..λιγο η μπαταριουλα του να κραταγε περισσοτερο θα ηταν σουπερ αλλα μην τα θελω και ολα δικα μου.. Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Η καμερα ειναι καλη φιλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 για μενα ικανοποιητικη μπορω να πω..16 MPixel η μπροστα και 8 η selfi Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 13 η κύρια... Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Ναι συγνωμη..13 η κυρια οντως :D Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Ευχαριστω παιδες. Το αlways on display τρωει μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Δεν έχω δει σημαντική διαφορά μιας και την εχω ενεργοποιημένη μόνο την ημέρα... Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Το γαλαζιο χρωμα φαινεται πολυ ωραιο.Ποσοι το εχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Καλημερα παιδια.Το Αlways on display το χω σηνεχεια ανοιχτο και αναλογα με τον φωτισμο αναβει περισσοτερο ή λιγοτερο.Καταναλωνει λιγο μπαταρια αλλα οχι κατι τρελλο..Εγω το μαυρο χρωμα εχω Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts