Jump to content

Samsung Galaxy A3 (2017)

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ολα καλα παιδια..το αναβαθμησαν τα τσακαλια..Δεν πληρωσα τιποτα.Οσοι ειναι εντος εγγυησεως να το πανε σε Service

Samsung Galaxy A54 8/128

• Απαντήσεις 625
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ολα καλα παιδια..το αναβαθμησαν τα τσακαλια..Δεν πληρωσα τιποτα.Οσοι ειναι εντος εγγυησεως να το πανε σε Service

Για ποιο λόγο να το πάνε για service παρουσιάζει καποιο πρόβλημα?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Ειχα περασει λαθος ROM βασικα CSC και μου βγαζε μισο μενου δεν με αφηνε να κατεβασω instagram κλπ.Ναι λογικα Nougat εβαλαν..αφου Oreo δεν εχει βγει ακομα για μας

Samsung Galaxy A54 8/128

Ειχα περασει λαθος ROM βασικα CSC και μου βγαζε μισο μενου δεν με αφηνε να κατεβασω instagram κλπ.Ναι λογικα Nougat εβαλαν..αφου Oreo δεν εχει βγει ακομα για μας

γενικα απο δω και περα το φλασαρισμα αλλων ρομ θελει προσοχη,δεν ξερω αν εχει περαστει και σε μας αλλα η σαμσουγκ με τα update ιανουαριου προσθεσε ενα καινουριο κλειδωμα που δε σε αφηνει να φλασαρεις με odin ρομ αλλης χωρας απο αυτη που ειναι το κινητο

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Το ξέρω αδερφέ γι'αυτο και δεν το ξανά πειράζω..Ότι ******* έκανα έκανα..Τερμα. Δεν θέλω να μου μείνει στα χέρια το τηλέφωνό..

Samsung Galaxy A54 8/128

καλα νεα,αλλα αοριστου χρονου φυσικα :

Samsung is now done developing the Android 8.0 Oreo update for the Galaxy S8 and the Galaxy S8+. The beta program ended over a week ago and it’s only a matter of time before this update is released to the public. We can now confirm along with our friends over at GalaxyClub that Samsung has started developing the Android 8.0 Oreo update for the Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy A3 and Galaxy A5 (2017) as well as the Galaxy Tab S3.

λινκ :https://www.sammobile.com/news/galaxy-s7-galaxy-a5-galaxy-tab-s3-android-8-0-oreo-update

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Καλο αυτο..οποτε μονο υπομονη..αξιζει το κινητο μας να παρει Oreo ή αλλιως bugOreo :lol:

Samsung Galaxy A54 8/128

ναι ετσι οπως ειναι προβληματικο μεχρι και στα pixel, δεν χρειαζεται βιασυνη

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

• 2 weeks later...

Στης γυναίκας μου το Α3 ξαφνικά δεν άνοιγε το WiFi. Με την ενεργοποίηση γύριζε συνέχεια το σήμα της φόρτωσης/ αναμονής. Και μετά έκανε επανεκκίνηση. Έγιναν τα πάντα και δεν έστρωσε.

Το πήγα στον Γερμανό, από όπου και είχε αγοραστεί μέσω επιδότησης. Στάλθηκε Αθήνα από Κρήτη και μέσα σε 5 εργάσιμες ήταν στα χέρια μου με αλλαγμένη πλακέτα (έγραφε πως έγινε αλλαγή ηλεκτρονικού κυκλώματος, οπότε αυτό φαντάζομαι). Η αλήθεια είναι πως φοβόμουν γιατί γενικά το κινητό έχει πέσει αρκετές φορές κάτω, έχει μερικά σημάδια στο πλαίσιο και λίγο ραγισμένο tempered (το δεύτερο γιατί το πρώτο ήδη το είχαμε αλλάξει).

Μου έκανε λοιπόν εντύπωση πως υπήρχε αυτό το γεγονός στην περιγραφή της παραλαβής της συσκευής, αλλά η επισκευή έγινε κανονικά στην εγγύηση, χωρίς κόστος για εμένα. Μπράβο τους λοιπόν, γιατί άλλο γνωστό μαγαζί μου είχε "σφάξει" εγγύηση με άσχετες δικαιολογίες!!

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αφού δουλεύει μην τα πηραζεται εμένα γιατί είναι μια χαρά δεν το πήραζω αφού δουλεύει δουλεύει

Τωρα BILLY5 δεν το ξανα πειραζω πιστεψε με..

Σκέψου θέλω να ξεφορτωθώ τις εφαρμογές που έχει της Microsoft και το tablet και το κινητό και δεν τα πειράζω τα έχω απενεργοποιήσει και αφού δεν μου τρώνε RAM και αφού δουλεύει το κινητό και το tablet αφήνω πως σε έχει. ότι δουλεύει δεν το πειράζουμε

• 2 weeks later...
Παλικαρια καλησπερα..κανα νεο για την Oreo για το κινητο μας ή ακομα εν αναμονη?

Samsung Galaxy A54 8/128

Κάτσε να ομαλοποιηθεί σε s8 & s7...και βλέπουμε για μας...

Άσε που με αυτά που ακούμε για την oreo, καλύτερα να μην έρθει...

the show must go on...

Φιλε μου aras ειναι ενα τηλεφωνο με καλα χαρακτηριστικα(αναλογα βεβαια για το τι χρηση προορίζεται).Εγω προσωπικα ευχαριστημενος ειμαι..λιγο η μπαταριουλα του να κραταγε περισσοτερο θα ηταν σουπερ αλλα μην τα θελω και ολα δικα μου..

Samsung Galaxy A54 8/128

για μενα ικανοποιητικη μπορω να πω..16 MPixel η μπροστα και 8 η selfi

Samsung Galaxy A54 8/128

Καλημερα παιδια.Το Αlways on display το χω σηνεχεια ανοιχτο και αναλογα με τον φωτισμο αναβει περισσοτερο ή λιγοτερο.Καταναλωνει λιγο μπαταρια αλλα οχι κατι τρελλο..Εγω το μαυρο χρωμα εχω

Samsung Galaxy A54 8/128

• The title was changed to Samsung Galaxy A3 (2017)