Jump to content

ηλικία/φύλο μέλους γιατί γιοκ?

sallax
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί στο μάηφόουν δεν αναφέρονται εξ αριστερών του κάθε ποστ η ηλικία και το φύλο του μέλους? Έχει να κάνει με λόγους περί ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων? Εγώ πάντως τα θεωρώ σημαντικά στη συμβολή μιας πιο ομαλής και κατανοητής συζήτησης... :o

• Απαντήσεις 53
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εγω θα προτιμουσα να φαινεται τουλαχιστον η ηλικια.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Αρχικό Μήνυμα από τον babis

Και εγω θα προτιμουσα να φαινεται τουλαχιστον η ηλικια.

Δεν νομιζω οτι χρειαζετε να φαινετε η ηλικια γιατι αν ειναι καπιος μικρος δεν θελει να φαινετε!!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Θα έπρεπε να φαίνετε....

Ξέρεις πότε να "σεβαστείς" ένα άτομο και πότε όχι.

Για παράδειγμα δεν θα αστειευτείς ένα κατά πολύ μεγαλύτερο σου, αλλά ένα συνομήλικο σου.

(Ο μεγάλος έχει οικογένεια, γυναίκα, πείρα κτλ)

Τέσπα, Θα έπρεπε να υπάρχει και εδώ.

Όντως και εμένα με βοηθούσε να καταλάβω με τι είδους άτομο μιλάω.. Όχι ότι δεν μπορεί να βάλει ότι θέλει ο καθένας.

Ούτε είναι θέμα προσωπικών δεδομένων γιατί όποιος θέλει μπορεί να το δει στο προφίλ ;)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic

Όντως και εμένα με βοηθούσε να καταλάβω με τι είδους άτομο μιλάω.. Όχι ότι δεν μπορεί να βάλει ότι θέλει ο καθένας.

Ούτε είναι θέμα προσωπικών δεδομένων γιατί όποιος θέλει μπορεί να το δει στο προφίλ ;)

Καλύτερα δε θα μπορούσες να το διατυπώσεις φίλε ρηγασνικ. Και γω μ'αυτό το σκεπτικό ακριβώς άνοιξα το θρεντ :) :)

ας γινει μια δημοσκοπηση, ωστε να την λαβουν υπ οψη τους αυτοι που εχουν το site. εγω ψηφιζω να φαινονται τα στοιχεια.

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia5100/1.0 (3.02) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την babis

ας γινει μια δημοσκοπηση, ωστε να την λαβουν υπ οψη τους αυτοι που εχουν το site. εγω ψηφιζω να φαινονται τα στοιχεια.

Otan les stoixia ennois mono ilikia? Pantos se kanena forum apo ti xero den exei ginei kati tetoio kai tha ginei edo?

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Ηλικια και γιατι οχι φυλλο.

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia5100/1.0 (3.02) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την babis

Ηλικια και γιατι οχι φυλλο.

Oraia tote as anoixtoi neo thema me dimoskopisi i as parei thesi o MSK

Αρχικό Μήνυμα από τον babis

... και γιατι οχι φυλλο.

Συμφωνώ. Είναι καλό να βλέπουμε αν είναι γυναίκα ή άνδρας ο χρήστης όταν απαντάμε σε ένα ερώτημα-απορία-πρόταση-άποψη.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Να δείχνει και ηλικία καί φύλο ! Καποιες γυναίκες κρύβονται πίσω απο nick ! Θα πρέπει να ξέρουμε σε τί απευθυνόμαστε :D
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Συμφωνώ απόλυτα, τόσο στην ηλικία όσο και στο φύλο. Το δεύτερο είναι καθαρά πρακτικό όταν απευθυνόμαστε στον άλλον με αντωνυμίες, π.χ. είσαι ευχαριστημένος/η... Το πρώτο το κοιτάω πολύ συχνά στο προφίλ για τους λόγους που είπε ο unreal και ο rigasnic. Συμφωνώ να φαίνεται κάτω από το username αφού ούτως ή άλλως δεν είναι κρυφό
Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Tελικά τι θα γίνει ? Θα αποφασιστεί αν θα μπεί επιτέλους το φύλο και η ηλικία κάτω απο το όνομα ή θα συνεχίσουμε το thread αυτο επαόριστο ? :worry: :lol:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x

Tελικά τι θα γίνει ? Θα αποφασιστεί αν θα μπεί επιτέλους το φύλο και η ηλικία κάτω απο το όνομα ή θα συνεχίσουμε το thread αυτο epa???st? ? :worry: :lol:

Ti ep'aoristo re file, simera to mesimeri anoikse to 8ema kai einai vrady tis idias meras :wacko: :blink: :wacko:

πραγματι κ εγω θα συμφωνησω με τα προαναφερθεντα... κ θα ελεγα πως κ ηλικια κ φυλο θα βοηθουσαν σε συζητησεις διαφορων θεματων κ επιπεδων... :up:

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

Πολύ σωστό.Να φαίνονται και τα δύο. Οχι βέβαια να αρχίσουμε να μην σεβώμαστε κάποιον που λέει την γνώμη του μονο και μονο επειδή ειναι μικρόs.!!!!

Μεχρι στιγμης απο οτι βλεπω οι περισσοτεροι θελουν να εμφανιζεται και η ηλικια και το φυλλο. Administrators & moderators καντε κατι παρακαλω για το αιτημα.

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Ναι να φαίνεται...ή να μπορεί το μέλος να το ορίζει από το προφίλ αν θέλει να φαίνεται ή οχι....

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...