tasos_v Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Εχει αλλάξει κάποιος μπαταρία να μας πεί τι και πόσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Κοντευει να κλεισει 2 χρονια στην αγορα το κινητο! Τι θα γινει, θα πεσει η τιμη;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Κοντευει να κλεισει 2 χρονια στην αγορα το κινητο! Τι θα γινει, θα πεσει η τιμη;;;; Για να μην πέφτει πάει να πει ότι πουλάει. Αγόρασα προ μίας εβδομάδας το MLS Easy S απο το stock house του e-shop με έκπτωση 50% και εγγύηση 6 μηνών. Παρατήρησα ότι η μπαταρία είναι ψιλό-φουσκωμένη εξαντλείται γρήγορα και το e-shop με παρέπεμψε στην MLS. Μίλησα μαζί τους μου πρότειναν δωρεάν μεταφορά με ACS και μου έδωσαν κωδικό. Θα καταθέσω εδώ την εμπειρία μου από την εξυπηρέτηση που έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Για να μην πέφτει πάει να πει ότι πουλάει. Αγόρασα προ μίας εβδομάδας το MLS Easy S απο το stock house του e-shop με έκπτωση 50% και εγγύηση 6 μηνών. Παρατήρησα ότι η μπαταρία είναι ψιλό-φουσκωμένη εξαντλείται γρήγορα και το e-shop με παρέπεμψε στην MLS. Μίλησα μαζί τους μου πρότειναν δωρεάν μεταφορά με ACS και μου έδωσαν κωδικό. Θα καταθέσω εδώ την εμπειρία μου από την εξυπηρέτηση που έχουν. Ναι, θα εχει οντως ενδιαφερον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 (edited) Εχθές πήγα στο υποκατάστημα της MLS που βρίσκεται στην Αργυρούπολη. Ανέβηκα στον 1ο όροφο ήταν δύο κυρίες απευθύνθηκα σε αυτή που κάθεται αριστερά ή άλλη κάτι έγραφε στο PC. Της εξήγησα ότι μάλλον υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία (ήταν φουσκωμένη και τελείωνε γρήγορα) Ζήτησε και της έδωσα την απόδειξη του eshop. Η κυρία αυτή με υπεροπτικό και υποτιμητικό υφάκι άρχισε να διαβάζει δυνατά και μπροστά σε άλλους πελάτες. Πήρατε ένα μεταχειρισμένο κινητό με 35 ευρώωωωώ! Και τώρα μας λέτε ότι έχει πρόβλημα η μπαταρία; Απάντησα ευγενικά ότι έχει 6μήνες εγγύηση και εάν ισχύει παρακαλώ να το ελέγξει ο τεχνικός. Με κοίταξε νευριασμένη και σηκώθηκε απότομα με την μπαταρία του κινητού πηγαίνοντας στον μέσα χώρο που μάλλον βρίσκεται τεχνικός. Επέστρεψε σε 10-15 λεπτά με άλλη μπαταρία και πάλι σε υποτιμητικό ύφος μου είπε. Εντάξει αλλάξαμε την μπαταρία , κάτι άλλο;;; Την ρώτησα πόσο κάνει μια μπαταρία και μου απάντησε πάλι περιφρονητικά , 30 ευρώ. Πέρα όμως από την κακή και αγενή συμπεριφορά της υπαλλήλου έχω να προσθέσω ότι. Το κινητό αν και δεν είναι 1ης γραμμής αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά του λόγω του συστήματος MAIC φωνητικής αναγνώρισης που διαθέτει ( φωνητική κλήση , δωρεάν χάρτες με φωνητική πλοήγηση για Ελλάδα καιρός, πρόγραμμα TV , Φαρμακεία Νοσοκομεία Τράπεζες ΑΤΜ, Βενζινάδικα , με πλοήγηση στα παραπάνω, εκφώνηση ονόματος καλούντος, μετάφραση,ΚΛΠ ΚΛΠ μέχρι και η αριθμομηχανή δέχεται πράξεις με φωνητικά και απαντάει το αποτέλεσμα ) Οι φωνητικές οδηγίες έχουν επιτυχία τουλάχιστον 80% Από εφαρμογές κατά την γνώμη μου υπερπλήρες νομίζω ότι μόνο αυτές αν τις αγόραζε κάποιος θα ισοδυναμούσαν με τα χρήματα που πλήρωσε και η συσκευή δωρεάν ουσιαστικά. Το κινητό αναβαθμίστηκε αυτόματα μόλις συνδέθηκε στο internet απο το site της MLS και άλλαξε η εικόνα του μενού. Μην ρωτάτε για δυνατότητες κάμερας κλπ για κινητό μιλάμε αν και οι φωτογραφίες και τα βιντεάκια βλέπονται ικανοποιητικά. Επίσης -αν εξαιρέσουμε την χείριστη συμπεριφορά της κυρίας- νομίζω η εν γένει πολιτική υποστήριξης της εταιρείας είναι εξαιρετική μιας και διαθέτει και courier να παραλάβει την συσκευή από το σπίτι και να την επιστρέψει πάλι δωρεάν. Χαίρομαι που μια Ελληνική εταιρεία έχει τέτοια ποιοτική λειτουργία στα κινητά της και αρκετά καλή υποστήριξη. Η καλή επίσης εμπειρία που έχω από την εταιρεία MLS είναι το παλιό καλό destinator για symbian που είχα και έχω ακόμη στο παλιό μου ΝΟΚΙΑ Ε66 ( το είχα πληρώσει μάλλινο κάποτε στα 75€) όπως επίσης το destinator για windows mobile. Ουσιαστικά το κινητό το αγόρασα από περιέργεια για το σύστημα MAIC που διαθέτει και μπορώ να πω ότι αξίζει τα χρήματά του 79€ και ότι χρησιμοποιώ αυτό κυρίως αντί του πολύ καλού XIAΟMI MI3 6GB/128Gb. Μην θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση στην εταιρεία πιστέψτε με η γνώμη μου είναι υποκειμενική και ότι έχω αλλάξει και δοκιμάσει παααάρα πολλές συσκευές με διάφορα λειτουργικά. Edited August 25, 2018 by tasos_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts