Jump to content

Πίνετε Coca Cola;

gmo
 Κοινοποίηση

Πίνετε Coca Cola;  

347 members have voted

1. 1. Πίνετε Coca Cola;

• Σε σημείο εθισμού
      79
    • Περιστασιακά
      199
    • Οχι
      69

Recommended Posts

• Απαντήσεις 684
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειναι Αυγουστος του 2004! Ολυμπιακοι αγωνες της Αθηνας! Στο Ελ. Βενιζελος, σε μια αιθουσα αναχωρησεων, καθεται ενας ηλικιωμενος κυριος και περιμενει την πτηση του! Απεναντι του παρατηρει ενα νεο αντρα να βλεπει το ρολόι του, να σηκωνεται βιαστικα και να κατευθυνεται προς την εξοδο για να προλαβει τη δικη του πτηση! Λιγο πριν βγει εξω τον σταματαει ο ηλικιωμενος κυριος που τον ειχε ακολουθησει και του δινει ενα χαρτοφυλακα! Ο νεος αντρας στη βιασινη του πανω τον ειχε ξεχασει εκει που καθοταν! Δεν ηξερε πως να τον ευχαριστησει! Βγαζει ενα μωβ χαρτονομισμα και του το προσφερει λεγοντας του οτι του εχει σωσει τη ζωη! Ο ηλικιωμενος δεν το δεχετε ευγενικα και του λεει οτι ηταν χαρα του που τον βοηθησε! Τοτε ο νεαρος κυριος του δινει την καρτα του και λεει οτι θελει να του δωσει κατι πολυτιμοτερο απο τα 500 ευρω!

Μια συμβουλή! Να μην πινει ποτε Coca Cola στη ζωη του

Η καρτα του κυριου αυτου εγραφε οτι ειναι μανατζερ της Coca Cola!

Ο ηλικιωμενος κυριος ειναι ο παππους ενος φιλου μου!

Βγαλτε μονοι σας τα συμπερασματα!

εχω ακουσει διαφορες εκδοχες αυτου του παραμυθιου !:whistle:

Ποσοστα απο την Pepsi παιρνεις?:shifty::shifty:

Ειναι Αυγουστος του 2004! Ολυμπιακοι αγωνες της Αθηνας! Στο Ελ. Βενιζελος, σε μια αιθουσα αναχωρησεων, καθεται ενας ηλικιωμενος κυριος και περιμενει την πτηση του! Απεναντι του παρατηρει ενα νεο αντρα να βλεπει το ρολόι του, να σηκωνεται βιαστικα και να κατευθυνεται προς την εξοδο για να προλαβει τη δικη του πτηση! Λιγο πριν βγει εξω τον σταματαει ο ηλικιωμενος κυριος που τον ειχε ακολουθησει και του δινει ενα χαρτοφυλακα! Ο νεος αντρας στη βιασινη του πανω τον ειχε ξεχασει εκει που καθοταν! Δεν ηξερε πως να τον ευχαριστησει! Βγαζει ενα μωβ χαρτονομισμα και του το προσφερει λεγοντας του οτι του εχει σωσει τη ζωη! Ο ηλικιωμενος δεν το δεχετε ευγενικα και του λεει οτι ηταν χαρα του που τον βοηθησε! Τοτε ο νεαρος κυριος του δινει την καρτα του και λεει οτι θελει να του δωσει κατι πολυτιμοτερο απο τα 500 ευρω!

Μια συμβουλή! Να μην πινει ποτε Coca Cola στη ζωη του

Η καρτα του κυριου αυτου εγραφε οτι ειναι μανατζερ της Coca Cola!

Ο ηλικιωμενος κυριος ειναι ο παππους ενος φιλου μου!

Όλοι στην παρέα μας έχουμε ένα φίλο που έχει παππού τον ηλικιωμένο κύριο του περιστατικού όπως επίσης και κάποιο φίλο που δούλευε στην coca cola και διαπίστωσε πως κάποιος έπεσε στο καζάνι και εξαφανίστηκε!

Καλά, ελπίζω να μην πείθεται κανείς από παρόμοιες γραφικές ιστορίες. Αν η Coca-Cola ήταν τόσο ακατάλληλη για την ανθρώπινη υγεία, δε θα κυκλοφορούσε σε κάθε σημείο του πλανήτη μας.

Ναι, καλά όλα αυτά που λετε, και σωστά για ολα τα κακα που προκαλη,εγω ομως τωρα τελευτεα εχω φαει κολημα με την MAX:p
[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρειάζεσαι περισσότερο δράση και λιγότερο φιλοσοφία (aka παπαRολογία) στην ζωή σου.

Ρε μαγκες τι παθατε; το σπιτι σας εβρισα; προς τι η ειρωνια ο χλευασμος και οι χαζομαρες; Εγω εγραψα απλως για ενα συμβαν, οπως ακριβως μου το ειπε το φιλαρακι μου! Τωρα, αν μου ειπε ψεματα η ανακριβειες, δεν ειχε λογο να το κανει αυτο!

Ουτε απο την πεπσι τα παιρνω, ουτε παραμυθια λεω, αλλα ουτε και φιλοσοφω (φιλε σχετικε-ασχετε, δοξα το θεο απο δραση αλλο τιποτα στη ζωη μου)

Τωρα το ποσο ακαταλληλη ή καταλληλη ειναι η Coca Cola για την υγεια μας θα σας ρωτησω κατι αλλο!

Θα πινατε καθημερινα και σε μεγαλες ποσοσητες ενα φαρμακο για τον πονοκεφαλο; Αυτο ειχε εφευρει ο φαρμακοποιος Τζον Πεμπερτον το 1886 και μετα το κανανε αναψυκτικο!

Και το γιατι κυκλοφορει σε καθε γωνια της Γης φιλε DENIOR δεν το ξερω! Οπως δεν ξερω γιατι ακομα πουλανε τσιγαρα παντου!

Παντα φιλικα!:D

/photos/thumb/3b8a715ed9e22ea8f340b6ffd9e52c9b.jpg

Και αυτο ο τύπος που δουλευη στην pepsi "ξεδιψάει" με κοκα-κολα

ΕΔΩ

τι παει να πει αυτο? !!

Τωρα το ποσο ακαταλληλη ή καταλληλη ειναι η Coca Cola για την υγεια μας θα σας ρωτησω κατι αλλο!

Θα πινατε καθημερινα και σε μεγαλες ποσοσητες ενα φαρμακο για τον πονοκεφαλο; Αυτο ειχε εφευρει ο φαρμακοποιος Τζον Πεμπερτον το 1886 και μετα το κανανε αναψυκτικο!

Και το γιατι κυκλοφορει σε καθε γωνια της Γης φιλε DENIOR δεν το ξερω! Οπως δεν ξερω γιατι ακομα πουλανε τσιγαρα παντου!

Παντα φιλικα!:D

Μόνο που τα τσιγάρα αποδεδειγμένα βλάπτουν την ανθρώπινη υγεία. Τίποτα ανάλογο δεν έχει αποδειχθεί για την Coca-Cola. Ένα αναψυκτικό είναι. Δεν είναι θνησιγόνος ή καρκινογόνος ουσία.

Επινα φυσιλολογικα μεχρι πριν 2 3 χρονια...Δηλαδη το ψυγειο ειχε παντα 1 μπουκαλι.

Απο τοτε ομως που εβαλα ιντερνετ κ εμαθα ολα τα σχετικα, την εχω κοψει μαχαιρι.Το πολυ πολυ σε κανα μπακαρντι κολα ή 1 δαχτυλο στη ρετσινα.

Μακρυα απο μας η cola :) ...

Ενα ποτηρι ζαχαρη με μια συμπαθητικη γευση, ετσι το βλεπω προσωπικα ...

Υπαρχει η zero και η light

Εγώ τι μόνη που καταλαβαίνω είναι η zero όλες οι άλλες ίδιες μου φένονται;)

τι διαφορά έχει η zero στη γεύση?δεν έχω πιεί ποτέ.:O

iN seArch of a brAin...

http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg

μμμ!!Ησουν διαφωτιστικότατος!!

zero και light -> ξενέρωτα πράγματα!!:p

τσ τσ τσ δεν είστε γευσηγνώστες 10 κιλά παραπάνω ανθρακικό απ'τις άλλες έχει δε το καταλάβατε?Το παράξενο είναι πως αν και δεν έχει ζάχαρη μου φένεται πως είναι ποιο γλυκιά!!!!:confused::ninja::shifty::!::lol:

Hip Hop.

μμμ!!Ησουν διαφωτιστικότατος!!

zero και light -> ξενέρωτα πράγματα!!:p

:p:p:p

η light καλη ειναι η zero ειναι χαλια...:D

εγω παντως πινω μια καθε μερα (μπορει και παραπανω). διαφορα αναμεσα στη light και την κανονικη καταλαβαινω πολυ ευκολα. Απο υγεια ειμαι μια χαρα...και γενικα δ νομιζω να παθαινεις κατι...ο θειος μου πινει το λιγοτερο 2 μπουκαλακια την ημερα και καπνιζει στο νερο 1 πακετο καθημερινα. Ειναι 60+ χρονων και το κανει εδω και πολλα χρονια...Τιποτα δ εχει παθει! Εγω θα συνεχεισω να πινω αφου ειναι απολαυση! γιατι να στερηθω κατι που μου αρεσει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

τι διαφορά έχει η zero στη γεύση?δεν έχω πιεί ποτέ.:O

Είναι σαν ξεζουμισμένη...!:ρ

:p:p:p

η light καλη ειναι η zero ειναι χαλια...:D

Η light είναι πιο ωραία κ από την κλασσική..!:p

ρετσινα με κοκα κολα?

παιζει να το ακουω 1η φορα

εννοειται ρε φιλε!

δεν ξερω τι κανετε εκει...χαμω, αλλα εδω πανω τουλαχιστον οι περισσοτερες παρεες μαζι με τη ρετσινα παιρνουν κ 1 μπουκαλακι κολα...Οι κυριες βλεπεις-κ οχι μονο- την προτιμουν λιγο πιο γλυκια τη ρετσινα.

ρετσινα με κοκα κολα?

παιζει να το ακουω 1η φορα

------------------

@fotis κανε φιλους να δεις καλο...

E...οχι και πρωτη φορα φιλε Kage!

οπου και να πας(ταβερνες,εστιατορια,και ειδικα ρεμπεταδικα)θα δεις να εχουν μαζι με την ρετσινα και κοκα κολα.Το παραξενο θα ειναι να δεις το αντιθετο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ο θειος μου πινει το λιγοτερο 2 μπουκαλακια την ημερα και καπνιζει στο νερο 1 πακετο καθημερινα. Ειναι 60+ χρονων και το κανει εδω και πολλα χρονια...Τιποτα δ εχει παθει!

Ενταξει, θα υπαρχουν και αλλες περιπτωσεις, που δεν πηγαν 60+..

Ειναι πως θα σου "κατσει" ...

Αλλοι με τι ιδιο ,καθημερινο, προγραμμα δεν αντεχουν.......

(Πω πω τι χαρουμενα πραγματα λεω παλι :p)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...