fabo114 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Συμφωνα με την Coca Cola (μπλιααα..) δεν υπαρχει διαφορα στη γευση αναμεσα στην κλασσικη και τη Zero :rolleyes: Απλα, Ήρθε για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις όσων θέλουν να ζήσουν τα «όμορφα» της ζωής, με μηδέν περιορισμούς! Εγω παντως την Coca Cola (μπλιααα..) τη σνομπαρω γιατι μου τη σπανε οι διαφημισεις της. Λες κι αυτο το νεροζουμι ειναι οτι καλυτερο μπορει να πιει καποιος και μας κανει και καλο κιολας. Σιγα σιγα θα μας πεισουν στο τελος. :mad: Πλεον μονο φυσικους χυμους και ice tea ακουμπαω. :up: ...το σκεφτομαι παντως σοβαρα να τα παρατησω ολα και να ανοιξω μπαρακι. :p :rolleyes: facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Χμμμ..με τόση coca cola που πίνω εδώ και 9 χρόνια φαντάζομαι τι μπορεί να έχω πάθει.... Πάντως πράγματι το έχω ακούσει και από άλλα άτομα ότι αν δεν πίνεις συχνά coca cola δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά με την zero... ... :worry: facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Συμφωνα με την Coca Cola (μπλιααα..) δεν υπαρχει διαφορα στη γευση αναμεσα στην κλασσικη και τη Zero :rolleyes: Απλα, Εγω παντως την Coca Cola (μπλιααα..) τη σνομπαρω γιατι μου τη σπανε οι διαφημισεις της. Λες κι αυτο το νεροζουμι ειναι οτι καλυτερο μπορει να πιει καποιος και μας κανει και καλο κιολας. Σιγα σιγα θα μας πεισουν στο τελος. :mad: Πλεον μονο φυσικους χυμους και ice tea ακουμπαω. :up: ...το σκεφτομαι παντως σοβαρα να τα παρατησω ολα και να ανοιξω μπαρακι. :p :rolleyes: Αν ανοίξεις μπαράκι πες μας την διεύθυνση να έρθουμε να σου ζητάμε coca cola:lol: :lol: ... :worry: Προς τι το :worry: ??? 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 τελικα κατεληξα στο εξης συμπερασμα. αν πιω ζιροου με αδειο στομαχι,μου φαινεται δυνατη. αν πιω αφου εχω φαει μου φαινεται μαυροζουμι.. επισης κρυα εχει πιο "δυνατη γευση" τουλαχιστον ετσι μου φανηκε. τελος δε ξερω για εσας αλλα εγω ρευομαιπερισσοτερο με την ζιροου :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Δεν έχω διατριβή στο ρέψιμο με την coca cola γενικότερα άρα δεν ξέρω να σου πω..Πάντως ότι είναι πιο σκούρα στο χρώμα από την κλασική και από την light είναι.. 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Αφηστε την κοπελα κατω ρε αλητες.:p By the way zero και light τι διαφορα εχουν θερμιδικα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Αφηστε την κοπελα κατω ρε αλητες.:p By the way zero και light τι διαφορα εχουν θερμιδικα; zero: 0.3 to 0.5 cal per 100 mL link:http://www.answers.com/topic/coca-cola-zero light: λιγότερο απο 1 θερμίδα link: http://www.coca-colalight.gr/index.jsp mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 ... :worry: Αν ανοίξεις μπαράκι πες μας την διεύθυνση να έρθουμε να σου ζητάμε coca cola:lol: :lol: Προς τι το :worry: ??? Για την κυτταριτιδα :ninja: Δεν μπορεις να πεις, το καμουφλαρισα το λινκ :p facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Για την κυτταριτιδα :ninja: Δεν μπορεις να πεις, το καμουφλαρισα το λινκ :p Δεν έχω...sorry αν στο χάλασα..και ποιο link καμουφλάρισες?!? 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Δεν έχω...sorry αν στο χάλασα..και ποιο link καμουφλάρισες?!? Στο ποστ του #502 που χρησιμποιει αυτη ---> :worry: τη φατσουλα στις 3 τελιτσες που εχει σε παραπεμπει σ'ενα site, γι'αυτο το link μιλαει. Πατα τις "..." και θα το δεις :) It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Στο ποστ του #502 που χρησιμποιει αυτη ---> :worry: τη φατσουλα στις 3 τελιτσες που εχει σε παραπεμπει σ'ενα site, γι'αυτο το link μιλαει. Πατα τις "..." και θα το δεις :) Α καλά..ούτε που το είχα πάρει πρέφα...και το έχω ακούσει και εγώ ότι κάνει κυταρρίτιδα η coca cola όπως όμως και άλλο οποιοδήποτε αναψυκτικό λόγω της ζάχαρης ή οτιδήποτε άλλης γλυκαντικής ουσίας περιέχει... 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 κυτταριτιδα δεν κανει η κοκα κολα αυτη καθαυτη,αλλα η καφεινη που περιεχει. και το καπνισμα δημιουργει μεγαλυτερη κυτταριτιδα απ οτι η καφεινη.. :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 κυτταριτιδα δεν κανει η κοκα κολα αυτη καθαυτη,αλλα η καφεινη που περιεχει. και το καπνισμα δημιουργει μεγαλυτερη κυτταριτιδα απ οτι η καφεινη.. Το κάπνισμα επίσης επιδρά και στο δέρμα και κάνεις και πολλές ρυτίδες στο πρόσωπο λόγω επαναλαμβανόμενων κινήσεων...:X 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Παιδια εμενα προσωπικα η zero μου αρεσει πολυ.... Οι αλλες πλεον μου φαινονται "βαριες"... [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobiras11_vag Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Το 90% απ' αυτά που μας λέει ο φίλος μας ο gmo είναι μούφες.:lol: Σενάρια επιστημονικής φαντασίας και εντυπωσιασμού. Στα πειράματα που λέει ο φίλος μας προχώρησαν οι Mythbusters και για αυτούς που δεν έχουν καλή μνήμη ή δεν το παρακούθησαν ας διαβάσουν αυτά στο link της Wikipedia (μεγαλύτερη online εγκυκλοπέδια στον κόσμο). http://en.wikipedia.org/wiki/MythBusters_%28season_1%29#101_Uses_For_Cola Εεε gmo :shifty: ...:X Καλά όμως η μεγαλύτερη μπαρούφα που είπες ήταν για το τύπο που ήπιε 8 μπουκάλια coca cola και πέθανε. Έκανα ένα γρήγορο search και βρήκα τη πηγή... Κοιτάξτε εδώ site... http://www.all-lies.com/legends/business/products/coke/dangercoke.shtml Site με όνομα all lies και φάκελο legends... Ακόμα στο ίδιο άρθρο λέει ότι ο τύπος ήταν 30 ίντσες ψηλός... ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Δηλαδή άμα βάλω τον τύπο διαγώνια στη τηλεοραση μου θα είναι μικρότερος απ' αυτή... Τι είναι ρε στρουμφάκι;; Και πιο κάτω λέει ότι ο μέσου ύψους άνθρωπος θα πεθάνει με 28 μπουκάλια coca cola. Ε σόρρυ ρε μλκ, αλλά και νερό να πιεις τόσο θα σου βγαίνει απ τα αυτιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 xaxaxa ωραιος ο bobiras :D ειπα κι εγω..τι ειναι αυτα που διαβαζω?:p τωρα θα συνεχισω να πινω αδιακοπα,αν και δεν την ειχα περιορισει :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobiras11_vag Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 xaxaxa ωραιος ο bobiras :D ειπα κι εγω..τι ειναι αυτα που διαβαζω?:p τωρα θα συνεχισω να πινω αδιακοπα,αν και δεν την ειχα περιορισει :lol: Μην ανυσυχείς φίλε μου, πίνε αδιάκοπα. Keep drinking:lol: Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσεις είναι να πάρεις κανά κιλό παραπάνω:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 γι αυτο υπαρχει η zeroooo :D τωρα και με αυτον τον ηλιο..θα τσιμπισω μια :heat: coca cola 4 eVer :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Δυστυχώς πάρα πολύ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 ερε τη μαλακ... πινουμε! www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Outsider Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Ego protimo Pepsi! Einai kalyteri!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keftes Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 ναι πινω και μαλιστα πολυ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CUSTOMADE Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 κλασσικός συνδιασμός καμια-δυο οικογενειακές πίτσες για βραδινό και κανα λιτρο coca-cola(light lol)υπαρχει τιποτα καλυτερο; TRUST YOUR SOLE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Ναι...Πέντε έξι σουβλάκια και οχτώ μπύρες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaplin Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 περιστασιακα, το καλοκαιρι ομως ανεβαινει η συχνοτητα, κατεβαινει πιο ευκολα :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts