Nrg Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Με το φαγητο της μαμας παντα νερακι και μαλιστα εμφιαλομενο, αλλα με γυρους,πιτσες,κεμπαπ μονο κοκα κολα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Με το φαγητο της μαμας παντα νερακι και μαλιστα εμφιαλομενο, αλλα με γυρους,πιτσες,κεμπαμ μονο κοκα κολα! Σωστός!Το τι θα πιείς εξαρτάται και από το φαγητό που τρως, και με τις πίτες γύρω, σουβλάκια και πίτσες, πάει κόκα κόλα!!!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Σωστα...Αμα ειναι να την κανουμε την ζημια να την κανουμε ολοκληρωμενη.:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 τοσες σημειες κανουμε καθημερινα στον οργανισμο μας...ειτε με τα τροφιμα,ειτε με τα ποσιμα,ειτε λογω του περιβαλλοντος.. ετσι ξαφνικα η κοκα κολα μας πειραξε? αλλωστε με μετρο κανεις ποτε δεν επαθε τπτ.. :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 @Freak_of_nature. Σίγουρα, αυτός δεν είναι ο τρόπος, ή η στάση που πρέπει να έχουμε. Δηλαδή "Αφού κάνουμε τόσες ζημιές στον οργανισμό μας, ακόμα μια δεν κάνει διαφορά." It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 παγιδευμενε,δεν ειπα πως ειναι σωστο.. απλα δε μπορουμε ετσι ξαφνικα να ακυρωνουμε τα παντα και για ολα να ευθυνεται μονο ενα πραγμα(ειτε μονο η κοκα κολα η μονο του κατι αλλο) αλλωστε εχω πει σε προηγουμενο ποστ μου πως απο ιατρικης αποψης η κοκα κολα σε νορμαλ ποσοτητα απο την ηλικια των 17 και μετα,δεν ειναι δυνατο απο μονη της να κανει καποια ανεπανορθωτη ζημεια. :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 εγω παντως οταν εχει τσιτσικο το μενου στα καρβουνακι ατην τιμαω αν και με καιει πολυυυυυυυυ αλλα οκ καθε απολαυση απαγορευμενη και βλαβερη ειναι... τι να πω!:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris74 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Παντα νερακι αλλα και λιγο coca δεν βλαπτει:lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Παντα νερακι αλλα και λιγο coca δεν βλαπτει:lol: :lol: :lol: :lol: Και εγώ αυτό πιστεύω, ότι όλα πρέπει να γίνονται με μέτρο.:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Eγώ πίνω πάντα coca cola light που έχει μόνο 1 θερμίδα(αν είναι δυνατόν), όταν έχω λεφτά, διαφορετικά νεράκι του θεού που είναι και υγειηνό:) Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Έχω να πιω Coca ή Pepsi από το 1989. Λοιπά ανθρακούχα Sprite καμιά πενταετία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ελέγχω πολύ καλύτερα το σωματικό μου βάρος. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 φιλτατε ελεφαντα,με ενα ανθρακουχο αναψυκτικο που συνοδευει το γευμα σου μια φορα στο τοσο,δε νομιζω να βλεπεις αλλαγες στην ζυγαρια σου... εκτος αν στο παρελθον επινες 1-2 λιτρα την μερα,οποτε πασο. :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Παντως το ανθρακουχο νερο ειναι πτωχο σε νατριο και καταλληλο για διαιτα! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 εγω χωρίς υπερβολές ενα μπουκάλι την ημέρα 1,5 λιτρo το πίνω μονός μου coca cola MONO :p πρέπει να εχει 1-2 χρόνια , προς το παρών είμαι καλά!! :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Δεν ξέρετε τι συμβαίνει όταν πίνετε Coca Cola; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε: · Τα πρώτα 10 λεπτά: 10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας. (100% της προτεινόμενης ημερήσιας χρήσης.) Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ που κόβει την γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας. · 20 λεπτά: Το ζάχαρό σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό, μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή). · 40 λεπτά: Η απορρόφηση καφεΐνης έχει ολοκληρωθεί. Οι κόρες σας διαστέλλονται, η πίεση του αίματος αυξάνεται και το συκώτι συνεχίζει να ρίχνει ζάχαρη στο αίμα. Oι δέκτες αδενοσίνης στον εγκέφαλό σας φράζουν αποτρέποντας την υπνηλία. · 45 λεπτά: Το σώμα σας ανεβάζει την παραγωγή ντοπαμίνης, ερεθίζοντας τα κέντρα ευχαρίστησης στον εγκέφαλό σας. Είναι ο ίδιος τρόπος που λειτουργεί και η ηρωίνη. · >60 λεπτά: Το φωσφορικό οξύ δεσμεύει το ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο στο χαμηλότερο έντερό σας, παρέχοντας μιας περαιτέρω ώθηση στο μεταβολισμό. Αυτό γίνεται από τις υψηλές δόσεις της ζάχαρης και των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών που αυξάνουν επίσης την ουρική έκκριση του ασβεστίου. · >60 λεπτά: Οι διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης κάνουν παιχνίδι. (Σας κάνει να πρέπει να κατουρήσετε.) Τώρα βεβαιώνεται ότι θα εκκενώσετε το συνδεμένο ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο που πήγαινε στα κόκαλά σας καθώς επίσης και το νάτριο, τον ηλεκτρολύτη και το νερό. · >60 λεπτά: Δεδομένου ότι το rave μέσα σας πεθαίνει, θα αρχίσετε να έχετε μια συντριβή ζάχαρης. Μπορεί να γίνετε οξύθυμοι ή/και αργόστροφοι. Έχετε επίσης τώρα, κυριολεκτικά, κατουρήσει όλο το νερό που περιείχε η Coke, μαζί με τις πολύτιμες θρεπτικές ουσίες που το σώμα σας θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει για να ενυδατώσει το σύστημά σας ή να χτίσει τα ισχυρά κόκαλα και τα δόντια. Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 DHLADH Cavaradossi εγω που πίνω 1,5 εως 2λίτρα την ημέρα ειμαι ενας μαστουρωμένος που παω καθε 45λεπτα στην τουαλέτα & ''τρωω'' 2 κιλά ''ζάχαρη''(απο την κοκα κολα) την ημέρα!:lol: και γιατί ειμαι 1,86υψος και 78κιλα:lol: οεο μήπως πίνω ληγμένη κολα!:lol: κάπου διάβασα σε άλλη σελίδα οτι έγινε και ατύχημα και επεσε και ανθρωπος και τον ήπιαμε! (για όνομα παιδιά βάλτε κανα σουβλάκι μεσα σε κολα και αν γίνει τίποτα πείτε μου (που δεν ειναι και ζωντανό) :lol: :lol: :lol: :!: :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 DHLADH Cavaradossi εγω που πίνω 1,5 εως 2λίτρα την ημέρα ειμαι ενας μαστουρωμένος που παω καθε 45λεπτα στην τουαλέτα & ''τρωω'' 2 κιλά ''ζάχαρη''(απο την κοκα κολα) την ημέρα!:lol: και γιατί ειμαι 1,86υψος και 78κιλα:lol: οεο Κάνε πρώτα μια γαστροσκόπηση, και μετά έλα να τα πούμε, που χαίρεσαι κιόλας...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 πριν 2 μήνες γενικές εξετασης (ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ) πολυ ευχαρίστως στης στέλνω να δεις! τόσα τρώμε μακάρι να ηταν μόνο αυτό (πέστε μου κάτι υγιεινό που υπάρχει)εκτος τα βιολογικά :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 πριν 2 μήνες γενικές εξετασης (ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ) Εκανες γαστροσκόπηση; Τι ακριβώς εννοείς γενικές εξετάσεις; Γενική αίματος; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Οχι γενικές δεν λεω μονο αίματος-ου*ων-γαστροσκόπηση(απο το λαιμο)-πάγκρεας -υπερήχους καρδιάς και κ.α. ! λογω κληρονομικού ιστορικού κάνω κάθε χρόνο εξετεσης (όλες) μέχρι και κοπώσεως :wacko: ΕΓΩ πιστεύω ειναι και θέμα οργανισμού οσο αφορά αυτα που λένε για στομάχια κ.α και 2-3κΑΦΕΔΕς πίνω την ημέρα αλλα ολα καλα. :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 DHLADH Cavaradossi εγω που πίνω 1,5 εως 2λίτρα την ημέρα ειμαι ενας μαστουρωμένος που παω καθε 45λεπτα στην τουαλέτα & ''τρωω'' 2 κιλά ''ζάχαρη''(απο την κοκα κολα) την ημέρα!:lol: και γιατί ειμαι 1,86υψος και 78κιλα:lol: οεο μήπως πίνω ληγμένη κολα!:lol: κάπου διάβασα σε άλλη σελίδα οτι έγινε και ατύχημα και επεσε και ανθρωπος και τον ήπιαμε! (για όνομα παιδιά βάλτε κανα σουβλάκι μεσα σε κολα και αν γίνει τίποτα πείτε μου (που δεν ειναι και ζωντανό) :lol: :lol: :lol: :!: Το μόνο αρνητικό ενός ποτηριού Coca Cola 0,33ml είναι ότι περιέχει 16 περίπου κύβους ζάχαρη,σύμφωνα με μία διατροφολόγο που ρώτησα. Δεν έχει άλλη επιβλαβή συνέπεια για τον οργανισμό. Η Coca Cola Zero λοιπόν λύνει το παραπάνω πρόβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Οχι γενικές δεν λεω μονο αίματος-ου*ων-γαστροσκόπηση(απο το λαιμο)-πάγκρεας -υπερήχους καρδιάς και κ.α. ! λογω κληρονομικού ιστορικού κάνω κάθε χρόνο εξετεσης (όλες) μέχρι και κοπώσεως :wacko: Με τέτοιο ιστορικό θα έπρεπε να προσέχεις περισσότερο τη διατροφή σου. Προσέχουμε για να έχουμε....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Εγω παντως δεν πινω καθολου αναψυκτικα τυπου cola. Προχθες ημουν γηπεδο και απο το πολυ πασατεμπο δοκιμασα coca cola zero.Μια σκετη Αηδια :heat: .Αυτο μπορει να μην εχει ζαχαρη οπως λεει,αλλα εμενα μου φανηκε πιο γλυκη η γευση της...:!: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Εγώ πάντως πίνω light εκτός για τις θερμίδες και για την γεύση της. Η κανονική μου φαίνεται πολύ γλυκιά, οπότε φοβάμαι ότι και η zero δεν θα μου αρέσει καθόλου. Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 εμενα παλι το αντιθετο..πολυ γλυκια μου φαινεται η λαιτ :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts