fabo114 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 αυτο για την διαρροια δεν ειναι απολυτο..αλλους τους βοηθα και αλλους τους κανει ακομα χειροτερα οσο για τις στομαχικες διαταραχες και παλι δεν ειναι απολυτο.. για την χωνεψη η αποψη μου ειναι οτι δεν ισχυει αυτο που λες.η κοκα κολα εχει ανθρακικο,το οποιο "σε φουσκωνει" καλυτερα για να χωνεψεις πιες ενα ποτηρι νερο,και οχι κοκα κολα.:) Oπως και η σοδα :O facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Eίχε πριν απο λίγο καιρο στο σκαι στους mythbusters ένα επεισόδιο που έκαναν όλα αυτά που λέει το πρώτο post για να δούνε αν τελικά ειναι αλήθεια η όχι και κατέληξαν με βάση τα πειράματα οχι πολλά από αυτά δεν ισχείουν..... http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Πάντως αυτό με την coca light και της mentos ισχύει.:confused: Αλήθεια αυτή την καινούργια τη zero την έχει δοκιμάσει κανείς; http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 zero? εχει παιξει καμια διαφημιση?πρωτη φορα την ακουω.... τι το διαφορετικο εχει η zero? THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Πάντως αυτό με την coca light και της mentos ισχύει.:confused: Αλήθεια αυτή την καινούργια τη zero την έχει δοκιμάσει κανείς; Τι ακριβως ισχυει?? Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 zero? εχει παιξει καμια διαφημιση?πρωτη φορα την ακουω.... τι το διαφορετικο εχει η zero? http://www.cocacolazero.com/ Τι ακριβως ισχυει?? http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Oπως και η σοδα :O[/QUOTe] η σοδα τι? τα ιδια με την κοκα κολα οσο αφορα την χωνεψη... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Το έχω δει και εγώ αυτό το βίντεο σε πολλές σκηνές απο διάφορους.Που ακριβώς οφείλεται? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Το έχω δει και εγώ αυτό το βίντεο σε πολλές σκηνές απο διάφορους.Που ακριβώς οφείλεται?Δες εδώ (link) (μερικά μόλις μηνύματα παραπάνω)... http://www.cocacolazero.com/Coca Cola με μηδέν θερμίδες αλλά καλύτερη γεύση από την light αν κατάλαβα καλά; Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 η σοδα τι? τα ιδια με την κοκα κολα οσο αφορα την χωνεψη... Το καλυτερο για την χωνεψη ειναι αυτο. http://www.ncc.embuste.com.br/archives/imagens/underberg.jpg Σας το συνιστω ανεπιφυλακτα! :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 http://www.sansimera.gr/archive/articles/show.php?id=121&feature=Coca%20Cola%20Coke%20history Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Το καλυτερο για την χωνεψη ειναι το νερακι.;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Το καλυτερο για την χωνεψη ειναι το νερακι.;) Δεν θα το λεγα! Περισσοτερο σε φουσκωνει το νερο..:cool: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Το καλυτερο για την χωνεψη ειναι το νερακι.;) Το ανθρακούχο νερό ίσως,όχι όμως το νερό της βρύσης. Πάντως,η Coca Cola είναι το ποτό που καταναλώνω όταν έχω δυσπεψία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Πάντως οι γιατροί συστήνουν 7up όταν πρόκειται για δυσπεψία. Αυτό έχω ακουστά δηλαδή.. It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Το καλυτερο για την χωνεψη ειναι το νερακι.;) +1...εεεεεεεεεετσι ετσι Δεν θα το λεγα! Περισσοτερο σε φουσκωνει το νερο..:cool:διαφωνω... αν σε φουσκωνει το νερο,με το ανθρακικο τι παθαινεις? Πάντως οι γιατροί συστήνουν 7up όταν πρόκειται για δυσπεψία. Αυτό έχω ακουστά δηλαδή..εγω παλι ουτε που το εχω ακουσει... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Δεν θα το λεγα! Περισσοτερο σε φουσκωνει το νερο..:cool: Όντως έτσι γίνεται! Το είδα προχτες σε ένα έργο στην τηλεόραση και έλεγαν οτι το νερό χρησιμοποιείται από ανορεξικούς και κάτι τέτοια και το αναλύανε... Δεν έδωσα όμως την πρέπουσα σημασία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Εγω παλι απο γιατρους εχω ακουσει παιδια, οτι το νερο βοηθαει στην χωνεψη. Και λογικα να το δουμε παντως, σε σχεση με κοκα κολες και sprite που περιεχουν ανθρακικο, το οποιο σε φοσκωνει σιγουρα περισσοτερο, χιλιες φορες το νερακι.;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Εννοείται 1000 φορές νεράκι. Τουλάχιστον ξέρεις τι πίνεις.. It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Εννοείται 1000 φορές νεράκι. Τουλάχιστον ξέρεις τι πίνεις.. Ξερεις??:confused: :confused: Τουλαχιστον εδω στο Βολο δεν ξερουμε.... Αν μιλαμε για της ΔΕΥΑΜΒ. Απο εμφαλιωμενο ΟΚ :) Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Εμφιαλωμένο πάντα. Δεν εμπιστεύομαι ποτέ νερό της βρύσης! It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Εμφιαλωμένο πάντα. Δεν εμπιστεύομαι ποτέ νερό της βρύσης! Και γιατι το εμφιαλωμενο να το εμπιστευεσαι;:confused: :( Μαλιστα για το εμφιαλωμενο ειχε γινει ενας μεγαλος ντορος πριν μερικα χρονια αν θυμαμαι καλα και μαλιστα πασιγνωστης εταιριας. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Έγινε μεγάλος ντόρος για το Perrier αν θυμάμαι καλά, που είναι sparkling water. Αμα δεν πίνω νερό της βρύσης [γιατί μας έχουν πει ότι εδώ το νερό των σωλήνων δεν είναι και ό,τι καλύτερο] ε κάτι πρέπει να πίνω.. :p It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Οχι, ειχε γινει ντορος για πολυ γνωστη εταιρια αλλα επειδη δεν θυμαμαι ακριβως ποια, γι'αυτο δεν λεω ονομα, αν δεν θυμαμαι σιγουρα ποια. Για Κυπρο δεν ξερω τι γινεται παντως...:worry: Και για να ειμαστε ον τοπικ:Η Κοκα Κολα κανει κακο.:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Ο ντρόρος που θυμάμαι εγώ πάντως, είχε να κάνει με το ότι το νερό εμφιαλώνεται σε πλαστικό μπουκάλι. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες χημικής φύσεως, αλλά αυτό είναι ό,τι χειρότερο. Το νερό ουσιαστικά γίνεται...:X Ανταγωνίζεται μάλιστα το νερό της βρύσης :lol: Όσο για το πλαστικό μπουκάλι που είπα πριν, οφτοπικ να πω επίσης ότι κάθε τι που φυλάμε σε πλαστική φιάλη, πχ το ελαιόλαδο, καλό είναι να το φυλάμε σε κάποιο μέρος που δεν το βλέπει φως και δεν έχει καθόλου υγρασία και αν γίνεται (κάτι που είναι και το καλύτερο) να το μεταφέρουμε καλύτερα σε γυάλινη φιάλη. Οντοπικ, πίνω κόκα κόλα πού και πού αλλά μετά, κάθε φορά, νιώθω ενοχές αφενός γιατί παχαίνει και αφετέρου γιατί είναι άθλια για την υγεία... Παλιότερα έπινα 1,5 λίτρο τη βδομάδα ή τις 10 μέρες (δηλαδή ένα μεγάλο μπουκάλι :p ) αλλά τώρα το περιόρισα στο 1,5 λίτρο το μήνα ή και το δίμηνο... :happy: http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts