Jump to content

Πιο είναι το δυσκολότερο παιχνίδι που έχετε παίξει;

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό το topic αφιερώνεται στα παιχνιδάκια αυτά τα οποία μας έκαναν να θέλουμε να πυροβολήσουμε την κόνσόλα μας ή τον υπολογιστή μας. Τα παιχνίδια, που μας σπάνε τα νεύρα, αλλά μας διασκεδάζουν κιόλας!

Πιό είναι το δυσκολότερο παιχνίδι που έχετε παίξει ποτέ;

Για εμένα είναι το killzone! :cry:

only crossfit...

Θυμάμαι λεγόταν Zork Nemesis...

Πάνε πολλά χρόνια από τότε...

Απίστευτα δύσκολο παιχνίδι με απίστευτους γρίφους,

:w00t: :w00t:

Ευτυχώς το τερμάτισα!

:)

Δύσκολο first person shooter... το Alien VS Predator 2 με τον Marine στο Hardcore...

Dracula 2 Απιστευτο.

The Mystery Of the Mummy Μεγαλες μαλακιες γριφοι αλλα παραμενουν πανδυσκολοι!

Παλια στην Amiga 500 (αααααααααααχχχχχχχχχχχ....)

το Shadow Of the Beast. Απλά προχωρούσες και σε ένα σημείο δεν μπορούσες να κάνεισ ΤΙΠΟΤΑ

Επίσης. Στο PSX 1 το Rayman. Στα προς το τέλος επίπεδα ήταν ΤΟ παλούκι. Ο λόγος που είχα πουλήσει τότε το Psx (αν και μετά το ξανααγόρασα) και σιχάθηκα τα Videogames και τα 20.000 που έσκαγα για παιχνίδια....

:X

Παλια στην Amiga 500 (αααααααααααχχχχχχχχχχχ....)

το Shadow Of the Beast. Απλά προχωρούσες και σε ένα σημείο δεν μπορούσες να κάνεισ ΤΙΠΟΤΑ

Έλεγα κι εγώ, κανένας δεν θα το γράψει αυτό. Αξέχαστε εποχές... πάντως το παιχνίδι είχε λύση, την οποία είχα βρει κάπου, σε περιοδικό μου φαίνεται. Ακόμα κι έτσι όμως, ήταν τόσο δύσκολο που (αν και δεν είχα ασχοληθεί πολύ) δεν είχα καταφέρει να το τελειώσω.

WizBall (Commodore 64) kai to Saboteur (Amstrad 6128) Μου είχε φύγει ο κ**λος να τα τελειώσω. Τι μου θυμίσατε τώρα: Φόρτωμα κασσέτας, άντε να τρέχει στον πειρατή της γειτονιάς σου να σου γράψει τα παιχνίδια...

RUN "" :cry:

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

αυτο να λεγετε

To Diablo II το απλο το τερματισα Κανονικα

Τωρα , αμα ειναι τοσο δυσκολο και θελετε οπωςδηποτε να το τελειωσετε :whistle: υπαρχουν και τα προγραμματακια τυπου D2Edit :p

sto battlenet omws! ante bgalto sto hell! ;) ekei de se sozoun oute D2edit oute tipota kolpa
So this is how liberty dies, with thunderous applause

Προς το παρόν θυμάμαι το Ripper, αυτό το adventure (interactive movie) με τους απίστευτους γρίφους που μόνο αυτοί που το έφτιαξαν ήξεραν τη λύση τους :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

To ninja gaiden!To palio alla kai to kainourgio!
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Dracula 2 πολυ δυσκολο που με εκανε να το παρατησω και να το σιχαθω!!!

I hate you! :p

ου εχεις κολλησει? :)

Dracula 2 πολυ δυσκολο που με εκανε να το παρατησω και να το σιχαθω!!!

I hate you! :p

Που εχεις κολλησει? :)

Μάλλον το Halo στο legendary. Επίσης το Ripper που απλά το παράτησα..

Πάντως ένα πρόσφατο παιχνιδάκι μου έκανε να θέλω να πετάξω το πληκτρολόγιο μέσα στην οθόνη είναι το HL2.Όταν άρχισαν τα credits απλά θόλωσε το μάτι μου! Τι :X :X :X ήταν αυτή για τέλος??