teorizo Δημοσιεύτηκε March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 2, 2005 Αυτό το topic αφιερώνεται στα παιχνιδάκια αυτά τα οποία μας έκαναν να θέλουμε να πυροβολήσουμε την κόνσόλα μας ή τον υπολογιστή μας. Τα παιχνίδια, που μας σπάνε τα νεύρα, αλλά μας διασκεδάζουν κιόλας! Πιό είναι το δυσκολότερο παιχνίδι που έχετε παίξει ποτέ; Για εμένα είναι το killzone! :cry: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Θυμάμαι λεγόταν Zork Nemesis... Πάνε πολλά χρόνια από τότε... Απίστευτα δύσκολο παιχνίδι με απίστευτους γρίφους, :w00t: :w00t: Ευτυχώς το τερμάτισα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Δύσκολο first person shooter... το Alien VS Predator 2 με τον Marine στο Hardcore... Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Το HALΟ αλλα το τερματισα και ΄γω. Και μερικες πιστες στο underground. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Dracula 2 Απιστευτο. The Mystery Of the Mummy Μεγαλες μαλακιες γριφοι αλλα παραμενουν πανδυσκολοι! Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Dracula , ολα-------> ZzzzzZZZZZZZZZzzzzzzzzzzz απιστευτα σπαστικα , και δυσκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Παλια στην Amiga 500 (αααααααααααχχχχχχχχχχχ....) το Shadow Of the Beast. Απλά προχωρούσες και σε ένα σημείο δεν μπορούσες να κάνεισ ΤΙΠΟΤΑ Επίσης. Στο PSX 1 το Rayman. Στα προς το τέλος επίπεδα ήταν ΤΟ παλούκι. Ο λόγος που είχα πουλήσει τότε το Psx (αν και μετά το ξανααγόρασα) και σιχάθηκα τα Videogames και τα 20.000 που έσκαγα για παιχνίδια.... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Παλια στην Amiga 500 (αααααααααααχχχχχχχχχχχ....) το Shadow Of the Beast. Απλά προχωρούσες και σε ένα σημείο δεν μπορούσες να κάνεισ ΤΙΠΟΤΑΈλεγα κι εγώ, κανένας δεν θα το γράψει αυτό. Αξέχαστε εποχές... πάντως το παιχνίδι είχε λύση, την οποία είχα βρει κάπου, σε περιοδικό μου φαίνεται. Ακόμα κι έτσι όμως, ήταν τόσο δύσκολο που (αν και δεν είχα ασχοληθεί πολύ) δεν είχα καταφέρει να το τελειώσω. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 WizBall (Commodore 64) kai to Saboteur (Amstrad 6128) Μου είχε φύγει ο κ**λος να τα τελειώσω. Τι μου θυμίσατε τώρα: Φόρτωμα κασσέτας, άντε να τρέχει στον πειρατή της γειτονιάς σου να σου γράψει τα παιχνίδια... RUN "" :cry: Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Diablo 2. Πανε 4 χρονια αο οταν το αρχισα και ακομα το παλευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Diablo 2 LOD + Atlantis 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 ενοιτε και εγω το Diablo 2 LOD .Οχι το απλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 και με την εκδοση 1.10 ειναι...αδυνατο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 και με την εκδοση 1.10 ειναι...αδυνατο! αυτο να λεγετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 αυτο να λεγετε To Diablo II το απλο το τερματισα Κανονικα Τωρα , αμα ειναι τοσο δυσκολο και θελετε οπωςδηποτε να το τελειωσετε :whistle: υπαρχουν και τα προγραμματακια τυπου D2Edit :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 sto battlenet omws! ante bgalto sto hell! ;) ekei de se sozoun oute D2edit oute tipota kolpa Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsman Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Προς το παρόν θυμάμαι το Ripper, αυτό το adventure (interactive movie) με τους απίστευτους γρίφους που μόνο αυτοί που το έφτιαξαν ήξεραν τη λύση τους :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 to kanoniko den einai provlima. to lod einai provlima. egw eimai akoma sthn act 4 ston nightmare kai eimai sto lvl 50... ante na ta kataferw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Dracula 2 πολυ δυσκολο που με εκανε να το παρατησω και να το σιχαθω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus85 Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 To ninja gaiden!To palio alla kai to kainourgio! Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 To FIFA 2003 kai to CIVILIZATION 1 einai ta dyskolotera paixnidia poy exo paiksei pote...Sto FIFA 2003 oyte ena goal den mporoysa na valo.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exosceleton Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Spellforce...και γαμω τα πακετα!2 μηνες να το τελειωσω αλλα.....ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!! Παράθεση blah.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Dracula 2 πολυ δυσκολο που με εκανε να το παρατησω και να το σιχαθω!!! I hate you! :p ου εχεις κολλησει? :) Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Dracula 2 πολυ δυσκολο που με εκανε να το παρατησω και να το σιχαθω!!! I hate you! :p Που εχεις κολλησει? :) Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Μάλλον το Halo στο legendary. Επίσης το Ripper που απλά το παράτησα.. Πάντως ένα πρόσφατο παιχνιδάκι μου έκανε να θέλω να πετάξω το πληκτρολόγιο μέσα στην οθόνη είναι το HL2.Όταν άρχισαν τα credits απλά θόλωσε το μάτι μου! Τι :X :X :X ήταν αυτή για τέλος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts