zerow Δημοσιεύτηκε December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 15, 2016 Επειδή το μικρόβιο της αλλαγής μας κάνει μέλη εδώ μέσα, παρόλο τον έρωτα με το Ζ3 Είμαι ανάμεσα σε Nexus 6P 64gb white και Oneplus 3T Ξέρω ότι το nexus είναι κορυφή σε φωτογραφία και προσωπικά το βρίσκω πανέμορφο σε αυτό το συνδυασμό. Επίσης ότι έχει πάντα το τελευταίο Android. Από την άλλη είναι ακριβό (και θα ακριβύνει και άλλο) και έχει περυσινό επεξεργαστή και τη μισή ραμ. Στα του 3Τ έχω κέρδος το κορυφαίο hardware, dual sim, πιο ανθρώπινες διαστάσεις. Αλλά είναι αδιάφορο σα συσκευή οπτικά και δε γνωρίζω τι παίζει σε περίπτωση στραβής και η κάμερα δυστυχώς δε λέει πολλά. Βασικά ούτε με το Nexus ξέρω και αν κάποιος γνωρίζει θα τον ευχαριστούσα να με διαφωτίσει. Με την αρχή ότι η τιμή είναι ίδια, ποιο να προτιμήσει και γιατί ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Καλησπέρα. Απλά μία ερώτηση θέλω να σου κάνω. Επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για το 6P, έχεις κάποια πληροφορία και λες ότι θα ακριβύνει κι άλλο; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. December 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Γιατί κάποια στιγμή έφτασε να κάνει 350 στο skroutz, είναι στα 425, έχει βγει εκτός παραγωγής πλέον με το Pixel Phone και τα τεμάχια λιγοστεύουν. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Εγω αν και παραδοσιακα Nexus fan αυτη τη φορα θα σου προτεινω το ΟΡ3Τ . Το 6Ρ εχει καλυτερη καμερα,αλλ το 3Τ ειναι πιο προσφτο μοντελο,κορυφαιο επξεργαστη,6 gb ram και εινι πιο φρεσκο και πιο πληρες απο το 6Ρ. Και απ οτι ξερω η καμερα του ειναι αρκετα καλη... Και μην ξεχνας την πολυ μεγαλη υποστηριξη απο το XDA,οπως και το σχεδον pure android του 3Τ... Το απολυτο pure android απεναντι σε ενα κινητο που βασιζετε στο pure android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Γιατί κάποια στιγμή έφτασε να κάνει 350 στο skroutz, είναι στα 425, έχει βγει εκτός παραγωγής πλέον με το Pixel Phone και τα τεμάχια λιγοστεύουν. Στα 450 είναι τώρα. Έχω πάνω από ένα μήνα που παρακολουθώ καθημερινά την τιμή του. Πρόσφατα έφτασε και τα 500+ καθώς το είχαν μόνο τρία καταστήματα. Αργότερα εμφανίστηκαν μέχρι και 16 καταστήματα να το έχουν και έπεσε στα 390 και τώρα πάλι με 3 καταστήματα βρίσκεται στα 450. Εχτές, συγκεκριμένα, ρώτησα στη Huawei αν σταμάτησε η παραγωγή του και μου είπαν ότι παράγεται κανονικά αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι μεγάλες αλυσίδες δεν το φέρνουν πλέον. Οπότε το μέλλον αβέβαιο... Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. December 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Παίδες αν κρατήσουμε το 3Τ και στην άλλη μεριά βάλουμε το HTC 10 ; Χοντρικά στην ίδια τιμή παίζουν. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 3τ απο μένα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Βρε παιδια δεν εχει κυκλοφορησει το Oneplus 3T απ οτι κοιταξα Ελλαδα.Και ποσο να εχει; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Βρε παιδια δεν εχει κυκλοφορησει το Oneplus 3T απ οτι κοιταξα Ελλαδα.Και ποσο να εχει; Παραγγελία από το ευρωπαϊκό κατάστημα της One plus. Ελλάδα και να το φέρει εισαγωγέας θα είναι τουλάχιστον 50€ + Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Παραγγελία από το ευρωπαϊκό κατάστημα της One plus. Ελλάδα και να το φέρει εισαγωγέας θα είναι τουλάχιστον 50€ + Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Φιλε μπορεις να μου δωσεις το link απο εκει (Ευρωπη / μαγαζι)που μπορουμε να το παραγγείλουμε; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 https://oneplus.net/gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 https://oneplus.net/gr Ενταξει σε ευχαριστω.Το βρηκα και Ελλαδα απο ενα παληκαρι αμεταχειριστο στα 530 ευρω...Απλησιαστο για μενα μεχρι στιγμης. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Τι 530 ; 479€ έχει το ακριβό μοντέλο 6/128... Άσε τον Έλληνα. Το παραγγέλνεις από το σάιτ και τέλος. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Xαλαρά 3Τ και από εμένα... Ολοκαίνουργιο, τέρας σε specs, στάνταρ μεγάλη κοινότητα από πίσω και εμπειρία/αξιοπιστία Οneplus... Επίσης σε λογική τιμή για τα δεδομένα του, από το επίσημο κατάστημα... Το Nexus δε λέω δυνατό κλπ, απλά είναι παλαιότερο και σε λίγους μήνες χάνει και ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματά του, καθώς νομίζω οτι η Google το συγκεκριμένο θα το υποστηρίζει μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2017... Γενικά εγώ το 3Τ θα έπαιρνα, με κλειστά μάτια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Απλώς για το 1+ δεν ξέρω αν η ανακοίνωση της cyanogen για τερματισμό των υπηρεσιών της επηρεάζει την υποστήριξη του λογισμικού. Θέλει λίγο ψάξιμο γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο η official υποστήριξη στα 1+ πάει περίπατο με ότι αυτό συνεπάγεται. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 ... χάνει και ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματά του, καθώς νομίζω οτι η Google το συγκεκριμένο θα το υποστηρίζει μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2017... Γενικά εγώ το 3Τ θα έπαιρνα, με κλειστά μάτια... καλά μην είσαι σίγουρος ότι το op3 θα πάρει πολλές αναβαθμίσεις μετά το πέρας του Σεπτεμβρίου '17. το 6p θα πάρει την Ο τον Σεπτέμβριο και το op3 θα την δει στην καλύτερη το 2018. εδώ τώρα με την nougat και δεν έχει βγει ακόμα stable rom Απλώς για το 1+ δεν ξέρω αν η ανακοίνωση της cyanogen για τερματισμό των υπηρεσιών της επηρεάζει την υποστήριξη του λογισμικού. Θέλει λίγο ψάξιμο γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο η official υποστήριξη στα 1+ πάει περίπατο με ότι αυτό συνεπάγεται. η cyanogen δεν έχει καμία σχέση με την oneplus μετά το op1. εκεί τερματίστηκε η συνεργασία τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 καλά μην είσαι σίγουρος ότι το op3 θα πάρει πολλές αναβαθμίσεις μετά το πέρας του Σεπτεμβρίου '17. το 6p θα πάρει την Ο τον Σεπτέμβριο και το op3 θα την δει στην καλύτερη το 2018. εδώ τώρα με την nougat και δεν έχει βγει ακόμα stable rom η cyanogen δεν έχει καμία σχέση με την oneplus μετά το op1. εκεί τερματίστηκε η συνεργασία τους. Φίλε έχεις δίκιο μόνο στον χρόνο που θα παίρνει το καινούριο android το 6p αλλά σε πληροφορω ότι εγώ με 7.0 beta os στο op3 έχω πολύ πιο σταθερή ρομ και χωρίς battery drain από την official 7.1.1 που έχει το 6p για να μην πω ότι με official 7.0 το 6p είχε φοβερά θέματα από battery drains Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts