chios Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Δεν ξέρω τι έκαναν στην τελευταία daily αλλά το τηλέφωνο λες και το τουρμπισαν, πετάει, πολύ καλή δουλειά και μου φαίνεται λίγο καλύτερη η μπαταρία. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paul64 Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Δεν ξέρω τι έκαναν στην τελευταία daily αλλά το τηλέφωνο λες και το τουρμπισαν, πετάει, πολύ καλή δουλειά και μου φαίνεται λίγο καλύτερη η μπαταρία. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk δουλεύουν κανονικά όλοι οι πυρήνες πάλι το θέμα είναι να μην τους ξανακόψουν στην stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 https://download.meizu.com/Firmware/Flyme/PRO6_Plus/8.9.9.27/cn_daily/20190927005509/ca7f451b/update.zip 8.9.9.27 daily καινούργια daily Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdendrin Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 https://download.meizu.com/Firmware/Flyme/PRO6_Plus/8.9.9.27/cn_daily/20190927005509/ca7f451b/update.zip 8.9.9.27 daily καινούργια daily Δοκιμάζω και ενημερώνω. Ευχαριστούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdendrin Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Με την 8.9.9.27 έχω την ίδια συμπεριφορά και απόδοση με τις προηγούμενες daily. Δεν διαπίστωσα κάτι διαφορετικό. Και με τις 3 daily βλέπω ότι το drop-down μενού του android δεν παίζει στην lock screen, ούτε το music app control για όταν ακούω μουσική και χρειάζεται να το ξεκλειδώσω για να αλλάξω τραγούδι. Υπάρχει σωτηρία γι'αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Αν έχω καταλάβει καλά, αυτά τα θέματα δεν τα έχω εγώ. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdendrin Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Αν έχω καταλάβει καλά, αυτά τα θέματα δεν τα έχω εγώ. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Για να καταλάβεις, όταν είναι locked και θέλω να ανοίξω το drop-down menu δεν μπορώ που στην 6 μπορούσα. Χωρίς λοιπόν να το ξεκλειδώσω μπορούσα να κλείσω και να ανοίξω όλες τις επιλογές όπως WiFi, Data, GPS κα. Με τις Daily δεν μ'αφήνει όταν είναι locked να κατεβάσω το μενού και να κάνω όλα τα παραπάνω και πρέπει να το ξεκλειδώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Κατάλαβα, όχι εμένα δουλεύει κανονικά μπορώ με κλειδωμενη οθόνη να το δω, όπως και να αλλάξω τραγούδι στο music app, . Update. Για πήγαινε Settings - notification & status bar, και ενεργοποίησε access notification shade, lockscreen music, και αν θες Wake on notification. Problem solved. Το flyme 8 έχει πολλές ρυθμίσεις θέλει σκαλισμα το menu. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Για να καταλάβεις, όταν είναι locked και θέλω να ανοίξω το drop-down menu δεν μπορώ που στην 6 μπορούσα. Χωρίς λοιπόν να το ξεκλειδώσω μπορούσα να κλείσω και να ανοίξω όλες τις επιλογές όπως WiFi, Data, GPS κα. Με τις Daily δεν μ'αφήνει όταν είναι locked να κατεβάσω το μενού και να κάνω όλα τα παραπάνω και πρέπει να το ξεκλειδώσω.Αν δεν σε αφήνει να κατεβάσεις την κουρτίνα ή να δουλέψεις το power button, νομίζω ότι είναι καλό και χρήσιμο. Έχουν αναφερθεί περιστατικά και παράπονα για το αντίθετο. Διότι αν σου το κλέψει κάποιος και μπορεί να κατεβάσει κουρτίνα (οπότε μπορεί να απενεργοποιήσει gps, wifi κλπ) ή να το κλείσει από το power button πάει άχρηστο το find device. Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Μα αυτός είναι ο σκοπός που σου δίνει επιλογή να απενεργοποιεις την κουρτίνα στην lock screen, σε περίπτωση κλοπής. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis73 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 καλησπερα,,,εδω και λιγο καιρο,το τηλ,κανει μονο του επανεκινηση,στα καλα καθουμενα,και παρουσιαζει προβλημα ,στο ακουστικο,το οποιο λυνεται με επανεκινηση,δλδ παιρνω τηλ καποιον,η με παιρνουν,ακουει κανονικα ο αλλος,αλλα εγω δεν ακουω τιποτα.αν γινει επανεκινηση λυνεται το θεματακι. οποτε θελω να κανω επαναφορα συσκευης,αλλα να μη χασω τα αποθηκευμενα μου..ειχα κανει μια φορα αντιγραφα με την ενσωματωμενη εφαρμογη,αλλα δεν ειχαν περασει ολα..γνωριζει καποιος τη διαδικασια αυτη ακριβως;εκδοση 7.0.10G global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Τι ακριβώς θέλεις να σώσεις; αν είναι φωτογραφίες σύνδεσε το με υπολογιστή και παρτες. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 new daily 8.9.10.9 https://download.meizu.com/Firmware/Flyme/PRO6_Plus/8.9.10.9/cn_daily/20191009005518/2e0f2ea5/update.zip Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Μα αυτός είναι ο σκοπός που σου δίνει επιλογή να απενεργοποιεις την κουρτίνα στην lock screen, σε περίπτωση κλοπής. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω TapatalkΚαι την κουρτίνα και το power button, ώστε να μην μπορεί να το κλείσει... Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis73 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 καλησπερα,,,,θελω να κρατησω επαφες,φωτος καταγραφη κλησεων φιλε chios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 καλησπερα,,,,θελω να κρατησω επαφες,φωτος καταγραφη κλησεων φιλε chiosΌλα αυτά τα κάνεις με την ενσωματωμένη εφαρμογή backup. Επαφές δες από υπολογιστή αν είναι στο Gmail. Επίσης τις φωτογραφίες μπορείς να τις τραβήξεις στον υπολογιστή με το καλώδιο. Καλο θα είναι να αλλάξεις ρομ αυτή που έχεις είναι όλο προβλήματα, σε global βάλε την 6.3. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis73 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 ειχα χρησιμοποιησει την εφαρμογη που λες,περισι.πριν περασω την 7.0.1..υπαρχει ενα αντιγραφο με διαφορα μεσα..επαφες,μνμτ,κλπ..θα πρεπει να το διαγραψω αυτο,πριν κανω το καινουριο; η διαδικασια δλδ,ειναι παταω δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας,μετα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,και οταν περαστει η ρομ,παταω επαναφορα απο το αντιγραφο ασφαλειας; τωρα με τις διαφορες εκδοσεις που υπαρχουν,δεν το πολυεχω να τις αλλαζω,μη κανω καμια βλακεια κιολας..αλλα καποιο ιδιαιτερο προβλημα δεν ειχα με την τελευταια,την 7.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Φρέσκια σήμερα το πρωί 8.19.10.11 daily https://download.meizu.com/Firmware/Flyme/PRO6_Plus/8.19.10.11/cn_daily/20191011005524/4b177c43/update.zip Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdendrin Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Κατάλαβα, όχι εμένα δουλεύει κανονικά μπορώ με κλειδωμενη οθόνη να το δω, όπως και να αλλάξω τραγούδι στο music app, . Update. Για πήγαινε Settings - notification & status bar, και ενεργοποίησε access notification shade, lockscreen music, και αν θες Wake on notification. Problem solved. Το flyme 8 έχει πολλές ρυθμίσεις θέλει σκαλισμα το menu. Έχεις δίκιο για το θέμα της ασφάλειας που δεν το είχα σκεφτεί. Όσο για το lockscreen music το ενεργοποίησα και τώρα ελέγχω το music app από την lockscreen χωρίς να χρειαστεί να το ξεκλειδώσω. Ευχαριστώ Χίος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdendrin Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Αν δεν σε αφήνει να κατεβάσεις την κουρτίνα ή να δουλέψεις το power button, νομίζω ότι είναι καλό και χρήσιμο. Έχουν αναφερθεί περιστατικά και παράπονα για το αντίθετο. Διότι αν σου το κλέψει κάποιος και μπορεί να κατεβάσει κουρτίνα (οπότε μπορεί να απενεργοποιήσει gps, wifi κλπ) ή να το κλείσει από το power button πάει άχρηστο το find device. Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το κατάλαβα τελικά ότι έγινε για αυτά που αναφέρεις παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdendrin Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Φρέσκια σήμερα το πρωί 8.19.10.11 daily https://download.meizu.com/Firmware/Flyme/PRO6_Plus/8.19.10.11/cn_daily/20191011005524/4b177c43/update.zip Την περνάω και λέω εντυπώσεις. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdendrin Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 (edited) Την περνάω και λέω εντυπώσεις. Ευχαριστώ! Πολύ καλά μέχρι στιγμής από διαχείριση μπαταρίας και ταχύτητα εκτέλεσης των εντολών. Το μόνο που δεν μου λειτουργεί είναι το Portable Hotspot που ενώ συνδέται το λάπτοπ στο κινητό, δεν βλέπει internet ενώ το κινητό έχει κανονικά 4G. Εσάς το κάνει αυτό; Edited October 14, 2019 by mdendrin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Βγήκε καινούργια σήμερα δεν έχω λινκ, όταν πας στην εφαρμογή ενημέρωση δεν στην εμφανίζει αυτόματα; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdendrin Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Βγήκε καινούργια σήμερα δεν έχω λινκ, όταν πας στην εφαρμογή ενημέρωση δεν στην εμφανίζει αυτόματα; Δυστυχώς δεν λειτουργεί η ενημέρωση γιατί την απεγκατάστησα λόγω υδατογραφήματος. Έχεις τον αριθμό της έκδοσης μήπως την βρω κάπου στο διαδίκτυο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Flyme 8.19.10.15 daily Λογικά ή αύριο ή από Δευτέρα θα βγει άλλη, αυτή δεν έχει κάτι καινούργιο μόνο bug fix. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts