Grigoriskon Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Αρκετές φορές δν μου αποθήκευη επαφές! Τ να κάνω ; Η μου κολλάει στ εναλλαγή παραθύρων του σεσατζερ λίγο. Υπάρχει κανένα από για καλύτερη διαχείριση ραμ κ μπαταρίας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigoriskon Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Ούτε η διπλη ώρα φεύγει αν τ στ ρολόι από Πεκίνο το εβαλα Αθήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Για την διπλή ώρα αλλάζεις περιοχή από Ελλάδα σε κάποια άλλη π.χ Αγγλία, επανεκκίνηση και μετά ξανά Ελλάδα. Για τις επαφές πιστεύω έχεις δώσει όλα τα δικαιώματα στα Google services. Δεν μας είπες με ποια ρομ είσαι. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigoriskon Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Το άλλαξα αλλά τπτ ! Πρώτα διαγράφω την επιλογή Ελλάδα; Την 7ρσ έχω κνπρονντα ίδια έκανε .. Google service ποιο λες ακριβώς ; ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης μια gcamπου κατέβασα δνε έχει πολλές ρυμθισεις όλα μόνο του τ κάνει; Δεν τρελάθηκα κιόλας από τς φωτό τς εφαρμογής για αυτό ρωτάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Καλημέρα ξέρει κανείς πως μπορώ να να κάνω την αναβάθμιση του ημερολογίου χειροκίνητα; λόγω ρουτ δεν μου βγάζει άλλο αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Στην σημερινή daily μπήκε η επιλογή να αλλάξεις την ανάλυση οθόνης, θέλω να δω πως θα πάει η μπαταρία στην επιλογή 1080p. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 @chios επειδη θελω να παω σε αλλη rom αλλα χωρις πολλα παρατραγουδα προτεινεις τις daily ,αξιζει ο κοπος κ τα συνεχη updates; Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Ότι καλύτερο υπάρχει σε ρομ για το κινητό μας, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Ότι καλύτερο υπάρχει σε ρομ για το κινητό μας, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk μετα τις daily θα βγει σε καποια φαση stable η να μην περιμενω; Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Καλησπέρα και από εμένα στην παρέα σας. Ως κάτοχος του RN3 Pro και επειδή θα ήθελα να έχω και ένα δεύτερο τηλέφωνο ως μπακάπ αφού με τις αναβαθμίσεις σε ΡΟΜ στο τηλέφωνό μου, συνήθως χάνω ότι έχω μέσα και το ξαναστήνω από την αρχή, βρίσκω μια καλή ευκαιρία σε μεταχειρισμένο το Meizu Pro 6 plus. Μου το προτείνετε να το πάρω? Το προφίλ μου ως χρήστη είναι το εξής : - Παιχνίδια δεν παίζω στο κινητό (τώρα τα παιχνίδια τύπου brain training δεν θεωρούνται σοβαρά ώστε να έχουν απαιτήσεις σε ισχύ) - Ακούω μουσική οπότε θέλω να έχει θύρα για ακουστικά ξεχωριστή σε 3,5mm jack και όχι με αντάπτορα στην type-c - Φωτογραφίες θέλω να βγάζω αραιά και που αν παραστεί ανάγκη (για όλα τα άλλα έχω την μηχανή μου για φωτό). - Πλοήγηση με Gps χρησιμοποιώ αρκετά οπότε θέλω καλή υποστήριξη σε αυτό - Καλομαθημένος από την μπαταρία του RN3 Pro θέλω να έχω αρκετή αυτονομία, Τώρα πολλές φορές το φορτίζω ανά 3 ή και 4 ημέρες! - Και το βασικότερο είναι να είναι απροβλημάτιστο όπως είναι μέχρι τώρα το RN3 Pro μου. Παρόλες τις αναβαθμίσεις που του κάνω (δεν του κάνω άλλα πειράγματα) δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα πουθενά, οπότε και το επόμενο τηλέφωνό μου θα ήθελα να είναι τέτοιο. ΜΕ αυτά κατά νου να πάω στο PRO 6 Plus; τι λέτε οι κάτοχοι; Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplerix Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 (edited) Όχι να μη το πάρεις. Δεν έχω δει κινητό με περισσότερα προβλήματα και bugs. Σήμερα ξαφνικά άρχισε να μη δουλεύει πάλι το mback. Ξαφνικά από μόνο του χωρίς να κάνω κάτι. Κάνει ακριβώς το ίδιο με τότε που έκανε αναβαθμίση. Δουλεύει μια φορά και τέρμα. Εννοείται δε δουλεύει και το δαχτυλικο αποτύπωμα. Την άλλη φορά έπρεπε να κάνω εγκατασταση σε όλα από την αρχή και έστρωσε. Νισάφι πια ευτυχώς σε δέκα μέρες έχει black Friday και θα παρω άλλο. Μπαταρία δύσκολα βγάζει τη μέρα Πλοήγηση : Το sygic αν κάνεις λάθος και το κλείσεις προσωρινά επειδή θες να κάνεις κάποια κλήση ή πχ θες να δεις μια άλλη εφαρμογή ( οποιαδήποτε) , τότε όταν επανέλθεις στο sygic κρασάρει. ΠΑΝΤΑ Το Playstore μου έχει κάνει άπειρες φορές διάφορα κολλήματα. 1η φορά από το 2007 που έχω smartphones έχω κάνει τόσες πολλές φορές εγκατάσταση λειτουργικού, επαναφορά δεδομένων και σετάρισμα κινητού. Άλλη μία θα κάνω τώρα γιατί δε δουλεύει ξαφνικά το δαχτυλικό αποτύπωμα και το πλήκτρο mback ( Πλοήγησης που σίγουρα είναι στα + του κινητού ). Το πρόβλημα υπερθέρμανσης που είχα αρχικά, σε σημείο που να μη πιάνεται το κινητό έχει σταματήσει τελευταία με τις νέες εκδόσεις. Η κάμερα παλιά έκλεινε στα 5 λεπτά το πολύ . Τώρα απλά ζεσταίνεται το τηλέφωνο και συνεχίζει να λειτουργεί . Να πω και άλλα ; Edited November 10, 2018 by aplerix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrolavosg Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Κι εγώ ετοιμάζομαι να το πάρω προσφορά από Banggood στα 165 ευρώπουλα με Priority Direct Mail. Αλλά διαβάζοντας τα σχετικά στο Forum έχω φρενάρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplerix Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 (edited) το κινητό είναι το ΕΠΟΣ του bug . Πρέπει να γραφτεί βιβλίο σχετικά. Πριν λίγο αφού έκανα ένα backup έκανα επαναφορά δεδομένων του κινητού. Άρχισα να το σετάρω , προφανώς το πλήκτρο mback άρχισε πάλι να δουλεύει. ( το περίμενα) και ενώ σέταρα το δαχτυλικό αποτύπωμα ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ από την αρχή , εκεί που πατούσα το δάχτυλο πάνω κάτω για να πάρει το αποτύπωμα , πάλι σταμάτησε να δουλεύει . :lol: ΕΠΟΣ πραγματικά ΕΠΟΣ. edit και αφού άκουσε μερικά μπινελίκια και μετά από 5-6 hardware reset δούλεψε και πάλι και το αποτύπωμα και το mback ( για πόσο ; ) . Προφανώς οι εφαρμογές ΑΧΤΑΡΜΑΣ τώρα. Ούτε που ξέρω ακόμα τι δουλεύει ή τι δε δουλεύει μετά την επαναφορά. Edited November 10, 2018 by aplerix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Αν ειναι έτσι να μου λείπει... είμαι δυο χρόνια και με το ΚΕΝΖΟ μου και δεν έχει κάνει κιχ, η αλήθεια είναι πως και εγώ δεν το σκαλίζω όπως ήδη είπα, αλλά και αυτό με έχει ανταμείψει και με το παραπάνω, αφού σκέφτομαι μήπως βρω μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση να πάρω το ίδιο για εφεδρικό. Τέλος πάντων, θα αφήσω προς το παρόν το Μειζου και βλέπουμε... κινητά υπάρχουν άφθονα στην αγορά οπότε δεν θα έχω πρόβλημα. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrolavosg Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Αν ειναι έτσι να μου λείπει... είμαι δυο χρόνια και με το ΚΕΝΖΟ μου και δεν έχει κάνει κιχ, η αλήθεια είναι πως και εγώ δεν το σκαλίζω όπως ήδη είπα, αλλά και αυτό με έχει ανταμείψει και με το παραπάνω, αφού σκέφτομαι μήπως βρω μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση να πάρω το ίδιο για εφεδρικό. Τέλος πάντων, θα αφήσω προς το παρόν το Μειζου και βλέπουμε... κινητά υπάρχουν άφθονα στην αγορά οπότε δεν θα έχω πρόβλημα. Μιά από τα ίδια!... Ευχαριστούμε τον φίλο για την ενημέρωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 οχι κ απο εμενα το τηλεφωνο σαν hardware k δυνατοτητες αλλα κ συνολικα ειναι εξαιρετικο αλλα χαντακωνεται απο τα flyme αναγκαζομαστε να βαζουμε beta κ alpha εκδοσεις μπας κ γλιτωσουμε απο κουλα το προηγουμενο xiaomi που ειχα σκυλι μαυρο κ το καταευχαριστηθηκα ,απο υποστηριξη δε τονους τοσο official οσο κ unofficial προσωπικα meizu δεν ξαναγοραζω παρολο που ειναι εξαιρετικα τηλεφωνα Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplerix Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 (edited) Εγώ τα γράφω από τη 1η μέρα εδώ και κάνα εξάμηνο που το πήρα , αλλά μόνο που δε με έβριζαν ορισμένοι. Απόδειξη ότι τα περισσότερα ποστ είναι για το πως θα αλλάξουμε έκδοση, ποια έκδοση τρέχει καλά κτλ. Δεν είναι τόσο περίεργος με το κινητό. Σπάνια ασχολούμαι με ρομ αναβαθμίσεις κτλ αλλά πραγματικά αυτό το κινητό με έχει κουράσει ενώ απο hardware είναι απίθανο και δε θα το άλλαζα για κανένα λόγο. Κάνει περισσότερα πράγματα από ότι θέλω. Το μόνο που μου λείπει είναι το ραδιόφωνο. Στα δικά μου. Εννοείται πως αν κάνεις επαναφορά του back up τα κάνει ολα αχταρμά και δε δουλευει τίποτα σωστά. Άρχισα λοιπόν τα πάντα χειροκίνητα από την αρχή. Και ξαφνικά γίνεται το απίθανο. Το πλήκτρο mback ξαφνικά αποφασίζει να μη δουλεύει. Αυτό το δευτερόλεπτο που γράφω, γιατί στο επόμενο δε ξέρω τι θα κάνει, δουλεύει. Μη μου πείτε για hardware είναι εμφανές ότι κάποιο bug παίζει. Στο 2ο -3ο εργοστασιακο reset επανέρχεται. Τι να πεις. Θα δω μήπως βάλω άλλη ρομ έχω την 7.0.1.0 ή όπως τη λένε. Δε θυμάμαι. Edited November 11, 2018 by aplerix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το κινητό, είναι εξαιρετικό σε όλα, αλλά πρέπει να ασχοληθείς με ρομ για να δουλέψει σωστά, δυστυχώς η meizu στις global rom δεν δίνει καθόλου προσοχή, αν θέλετε ένα τηλέφωνο πλήρως λειτουργικό όπως πρέπει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα βάλτε chiba rom. εγώ έχω ευχαριστηθεί το τηλέφωνο με την daily rom. Το μεγάλο ατού του flyme είναι το backup που παίρνεις αλλάζεις ρομ για πλάκα και σε λίγα λεπτά επαναφέρεις εφαρμογές και δεδομένα όπως τα άφησες. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplerix Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 (edited) . Το μεγάλο ατού του flyme είναι το backup που παίρνεις αλλάζεις ρομ για πλάκα και σε λίγα λεπτά επαναφέρεις εφαρμογές και δεδομένα όπως τα άφησες. το δοκίμασα. Στη δική μου περίπτωση τα έκανε όλα αχταρμά. Τα βάζω όλα ένα ένα. Και άντε να δω τι θα κανω πάλι με τις 5-6 εφαρμογές που έχω πληρωμένες . Σε μια τουλάχιστον πάλι δε με αφήνει να την εγκαταστήσω edit για να μη τα γράφω διπλό ποστ. Αφού εφαγα το πρωινό της Κυριακής μου να σετάρω το κινητό παρατήρησα ότι το κεντρικό πλήκτρο κάνει τα δικά του στα καλά καθούμενα. Ως πλήκτρο δουλεύει κανονικα δεν είναι θεμα hardware αλλά bug. Δηλαδή εκεί που το mback και το δαχτυλικό αποτύπωμα δουλεύει ξαφνικά αποφασίζει να μη δουλεύει. Ένα ή 2 -3 restart και είναι οκ και μάλλον κακώς μπήκα στη διαδικασία να τα σετάρω όλα από την αρχή. Ένα ακόμα bug μας βρήκε...Τουλάχιστον μετά από τόσες φορές που έχω σετάρει το κινητό έχω μάθει πως να επαναφέρω εύκολα ( σχετικά) τις εφαρμογές που έχω πληρώσει .Θέλει υπομονή και επιμονή βέβαια... και χρόνο. Edited November 11, 2018 by aplerix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigoriskon Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Μπορεί κανείς να βοηθήσει με αυτό που είπα ; Επίσης πως περνάμε την daily που την βρίσκουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigoriskon Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 (edited) Κάποιος ν βοηθήσει τι κάνουμε για να περάσουμε την daily βήμα βήμα; Γτ δεν τα κατάλαβα ολα Edited November 11, 2018 by Grigoriskon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7691255 Μπορεί κανείς να βοηθήσει με αυτό που είπα ; Επίσης πως περνάμε την daily που την βρίσκουμε Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoniM Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Παιδιά με την daily είναι μια χαρά όλα. Δουλεύουν όλα. Όσον αφορά την εγκατάσταση είναι το link που έστειλε ο φίλος πιο πάνω, με μια ματιά: 1. Κατεβάζεις πρώτα και φλασάρεις από recovery με clear data την full rom 7.8.8.9 (τσεκάρεις μέγεθος, πάνω απο 1Gb αν θυμάμαι καλά) 2. ΑΦΟΥ την κάνεις εγκατάσταση και έχεις κετεβάσει όλες τις daily (περιπου 30MB η κάθε μία) τις περνάς μία μια ξεκινώντας απο την πιο παλιά (φαίνεται απο τον αριθμό της ρομ). Υ.Γ. Κάθε φορά φορά που φλασάρεις κάτι το μετονομάζεις σε update.zip και το flashαρεις μέσω του recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 https://www.flyme.cn/firmwarelist-101.html#3 Βγήκε η 7.1.5.0A όσοι είναι με κινεζική stable ας γράψουν εντυπώσεις. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavar Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Καλησπέρα! Χθες έκανα αναβάθμιση την 7.0.1.0G Πως μπορώ να εγκαταστήσω play store; έχω πρόβλημα με το Netflix. Λέει οτι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts