Jump to content

Meizu Pro 6 Plus

giannhsdimitriou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν θα βρεις τροπο ,σου εξηγησαν πιο πισω γιατι

για αρχη κανεις uninstall οτι μπορεις κ οτι μεινει απο κινεζιες που δεν βγαινει freeze στα αυτια

Τρόπος υπάρχει απλά δεν τον ξέρω. Αν είναι θέμα του checksum λογικά αν το ξαναζιπάρεις λύνεται οπως λέει ο μάστορας:

http://www.tasteofandroid.com/modify-android-rom-zip-file/

Έχω αποσυμπιέσει το update.zip και σε 6 και σε 7 με το

SystemExtractor5-6.rar και ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.

Τέλος πάντων δεν έχω δοκιμάσει το ξαναζιπάρισμα- φλασάρισμα του τροποποιημένου update.zip και δεν είμαι και σε διάθεση να μπρικάρω το τηλέφωνο

Edited by blitz

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χαιρετώ την παρέα του 6 Pro!

Από Εχτές το έχω στα χέρια μου,

έκανα ανταλλαγή με ένα mi Max 2 που είχα .

Το πήρα με την 7.1 και του έβαλα από εδώ που είδα την 7.8.7.24, για σήμερα έχει 5+ ώρες οθόνης σχεδόν όλη την ώρα με 3g, είμαι ικανοποιημένος από αυτήν την απόδοση https://ibb.co/hjmD6p για ταχύτητα και τέτοια κλασικά του πήγα στο 0.5 τα anim μια χαρά πάει.

Edited by ratanplan

Χαιρετώ την παρέα του 6 Pro!

Από Εχτές το έχω στα χέρια μου,

έκανα ανταλλαγή με ένα mi Max 2 που είχα .

Το πήρα με την 7.1 και του έβαλα από εδώ που είδα την 7.8.7.24, για σήμερα έχει 5+ ώρες οθόνης σχεδόν όλη την ώρα με 3g, είμαι ικανοποιημένος από αυτήν την απόδοση https://ibb.co/hjmD6p για ταχύτητα και τέτοια κλασικά του πήγα στο 0.5 τα anim μια χαρά πάει.

καλωσηρθες φιλε ,αν εξαιρεσεις την μπαταρια μια χαρα ανταλλαγη εκανες ,διπλασιο γρηγορο ,amoled ,ανωτερη φωτογραφικη

κ εβαλες κ την καλη rom με την μια

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

Δουλεύει μια χαρά φίλε.

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk

7.8.7.24 beta μετα απο απειρες προσπαθειες κ αφου εκανα οτι ηξερα κ δεν ηξερα το scheduled on off δεν μου δουλεψε ποτε ενω στην stable 7.0.1.0G δουλευε μια χαρα,εβαλα ξανα καθαρη εγκατασταση την 7.8.7.24 beta χωρις να πειραξω τπτ δοκιμασα ξανα το scheduled on off κ παλι δεν δουλεψε

εισαι σιγουρος οτι δουλευει?

Στην 7.8.9.25 πρόσθεσαν μια εφαρμογή στα settings "SOS emergency help".

Βάζεις μέχρι 5 αριθμούς έκτακτης ανάγκης και αν πατήσεις 5 φορές το power button τους καλεί και optional στέλνει SMS με την τοποθεσία σου.d10ad93fce070d4ddcc1d39d553cf3f4.jpg

Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk

Παύλος Meizu Pro 6 Plus :)

Και σε εμένα δούλεψε το τσεκάρισμα που είπες, κι έκλεισε την ώρα που το έβαλα.

Σε σύγκριση δεν μπορώ να πω για ταχύτητα ακόμα γιατί το xiaomi το είχα root και ήταν απροβληματιστο πήγαινε σφαίρα και αυτό , ποιότητα οθόνης και κάμερα δεν το συζητάω ανώτερο το 6 plus, μια μέρα το έχω στα χέρια μου.

Μία ερώτηση xposed παίρνει να του βάλω?

θα ξανακατεβασω την rom δεν μπορω να καταλαβω τι διαολο συμβαινει

xposed δεν μπορεις να βαλεις δεν εχεις ουτε μπορεις να βαλεις twrp η magisk

επισης το root δεν ειναι πληρες ,στο system partition δεν εχεις φουλ δικαιωματα

το meizu εχει antutu ~150.000 το mi max 2 ~75.000 ,2 φορες γρηγοροτερο το meizu

Στην δική μου αξιολογιση μετραει ο χρόνος απόκρισης και ανοίγματος εφαρμογών η μετάβαση κλπ όχι το antutu, μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι δεν είναι δύο φορές πιο γρήγορο από το mi Max 2 σαν εμπειρια χρήσης.

Και δεν το λέω για να ανεβάσω το ένα και να ρίξω το άλλο.

Στην δική μου αξιολογιση μετραει ο χρόνος απόκρισης και ανοίγματος εφαρμογών η μετάβαση κλπ όχι το antutu, μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι δεν είναι δύο φορές πιο γρήγορο από το mi Max 2 σαν εμπειρια χρήσης.

Και δεν το λέω για να ανεβάσω το ένα και να ρίξω το άλλο.

το antutu ειναι συνθετικο benchmark ,δεν μετραει μονο επεξεργαστικη ισχυ αλλα k εμπειρια χρησης κλπ

ΑΛΛΑ το bottleneck ειναι παντα η ταχυτητα του εσωτερικου χωρου αποθηκευσης εκει οσο γρηγορη εσωτερικη μνημη κ να εχεις δεν θα ειναι ακαριαια οποτε αργα κ γρηγορα τηλεφωνα οπως κ υπολογιστες δεν διαφερουν τρελα στο ανοιγμα εφαρμογων, αυτος ειναι ο λογος που τα iphone δεν φαινονται πιο γρηγορα απο τα κορυφαια android ενω τους ριχνουν στα αυτια στο antutu

το meizu παντως ξερω οτι εχει εσωτερικο χωρο αποθηκευσης σαν ssd σε αναλογια με τα pc

ΟΜΩΣ οταν πχ τρεχεις πολλες εφαρμογες μαζι ταυτοχρονα η τρεχεις κατι απαιτητικο η παλιωσουν τα τηλεφωνα τοτε θα καταλαβεις πολυ καλα οτι το meizu ειναι 2 φορες πιο γρηγορο

Edited by Redshift

παιδες εχω απελπιστει

εχω κανει τα παντα ,καθαρες εγκαταστασεις απο recovery ,κατεβασα ξανα την ρομ, χωρις να πειραζω τπτ ,με το που μπω στην ρομ

ρυθμιζω να κλεισει πχ σε 5 λεπτα κ δεν συμαβαινει

οτιδηποτε ,καμια ιδεα πριν το πεταξω απο το μπαλκονι

οτιδηποτε ,καμια ιδεα πριν το πεταξω απο το μπαλκονι

Δώσε διεύθυνση και ακριβή ώρα που θα το κάνεις!!!:lol:

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

υπαρχουν fastboot roms για το τηλεφωνο μας?

Δεν νομίζω!!!

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Και πάνω που ηρέμησα και σταμάτησα να το βρίζω σήμερα το πρωί παρατήρησα πως δε δούλευε καθόλου το playstore. Έβγαζε σχεδόν ότι όλες οι εφαρμογές ήθελαν ενημέρωση ( αμφιβάλλω αν ίσχυε) και έλεγε συνεχώς "λήψη εκκρεμεί ". Είπα μήπως φταίει η σύνδεση κάτι που κάνει συχνά πυκνά είτε wifi είτε στα δεδομένα και έκανα restart τη συσκευη. Προφανώς δε κατέβαζε καν καινούρια εφαρμογή! Τζίφος.

Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση του Playstore και εγκατάσταση και δούλεψε :wacko:. Ε μετά έγιναν όλα αχταρμάς. Έκανα επανεγκατάσταση όλες τις εφαρμογές από την αρχή , γιατί ενώ ήταν ενεργές στη συσκευή , δεν εμφανιζόντουσαν στη λίστα με τις εγκατεστημένες εφαρμοφές του playstore ( είχα κανει στο μεταξύ άλλες 5-6 φορές επανεκκίνηση :lol: ).

Αφού λοιπόν είχα καιρό για χάσιμο έβαλα τις εφαρμογές από την αρχή και όλα καλά. Το λατρεύω να το μισώ αυτό το τηλέφωνο τελικά...

Αν κοιτάξεις πιο πίσω έχω δώσει την λύση για να δουλέψουν σωστά τα Google app, στο flyme 7 θέλει κάποιες ρυθμίσεις για να δουλέψουν σωστά.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]http://forum.flymeos.com/thread-43469-1-1.html

Εδώ είσαι

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

από tapatalk δεν φαίνεται . το έβαλα και εγώ στην υπογραφή μου.

Δεν είχα κάποιο θέμα με το playstore από τις 15-16/9 που έκανα την αναβάθμιση. Ξαφνικά έγινε σήμερα το πρωί για καλημέρα. Μέχρι χτες είχα χρησιμοποιήσει το playstore άπειρες φορές. Σημείωση τρέχω την 7.0.1.0G, αλλά επειδή έχω βαρεθεί απίστευτα να πειράζω συνεχώς το κινητό με τα τόσα προβλήματα που έχει εμφανίσει κατά καιρούς , δε πρόκειται να αλλάξω rom . Αν κάνει αναβάθμιση έκανε. Αυτή τη στιγμή δουλεύουν όλα . Και είμαστε καλά.

υσ. Αυτές τις ρυθμίσεις για τα google apps τις έχω κάνει από τότε.

Edited by aplerix

Ρε παιδιά θα τρελαθώ. Έχω περασμένη την 7.0.1.0G στης κοπελιάς μου κι ενώ προσπαθούσα να περάσω με clean data και απο recovery οποιαδήποτε άλλη εφταρα ρομ, μου έβγαζε firmware corrupted. Μόνο όταν πήγα να της περάσω την 6.0.3.0G την πήρε κανονικά.

Το ίδιο συμβαίνει και με το δικό μου που δοκίμασα να του περάσω όσες 7αρες είχα, ακόμη και την ήδη περασμένη 7.8.8.9Α daily, αλλά πάλι η μούντζα του firmware corrupted.

Έχετε ξαναδεί κάτι παρόμοιο;

Δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο, και έχω δοκιμάσει πολλές ρομ. Η δεν έχει κατέβει σωστά το αρχείο ή δεν την περνάς στο root του εσωτερικού χώρου.

Από την εφαρμογή αρχεία δοκίμασες να την περάσεις;

Edited by chios

Δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο, και έχω δοκιμάσει πολλές ρομ. Η δεν έχει κατέβει σωστά το αρχείο ή δεν το περνάς στο root του εσωτερικού χώρου.

Από την εφαρμογή αρχεία δοκίμασες να την περάσεις;

Ναι δοκίμασα κι από recovery να το περάσω κι από file manager βάζωντας το update.zip στο root αλλά τίποτα.

Αν το ψάξεις λίγο στο google θα βρεις παρόμοιες περιπτώσεις που δεν κατάφεραν να βρουν ξεκάθαρη λύση.

Ναι δοκίμασα κι από recovery να το περάσω κι από file manager βάζωντας το update.zip στο root αλλά τίποτα.

Αν το ψάξεις λίγο στο google θα βρεις παρόμοιες περιπτώσεις που δεν κατάφεραν να βρουν ξεκάθαρη λύση.

χωρις fastboot roms κ με πολλα φλασαρισματα θα συμβουν αυτα αργα η γρηγορα,καποιο αρχειο/α θα γινει corrupted κ τελος η πολλα προβληματα

βρειτε μια rom που σας ικανοποιει στα περισσοτερα κ αραξτε εκει

Καλησπέρα στην παρέα. Η εικόνα που έχουμε από αυτονομία μπαταρίας της 7.8.7.24 είναι από όσο γνωρίζω 5 ώρες περίπου. Από όλες τις Rom ποια προτείνεται για την καλύτερη αυτονομία και βεβαια χωρίς bugs? Edited by Astrolavosg

7.8.7.24 την θεωρώ αρκετά σταθερή.

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

η 7.8.7.24 ειναι σιγουρα η καλυτερη ρομ που εχω δοκιμασει κ μαλιστα με διαφορα απο τις υπολοιπες κ ειδικα την τελευταια global stable

• The title was changed to Meizu Pro 6 Plus