toumpanosk Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Άρα ανά πάω στα αντίγραφα ασφαλείας και τικάρω εφαρμογές και ρυθμίσεις φυσιολογικά θα είναι κομπλέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 (edited) Άρα ανά πάω στα αντίγραφα ασφαλείας και τικάρω εφαρμογές και ρυθμίσεις φυσιολογικά θα είναι κομπλέ... Εννοείς να πάρεις backup? Εγώ πήρα και μηνύματα και call logs kai φωτογραφίες Edited August 10, 2018 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis19821982 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Παιδιά έχει ελληνικά flyme 7?Διαβάζω πως ανεβάζει θερμοκρασία υψηλότερη από την 6.Ισχυει; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Αφού είναι global έχει κανονικά Ελληνικά Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Λογικά για μπαταρία ασφαλή συμπεράσματα μετά από 5 με 6 κύκλους φόρτισης θα βγουν οπότε εν αναμονή. Πάνω από την πεντάρα μπορώ να την περάσω αν χρειαστεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobi Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Φωτογραφίες δεν διαγράφει, επαφές δεν έχουν καμία σχέση με το τηλέφωνο είναι στο Gmail. To viber με τις κατάλληλες ρυθμίσεις δεν έχει κανένα πρόβλημα όλα τα μηνύματα έρχονται στην ώρα τους. Αν μπορείς πεις μας τις ρυθμίσεις του viber. Ευχαριστώ Πρώτες παρατηρήσεις μου για την 7G: Θετικά: βελτιωμένα γραφικά, πολύ καλύτερη εφαρμογή για τη κάμερα, αναγν. προσώπου ... Αρνητικά: Μειώθηκε η πολύ η αυτονομία, ανεβαζει τη χρηση CPU κσι τη θερμοκρασια, ψιλοκολλάει ... Ετοιμάζομαι για backup και factory reset για να δούμε τι γίνεται. Παρακαλώ και άλλους που την πέρασαν να ελέγξουν την αυτονομία της συσκευής και τη χρήση της CPU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Αυτά έχω τώρα. Βέβαια είναι κρύο και αδούλευτο Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobi Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Ευτυχώς :happy: Επανήλθε η αυτονομία και η cpu στα ίδια με την 6.3 με factory reset. Θα εγκαθιστώ μια μια εφαρμογή να μήπως δώ τι την έκανε. Οι ρυθμίσεις του Viber; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Για το viber και γενικά όποια εφαρμογή θέλεις να τρέχει συνέχεια, τη; δίνεις στα δικαιώματα να τρέχει στο παρασκήνιο και την κλειδώνει στις εφαρμογές που τρέχουν. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplerix Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Το home button ενώ δουλεύει κανονικά, δείχνει να σκαλώνει μηχανικά και κάνει περίεργους ήχους σαν να πατάω πλήκτρο από μηχανικό πληκτρολόγιο. Να του ρίξω λίγο wd-40; (αυτοσαρκασμός...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobi Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Πως δούλεψε επιτυχώς η αναβάθμιση μου. 1. Πήρα backup τις εφαρμογές και τα sms, επαφές κλπ με την εφαρμογή της MEIZU στο τηλέφωνο. 2. Αναβάθμιση στην 7 και factory reset χωρίς διαγραφή αρχείων 3. Επαναφορά των εφαρμογών, sms, επαφές κλπ και όλα καλά μαζί με τις ρυθμίσεις που είχαν οι εφαρμογές ! ! ! :yahoo: Υ.Γ. Η νέα εφαρμογή για τη κάμερα είναι πολύ καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Ξεκλείδωσαν με nougat NFC & heart rate; Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoniM Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Καλημέρα! Με την 6.3.0 είχα θέμα με το GPS, αργούσε να κλειδώσει και καμια φορα δεν κλείδωνε με τιποτα. Με τα πολλά κατέληξα ότι οταν απεγκατέστησα Google Play services και Play store κλείδωνε αστραπιαία. Μετά απο ψάξιμο είδα παθαίνουν και συσκευές της One Plus θέματα με τελευταία updates του Google Play Services Βλέπω πως το πρόβλημα παραμένει και στην 7. Έχει κανείς ιδέα αν υπάρχει λύση εκτός του να τα απεγκαταστήσω? Υ.Γ. Έκανα factory reset πριν περασω την 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Ξεκλείδωσαν με nougat NFC & heart rate;Nfc όχι, heart rare υπήρχε και στην 6 Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 παιδια επειδη το ψηνω για αγορα ,αυτο η το redmi note 5 4gb ram; δεν με ενδιαφερει η 800αρα πριν λιγο πρεπει να πηρε νεο flyme απο οτι ειδα το θελω λογω amoled ,καμερας κ επιδοσεων μπαταρια κ ηχο πως ειναι; Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 παιδια επειδη το ψηνω για αγορα ,αυτο η το redmi note 5 4gb ram; δεν με ενδιαφερει η 800αρα πριν λιγο πρεπει να πηρε νεο flyme απο οτι ειδα το θελω λογω amoled ,καμερας κ επιδοσεων μπαταρια κ ηχο πως ειναι; εγώ με χαμηλωμένη φωτεινότητα και μαύρα φόντα λόγω άμολεντ έχω καλή μπαταρία. αλλά φορτίζω με 1Α φορτιστή και σβηστό ή αναμμένο με usb laptop.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 το gps παιζει καλα με το τελευταιο stable flyme; Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 παιδια επειδη το ψηνω για αγορα ,αυτο η το redmi note 5 4gb ram; δεν με ενδιαφερει η 800αρα πριν λιγο πρεπει να πηρε νεο flyme απο οτι ειδα το θελω λογω amoled ,καμερας κ επιδοσεων μπαταρια κ ηχο πως ειναι; Ηχος άριστος για ακουστικά πάνω απο 20 ωμ που δουλεύει ο αυτονομος DAC και για όσες εφαρμογές το υποστηρίζουν. Για κάτω από 20 ωμ πάει σε low gain και δε δουλεύει ο DAC και η ήχος γίνεται όπως ενός πολύ καλού κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONLY4G Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Με το 6.3.0 είχα πρόβλημα και το έχω αναφέρει πριν λίγο καιρό με το gmail. Δεν άνοιγε με κανένα τρόπο τα επισυναπτόμενα αρχεία. Έβαλα άλλο app που δεν ήταν αρκετά βολικό (για μένα). Τώρα με την 7.0.1 δουλεύει κανονικά. Σε λίγες μέρες θα έχω ασφαλέστερα συμπεράσματα για μπαταρία (είμαι σε άδεια και η χρήση είναι πολύ χαλλλαρή). Η κάμερα είναι λίγο καλύτερη σε κινούμενο αντικείμενο, και σε εικόνα με διαφορά στον φωτισμό τέλειο αποτέλεσμα χωρίς το HDR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 παιδια επειδη το ψηνω για αγορα ,αυτο η το redmi note 5 4gb ram; δεν με ενδιαφερει η 800αρα πριν λιγο πρεπει να πηρε νεο flyme απο οτι ειδα το θελω λογω amoled ,καμερας κ επιδοσεων μπαταρια κ ηχο πως ειναι; Πήρε το FLYME 7 με android 7 την Παρασκευή Οθόνη να υπολογίζεις περίπου 5-6 ώρες sot. Εμένα με βγάζει 1,5-2 μέρες Ο ήχος μια χαρά είναι Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 οκ σας ευχαριστω ολους ,αγοραστηκε το meizu Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Πέρασα τη global 7 με fr, παρατηρώ ότι ρουφάει τη μπαταρία πολύ πιο γρήγορα και ζεσταίνεται. Πώς το κάνουμε root; Έψαξα και δεν βρήκα τα "Δικαιώματα συστήματος" που είχε η 6.3 Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Πέρασα τη global 7 με fr, παρατηρώ ότι ρουφάει τη μπαταρία πολύ πιο γρήγορα και ζεσταίνεται. Πώς το κάνουμε root; Έψαξα και δεν βρήκα τα "Δικαιώματα συστήματος" που είχε η 6.3Δυστυχώς αφαίρεσαν αυτή τη δυνατότητα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Το ότι ζεσταίνεται πιο γρήγορα που οφείλεται? Είναι πιο βαρύ το Flyme 7? Τρέχει περισσότερα στο παρασκήνιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Χωρίς root και με μπαταρία/θερμοκεασία χειρότερα, με βλέπω πίσω στην 6.3 Θέλει κάτι ιδιαίτερο για downgrade ή είναι η ίδια διαδικασία; Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts