Jump to content

Meizu Pro 6 Plus

giannhsdimitriou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε και με την 6.3.0.0 να δεις πως θα πάει.

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόλις ήρθε κι εμένα από banggood, εγκατέστησα play store κι αρκετές εφαρμογές. Παρατήρησα πρόβλημα με τον εντοπισμό θέσης στο Google maps..... βασικά δε φαίνεται να με εντοπίζει. Μήπως κάτι παρέλειψα?

Καλορίζικο πριν το στήσεις πέρασε την τελευταία 6.3.0.0g rom με clear data.

Μόλις ήρθε κι εμένα από banggood, εγκατέστησα play store κι αρκετές εφαρμογές. Παρατήρησα πρόβλημα με τον εντοπισμό θέσης στο Google maps..... βασικά δε φαίνεται να με εντοπίζει. Μήπως κάτι παρέλειψα?

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κρίμα και η συσκευή είναι ότι καλύτερο έχω αγοράσει ποτέ

Δεν ασχολούμαι θα πάρω άλλο τηλέφωνο 3cbd4eb82b208efa9ee2ed549e907895.jpg

Απλά το ποσταρω με full screen shot για να δείτε μετά από πόση ώρα ζεστάθηκε. Απαραδεκτο εντελως . Αν ειναι να πάρει κανείς μεταχειρισμένο , πριν το παρει ας το αφήσει να τραβαει βιντεο.Μπορεί να το πουλάνε για τον ιδιο λόγο που θα το δώσω στη γυναίκα μου.Εκεινη δεν ασχολείται ιδιατερα οπότε αν είναι μάπα το τηλεφωνο δεν την ενδιαφερει

Ο λόγος που έφτασε τα 13 λέπτα και οχι τα 4 ως συνηθως οφείλεται στο οτι χαμηλωσα φωτείνοτητα , εβγαλα τη θηκη και χτες από τα νεύρα μου είχα σπάσει μια πανακριβη προστασία οθονης που είχα αγορασει από Ιταλια.

Edit κάνει το ίδιο και στο real view navigation του sygic . Απο Πειραια εφτασα μεχρι Καβαλας(δηλαδή 10λεπτά διαδρομή) και εκλεισε το real view Το ανοιξα και εκλεισε αμεσως .Εννοειται παει για αντικατασταση με αλλη μαρκα κινητου

acc61581604fff768f5f36f1d4d7afa2.jpg

Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk

Edited by aplerix

Καλορίζικο πριν το στήσεις πέρασε την τελευταία 6.3.0.0g rom με clear data.

Επιχείρησα να ακολουθήσω τη συμβουλή σου και να κάνω επαναφορά εργοστασιακών. Κατόπιν λογικά θα προχωρήσω στις διαθέσιμες αναβαθμίσεις λογισμικού πριν εγκαταστήσω εκ νέου τις εφαρμογές μου, σωστά?

Edited by kassandros

Φίλε εννοώ τ διάφορες έχει... Έψαξα για το change note αλλά δεν θυμάμαι που το έχει έψαξα όλο το κινητό..

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ π πέρασα την 603 χωρίς ν σβήσω τα αρχεία απλά την πέρασα υπάρχει καμία διαφορά? Από το αν τα εσβηνα όλα?

Πέρασα την 6.0 αλλά δυστυχώς οι χάρτες Google δε μου επιτρέπουν τον εντοπισμό θέσης.....καμιά ιδέα? Εγκατέστησα το Sygic και μια από τα ίδια..... Edited by kassandros

factory reset , update 6.3.0.0....same shit Επιστροφη σε HUAWEI ή honor για εμενα.Too good to be true με 170 ευρω. Αν γλιτωσει απο τα νευρα μου θα το δωσω στη γυναικα μου.

Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι με τη κάμερα. Δεν έχει άλλο πρόβλημα.

Είστε σίγουροι όλοι όσοι το έχετε ότι τραβάει βίντεο πάνω από 10λεπτα; Ξαναλέω δε σβήνει το κινητό με σκληρή χρήση ούτε έχει θέμα. Η πισω κάμερα κλείνει σε όλες τις εφαρμογές μετά από 5-10 λεπτά ανάλογα τη θερμοκρασία που έχει.Δε δοκίμασα τη μπροστά

Edited by aplerix

Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω δοκιμάσει, δεν ασχολούμαι με την κάμερα, που και που καμιά φωτογραφία βγάζω.

Όπως έχω ξαναγράψει πηγαίνω σε πίστα με αυτοκίνητο και χρησιμοποιώ το racechrono pro. Κάθε σκέλος κρατά περίπου 15 λεπτά. Συνολικά καταγράφω τα 10 . Μετά κάνω export τον ή τους γύρους που θέλω με τηλεμετρία. Οπότε θα έχω πρόβλημα καθώς τις περισσότερες φορές μου έχει σβήσει στο 5λεπτο . Άσε που ακόμα δε το έχω συνδέσει και με Bluetooth ταυτόχρονα στη obd . Άρα ακομα μεγαλύτερη χρήση μνήμης και επεξεργαστή. Συνεπώς μεγαλύτερη θερμοκρασία.

Επίσης καμία φορά βάζω το real view στο sygic. Εκεί εννοείται δουλεύει για ώρα. Ε κινητά των 120 ευρώ πριν δύο χρόνια δεν έχουν θέμα και έχει η ναυΑρχίδα της μεϊζου

για δοκίμασε άλλη εφαρμογή κάμερας https://play.google.com/store/apps/details?id=net.sourceforge.opencamera&hl=el μηπώς είναι bug της εφαρμογής και όχι του τηλεφώνου.

επίσης σε τι ανάλυση τραβάς 4Κ -1080-720;;

1080 που ειναι default . Τώρα τα έσβησα όλα στο κινητό και είναι με εργοστασιακό setup στην 6.3.0.0

Θα το δοκιμάσω , προς το παρόν θα στείλω 2 χεστήρια. Ένα απευθείας στη Meizu και ένα στo lightinthebox στο οποίο θα ζητήσω αλλαγή συσκευής ( με ασφάλεια τελωνείου γιατί αν μου ζητήσουν να πληρώσω δε θα παω καν να παραλάβω...).

edit και να αλλάξω εφαρμογή για τη κάμερα όπως λες , θα συνεχίσει να έχει πρόβλημα στο racechrono και στο sygic . Δεν έχει νόημα. Ελπίζω να είναι άχρηστο κινητό μόνο το δικό μου και να μην είναι γενικότερο θέμα που απλά δεν έχουν αντιληφθεί οι υπόλοιποι κάτοχοι.

Edited by aplerix

update . Με την εφαρμογή που πρότεινες για τη κάμερα το κινητό ζεσταίνεται αρκετά , αλλά τη κάμερα τη κρατάει ανοιχτή! :D Λοιπόν παίζει να βρήκαμε λύση σε πιθανό bug εφαρμογής. Βέβαια παίζει να πάρει φωτιά το τηλέφωνο , αλλά αυτός μας αφήνει αδιάφορους :lol:

Βασικά δε νομίζω να είναι bug , απλά η εφαρμογή που κατέβασα γράφει κανονικά τη θερμοκρασία του τηλεφώνου και συνεχίζει να τραβάει βίντεο :lol:

Στο sygic real view navigation εξακολουθεί να κλείνει η κάμερα , αλλά αυτό δε με νοιάζει . Δε το χρησιμοποιώ αν και το έχω πληρώσει. :wacko:

Στο racechrono δεν είμαι σίγουρος. Το έχω και γράφει περίπου 15 λεπτά τώρα και δεν έχει κλείσει ακόμα. Ίσως να χρησιμοποιεί μικρότερη ανάλυση αυτόματα το πρόγραμμα για να μειώνει το μέγεθος του αρχείου . 15 λεπτά μου φτάνουν όπως είπα.

ναι αξίζει και με το παραπάνω αν φανταστείς ότι εγώ αντικατέστησα το le max 2!

Κι εγώ εχω το le max 2 και έκανα δώρο στην γυναίκα μου το meizu, στο μέγεθος(σχεδιασμό), μπαταρία και στην οθόνη τα ζηλεύω.

LeEco Χ829(4/64)

EUI 28s New Rom.V10

Meizu pro 6 plus

Απλά το ποσταρω με full screen shot για να δείτε μετά από πόση ώρα ζεστάθηκε......

Καλημέρα φίλε μου,

Δοκίμασα και έγραψα ένα βίντεο για να δούμε αν είναι γενικότερο πρόβλημα του κινητού. Το άφησα και έγραψε 15 λεπτά με την μαμά κάμερα και δεν έκανε κιχ.

Και στα χέρια μου το κινητό δεν ζεμάταγε. Απλά είχε ζεσταθεί λίγο, όπως όταν φορτίζει. Και η θερμοκρασία έφτασε στους 35 βαθμούς.

08230e0d4412644573886e1138fc12d0.jpg

fbf7dbfe05a37be0cd7228e836983e3a.jpg

Edited by sso

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Μπορεί να έχει πρόβλημα το δικό μου ή κάποια παρτίδα από αυτά. Θα δούμε τι θα μου απαντήσουν. Πάντως ήδη ψάχνω για άλλο κινητό.

Εγώ πάντως αν διάβαζα έστω και ένα αρνητικό σχόλιο αυτού του είδους για κάποιο κινητό , δε θα το αγόραζα. Ειδικά από Κίνα. Από Σκρουτζομάγαζο ίσως.

Στο μεταξύ είχα συνηθίσει στο 5" honor 6 και αυτό μου φαίνεται και βαρύ και μεγάλο. Θα πάρω κάτι σε 5" μάλλον.. Δε βολεύει για τη χρήση που του κάνω ούτως ή άλλως.

Edited by aplerix

Διαβάζω στο flyme forum ότι και άλλα meizu τηλέφωνα έχουν αυτό το μήνυμα στην κάμερα, δεν έχω εύκολα λινκ να βάλω.

sso πες μας και με πια ρομ είσαι,

Τράβηξα περίπου 6 λεπτά βίντεο, όλο το τηλέφωνο ήταν δροσερό στο μόνο σημείο που ήταν αρκετά ζεστό ήταν πίσω από την κάμερα κείμενο συγκεκριμένα κάτω από το ακουστικό, ενώ όλη η οθόνη ήταν δροσερή. Δεν μου έβγαλε κάποιο σφάλμα βέβαια.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι δε ζεσταίνεται ιδιαίτερα όταν τραβάει βίντεο και παρ'ολα αυτά βγάζει το μήνυμα. Οντως αισθάνεσαι να ανεβάζει θερμοκρασία στη κάμερα κοντά , ενώ το υπόλοιπο σώμα παραμένει κρύο.

Πριν λίγο και ενώ ήδη το χρησιμοποιούσα για σερφάρισμα , το έβαλα για φόρτιση και με πήρε και τηλέφωνο κάποιος. Εκεί το αισθάνθηκα όντως να ζεσταίνεται αρκετά , αλλά προφανώς δεν έβγαλε κάποιο μήνυμα.

Να γυρίσω στην εργοστασιακή rom;

Μπορείς να δοκιμάσεις την εργοστάσιακη ρομ που είναι flyme 5 σίγουρα δεν είναι λύση να γυρίσεις πίσω, αλλά κάνε μια δοκιμή, αυτό που θα καταλάβεις αμέσως με τη flyme 5 είναι η τεράστια διαφορά στην αυτονομία του τηλεφώνου, αναφέρουν πολλοί ακόμα και 50% καλύτερη μπαταρία.

Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου απάντησαν το εξής :

We apologize that the item doesn't work properly.

Could you please try to reset the phone back to factory settings and check if the problem still appears?

Once we receive your response, we will contact our supplier for technical support. Please rest assure that we will take full responsibility if the problem can't be resolved.

We are looking forward to hearing from you.

Sincerely,

Deniz

lightinthebox.com

...

sso πες μας και με πια ρομ είσαι,

Έχω επιστρέψει στην τελευταία global 6.3.0.0G

Είχα δοκιμάσει την 7αρα, 7.8.5.8, κάποια στιγμή μου έβγαλε αναβάθμιση στην 7.8.5.22 αλλά επειδή κάποια στιγμή μου έβγαλε ένα προβληματάκι κατά την διάρκεια κλήσης επέστρεψα στην stable.

Θα ξαναπάω όμως στην 7αρα. Το face unlock μου άρεσε. Ίσως έχει βγει και κάποια αναβάθμιση που να διορθώνει bugs.

Τίποτα . Τα ίδια . Το συγκεκριμένο ( ελπίζω) τηλέφωνο έχει πρόβλημα . Έκανα factory reset. Άνοιξα τη κάμερα και σε 40 δευτερόλεπτα έβγαλε μήνυμα υπερθέρμανσης.

Ρημάδι. Αν δεν είχα τη μικρή ελπίδα ότι θα μου στείλουν άλλο προς αντικατάσταση ( που δε το βλέπω ) θα το είχα πετάξει από τη 4ο για να σας γράψω και review περι αντοχής. Πέρα της κάμερας που κλείνει λόγω υπερθέρμανσης.

Τράβηξε και ένα βίντεο ( και φωτογραφίες, screenshoots) που να δείχνει το πρόβλημα. Ίσως σου χρειαστεί αν φτάσεις σε dispute στο PayPal.

Το χειρότερο σενάριο είναι να σου πουν να το στείλεις πίσω για επισκευή. Σε τέτοια φάση είμαι εγώ με το banggood για ένα Le max2. Το έχω επιστρέψει από τον Μάρτιο και τώρα είμαι στη φάση που έχω κάνει κλιμάκωση σε claim στο PayPal.

Edited by sso

• The title was changed to Meizu Pro 6 Plus