Jump to content

Meizu Pro 6 Plus

giannhsdimitriou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@sso: Σωστά φίλε μου. Μέσα από τον File explorer. Τρέχει το update σαν εφαρμογή. Απενεργοποιεί, φορτώνει και ξεκινάει με την καινούρια rom.

Το 3D press πως το τσεκάρω αν λειτουργεί;

Edited by Pavlos_P
Παύλος Meizu Pro 6 Plus :)

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αν το έχεις ενεργοποιηση μπορείς να το δοκιμάσεις και στην εικόνα που έχει για δοκιμή, μπορείς επίσης να πατήσεις πάνω στο εικονίδιο "ρυθμίσεις" και θα δεις ότι ανοίγει ένα εξτρα μενού, έχε υπόψιν ότι θέλει παραπάνω πίεση για να πιάσει ανάλογα με την ρύθμιση που έχεις κάνει, οχι δλδ απλό κλικ θέλει μια σχετική πίεση στην οθόνη για να πιάσει.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

@sso: Σωστά φίλε μου. Μέσα από τον File explorer. Τρέχει το update σαν εφαρμογή. Απενεργοποιεί, φορτώνει και ξεκινάει με την καινούρια rom.

Το 3D press πως το τσεκάρω αν λειτουργεί;

Ρυθμίσεις/Προσβασιμότητα/3d Press

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αν το έχεις ενεργοποιηση μπορείς να το δοκιμάσεις και στην εικόνα που έχει για δοκιμή, μπορείς επίσης να πατήσεις πάνω στο εικονίδιο "ρυθμίσεις" και θα δεις ότι ανοίγει ένα εξτρα μενού, έχε υπόψιν ότι θέλει παραπάνω πίεση για να πιάσει ανάλογα με την ρύθμιση που έχεις κάνει, οχι δλδ απλό κλικ θέλει μια σχετική πίεση στην οθόνη για να πιάσει.

Σε μένα πολύ δύσκολα δουλεύει.

Σε σένα δουλεύει καλά και είναι λειτουργικό;

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

παδια στο μεγαφωνο σε κληση εμενα ειναι υπερβολικα δυνατος ο ηχος και έχει λιγακι αλλοιωμενο ακουσμα,

ενώ δεν δουλεύουν τα κουμπια αυξησης και μειωσης ηχου..

το εχει κανεις αλλος αυτο αντιμετωπισει?

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

παδια στο μεγαφωνο σε κληση εμενα ειναι υπερβολικα δυνατος ο ηχος και έχει λιγακι αλλοιωμενο ακουσμα,

ενώ δεν δουλεύουν τα κουμπια αυξησης και μειωσης ηχου..

το εχει κανεις αλλος αυτο αντιμετωπισει?

Σε μένα δε χαμηλώνει αρκετά αλλοίωση δεν παρατηρώ.

@Pavlos_P Με αυτόν τον τρόπο κάνει clear data ή όχι;

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by sso

Με επιφύλαξη, δίνει Flyme 7 Ui για το pro 6 plus, δεν ξέρω αν θα ισχύει και για την global.

https://gr.gizchina.com/2018/04/19/to-flyme-7-ui-erchetai-se-palaiotera-montela-opos-to-meizu-pro-5/

Μου εβγαλε αυτο στην ενημερωση συστηματος αλλα δεν μπορω να το επιλέξω παρα μονο εγκατασταση αργοτερα. Ειμαι με global 6.1.0

30184865_10156352196939855_502434323_n.jpg?_nc_cat=0&_nc_eui2=v1%3AAeGX7gnoVP7vUxptjOAWaUStVPqihTIOA-GWWjakN4Z49nTkygWbpaa-F36_4tYHwLUMcYbRPQk5sPt3C_XG5QPb3OnHoLDy9UocUNjmNowgig&oh=ef1d3a341ef42c85d2825005aad4f79f&oe=5ADBBCDC

Edited by pitolis

Μου εβγαλε αυτο στην ενημερωση συστηματος αλλα δεν μπορω να το επιλέξω παρα μονο εγκατασταση αργοτερα. Ειμαι με global 6.1.0

30184865_10156352196939855_502434323_n.jpg?_nc_cat=0&_nc_eui2=v1%3AAeGX7gnoVP7vUxptjOAWaUStVPqihTIOA-GWWjakN4Z49nTkygWbpaa-F36_4tYHwLUMcYbRPQk5sPt3C_XG5QPb3OnHoLDy9UocUNjmNowgig&oh=ef1d3a341ef42c85d2825005aad4f79f&oe=5ADBBCDC

Δεξιά από το "Εγκατάσταση αργότερα" λογικά γράφει "Εγκατάσταση τώρα" ή κάτι τέτοιο.

Αν θέλεις να κάνεις την εγκατάσταση πάτα στο κενό να δεις

Δεν το βγάζει πάντα αυτό, μια δυο φορές το έβγαλε.......και δεν πατιέται τίποτε άλλο εκτός από εγκατάσταση αργότερα. Αν το ξαναβγάλει θα δοκιμάσω και στο κενό

Δεν το βγάζει πάντα αυτό, μια δυο φορές το έβγαλε.......και δεν πατιέται τίποτε άλλο εκτός από εγκατάσταση αργότερα. Αν το ξαναβγάλει θα δοκιμάσω και στο κενό

Αν κάνεις έλεγχο ενημέρωσης δεν το βγάζει;

Σε άλλα αντίστοιχα μηνύματα το έχω παρατηρήσει ότι αν πατήσω στο κενό δεξια προχωράει. Για κάποιο λόγο δεν φαίνεται το κείμενο.

οχι δεν το βγάζει με έλεγχο ενημέρωσης ....γιατί έχει κάνεις την 6.6.1 έκδοση εγκατεστημενη?

Αυτή νομίζω είναι beta

EDIT: Τέτοια έκδοση δεν βλέπω να υπάρχει όμως.

https://wizhealers.net/devices/meizu/download-latest-roms-meizu-pro-6-plus/

Μήπως δεν ήταν ενημέρωση συστήματος αλλά κάποια άλλη; π.χ. app store?

Edited by sso

Ενημέρωση κάποιας εφαρμογής meizu είναι όχι συστήματος.

http://forum.flymeos.com/thread-40784-1-1.html

Με αυτό ξέρει κανείς τι παίζει;

@Pavlos_P Με αυτόν τον τρόπο κάνει clear data ή όχι;

Το 3D press δουλεύει στην 6.3.0.2Α και μάλιστα μου φάνηκε καλύτερα (ελάχιστα).

Σου δίνει την επιλογή (κοίτα στο 5) να διαγράψεις τα data των εφαρμογών μόνο (τα αρχεία σου δεν τα πειράζει).

Bιάστικα να το rootαρω αλλά τελικά δε χρειάζεται οπότε έκανα κάποια πειράματα για να το κάνω unroot.

1. Από 6.3.0.2Α (κινέζικη από το Meizu forum) σε 6.1.0.0G (από το site του flyme) σε υποχρεώνει να διαγράψεις τα data των εφαρμογών.

2. Από 6.1.0.0G (του site) σε 6.3.0.2Α (κινέζικη) πάλι σε υποχρεώνει να τα διαγράψεις.

3. Από 6.3.0.2Α (κινέζικη) σε 5.2.7.0G (από το site του flyme) σε υποχρεώνει να τα διαγράψεις.

4. Από 5.2.7.0G σε 6.1.0.0G με ενημέρωση από το κινητό έχεις επιλογή να τα κρατήσεις ή όχι.

5. Από 6.1.0.0G (της ενημέρωσης) σε 6.3.0.2Α (κινέζικη) πάλι έχεις επιλογή να τα κρατήσεις ή όχι.

Με το πρώτο Update η rom έγινε unroot πάλι.

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ωραίος...Μπράβο:)

Για τις Κινεζιές όπως λέει ο τύπος .... μπορείς να τις αφαιρέσεις και χωρίς root.

Αν θέλεις να τις απεγκαταστήσεις το κάνει όπως και για τις εφαρμογές του play store. Εγώ θέλω να τις παγώσω γιατί δεν ξέρω αν είναι και κάποια από αυτές "χρήσιμη", αλλά δε βρίσκω τέτοια επιλογή στο flyme...:confused:

http://forum.flymeos.com/thread-40784-1-1.html

Με αυτό ξέρει κανείς τι παίζει;

Η συσκευή μας δείχνει ότι δεν είναι πιστοποιημένη!!!:(

Το ερώτημα είναι αν πρέπει να την πιστοποιήσουμε!!!:confused:

Φίλε @Paylos_P ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Να είσαι καλά. Σε όλες τις περιπτώσεις που αναφέρεις μιλάς για την μέθοδο μέσα από την Ρομ ή ισχύει και για την άλλη περίπτωση, από την οθόνη του update (Volume Up + Power)?

Edited by sso

Σε όλες τις περιπτώσεις που αναφέρεις μιλάς για την μέθοδο μέσα από την Ρομ ή ισχύει και για την άλλη περίπτωση, από την οθόνη του update (Volume Up + Power)?

Με Volume Up + Power δεν ασχολήθηκα καθόλου. Όλες από τον file explorer του flyme.

Υπόψιν πως με άλλους explorer δεν γίνεται.

Σε ευχαριστώ και πάλι...

Καλό είναι το προηγούμενο ποστ του φίλου @Pavlos_P να μπει στο πρώτο ποστ. Πολυ χρήσιμο να ξέρει όποιος θέλει να αλλάξει Ρομ σε ποιες περιπτώσεις γίνεται clear data.

Edit: Δοκίμασα να κάνω update στην κινέζικη και μου έβγαλε μήνυμα ότι η συσκευή είναι root και προτείνει να γίνει διαγραφή δεδομένων των εφαρμογών..

Πως το κάνουμε unroot;

Edited by sso

Edit: Δοκίμασα να κάνω update στην κινέζικη και μου έβγαλε μήνυμα ότι η συσκευή είναι root και προτείνει να γίνει διαγραφή δεδομένων των εφαρμογών..

Πως το κάνουμε unroot;

Unroot με άλλη rom και αναγκαστικά διαγραφή των εφαρμογών. Αν ανησυχείς για το play store,

κατέβασε το google installer και κάνει όλη τη δουλειά μόνο του.

Edited by Pavlos_P

Unroot με άλλη rom και αναγκαστικά διαγραφή των εφαρμογών. Αν ανησυχείς για το play store,

κατέβασε το google installer και κάνει όλη τη δουλειά μόνο του.

Γκουγκλαροντας βρήκα κάπου που γράφει ότι γίνεται unroot με το supersu. Το κάνεις εγκατάσταση και έχει επιλογή για unroot. Το έκανα, μετά έτρεξα το root checker το οποίο όντως μου έβγαλε ότι δεν είναι root η συσκευή, αλλά και πάλι όταν πάω να κάνω την αναβάθμιση μου βγάζει το ίδιο μήνυμα, ότι δηλαδή είναι root....

Ό,τι νάναι!!!

Edited by sso

Γκουγκλαροντας βρήκα κάπου που γράφει ότι γίνεται uproot με το supersu. Το κάνεις εγκατάσταση και έχει επιλογή για unroot. Το έκανα, μετά έτρεξα το root checker το οποίο όντως μου έβγαλε ότι δεν είναι root η συσκευή, αλλά και πάλι όταν πάω να κάνω την αναβάθμιση μου βγάζει το ίδιο μήνυμα, ότι δηλαδή είναι root....

Ό,τι νάναι!!!

Ποιά rom του φοράς τώρα; Δοκίμασε αυτή τη rom 6.3.0.2A. Όταν τη βάλεις στο κινητό, μετονόμασέ τη σε update.zip για να την τρέξει ο file explorer.

Ναι, Αυτό κάνω. Την βλέπει ο file explorer. Απλά κοιτούσα να αποφύγω το καθαρισμό δεδομένων.

Τώρα έχω την 6.1.0.0G

Ναι, Αυτό κάνω. Την βλέπει ο file explorer. Απλά κοιτούσα να αποφύγω το καθαρισμό δεδομένων.

Τώρα έχω την 6.1.0.0G

Δοκίμασε αυτή τη rom στο link από πάνω. Εμένα την πρώτη φορά από την 6.1.0.0G (ενημέρωση της συσκευής) σε αυτή, μου έδινε επιλογή να τα κρατήσω.

• The title was changed to Meizu Pro 6 Plus