Jump to content

Meizu Pro 6 Plus

giannhsdimitriou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα προβλήματα υπερθέρμανσης και battery drain με την 7.0.1 συνεχίζονταν, οπότε γύρισα στην 6.3.0 και ησύχασα.
...lost in translation...

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα.

Ευχαριστημένος απο την Nougat αλλά δεν μου πέρασε τις επαφές....

Τι δεν έκανα καλά; :what:

Έχω γράψει πιο πάνω την λύση για να δουλεύουν σωστά τα Google services

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Παιδιά γιατί κάποιες φορές ενώ δεν μιλώ, δείχνει απενεργοποιημένο και μου έρχονται οι ειδοποιήσεις των κλήσεων? Υπάρχει κάποια λύση ?

Σκεφτομαι να αγορασω το κινητο αλλα εχω μπερδευτει λιγο με τις ROM. Η global εχει google apps ή θελει να τα βαλω μονος μου? Ειναι καλυτερα να περασω την chinese αφου δεν με ενδιαφερουν τα ελληνικα? Και εαν μπορει καποιος να μου βαλει τα link για guides που θα χρειαστω μαζεμενα. Ευχαριστω προκαταβολικα

Google apps δεν έχει καμία ρομ τα περνάς μόνος σου από app store της meizu.

Για μένα που έχω δοκιμάσει και την China καλύτερα είναι η global δουλεύουν καλύτερα τα Google services.

Αν το πάρεις στα περ. 165 € !!! που βγαίνει τελική τιμή - με priority - από banggood συμφέρει..είναι καλύτερο από το Mi5. Αν σε έπεισα πες μου για λεπτομέρειες & για να σου στείλω το κουπόνι

Ως κάτοχος της συσκευής εδω και μισο χρονο θα σου πρότεινα να μείνεις μακρια, εχει παρα πολλα θεματα με κυριοτερο την υπερθερμανση. Λιγο να ανεβει η θερμοκρασια της συσκευης δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις την καμερα. Edited by teo90

Εγώ από τον Απρίλιο που το έχω δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα, από τις καλύτερες επιλογές που έχω κάνει.

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Teo σε flyme 7 είσαι;;

Απ ο,τι φαινεται στάθηκα άτυχος... 6.3.0.0G εχω. Περα απ το θεμα με τη υψηλη θερμοκρασια η οθονη στο πανω μερος εχει κατι σαν "λεκεδες" που φαινονται μονο οταν την εχω σε φουλ φωτεινότητα, τα google maps δεν μου δουλευουν, το wifi χανει το σημα του. Πρεπει να έτυχα στην περίπτωση :p

Πέρασε την flyme 7 GLOBAL, είναι πολύ καλύτερη σε όλα.

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κανένα πρόβλημα από όσα αναφέρεις δεν έχω, όλα δουλεύουν ρολόι

Πέρασε την flyme 7 GLOBAL, είναι πολύ καλύτερη σε όλα.

Κάτι περίεργο παίζει. Το δικό μου με την 7 global είχε μεγάλο πρόβλημα υπερθέρμανσης και πολύ μικρής διάρκειας μπαταρίας, ενώ με την 6.3 κανένα. Φαίνεται είναι πώς θα κάτσει στην κάθε συσκευή.

Με την 6.3 δηλαδή απολύτως κανένα πρόβλημα, ειδικά σε ο, τι αφορά την θερμοκρασία? Γιατί να γίνεται αυτό? Δοκίμασες να περάσεις την 7 με διαφορους τρόπους? Με διπλη εκκαθάριση για παράδειγμα?

Και εγώ ξαναγύρισα στην 6.3. Μερικά από τα όσα με έκαναν να γυρίσω είναι οτι το mCharge ήταν μόνιμα ενεργό και ας το απενεργοποιούσες, δε μου έρχονταν ειδοποιήσεις στο email, η κάμερα δεν νέταρε εύκολα και δεν είχε τις επιλογές της 6.3.

Παρόλαυτά έβαλα μεμονωμένες κάποιες από τις αναβαθμισμένες εφαρμογές που μου άρεσαν πχ weather είχε η 6.3 τη βέρσιον 2.0.6 και πέρασα την 3.1.0 . Τις εφαρμογές τις βρήκα από meizusquare.wordpress.com

οσοι εχετε προβληματα υπερθερμανσης κ μπαταριας με την 7 ,κανετε εκκαθαριση κατα την εγκατασταση;
Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

Εγώ με εκκαθάριση δεν έχω κανένα πρόβλημα, επειδή αλλάζει από Android 6 σε 7 καλό είναι να γίνει καθαρή εγκατάσταση.

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

από Android 6 σε 7 καλό είναι να γίνει καθαρή εγκατάσταση.

πως γινεται καθαρη εγκατασταση;

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

Κατεβάζεις το αρχείο αναβαθμίσεις update.zip και όταν το επιλέξεις για εγκατάσταση τικαρεις τον καθαρισμό δεδομένων.

Εγώ με εκκαθάριση δεν έχω κανένα πρόβλημα, επειδή αλλάζει από Android 6 σε 7 καλό είναι να γίνει καθαρή εγκατάσταση.

Επιβάλλεται:)

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Έχω ξαναγράψει πως έκανα εκκαθάριση όταν πέρασα την 7 global, την ξαναπερασα πάλι με εκκαθάριση, αλλά τα προβλήματα υπερθέρμανσης και γρήγορου αδειάσματος της μπαταρίας παρέμεναν.

Όταν έβαλα (πάλι με εκκαθάριση) την 6.3, το τηλέφωνο συνήλθε. Έχω πάλι χαμηλές θερμοκρασίες (αισθανόμουν aplerix με την 7 :lol: ) και η μπαταρία φορτίζει κάθε 2 μέρες αντί 2 φορές τη μέρα.

Παίδες καλησπέρα. Μόλις παρήγγειλα και περιμένω το εντυπωσιακό για την τιμή του Meizu pro 6 plus. Το μόνο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν μου έρθει με την global που λογικά θα έρθει, αξίζει να βάλω την Chinese version για να ενεργοποιήσω το NFC και το heart rate? Έχει κάνει κάποιος τέτοια αλλαγή;

Παίδες καλησπέρα. Μόλις παρήγγειλα και περιμένω το εντυπωσιακό για την τιμή του Meizu pro 6 plus. Το μόνο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν μου έρθει με την global που λογικά θα έρθει, αξίζει να βάλω την Chinese version για να ενεργοποιήσω το NFC και το heart rate? Έχει κάνει κάποιος τέτοια αλλαγή;

Το heart rate υπάρχει και στην Global.

Στην Κινέζικη θα έχει αρκετές Κινεζιές, τις οποίες κάποιες μπορείς να πετάξεις και άλλες να τις παγώσεις.

Edited by sso

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Είμαι με την κινεζικη (Daily - 7.8.8.20) για το NFC. Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα θέμα.

Λειτουργεί σίγουρα με alpha wallet,

εμφανίζει google pay αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει.

Το heart rate από όσα λένε τα παιδιά εδώ δουλεύει κανονικά και στη global.

Θερμοκρασίες και άλλα θέματα δεν έχω.

Προσοχή στην οθόνη, εμένα ράγισε απο πτώση (με θήκη Nillkin) την πρώτη εβδομάδα, ευτυχώς το touch συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά και μετά απο αρκετές ακόμα πτώσεις και 2-3 σπασμένα τζαμάκια.

Για αντικατάσταση ούτε συζήτηση ακόμα (130 - 140€ οθόνη & touch και αξία συσκευής 165).

Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk

Παύλος Meizu Pro 6 Plus :)

• The title was changed to Meizu Pro 6 Plus