giannhsdimitriou Δημοσιεύτηκε December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 11, 2016 (edited) Η νέα ναυαρχίδα της meizu που παρουσιάστηκε στην Κίνα στις 30 Νοεμβρίου. χαρακτηριστικά: NETWORK Technology GSM / HSPA / EVDO / LTE LAUNCH Announced 2016, November Status Coming soon. Exp. release 2016, December BODY Dimensions 155.6 x 77.3 x 7.3 mm (6.13 x 3.04 x 0.29 in) Weight 158 g (5.57 oz) SIM Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) DISPLAY Type Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors Size 5.7 inches (~74.5% screen-to-body ratio) Resolution 1440 x 2560 pixels (~515 ppi pixel density) Multitouch Yes - 3D Touch display - Flyme 6.0 PLATFORM OS Android OS, v6.0 (Marshmallow) Chipset Exynos 8890 Octa CPU Octa-core (4x2.0 GHz Mongoose & 4x1.5 GHz Cortex-A53) - 64 GB version Octa-core (4x2.3 GHz Mongoose & 4x1.6 GHz Cortex-A53) - 128 GB version GPU Mali-T880 MP10 - 64 GB version Mali-T880 MP12 - 128 GB version MEMORY Card slot No Internal 64/128 GB, 4 GB RAM CAMERA Primary 12 MP, f/2.0, OIS (4-axis), phase detection & laser autofocus, ten-LED (dual tone) flash Features 1/2.9" sensor size, 1.25 µm pixel size, geo-tagging, touch focus, face detection, HDR, panorama Video 2160p@30fps Secondary 5 MP, f/2.0, 1.4 µm pixel size, 1080p SOUND Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes - 32-bit/192kHz audio - Active noise cancellation with dedicated mic COMMS WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, WiFi Direct, hotspot Bluetooth v4.1, A2DP, LE GPS Yes, with A-GPS, GLONASS NFC Yes Radio No USB v3.1, Type-C 1.0 reversible connector FEATURES Sensors Fingerprint, accelerometer, gyro, proximity, compass, heart rate Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IM Browser HTML5 Java No - Fast battery charging - MP3/WAV/eAAC+/FLAC player - MP4/H.265 player - Document editor - Photo/video editor BATTERY Non-removable Li-Ion 3400 mAh battery MISC Colors Gold, Silver, Gray τιμές 64GB 2,999 YUAN 435 δολλάρια 128GB 3299 YUAN 480 δολλάρια Edited December 11, 2016 by giannhsdimitriou εικόνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Το γλυκοκοιταζω από την ώρα πού βγήκε είναι πανέμορφο Και Στα review στο YouTube δείχνει Πολύ Καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsdimitriou Δημ. December 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Το γλυκοκοιταζω από την ώρα πού βγήκε είναι πανέμορφο Και Στα review στο YouTube δείχνει Πολύ Καλό κορυφαίο όντως αν και άργησε να βγεί.Έπρεπε να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη αλλά προφανώς η εταιρεία ήθελε να το συνδυάσει με το επικείμενο flyme 6.Eλάχιστα βίντεο μέχρι τώρα και πουθενά σχεδόν κομμάτι.Σε κάποια σάιτ δε η τιμή έχει ξεφύγει.Καλή ,χρυσή η meizu αλλά αν φτάσει τα 550 η καλή έκδοση που εκεί θα φτάσει δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 βλέπω και amoled και ois.. οπότε ο αντικαταστάστης του mx5 μου.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 review, gsmarena ειμαι ερωτευμενος! Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsdimitriou Δημ. February 5, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 το κινητό το έχει παραλάβει συνάδελφος στο γραφείο και το έχω δοκιμάσει 5 μέρες τώρα.Σίγουρα αναβαθμισμένο σχεδόν σε όλα τα σημεία από το πολύ καλό pro 5 αλλά δεν βλέπω να έχει απήχηση το κινητό μιας και η ημερομηνία κυκλοφορίας του αλλά και ο ανεβασμένος ανταγωνισμός από Κίνα μεριά το έχουν αφήσει αθόρυβο παίχτη μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 το κινητο μολις το παρελαβα για τον γιο μου...εχοντας πριν και το mx5 απλα τα σπαει σε οθονη και λειτουργιες εκ πρωτης οψης, και σιγουρα εχω δουλεια απο δω και περα μιας και φοραει English, Chinese ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Επειδή με ενδιαφέρει το κινητό θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις. 1 Από που το πήρατε; Το βρίσκω σε καλή τιμή το aliexpress! 2 Τελωνείο παίζει; 3 Έχει ελληνικά/αγγλικά; 4 Google Play παίρνει; 5 Εγγύηση 0-6-12 μήνες; 6 Έχει γενικά κάποιο μειονέκτημα κάτι να σε χαλάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Τώρα είδα και εγώ τιμές στο AliExpress ! 350 περίπου μιλάμε για κορυφαία τιμή. Μοναδικό μειονέκτημα η έλλειψη B20 , σε όλα τα άλλα άψογο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Από ότι βλέπω πάντως παρόλο που είναι σε καλή τιμή δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τον κόσμο. Μάλλον γιατί δεν παίρνει επίσημα google play store. Το ότι δεν είναι δημοφιλές είναι ανασταλτικός παράγοντας γιατί αυτό σημαίνει ότι η εταιρία μπορεί να μην το υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badboy1981 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badboy1981 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Την συσκευή την παρέλαβα την Παρασκευή μετά από 50 μέρες από Ali express στα 350.πολυ καλή συσκευη και ποιότητα άψογη!!! Πήρε αμέσως την flyme 6.1.0.0!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Την συσκευή την παρέλαβα την Παρασκευή μετά από 50 μέρες από Ali express στα 350.πολυ καλή συσκευη και ποιότητα άψογη!!! Πήρε αμέσως την flyme 6.1.0.0!!! Καλοριζικο και μπραβο για την επιλογη σου!! Με το τελωνειο ολα καλα? γιατι ακουγονται πολλα το τελευταιο διαστημα. Με 4G τι γινεται εκει που εισαι λογω του οτι δεν εχει Β20 το τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badboy1981 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Καλοριζικο και μπραβο για την επιλογη σου!! Με το τελωνειο ολα καλα? γιατι ακουγονται πολλα το τελευταιο διαστημα. Με 4G τι γινεται εκει που εισαι λογω του οτι δεν εχει Β20 το τηλεφωνο? δεν πληρωσα ουτε το 3ευρω!!!!το 4g δουλευει καλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badboy1981 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 καλημερα!!!ρε παιδια καποια σχολια για το κινητακι αυτο δεν υπαρχουν!!!μονος μου θα μιλαω:cry::cry::cry:!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 καλημερα!!!ρε παιδια καποια σχολια για το κινητακι αυτο δεν υπαρχουν!!!μονος μου θα μιλαω:cry::cry::cry:!!!! Τι να κάνεις! Ας μαζευτούμε εμείς οι λίγοι από τα διάφορα μοντέλα της Meizu που θέλουμε να συζητάμε, έτσι και αλλιώς τα του λογισμικού πάνω κάτω ίδια είναι : P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badboy1981 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 δλδ δεν το εχουν παρει κανεις το κινητακι αυτο!!!το κορυφαιο της meizu!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Για οποιον ενδιαφέρεται 188 στο banggood με το priority direct mail.. Το χτυπησα δεν αντεξα.. καποιος που το εχει να μας πει 2-3 πραγματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badboy1981 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Για οποιον ενδιαφέρεται 188 στο banggood με το priority direct mail.. Το χτυπησα δεν αντεξα.. καποιος που το εχει να μας πει 2-3 πραγματα? το εχω απο τον σεπτεμβριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 το εχω απο τον σεπτεμβριο πες μας εντυπώσεις γενικά, μπαταρια software καμερα. τι σε ενοχλει κτλ. ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Οι κάτοχοι πείτε μας τις εντυπώσεις σας για τη συσκευή. Από κάμερα πως πάει; Με αυτά τα χαρακτηριστικά στα 188 ευρώ φαίνεται ευκαιρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badboy1981 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 το εχω αγορασει απο aliexpress 350eyro ,η καμερα τα σπαει,και το βιντεο 4κ τα σπαει.τελεια οθονη super amoled.μπαταρια πολυ καλη μιαμιση μερα.απλως δεν εχουμε παρει την εκδοση 7 του android ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 το εχω αγορασει απο aliexpress 350eyro ,η καμερα τα σπαει,και το βιντεο 4κ τα σπαει.τελεια οθονη super amoled.μπαταρια πολυ καλη μιαμιση μερα.απλως δεν εχουμε παρει την εκδοση 7 του android ακομα. πως ειναι το λογισμικό, ασχετα που δεν αναβαθμιστηκε? ειδοποιησεις ερχονται κανονικα? Κολλήματα? ειναι ευχρηστο γενικα ή έχει παραξενιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badboy1981 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Πολυ ελαφρη ειναι,δεν εχει κολληματα!!τελειο κινητο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Δεν το βρίσκω σε αυτή την τιμή, μπορείς να βάλεις το λινκ; Πολύ κρίμα που δεν έχει την b20... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts