SAKISART2 Δημοσιεύτηκε December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 7, 2016 (edited) Παιδια θέλω ένα τηλέφωνο με καλή κάμερα,οθόνη(5,3~5,5 ιντσών ) και να είναι γρήγορο σχετικά με χαμηλο sar.Κοιτάω το LG G5 που είναι περίπου στα χρήματα αυτά με 4άρα ράμ και καλό επεξεργαστή snapdragon. Μου αρέσει που έχει αποσπομενενη μπαταρία και θα μπορώ να έχω και μια 2η μαζί μου ή κάποιο power bank γιατί έχει μόνο 2800. Απλώς βγαίνει σε 32gb θα ήθελα 64. Αν και είδα παίρνει κάρτα εξωτερική . Θα έχει και εγγύηση σε σχέση με πολλά κινέζικα xiaomi πχ. Είναι καλό; Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο; Edited December 7, 2016 by SAKISART2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. December 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Παιδια θέλω ένα τηλέφωνο με καλή κάμερα,οθόνη(5,3~5,5 ιντσών ) και να είναι γρήγορο σχετικά με χαμηλο sar.Κοιτάω το LG G5 που είναι περίπου στα χρήματα αυτά με 4άρα ράμ και καλό επεξεργαστή snapdragon. Μου αρέσει που έχει αποσπομενενη μπαταρία και θα μπορώ να έχω και μια 2η μαζί μου ή κάποιο power bank γιατί έχει μόνο 2800. Απλώς βγαίνει σε 32gb θα ήθελα 64. Αν και είδα παίρνει κάρτα εξωτερική . Θα έχει και εγγύηση σε σχέση με πολλά κινέζικα xiaomi πχ. Είναι καλό; Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο; Κανένας ρε παιδια; Κάποια άλλη επιλογή στα προαναφερθέν specs; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 φιλαρακι καλησπερα , απο ελλαδα σε αυτα τα λεφτα ειναι μια πολυ καλη επιλογη , Βασικα ειναι η καλυτερη επιλογη που μπορεις να κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 φιλαρακι καλησπερα , απο ελλαδα σε αυτα τα λεφτα ειναι μια πολυ καλη επιλογη , Βασικα ειναι η καλυτερη επιλογη που μπορεις να κανεις. Δες και Moto X Style Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 πολυ καλο και αυτο , αλλα σε ολους τους τομεις εκτος της μπαταριας ειναι καλυτερο το g5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 g5 η 6p θα ελεγα εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Το ασήμι g5 πάντως έχει 390€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Honor 8 ή Moto X Style. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 LG G5, με μοναδικό μειονέκτημα το image retention. Είδωλο δηλαδή όταν μένει μια οθονη για πολλή ωρα, το οποίο ομως ειναι προσωρινό, δεν ενοχλεί στη πραξη ιδιαίτερα, και φεύγει με λιγη ωρα αχρησίας. Πραγματικα σε τέτοια χρηματας ειναι οτι καλύτερο. Καλύτερα power bank ομως και να μη μπαινοβγαζεις το καπακι κατω. Ανώτερο απο moto x style, nexus 6p, galaxy S6, huawei p9. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. December 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Όντως το LG G5 βάση τιμής και χαρακτηριστικων δείχνει καλή επιλογή αλλά αυτό με την οθόνη ;) Έχω εδώ και 3.5 χρόνια ένα s3 mini χωρίς κανένα πρόβλημα εκτός από τις 2 μπαταρίες που άλλαξα από ebαy. Θέλω να πάρω ένα τηλέφωνο αξιόπιστο να μου πάει 2-3 χρόνια. Φοβάμαι μήπως αυτό με τις οθόνες των lg χειροτερεψει με την πάροδο του χρόνου. Δε ξέρω παιδιά είμαι μπερδεμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Θα κοίταγα το honor 8 σε αυτά τα λεφτά Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 (edited) Ναι έχετε δίκιο. Το G5 (το SE προφανώς όχι το σκέτο συγκρίνετε εδώ) έχει σαφώς καλύτερα specs από το Moto X style. Το δεύτερο είναι βέβαια και 80E πιο φτηνό. Δε ξέρω στα Moto Z αν βρεις κάτι καλό, αυτό είναι το αντίστοιχο του G5 σε κατηγορία. Το άλλο είναι με το G4 . Τα Moto είναι near stock android και πετάνε από απόδοση για αυτό το λόγο παρόλο που μπορεί να υπολείπονται σε specs ειδικά με κάποια κινέζικα που είναι γεμάτα με bloatware. Edited December 12, 2016 by yorgos00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts