Jump to content

Sony Xperia XA Ultra

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνω εδώ και μέρες για την γνήσια θήκη της sony scr60 για το xa ultra και δεν μπορώ να την βρω σε Ελληνικό κατάστημα-site γνωρίζει κάποιος γιατί?

• Απαντήσεις 392
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με το XA1 ULTRA τι γίνετε ρε παιδιά ???

Το έχω παραγγείλει εδώ και ένα μήνα και ακόμα τίποτα.

Πάλι πήρε αναβολή η κυκλοφορία του μου είπαν για τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου.

Ισχύει ????

Με το XA1 ULTRA τι γίνετε ρε παιδιά ???

Το έχω παραγγείλει εδώ και ένα μήνα και ακόμα τίποτα.

Πάλι πήρε αναβολή η κυκλοφορία του μου είπαν για τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου.

Ισχύει ????

Εμενα μου ειπαν οτι θα το φερουν την επομενη εβδομαδα στην ΜΤΝ μαλιστα το εχει ηδη ο Stephanis στην σελιδα του.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Εμενα μου ειπαν οτι θα το φερουν την επομενη εβδομαδα στην ΜΤΝ μαλιστα το εχει ηδη ο Stephanis στην σελιδα του.

Σε όλα έχει "Εκτός αποθέματος".

Εγώ μίλησα εχθές και μου είπαν αυτά που γράφω.

Δεν ξέρω ....

Flip Cover Sony SCSG40 για το Sony Xperia XA1 Ultra Black γνωρίζετε αν ταιριάζει αυτή η θήκη για το sony xperia xa ultra? Λογικά θα ταιριάζει γιατί το δύο κινητά είναι πανομοιότυπα!Σε κάποια ξένα site λέει ότι είναι συμβατή και με τα δύο κινητά.Η scr60 δεν υπάρχει πουθενά.

Φυσικά και ταιριάζει. Ιδιες διαστάσεις εχουν, για το ιδιο κινητο πρόκειται στην ουσια. Μονο τα εσωτερικα αλλαζουν, εχει αλλο επεξεργαστή κλπ.

Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν θα την πατήσεις. Μην ανησυχείς. Βαλτα σε σύγκριση στο gsmarena να δεις. Διαφορες χιλιοστων μονο..

Ευχαριστώ θα προχωρήσω στην αγορά πιστεύω να μην την πατήσω....

Φίλε μου έχουν διαφορά στα πλαϊνά κουμπια(power και volume) σίγουρα και νομίζω και στην πάνω μεριά (audio Jack). Έχω το xa ultra dual και κατά λάθος μου έδωσαν του xa1 ultra γι αυτό το διαπίστωσα.

Λογικά θα ταιριάζει η θήκη γιατί του xa1 δεν έχει πλαϊνά ούτε πάνω κάτω οπότε θα ταιριάζει στο xa ultra άσχετα με το volume που είναι πιο πάνω....

Μου περισευουν 4 tempered glass και 2 θηκες για το xa1 Ultra. Οποιος θελει του αποστελω !!! Δεν θελω λεφτα απλα εχω ηδη ενα και τα αλλα 4 δεν θα τα χρησιμοποιησω..... Θηκη πηρα μια που μου κανει οκ. Τις αλλες 2 τις δινω........Οποιος ενδθαφερεται ας μου πει !!

Ευχαριστω!!:)

Παιδια δεν μπορω να ενεργοποιησω τον λογαριασμο μου γιατι καταλαθος τον μπλοκαρα γιατι εβαλα το password πολλες λαθος φορες και δεν μπορω να επαναφερω τον λογαριασμο μου !! Σας παρακαλω στειλτε μου πμ σχετικα με τις θηκες και τα tempered glass sony xa1 Ultra σε αυτο το ονομα Ntin1971 !! Ευχαριστω θερμα !!!!! :)

Παιδια,εχω την εντυπωση οτι τελικα ο ηχος σα να χαμηλωσε λιγο με την 7αρα!!Τι λετε?Εχω το 16αρι το dual...

Apple iPhone 14 Pro Max

Δεν νομίζω.εμένα μου φαίνεται πάλι εκκωφαντικό το ηχείο.

Αν κάνουμε τώρα repair μέσω companion τι θα μας πέρασει άραγε;την 6 η την 7 έκδοση;

Λογικά την 7. Με την λογική ότι πλέον την έχουν και πάλι διαθέσιμη μετά από τα τελευταία προβλήματα που είχαν και την είχαν ανακαλέσει.

Αν κάνουμε τώρα repair μέσω companion τι θα μας πέρασει άραγε;την 6 η την 7 έκδοση;

Λογικά την 7. Με την λογική ότι πλέον την έχουν και πάλι διαθέσιμη μετά από τα τελευταία προβλήματα που είχαν και την είχαν ανακαλέσει.

Κι εγω που εκανα πριν μερες,την 7 μου περασε!;)

Apple iPhone 14 Pro Max

Όχι ότι έχω θέμα απλά από περιέργεια αν κάποιος θέλει να γυρίσει προφανώς δεν γίνεται πλέον

Νομίζω γίνεται μόνο αν κατεβάσεις το επίσημο 6 της Sony και το βάλεις χερατα.
Μπήκα μέσα δεν είδα κάτι...Μπορεί και να έχεις δίκιο όμως.

Παλαιότερες (official) ROM δεν υπάρχουν στο pc companion για εγκατάσταση (σε περίπτωση που έψαξες εκεί).

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το xperifirm και να κατεβάσεις όποιο από τα παλιότερα επίσημα firmware της Sony θέλεις. Μετά θα πρέπει να το βάλεις εσύ βέβαια.

Δες εδω..

http://www.teamandroid.com/2016/10/09/download-xperifirm/

σε ευχαριστω εσυ το εψαξες καλυτερα.καλο ειναι να βρισκεται καλου κακου,για ολους βασικα εδω μεσα.λιγο που ειδα παντως βγαζει μονο τα τελευταια.μονο την 182 δηλαδη Edited by tolisfar

σε ευχαριστω εσυ το εψαξες καλυτερα.καλο ειναι να βρισκεται καλου κακου,για ολους βασικα εδω μεσα.λιγο που ειδα παντως βγαζει μονο τα τελευταια.μονο την 182 δηλαδη
Δε κάνει τίποτα ;)

Περίεργο, τελευταία φορά που κοίταξα είχε και την 6. Θα το ξαναβάλω και θα ενημερώσω.

• The title was changed to Sony Xperia XA Ultra