petran66 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Παιδια,καποιο τρικ για να ανοιγει η οθονη με διπλο πατημα υπαρχει? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Αν θυμάμαι καλά (επειδή το έψαχνα και εγώ) δεν υποστηρίζεται από το τηλέφωνο η λειτουργία. Ίσως με κάποια εφαρμογή από το Play Store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Παιδια,καποιο τρικ για να ανοιγει η οθονη με διπλο πατημα υπαρχει? Μονο να κλειδωνει με double tap γίνεται. Το αντίθετο οχι. Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Troll_Hunter Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Παιδια,καποιο τρικ για να ανοιγει η οθονη με διπλο πατημα υπαρχει? Αν θυμάμαι καλά (επειδή το έψαχνα και εγώ) δεν υποστηρίζεται από το τηλέφωνο η λειτουργία. Ίσως με κάποια εφαρμογή από το Play Store? Μονο να κλειδωνει με double tap γίνεται. Το αντίθετο οχι. Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλλον ισχύει στα ακριβά και στα νεότερα μοντέλα αυτό, όπως παλιότερα με τη σειρά Z, που δούλευε στο Ζ2 κι όχι στο Ζ1. Είναι θέμα kernel νομίζω. Λογικά δεν υποστηρίζεται από το firmware, ό,τι εφαρμογή και να βάλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Παιδια,καποιο τρικ για να ανοιγει η οθονη με διπλο πατημα υπαρχει? ΑΝ βάλεις την always on amoled. Εφαρμογή Έχει διπλό tap. Απλά καταναλώνει πολύ μπαταρία. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tomer.alwayson Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Ευχαριστώ παιδιά.Οπότε μάλλον κάθομαι στ αυγά μου! ☺️ Στάλθηκε από το F3212 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Το Nougat και πάλι διαθέσιμο για αναβάθμιση. Δοκίμασα σήμερα το πρωί αλλά δεν μου το εμφάνισε. Λογικά σύντομα θα το δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Μού το κατεβάζει τώρα OTA ενώ την άλλη φορά το πέρασα μέσω pc companion.ελπίζω να είναι οκ τώρα.θα το περάσω και καθαρή εγκατάσταση για σιγουριά.Άλλος το πέρασε; Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Μια από τα ίδια. Και εγώ μέσω PC το χα κάνει και τώρα ΟΤΑ. Μπήκε, έκανα factory reset και τώρα περνάω τα διάφορα. Προς το παρόν όλα καλά φαίνονται αλλά έτσι ήταν και τη προηγούμενη φορά. Μετά από μέρες θα δείξει. Πάντως πάλι στο Stamina mode δεν έχει επιλογή για προφίλ όπως διαφήμιζαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Έτσι και εγώ. Όλα καλά φαίνονται Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis2013 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Κατ' αρχάς είναι 1 εβδομάδα που έχω το κινητάκι και εγώ.. το DS.. είναι Super! :up: Οπότε δεν είχα προλάβει την προηγούμενη ΟΤΑ.. ούτε δοκίμασα να του βάλω αλλιώς.. Λοιπόν μόλις την έβαλα και εγώ.. όλα πήγαν οκ φαίνεται! Πρώτες παρατηρήσεις.. Κάποιες ρυθμίσεις χρειάζεται να ξαναγίνουν.. - Άλλαξε το menu Χρήση Δεδομένων.. - Έχασα την live "ταπετσαρία" που είχα στην 6, και τώρα βλέπω ότι δεν υπάρχει πια.. Είχε μερικές θυμάμαι η 6 και τώρα η 7 έχει μόνο μία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Εκλεισα 1,5 μηνα που εχω το ΧΑ1 Ultra και δεν χω λογια για το κινητο !! Οτι καλυτερο υπαρχει γισα τα λεφτα του και απο εμφανηση και απο αξιοπιστια και απο αναλυση οθονης και απο συνδεσημοτητα με εξωτερικες συσκευες και περιγερειακα !!!!!!!!!!!!!!! :):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis2013 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Όλα καλά και σήμερα.. φαίνεται όλα να δουλεύουν άψογα! Και νομίζω ότι όντως βελτιώθηκε η διαχείρηση της μπαταρίας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superck Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Η μπαταρία του όντως είναι πολύ καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Η μπαταρία του όντως είναι πολύ καλύτερη. Πολύ δεν ξέρω αλλά είναι καλύτερη. Πέφτει πιο αργά το καταλαβαίνεις. Πιο πολύ χωρητικότητα επίσης. Μόνο ψεγαδι το διπλό ταπ για τα δεδομένα πλέον Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis2013 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Ναι όντως μου ελευθέρωσε και μνήμη! Για τα δεδομένα αν και στο 6 συνήθιζα να πηγαίνω από ρυθμίσεις - χρήση δεδομένων, τώρα σύρω κάτω την οθόνη και ενεργοποιώ από το εικονίδιο.. (Τα οποία τους έκανα και μία επεργασία όπως με βόλευαν.. έχει αρκετά από τα βασικά που μπορεί να βάλεις όπως θέλεις.. μου αρέσει..) - Μικρό μειονέκτημα ότι δεν εμφανίζει ονομασία στα 2 δίκτυα στο DS.. όταν μπεις στις περισσότερες ρυθμίσεις.. απλά να προσέχεις sim 1 - sim 2 Η χρήση των MB νομίζω βελτιώθηκε οπτικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsolas Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Παιδιά καλησπέρα εγώ έχω το DS F3212 και κάνοντάς έλεγχο μου λέει ότι είναι ενημερωμένο ενώ έχει την 179 και όχι την 182. Τι συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis2013 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Χμ.. το ίδιο έχω και εγώ.. Με το ΟΤΑ update έχω.. 7.0 kernel 3.18.35+ 36.1.A.0.182 Πως έκανες το Update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Χμ.. το ίδιο έχω και εγώ.. Με το ΟΤΑ update έχω.. 7.0 kernel 3.18.35+ 36.1.A.0.182 Πως έκανες το Update? Ακριβώς το ίδιο και εγώ με OTA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis2013 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Του πήρα θηκούλα, γιατί γλυστράει πολύ το άτιμο και ήμουν με την ψυχή στο στόμα! :lol: Αυτήν εδώ.. πολύ καλή! http://www.miplace.gr/Phone_Cases/sony_cases/sony_xperia_x_series/xperia_xa_ultra_cases/terrapin-two-tone-wallet-with-stand-for-xperia-xa-ultra-in-blackbrown-pu-leather Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Παιδιά καλησπέρα εγώ έχω το DS F3212 και κάνοντάς έλεγχο μου λέει ότι είναι ενημερωμένο ενώ έχει την 179 και όχι την 182. Τι συμβαίνει? Kαι εγω αυτην ειχα,αλλα με το xperia companion μεσω pc μου περασε την 182!!Δοκιμασε αν θελεις.;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsolas Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 ΤΕΛΙΚΑ μέσω pc έκανα την αναβάθμιση, γιατί όμως έλεγε ότι έχει την τελευταία αναβάθμιση ενώ δεν την ΕΙΧΕ, μυστήριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Καλησπερα αυτο ειναι το ιδιο θεμα και για το XA1 Ultra ή οχι ; επειδη δεν δημιουργηθηκε νεο θεμα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Εδω γραφεις. Δεν εχει δημιουργηθεί αλλο θεμα, δεν χρειάζεται αλλωστε. Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Η καμερα 23ΜΡ/16ΜΡ πως τα παει ; Ας ακουσω γνωμες απο τους κατοχους επειδη αυτο με ενδιαφερει και η οθονη 6" επισης. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts