koklas Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 απλα εμενα δεν κλεινει η οθονη. παροτι το βαζω στο γραφείο δεν σβήβει ενω δεν την κοιταω. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 απλα εμενα δεν κλεινει η οθονη. παροτι το βαζω στο γραφείο δεν σβήβει ενω δεν την κοιταω. Δε σβηνει ποτε; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Δε σβηνει ποτε; ναι. δεν σβηνει. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Αυτη την αηδία με την "επικάλυψη της οθόνης" σε οποια εφαρμογη προσπαθω να κανω κατι πως τη βγαζουμε; Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Αυτη την αηδία με την "επικάλυψη της οθόνης" σε οποια εφαρμογη προσπαθω να κανω κατι πως τη βγαζουμε; Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι εννοεις φιλε μου για να δω και σε μενα? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Τι εννοεις φιλε μου για να δω και σε μενα? Οπου παω να ανεβάσω φωτο, να κανω κατι μου λεει εντοπίστηκε επικάλυψη οθονης, για να αλλάξετε την ρύθμιση θα πρέπει να απενεργοποιησετε την επικάλυψη οθονης απο τις ρυθμισεις - > εφαρμογές Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Κάποια από τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει επικαλύπτει την οθόνη. Απλά πρέπει να βρεις ποια είναι, να την απενεργοποιήσεις να κάνεις αυτό που θες και μετά την ενεργοποιείς πάλι. Πηγαίνε ρυθμίσεις, εφαρμογές και πάτα στο γρανάζι. Μετά επίλεξε Σχεδίαση πάνω από εφαρμογές. Θα σου βγάλει λίστα με τις ενεργές εφαρμογές και θα πρέπει να πατάς πάνω στη κάθε μία να δεις ποια έχει ενεργοποιημένη την συγκεκριμένη επιλογή. Λογικά δεν είναι κάποια από τις εργοστασιακές εφαρμογές αλλά κάποια από αυτές που έβαλες εσύ. Συνήθως antivirus ή booster έχουν τέτοια δικαιώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Περίεργο. Εμένα δε μου έχει βγάλει ποτέ κάτι τέτοιο!! Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Το βγάζει μόνο εάν έχεις εγκατεστημένη κάποια εφαρμογή που έχει ενεργοποιημένη τη συγκεκριμένη λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Το βγάζει μόνο εάν έχεις εγκατεστημένη κάποια εφαρμογή που έχει ενεργοποιημένη τη συγκεκριμένη λειτουργία. Εισαι αρχοντας... Το zone assistive touch ηταν που το εχω για να με διευκολυνει με το 1 χερι... Ευχαριστώ πολυ φιλε μου.. Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Τίποτα! Μου χε σκάσει και μένα και ψαχνόμουν κανά μισάωρο να δω τι παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 (edited) ναι. δεν σβηνει. κοιταξες στις ρυθμισεις μηπως εχεις βαλει κατα λαθος μονιμα ενεργη η οθονη?Αν οχι αφαιρεσε την λειτουργια εξυπνης οθονης και ενεργοποιησε την ξανα μηπως εχει κολλησει. επισης να σου πω οτι δεν ειναι g2 για το κοιταγμα,εχει σχεση με το κλισιομετρο η λειτουργια του. Edited April 25, 2017 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 το μονιμα ενεργη η οθνη που ειναι; δεν τη βρίσκω αυτη τη ρύθμιση. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Ξεκλείδωμα της οθόνης με διπλό ταπ έχει το κινητό μας; Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Δυστυχώς δεν έχει και στο LG G3 που είχα και υπήρχε σαν λειτουργία ήταν πολύ βολικό. Νομίζω πως κάποιοι launchers το υποστηρίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Ξεκλείδωμα της οθόνης με διπλό ταπ έχει το κινητό μας; Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ξεκλείδωμα οχι. Μονο κλειδωμα με double tap σε κενο σημειο της οθόνης. Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Ξεκλείδωμα οχι. Μονο κλειδωμα με double tap σε κενο σημειο της οθόνης. Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό πως γίνεται; Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Αυτό πως γίνεται; Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πατα το "κεντρικο" για Εφαρμογες -> (πανω δεξια 3 καθετες τελιτσες) Ρυθμισεις -> Διπλο πατημα για αναστολη (πατα για να παει ON) Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Πατα το "κεντρικο" για Εφαρμογες -> (πανω δεξια 3 καθετες τελιτσες) Ρυθμισεις -> Διπλο πατημα για αναστολη (πατα για να παει ON) Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το βρήκα, ευχαριστώ Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosNto Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Στην φόρτιση καίει πάρα πολύ η μπαταρία ειδικά αν είμαι Facebook κι YouTube..συμβαίνει κι σε σας; Κι επίσης η οθόνη μου έβγαλε μια μικρή κιτρινιλα πάνω δεξιά, πήρα την σονυ κι μου είπαν να το πάω να το φτιάξουν.. Κατά τα άλλα κινηταρα για τα λεφτά του.. Μόνο αποθηκευτικό χώρο ήθελε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superck Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Με YouTube που βλέπω βίντεο και το έχω στη φόρτιση δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο φαινόμενο, φυσιολογικό είναι ένα πολύ ελάχιστο ζέσταμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Στην φόρτιση καίει πάρα πολύ η μπαταρία ειδικά αν είμαι Facebook κι YouTube..συμβαίνει κι σε σας; Κι επίσης η οθόνη μου έβγαλε μια μικρή κιτρινιλα πάνω δεξιά, πήρα την σονυ κι μου είπαν να το πάω να το φτιάξουν.. Κατά τα άλλα κινηταρα για τα λεφτά του.. Μόνο αποθηκευτικό χώρο ήθελε Αστο φιλε μου απο τα χερια σου το κινητο οταν φορτιζει φυσικα και ζεστενεται αστο να παρει ανασα.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosanera Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Γειά και χαρά σε όλους! Διάβασα το φιλο παραπανω και ειδα ότι δεν το παθα μονο εγω. μου εχει βγάλει κιτρινιλα στην οθονη, εμενα αριστερα. Το πηγα στην σονυ θεσ/νικη και απογοητευτικα. Ενω μου ειπαν απο κωτσοβολο, που το αγορασα ,οτι θα φτιαχτει εδω, τελικα πρεπει να παει αθήνα, αρα μια βδομαδα ,συν του ότι μου ειπαν, οτι αν διαπιστωθει οτι ευθυνομαι εγω 20 ευρω η διαγνωση συν μετα όσο .... Αν ειναι δυνατόν... Παντως αφου παρουσιαστηκε και σε άλλους, ελπίζω να μην μου κανουν καμία μλκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 να ευθυνεσαι εσυ γτ;; εδω Θεσσαλονίκη γτ δεν το πηγες απευθείας στο σερβις; Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Αν δεν εχει εμφανη σημαδια σπασιματος δε θα εχεις προβλημα με το service.. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts