GiannisKr Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 (Μου κάνει όμως εντύπωση που το κινητό σου έχει την R1K001.Το δικό μου και όσων άλλων ξέρω η άκουσα έχει την R1L002). Και εγώ την R1K001 έχω που το αγόρασα από το E-shop.gr.Μάλλον χτυπήσαμε παρτίδα παλιά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 μα τι σημασια εχει αν δεν εχει την πιο προσφατη αναβαθμιση,προσωπικα πιστευω οτι αν το κινητο λειτουργει σωστα τοτε δεν χρειαζεται να το σκαλιζουμε τζαμπα. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 μα τι σημασια εχει αν δεν εχει την πιο προσφατη αναβαθμιση,προσωπικα πιστευω οτι αν το κινητο λειτουργει σωστα τοτε δεν χρειαζεται να το σκαλιζουμε τζαμπα. Συμφωνώ και γω. Πάντως να πω ότι κι εγώ που το πήρα την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε από τον Γερμανό έχει την R1L002. :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 re paidia an mpeite sto site ths vodafone den uparxei pleon to w800i giati??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 re paidia an mpeite sto site ths vodafone den uparxei pleon to w800i giati??? Ναι το ειδα και εγω..λΑθος κανανε?Τους τελειωσε και δεν θα το ξαναφερουν?τι αν υποθεσουμε...? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisTh Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Ναι το ειδα και εγω..λΑθος κανανε?Τους τελειωσε και δεν θα το ξαναφερουν?τι αν υποθεσουμε...? Στις 3/10/2005 η επόμενη διάθεση του w800i από τον γερμανό. http://www.orestiadaNews.com ------- παλαιότερα κινητά: Motorola StarTac 85, Motorola v3688, Nokia 5110, Nokia 8210, ,Siemens S25, Samsung s100, Nokia 8310, Panasonic GD87, Nokia 6600,sony ericsson w800i,sony ericsson K800i, samsung i900 omnia,Htc Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Στις 3/10/2005 η επόμενη διάθεση του w800i από τον γερμανό. Καλα τα καταστηματα τι φερανε?5 κινητα το καθενα?Πως διαφημηζεις ετσι ενα κινητο και σου τελειωνει τοσο γρηγορα?Η δεν εφεραν πολλα γιατι νομιζαν οτι δεν θα πουλησει..οχι δα..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Φαίνεται ότι η απάντηση είναι κάπου στη μέση. Φέρανε αρκετά κινητά, αλλά δεν περίμεναν τέτοια επιτυχία. Γι΄αυτό το λόγο τέλειωσε το στοκ και βλέποντας ότι πουλάει είπαν να αυξήσουν την τιμή για να βγάλουν μεγαλύτερο κέρδος (υποψιάζομαι ότι με την προηγούμενη τιμή το κέρδος ήταν ελάχιστο). Όλα για το χρήμα. This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 ολα τα e-shops εχουν στοκ με τιμη 417-430 περιπου ;) μην δημιουργειτε ασκοπο πανικο-συγχυση.... :confused: :worry: επειδη ενας Γερμανος κανει πονηριτσες :mad: http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 οποτε παιδια κυνηγηστε τα e-shops πριν εξαντληθει κι απο κει και μη φοβαστε ειναι αρκετα αξιοπιστα. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 nai alla poia e-shops NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 nai alla poia e-shops ολα απο Ε-shop μεχρι.....Nomatica :) http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Ναι το ειδα και εγω..λΑθος κανανε?Τους τελειωσε και δεν θα το ξαναφερουν?τι αν υποθεσουμε...? poios kserei olo kai kati 8a egine!!8a paw na rwthsw to apogeuma se ena katasthma edw konta na dw ti egine telika!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Εγω πηγα σημερα σε μια βοντα και μου ειπε οτι ειχε 2 κομματια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entexnon Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 paidia eftiaksa molis twra ena briefcase me themes kai mp3 elpizw na sas aresoun Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 φιλε μου ειναι ακομα νωρις για θηκη εδω καλα καλα δεν το εχουν ολα τα καταστηματα,ασε που πραγματικα εχει κανει θραυση σε πωλησεις απο οτι εχω μαθει. περμενε θηκη σε περιπου 1 μηνα. exo pari thiki body glove apo ton germano omonias stin patision dipla ston veneti apo tin deytera.ine to modelo gia k750-w800 k teriazi ganti.peripou 11 eyro!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entexnon Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 afou ta kinhta einai diaforetika sto pisw meros..!!! pws tairiazei? sto megethos isws! pantws eida mia silicon case sto internet mamati ....alla trexa gyreye..pistwtikes klp...ektos kai an mporesoume na kanoume omadikh paragelia opws kanane kata kairous ta paidia gia aksesouar allwn kinhtwn... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 αυτο μου φαινεται κι εμενα παραξενο,μονο στο μεγεθος ειναι ιδια το k-750 με το w-800,στο πθσω μερος ομως ειναι διαφορετικα. οι silicon θηκες ποτε δεν μου αρεσαν. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Παιδιά εγω χθες μπαίνω σε ένα κατάστημα Γερμανός για να δω τι γίνεται με την τιμή. Βλέπω στην καρτέλα πίσω από το W800 424€. Ρωτάω την υπάλληλο "αυτή είναι η τιμή του ή έχει ανεβεί όπως άκουσα;" μου λέει αυτή είναι. Φεύγω και μπάινω σε ένα άλλο κατάστημα Γερμανός και βλέπω τιμή 469€. Ρωτάω την υπάλληλο γιατί εκεί έχει 469 ενώ στο άλλο κατάστημα έχει 424 και μου λέει 424 έχει αλλά επειδή μέσα σε 2 μέρες άλλαξε η τιμή του 2 φορές (1 πάνω, 1 κάτω ξανα) δεν προλάβαμε να αλλάξουμε το χαρτάκι..... Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Παιδιά εγω χθες μπαίνω σε ένα κατάστημα Γερμανός για να δω τι γίνεται με την τιμή. Βλέπω στην καρτέλα πίσω από το W800 424€. Ρωτάω την υπάλληλο "αυτή είναι η τιμή του ή έχει ανεβεί όπως άκουσα;" μου λέει αυτή είναι. Φεύγω και μπάινω σε ένα άλλο κατάστημα Γερμανός και βλέπω τιμή 469€. Ρωτάω την υπάλληλο γιατί εκεί έχει 469 ενώ στο άλλο κατάστημα έχει 424 και μου λέει 424 έχει αλλά επειδή μέσα σε 2 μέρες άλλαξε η τιμή του 2 φορές (1 πάνω, 1 κάτω ξανα) δεν προλάβαμε να αλλάξουμε το χαρτάκι..... Φανταζομαι αυτον που στις 2 μερες αυτες το πηρε 469 :) Και κατι αλλο..γιατι δεν γινεται επισημασμενο το θεμα?ειχε ρωτησει καποιος πριν καιρο αλλα δεν ξερω αν του απαντησε καποιος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Λοιπόν παίδες: 1)Εμένα μου αρέσει που στο αθόρυβο δεν ακούγεται ο θόρυβος της φωτογραφικής μηχανής όταν τραβάει κάτι που δε γινόταν στο V800 που είχα. 2)Τα πλήκτρα είναι μαλακά και δεν κάνουν θόρυβο όταν γράφω μήνυμα. 3)Εμένα το λογισμικό είναι η έκδοση R1K001.Εσάς; 4)Πότε θα γίνει επισημασμένο το thread του W800i? 5)ΣΥΜΒΟΥΛΗ:ΜΗΝ αγοράζετε κινητά από E-shop.gr γιατί ΔΕΝ γράφουν ΙΜΕΙ πάνω στην απόδειξη με αποτέλεσμα μετά να ΜΗΝ έχετε εγγύηση,όπως την έπαθα εγώ.Το E-shop.gr δεν παρέχει εγγύηση και σας παραπέμπει στην SE η οποία απαιτεί αριθμό ΙΜΕΙ στην απόδειξη.Προσωπικά το παραδέχομαι:Έπαθα και έμαθα! Οι υπόλοιποι υποψήφιοι αγοραστές προσέξτε! Μα απο οτι ξερω εγω δεν βγαζουν ολα τα καταστηματα αποδειξη με ΙΜΕΙ..Συνηθως τα μεγαλα καταστηματα το κανουν..Η αποδειξη μετραει ..απο οσο ξερω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 κι εγω στα 424 το ειδα σημερα,παντως η φωνητικη κληση με bt ειναι τελειος απογοητευτικη,με το ζορι πιανει το ονομα για να καλεσει,ισως επειδη οταν αποθηκευω ονομα στη φωνητικη κληση δεν το κανει μεσο bt οπως κανει το Nokia αλλα μεσο τηλεφωνου και γι αυτο δεν εχει μετα καλη φωνητικη κληση.κριμα. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Μα απο οτι ξερω εγω δεν βγαζουν ολα τα καταστηματα αποδειξη με ΙΜΕΙ..Συνηθως τα μεγαλα καταστηματα το κανουν..Η αποδειξη μετραει ..απο οσο ξερω.. Χωρις το ΙΜΕΙ ειναι αχρηστη απο πλευρας εγγυησης η αποδειξη και λογικο ειναι με μια αποδειξη θα ειχαν εγγυηση οσα τηλεφωνα θελαμε Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barret Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 pantws eida mia silicon case sto internet mamati ....alla trexa gyreye..pistwtikes klp...ektos kai an mporesoume na kanoume omadikh paragelia opws kanane kata kairous ta paidia gia aksesouar allwn kinhtwn... Kali idea gia omadikh paraggelia. Kai ego goustaro poly aytes tis thikes, den einai gkoumoutses san tis alles me to belt clip. Thelo kai pali to kinhto na xoraei sthn tsepi. Ase pou einai kai se diafora xromata. Mexri stigmhs oi kalyteres pou vrika einai edo. http://www.esato.com/archive/t.php/t-100823 http://shop.pivothk.com/ Pragmatika den ksero ti xroma na dialekso. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 α εδω αλλαζει το πραγμα,οι θηκες ειναι απλα πανεμορφες,αν ειναι για ομαδικη παραγγελια τοτε ειμαι μεσα. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts