Lefteris23 Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 Πάντως στο site του ο Γερμανός το έχει 424! Επίσης κι εγώ που το πήρα προχτες από Γερμανό πλήρωσα 424! Μένει να δούμε αν και δεν είναι και η πιο αξιόπιστη αλυσίδα! Δεν ξέρω, αλλά σε κατάστημα Γερμανού που ρώτησα προχθες μου είπαν (και το είδα και στο σχετικό καρτέλάκι) 469 Ευρώ (470 δηλαδή και όχι 480,κ γράψτε λάθος). Δεν ξέρω αν μόνο το συγκεκριμμένο κατάστημα το πουλούσε πιο ακριβά.... Θα ρωτήσω και σε άλλο κατάστημα αύριο και θα ενημερώσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 προσωπικα εμενα μου κραταει 3 μερες μα αρκετη χρηση φυσικα,γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την μπαταρια του. :) Απο την 1 φορτιση τοσο κραταγε?η σταδιακα εφτασε εκει? http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Απο την 1 φορτιση τοσο κραταγε?η σταδιακα εφτασε εκει?και εμενα τοσο κραταει απο την πρωτη φορτιση ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την μπαταρια....τα πλαστικα του λιγο με χαλανε ,.....μου φαινονται λιγο φτηνιαρικα Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 τελικά καλά μου ειχε πει ο φίλος μου οτι το w800 θα ακριβήνει,και ισχύει για ολους τους Γερμανούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 τελικά καλά μου ειχε πει ο φίλος μου οτι το w800 θα ακριβήνει,και ισχύει για ολους τους Γερμανούς Η Vodafone δίνει τιμή και στο Internet και τηλεφωνικά 419 Ευρώ.(Μόνο που δεν το έχει διαθέσιμο τώρα,μέσα στο Σεπτέμβρη λέει.Και μέχρι τότε πολλά μπορεί να αλλάξουν...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Η Vodafone δίνει τιμή και στο Internet και τηλεφωνικά 419 Ευρώ.(Μόνο που δεν το έχει διαθέσιμο τώρα,μέσα στο Σεπτέμβρη λέει.Και μέχρι τότε πολλά μπορεί να αλλάξουν...) E Δεν νομιζω να μην το εχει καμια βονταφον.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Η Vodafone δίνει τιμή και στο Internet και τηλεφωνικά 419 Ευρώ.(Μόνο που δεν το έχει διαθέσιμο τώρα,μέσα στο Σεπτέμβρη λέει.Και μέχρι τότε πολλά μπορεί να αλλάξουν...) ατομο που δουλεύει σε γερμανό μου είπε οτι τους φέρανε νεους τιμοκαταλαγους και οτι τις επόμενες μέρες θα αυξηθεί η τιμή του w800 στα 450-460€. Να τονίσω οτι εγω απλά μεταφέρω τα λεγόμενά του γι αυτό μη με :hunter: σε περιπτωση λάθους :) τελικά καλά μου ειχε πει ο φίλος μου οτι το w800 θα ακριβήνει,και ισχύει για ολους τους Γερμανούς εγώ αναφέρθηκα μόνο για το Γερμανό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Για όποιον ενδιαφέρεται, σήμερα ρώτησα στον Γερμανό και μου είπαν ότι θα έχουν ξανά στις 12/10, για νωρίτερα αποκλείεται. Πήγα λοιπόν σε κατάστημα ΤΙΜ και έκανα σύνδεση και !!! η τιμή τιμοκαταλόγου ήταν €20 πιο κάτω από αυτήν του Γερμανού. ' Ετσι για όποιον ενδιαφέρεται να το πάρει με σύνδεση καλό θα ήταν να το ψάξει πριν πάει στον Γερμανό. Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 loipon paidia shmera pou phga se polla katasthmata germanos oloi to eixan 469!kai epishs gia kapoion pou eipe oti h vodafone to exei 419 kanei la8os exei 456 EURW KAI OLA SXEDON TA MAGAZI TO EXOUN DIA8ESIMO! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Απο την 1 φορτιση τοσο κραταγε?η σταδιακα εφτασε εκει? φιλε μου απο την πρωτη φορτιση μου κραταει τοσο κι ευτυχως μεχρι τωρα δεν εχει αλλαξει και κατι. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus85 Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 To peire 470 enas filos apo germano! To eixei parei kaneis se xamiloteri timi pio palia??? Apath an af3i8ike!!! Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 to site το έχει ακόμα στα 424: http://www.e-germanos.gr/e-germanos/el/shop/closeup.jsp?idProduct=33098&idCategory=002.001.999 σημειώνω για όποιον το παραγγείλει ότι είναι υποχρεωμένοι να το στείλουν σε αυτή την τιμή... NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 ....kai epishs gia kapoion pou eipe oti h vodafone to exei 419 kanei la8os exei 456 EURW KAI OLA SXEDON TA MAGAZI TO EXOUN DIA8ESIMO! Σήμερα που πήγα σε αυτό της Στουρνάρη για να μάθω και τι επιδότηση μου δίνουν, το είχε στον τιμοκατάλογο 419€. Μόνο που είχε πάει μόνο ένα κομμάτι στο συγκεκριμένο κατάστημα (και αυτό εξαφανίστηκε αστραπιαία) και επιπλέον όταν μπήκε στο σύστημα για να μου το παραγγείλει, δεν της έδινε κωδικό παραγγελίας που σημαίνει ότι δεν υπάρχει ούτε στις κεντρικές αποθήκες της Vodafone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billaras_the_big Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Egw pandos to pira 424 apo ton germano prin 4 meres Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Σήμερα που πήγα σε αυτό της Στουρνάρη για να μάθω και τι επιδότηση μου δίνουν, το είχε στον τιμοκατάλογο 419€. Μόνο που είχε πάει μόνο ένα κομμάτι στο συγκεκριμένο κατάστημα (και αυτό εξαφανίστηκε αστραπιαία) και επιπλέον όταν μπήκε στο σύστημα για να μου το παραγγείλει, δεν της έδινε κωδικό παραγγελίας που σημαίνει ότι δεν υπάρχει ούτε στις κεντρικές αποθήκες της Vodafone. a ok tote!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 ontws 419 euro exei sth vodafone deite!!as to kanei enas mod se ena munhma auta ta 2 teleutaia pou egrapsa!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Η συσκευή είναι Vodafone Live ή απείραχτη? http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Η συσκευή είναι Vodafone Live ή απείραχτη? apeiraxth einai!!einai se para polu kalh timh!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bau_05 Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Εγω τις στελνω με υπερυθρες στο κινητο και αυτο τις τοποθετει στον καταλληλο φακελο ------------- απο το pc φτιαξε ένα νέο φάκελο ρίξε μεσα το game που κατέβασες όταν ανοίξεις το φάκελο απο το κινητό σου και βρεις το αρχείο θα σε ρωτήσει εγκατάσταση; ναι ..... ετοιμο!!! >Undead< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bau_05 Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 1. μεχρι στιγμης είχα 2-3 κολήματα όταν άνοιγα εικόνες που έβγαλα ή αποθήκευσα στο κινητό. εφυγα κλεινοντας το πανω κουμπι on /off. σε κάποιο κόλημα αναγκάστηκα να βγάλω τη μπαταρία αλλοιώς δεν έκλεινε με τίποτα!!! 2. κατα τάλλα, όλα καλά για 4 μέρες που το δουλεύω.ποιότητα HIFI!!! κάνω copy-paste απο PC->w800 και οχι με το disk2phone γιατι γεμίζει περιττους φακέλους .Η κάμερα μου έκανε ζουμ Χ4/.Σε ήδη τραβηγμένη Χ1 φωτο ζουμαρει Χ32 και δείχνει φόντο με τρελες λεπτομέρειες!!! 3.απο video μου παίζει 3gp, mpeg κομάτια ταινιών δεν παίζει.ποιότητα λήψης καλή 4. σπαστηκα με το software που δινουν. δεν υπαρχει αντιστοιχια PC<->W800 (το file manager ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ) 5. αναζήτησα άλλο software και βρηκα το MyPhoneExplorer. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ δοκιμάστε το ειδικα για τον τηλ.καταλογο σου, αλλα και για τα αρχεια. 6.downloads: http://www.myw800.lasyk.net/W800i/Ringtones/ έχει αρκετά ενδιαφέροντα 7.γενικά τα αξίζει τα λεφτά του για τα σημερινά δεδομένα. του χρόνου όπως καλπάζει η τεχνολογία θαναι μετριότητα δυστυχώς, για όλους μας(βλέπε 3G) 8.ξέρει κανείς αν υπάρχει σε κάποιο επίσημο SE site το R1L002??? το σκέφτομαι για αναβάθμιση(έχω το R1K001) ***οτι άλλο δοκιμάσω, θα επανέλθω-για τους υποψήφιους αγοραστές >Undead< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 1. μεχρι στιγμης είχα 2-3 κολήματα όταν άνοιγα εικόνες που έβγαλα ή αποθήκευσα στο κινητό. εφυγα κλεινοντας το πανω κουμπι on /off. σε κάποιο κόλημα αναγκάστηκα να βγάλω τη μπαταρία αλλοιώς δεν έκλεινε με τίποτα!!! 2. κατα τάλλα, όλα καλά για 4 μέρες που το δουλεύω.ποιότητα HIFI!!! κάνω copy-paste απο PC->w800 και οχι με το disk2phone γιατι γεμίζει περιττους φακέλους .Η κάμερα μου έκανε ζουμ Χ4/.Σε ήδη τραβηγμένη Χ1 φωτο ζουμαρει Χ32 και δείχνει φόντο με τρελες λεπτομέρειες!!! 3.απο video μου παίζει 3gp, mpeg κομάτια ταινιών δεν παίζει.ποιότητα λήψης καλή 4. σπαστηκα με το software που δινουν. δεν υπαρχει αντιστοιχια PC<->W800 (το file manager ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ) 5. αναζήτησα άλλο software και βρηκα το MyPhoneExplorer. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ δοκιμάστε το ειδικα για τον τηλ.καταλογο σου, αλλα και για τα αρχεια. 6.downloads: http://www.myw800.lasyk.net/W800i/Ringtones/ έχει αρκετά ενδιαφέροντα 7.γενικά τα αξίζει τα λεφτά του για τα σημερινά δεδομένα. του χρόνου όπως καλπάζει η τεχνολογία θαναι μετριότητα δυστυχώς, για όλους μας(βλέπε 3G) 8.ξέρει κανείς αν υπάρχει σε κάποιο επίσημο SE site το R1L002??? το σκέφτομαι για αναβάθμιση(έχω το R1K001) ***οτι άλλο δοκιμάσω, θα επανέλθω-για τους υποψήφιους αγοραστές 1.Μήπως αποθήκευσες φωτο με ανάλυση πάνω από 1632x1224; Θα πρέπει πρώτα να τις μετατρέπεις σ'αυτή την ανάλυση (ή χαμηλότερη) με το Photoshop ή κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα. 4.Ο File Manager βλέπει και τη μνήμη memory stick ,αλλά χωριστά σαν removable disk G: Αν έχεις στο PC Bluetooth adaptor τότε βλέπει και τις δύο μνήμες (κινητού-memory stick) μαζί. 5.Το myphone explorer άριστο,αλλά έχει πρόβλημα με τα ελληνικά στα SMS. 8.Για αναβάθμιση να κοιτάς στο ελληνικό site της Sony Ericsson.Ακόμη όμως δεν υπάρχει τίποτε σχετικό.(Μου κάνει όμως εντύπωση που το κινητό σου έχει την R1K001.Το δικό μου και όσων άλλων ξέρω η άκουσα έχει την R1L002). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 to site το έχει ακόμα στα 424: http://www.e-germanos.gr/e-germanos/el/shop/closeup.jsp?idProduct=33098&idCategory=002.001.999 σημειώνω για όποιον το παραγγείλει ότι είναι υποχρεωμένοι να το στείλουν σε αυτή την τιμή... Παντως απο σημερα το εχουν 470 ευρω!! 50 ευρωπουλα παραπανω για ποιο λογο??Μηπως επειδη μονο ο Γερμανος το εχει στην διαθεση του??Θα ειναι απολυτη κλεψια παντως!! My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 50 ευρω θεωρειται σημαντικη αυξηση για ενα κινητο που ξεκινησε να πωλειται αλλου 410 αλλου 430 και τωρα στα 470. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entexnon Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 παιδια απο θηκες τι παιζει? πηγα σε 2 γερμανους :) και βοντα στον κορυδαλλο και μου ειπαν οτι ουτε καν το εχουν το κινητο που να εχουν θηκη!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 φιλε μου ειναι ακομα νωρις για θηκη εδω καλα καλα δεν το εχουν ολα τα καταστηματα,ασε που πραγματικα εχει κανει θραυση σε πωλησεις απο οτι εχω μαθει. περμενε θηκη σε περιπου 1 μηνα. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts