Barret Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ MMS ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ COSMOTE? Pare ena thl sto 1212 kai tha sou poune. Einai eykolo, ego shmera energopoihsa mms kai GPRS Kserei mhpos kanei an thelei ksexoristes rythmiseis gia to e-0mail kai poso kostizei na steileis ena mail? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savras5012 Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Για να ακουσουμε φιλε τις εν λογω διαφορες που βρηκες!! :kill:ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 @Ofiole ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ!!! Μόλις έφυγε ένα βάρος από πάνω μου.Σε ευχαριστώ. 1)Η SANDISK είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μνημών flash στον κόσμο (αμερικανική εταιρεία) και έχει πλήρη εξουσιότηση από τη Sony.Γι αυτό όλα τα W800 έχουν κάρτα Sandisk. 2)H απόδειξη έπρεπε οπωσδήποτε να γράφει το ΙΜΕΙ. 3)Όλα τα επίσημα εισαγόμενα κινητά Sony Ericsson πρέπει να έχουν οπωσδήποτε ελληνικό manual μέσα στη συσκευασία σύμφωνα με οδηγία της Ευρωπαΐκής Ένωσης.(Τα διατιθέμενα εδώ έχουν και αγγλικό manual). 4)Απ' έξω στο πλαστικό κουτί έχει τρία (3) αυτοκόλλητα με το ΙΜΕΙ της συσκευής που μπορούν εύκολα να αποκολληθούν και να ξανακολληθούν στην απόδειξη.Επίσης σε χαρτί που είναι κολλημένο στο εξωτερικό μέρος του κουτιού γράφει EL,EN (δηλ. Ελληνικά,Αγγλικά). Ζήτησε για όλα αυτά πλήρεις εξηγήσεις.(Πάρε στο τηλέφωνο 80111810810 Sony ericsson Hellas για πληροφορίες) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Χρησιμοποιησε το μεχρι να αδειασει τελειως....και κανε 1η φορτιση 8ωρη με κλειστη συσκευη παντα ;) και 4 κυκλους πληρους εκφορτισης-φορτισης για να στρωσει τελειως η μπαταρια :cool: [παντα κλειστο!!] Αυτά έχουν αλλάξει εδώ και χρόνια. Τίποτα από όλα αυτά δεν χρειάζεται. Το έχουμε πει πολλές φορές. Μην αγχώνεσαι. Το κινητό θα είναι ήδη φορτισμένο. Κάνε την πρώτη φόρτιση όποτε θες εσύ. Αμέσως ή όταν αδειάσει. Φόρτισε το μέχρι να δείξει η ένδειξη ότι γέμισε (2 ώρες περίπου). Δεν χρειάζεται να είναι κλειστό και κανένας πλήρης κύκλος. Αυτά προτείνει η SE και φυσικά ξέρει καλύτερα. http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Αυτά έχουν αλλάξει εδώ και χρόνια. Τίποτα από όλα αυτά δεν χρειάζεται. Το έχουμε πει πολλές φορές. Μην αγχώνεσαι. Το κινητό θα είναι ήδη φορτισμένο. Κάνε την πρώτη φόρτιση όποτε θες εσύ. Αμέσως ή όταν αδειάσει. Φόρτισε το μέχρι να δείξει η ένδειξη ότι γέμισε (2 ώρες περίπου). Δεν χρειάζεται να είναι κλειστό και κανένας πλήρης κύκλος. Αυτά προτείνει η SE και φυσικά ξέρει καλύτερα. Πολύ σωστά όλα αυτά.Το μόνο που ήθελα να προσθέσω είναι ότι η SONY γράφει στο (αγγλικό) manual σελ.37 ότι συστήνει να φορτίζεται ΠΛΗΡΩΣ η μπαταρία πριν από την πρώτη χρήση του κινητού.Αλλά ΟΧΙ 8 ώρες αλλά μόνο 2,5 ώρες (σελ. 5).Ασφαλώς κάτι περισσότερο γνωρίζει ο κατασκευαστής της μπαταρίας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Αυτά έχουν αλλάξει εδώ και χρόνια. Τίποτα από όλα αυτά δεν χρειάζεται. Το έχουμε πει πολλές φορές. Μην αγχώνεσαι. Το κινητό θα είναι ήδη φορτισμένο. Κάνε την πρώτη φόρτιση όποτε θες εσύ. Αμέσως ή όταν αδειάσει. Φόρτισε το μέχρι να δείξει η ένδειξη ότι γέμισε (2 ώρες περίπου). Δεν χρειάζεται να είναι κλειστό και κανένας πλήρης κύκλος. Αυτά προτείνει η SE και φυσικά ξέρει καλύτερα. οι λιθιου-ιοντων και πολυμερων λιθιου για να αναπτυξουν πληρη ενεργη χωρητικοτητα τα cells τους χρειαζεται στην αρχη αυτη την διαδικασια των κυκλων :cool: και για την ακριβια μια τετοιου τυπου μπαταρια αποκτα απολυτη ισχυ μετα 10-15 κυκλους :p το μονο που προσθεσαν οι εταιριες ηταν κυκλωματα-ασφαλειες anti-overloading :lol: http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 ara ti apo ola na kanw??poses wres na to fortisw ti prwti fora??? :confused: :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 egw 8umamai oti sti 5110-3310-3210-3410 mas elegan 15 wres gia na fortisei kala twra pou h texnologia exei allaksei kai 8elei mono 2-3 wres fortish kai einai entaksei!!! @redalert: balto 3 wres kai 8a eisai komple!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Πολύ σωστά όλα αυτά.Το μόνο που ήθελα να προσθέσω είναι ότι η SONY γράφει στο (αγγλικό) manual σελ.37 ότι συστήνει να φορτίζεται ΠΛΗΡΩΣ η μπαταρία πριν από την πρώτη χρήση του κινητού.Αλλά ΟΧΙ 8 ώρες αλλά μόνο 2,5 ώρες (σελ. 5).Ασφαλώς κάτι περισσότερο γνωρίζει ο κατασκευαστής της μπαταρίας! οι περισσοτεροι κατασκευαστες δεν κανουν δυστυχως πια εκτενη αναφορα στα manual για θεματα μπαταριας πρωτη φορτιση κ.λ.π. :worry: http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 ara ti apo ola na kanw??poses wres na to fortisw ti prwti fora??? :confused: :confused:θα σου προτεινα να ακολουθησεις την συμβουλη μου :cool: με την μονη διαφορα οτι δεν ισχυει το 8ωρο :O αλλα 6ωρο κατα λαθος πατησα το 8 αντι 6 :O και τωρα με τις παραθεσεις το προσεξα......[ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΔΥΟ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ :!: ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 6ΩΡΗ]πιστεψε με το κανω σε ολα τα τηλεφωνα μου και βγαζουν αψογες αυτονομιες ;) :cool: http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΔΥΟ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ :!: ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 6ΩΡΗ]πιστεψε με το κανω σε ολα τα τηλεφωνα μου και βγαζουν αψογες αυτονομιες ;) :cool: ...διπλό χρόνο εννοείς μόνο για ητν 1η φόρτιση ή και για κάποιες επόμενες; και ρε παιδιά όταν σβήνει ο φωτάκι στις 2 ώρες π.χ. μετά φορτίζει ακόμη χωρίς ένδειξη; ...κι εγώ νόμιζα ότι οι πλήροις κύκλοι γενικά είναι το σωστό για την μπαταρία, από το απόλυτο άδειασμα μέχρι φόρτιση με κλειστό το τηλέφωνο...(με αυτόν το τρόπο το S55 moy πιάνει βδομάδα μετά από 32 μήνες στα χέρια μου...)...ώσπου κάποιος παλιός και αξιόπιστος εδώ μέσα είπε ότι καλύτερο για την μπαταρία είναι μα νημ αδειάζει εντελώς αλλά στο 1/4 να την γεμίζουμε... συμφωνείτε;;; NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 θα σου προτεινα να ακολουθησεις την συμβουλη μου :cool: με την μονη διαφορα οτι δεν ισχυει το 8ωρο :O αλλα 6ωρο κατα λαθος πατησα το 8 αντι 6 :O και τωρα με τις παραθεσεις το προσεξα......[ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΔΥΟ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ :!: ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 6ΩΡΗ]πιστεψε με το κανω σε ολα τα τηλεφωνα μου και βγαζουν αψογες αυτονομιες ;) :cool: diladi ti prwti fora na to fortisw 6 wres me kleisto to kinhto??kai meta 4 kiklous fortisis-ekfortisis me kleisto kinhto,alla poses wres?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 ...διπλό χρόνο εννοείς μόνο για ητν 1η φόρτιση ή και για κάποιες επόμενες; και ρε παιδιά όταν σβήνει ο φωτάκι στις 2 ώρες π.χ. μετά φορτίζει ακόμη χωρίς ένδειξη; ...κι εγώ νόμιζα ότι οι πλήροις κύκλοι γενικά είναι το σωστό για την μπαταρία, από το απόλυτο άδειασμα μέχρι φόρτιση με κλειστό το τηλέφωνο...(με αυτόν το τρόπο το S55 moy πιάνει βδομάδα μετά από 32 μήνες στα χέρια μου...)...ώσπου κάποιος παλιός και αξιόπιστος εδώ μέσα είπε ότι καλύτερο για την μπαταρία είναι μα νημ αδειάζει εντελώς αλλά στο 1/4 να την γεμίζουμε... συμφωνείτε;;; μονο για την πρωτη :!: εννοειται ώσπου κάποιος παλιός και αξιόπιστος εδώ μέσα είπε ότι καλύτερο για την μπαταρία είναι μα νημ αδειάζει εντελώς αλλά στο 1/4 να την γεμίζουμε συμφωνω οι λιθιου χαλανε αν αποφορτιζονται πληρως συνεχεια ;) και ρε παιδιά όταν σβήνει ο φωτάκι στις 2 ώρες π.χ. μετά φορτίζει ακόμη χωρίς ένδειξη; ναι :!: αν και στα τελευταια-τελευταια μοντελα με τις πολλες overload προστασιες δεν ειμαι 100% σιγουρος :worry:παντως στην πλειοψηφια ισχυει το οτι ενω το led η οι ενδειξεις φορτισης δειχνουν πληρες αυτη συνεχιζεται :!: μην μου επιτεθειται δεν ειμαι τεχνολογος-πυρηνικος :lol: απλα καποιες γνωσεις εχω...... http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 diladi ti prwti fora na to fortisw 6 wres me kleisto to kinhto??kai meta 4 kiklous fortisis-ekfortisis me kleisto kinhto,alla poses wres?? οι υπολοιπες 4 κανονικα μεχρι να δειξει πληρη φορτιση μετα βγαλτο ;) http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 me kleisto kinhto panta etsi,kanonika ennoeis dio ews treis wres,etsi?? :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 me kleisto kinhto panta etsi,kanonika ennoeis dio ews treis wres,etsi?? :Dναι ;) με την εννοια ανοικτο-κλειστο κινητο εχει ηδη γινει ζητημα κι επειδη βγαινω off-topic θα πω μονο το εξης...ΟΣΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΓΧΡΩΜΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΦΟΡΤΙΣΑ ΑΝΟΙΚΤΑ [ΚΑΤΑ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ] Η ΜΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΖΗΜΙΕΣ Η ΤΑ ΠΑΙΞΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ :confused: :cry:ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ :worry: http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 ok euxaristo paides. :D :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djbeat69 Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 POTE DEN EIXA KSANAPAREI ERICSSON ALLA EPEIDI EIMAI TRELOS ME TIN MOUSIKI PISTEUA POS TO W800i THA TAN KALI EPILOGI. KALA PAIDIA DEN THA PISTEUETE STA MATIA SAS! SIMERA TO PIRA KAI TO KINITO EINAI POLI MPROSTA SAS LEW!!!! OTI KAI NA PO EINAI LIGO! AN KAI NOMIZO OSOI TO PIRAN THA XOUN TIS IDIES ENTIPOSEIS! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 POTE DEN EIXA KSANAPAREI ERICSSON ALLA EPEIDI EIMAI TRELOS ME TIN MOUSIKI PISTEUA POS TO W800i THA TAN KALI EPILOGI. KALA PAIDIA DEN THA PISTEUETE STA MATIA SAS! SIMERA TO PIRA KAI TO KINITO EINAI POLI MPROSTA SAS LEW!!!! OTI KAI NA PO EINAI LIGO! AN KAI NOMIZO OSOI TO PIRAN THA XOUN TIS IDIES ENTIPOSEIS! ki ego mia ap' ta idia... den to pira akoma, perimeno ton miniatiko kai tha to xtipiso kateutheian. ps: min grafeis me kefalaia, einai san na fonazeis... ;) (sto leo giati ki ego stin arxi etsi ekana... kai mou to eipe enas admin...) :) Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 POTE DEN EIXA KSANAPAREI ERICSSON ALLA EPEIDI EIMAI TRELOS ME TIN MOUSIKI PISTEUA POS TO W800i THA TAN KALI EPILOGI. KALA PAIDIA DEN THA PISTEUETE STA MATIA SAS! SIMERA TO PIRA KAI TO KINITO EINAI POLI MPROSTA SAS LEW!!!! OTI KAI NA PO EINAI LIGO! AN KAI NOMIZO OSOI TO PIRAN THA XOUN TIS IDIES ENTIPOSEIS! welcome :) καλοριζικο ;) οντως καμια σχεση με τα αλλα :!: http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisKr Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Δυστυχώς όλη η χαρά που πήρα χάθηκε γιατί διαπίστωσα ότι το E-shop μου έστειλε W800i παραεισαγωγής και συγκεκριμένα συσκευή που είναι για τη γερμανική αγορά.Κρίμα!Πολύ απογοητεύτηκα από αυτούς και δεν ξέρω τι θα γίνει αν κάποια στιγμή χρειαστεί κάποιο service με το θέμα της εγγύησης. Το W800i στο site της SE λέει ότι δεν υποστηρίζει την υπηρεσία online αναβάθμισης.Αυτό θα ισχύει για πάντα ή τώρα στην αρχή;Αν ισχύει πως θα γίνεται η αναβάθμιση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 αλλο ενα gadget δωρο απο μενα :lol: http://ployer.com/archives/SEW800iSpeakerCradleB-thumb.jpg http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Πολύ μπλα μπλα για το τίποτα γύρω από το θέμα των μπαταριών. Από τη στιγμή που αναφέρει ξεκάθαρα η SE στο manual πόσες ώρες πρέπει να γίνει η πρώτη φόρτιση (κι οι επόμενες) και με ποιον τρόπο ότι λέει ο ένας κι ο άλλος δεν πρόκειται να υπερισχύσει του κατασκευαστή simple. :) 2 ώρες προτείνει η SE;Τότε 2 ώρες.8 ώρες προτείνει;Τότε 8 ώρες! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_09 Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 http://ployer.com/archives/SEW800iSpeakerCradleB-thumb.jpg Μονο με δώδεκα δολάρια! δεν νομίζω να είναι Original Sony Ericsson :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Παιδια εγω ενδιαφερομαι να αγορασω ενα απ' τα δυο (w800 ή k750). Θελω να μαθω τις διαφορες που εχουν (αν εχουν) μεταξυ τους (εκτος το χρωμα και το οτι το w800 ερχεται με την 512). Για την ακριβεια θελω να μαθω τις διαφορες που εχουν στον ηχο (αν εχουν). Καποιοι λενε οτι ειναι ακριβως το ιδιο, καποιοι λενε οτι το w800 ειναι καλυτερο... Ποιους να πιστεψω? Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts