manos the greek Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Bluetooth φτάνει τα 10 μέτρα. Όχι δεν μπορεί να γράψει από το ράδιο! Αχχ αθάνατο N-Gage!!! :) Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Ακυρο το βρηκα τελικα :) Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Τοο αριστερο πληκτρο επιλογων οταν το παταω κανει ενα πολυ ελαφρο θορυβο τον οποιον δεν κανει το δεξι ...σβηνω το τηλεφωνο παταω ξανα το πληκτρο δεν τον κανει ....το εχει παρατηρησει κανενας αλλος ? θόρυβο από το ηχείο εννοείς ή τρίξιμο στο πλήκτρο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Παιδια δεν υπαρχει το τελικο ...ς.... οταν γραφεις μυνηματα ; γιατι σαν γραμμα σε καποιες λεξεις που σου βγαζει το Τ9 το ειδα,υπαρχει τροπος να το βγαζει και οταν γραφω μυνημα; και πως βλεπω την εκδοση λογισμικου,ποια κουμπια παταω; sthn prohgoumenh selida to egrapse ena paidi pws na deis ti logismiko exeis loipon patas >*<<*<* oi endukseis autes >< prepei na kaneis to joystic deksia,aristera!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Bluetooth φτάνει τα 10 μέτρα. Όχι δεν μπορεί να γράψει από το ράδιο! Αχχ αθάνατο N-Gage!!! :) καλώς θυμάμαι ότι είχε ανακοινωθεί ανεπίσημα ότι θα έφτανε τα 100μ, αλλα τελικά δεν το βάλανε... tnx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 kai gia to k750i quto grapsane alla telika .....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 καλώς θυμάμαι ότι είχε ανακοινωθεί ανεπίσημα ότι θα έφτανε τα 100μ, αλλα τελικά δεν το βάλανε... tnx Που είχε ανακοινωθεί αυτό ρε παιδιά; http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Που είχε ανακοινωθεί αυτό ρε παιδιά; :blink: :blink: Έλα ντε.... Πρώτη φορά το ακούω! :blink: :blink: :O Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Όταν έχεις σύνδεση COSMOTE, από οπουδήποτε και αν το έχεις αγοράσει να πας στο κατάστημα COSMOTE (οδός Ζέρβα Ν. 10, Γιάννενα) και από ότι ξέρω θα πρέπει να σου κάνουν έκπτωση και θα έχεις και την επιδότηση. (Τηλεφώνησε πρώτα στο 8011197000 και ζήτησε τιμές και ανάφερε ότι έχεις επιδότηση και ρώτησε πρώτα βέβαια αν είναι διαθέσιμο) Είχα πάει πέρυσι εκεί και μου είχαν πει να πάω στον οτε γιατί εκεί δεν μπορούσαν να μου δώσουν την επιδότηση, επειδή το χαρτί γράφει "Καταστημα Οτε".Ευχαριστώ πάντως. http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuba Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ MMS ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ COSMOTE? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Λοιπόν γύρισα πριν από λίγο από κατάστημα ΤΙΜ. Τιμή συσκευής €465. Ρε παιδιά τι γίνεται, ξέρει κανείς αν και πότε θα ρίξουν την τιμή ? Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Λοιπόν γύρισα πριν από λίγο από κατάστημα ΤΙΜ. Τιμή συσκευής €465. Ρε παιδιά τι γίνεται, ξέρει κανείς αν και πότε θα ρίξουν την τιμή ?παρτο απο Γερμανο ;) αν και στην Κρητη ολοι σας βαζουν <<καπελο>> ;) :worry: http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsop69 Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 paidia to efere kai h cosmote!!!timi siskeyis 455E kai sindesy se cosmote 120 273.80E. padws egw me epidotisi 100e tha to parw me 306.33E Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 :blink: :blink: Έλα ντε.... Πρώτη φορά το ακούω! :blink: :blink: :O δεν θυμάμαι κάπου το είχα διαβάσει πριν κυκλοφορήσει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Λοιπόν γύρισα πριν από λίγο από κατάστημα ΤΙΜ. Τιμή συσκευής €465. Ρε παιδιά τι γίνεται, ξέρει κανείς αν και πότε θα ρίξουν την τιμή ? πολυ ακριβα το δινουν φιλε μου,και η cosmote το ιδιο,εγω το πηρα απο το norton line 410 ευρω σκετη ομως συσκευη. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Online κατάστημα είναι αυτό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 epeidi aurio tha parw to w800i,posi wra lete na to fortisw??tha einai idi fortismeno,i lete na to fortisw?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 epeidi aurio tha parw to w800i,posi wra lete na to fortisw??tha einai idi fortismeno,i lete na to fortisw?? Χρησιμοποιησε το μεχρι να αδειασει τελειως....και κανε 1η φορτιση 8ωρη με κλειστη συσκευη παντα ;) και 4 κυκλους πληρους εκφορτισης-φορτισης για να στρωσει τελειως η μπαταρια :cool: [παντα κλειστο!!] http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 paidia to efere kai h cosmote!!!timi siskeyis 455E kai sindesy se cosmote 120 273.80E. padws egw me epidotisi 100e tha to parw me 306.33E Το ρώτησες, ειναι σίγουρο??? γιατι στο ote-shop.gr το έχει 470+ΦΠΑ 19%=559Ε. Προφανώς είναι λάθος. http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Online κατάστημα είναι αυτό; οχι φιλε μου,αυτο το καταστημα ειναι στην πολη μου,στο ηρακλειο κρητης :) Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisKr Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Το πήρα σήμερα εγώ από e-shop.gr στα 423€, αλλά έχω 2 ενστάσεις: 1) Η απόδειξη δεν αναγράφει το IMEI της συσκευής πράγμα που δεν αποδεικνύει ότι αυτή η απόδειξη αντιστοιχεί στην αγορά της συγκεκριμένης συσκευής σε περίπτωση χρήση της εγγύησης.Γι αυτό το θέμα σκέφτομαι να πάρω αύριο τηλέφωνο στο e-shop. 2)Μου έχει δωθεί η εντύπωση ότι η συσκευή είναι παραεισαγωγή και όχι από την SE Hellas γιατί δεν έχει μέσα ελληνικό manual, αλλά ούτε αγγλικό!!!Έχει μόνο γερμανικό !?!?!?!?Οπότε είμαι πάλι εκτεθειμένος όσον αφορά το θέμα της εγγύησης. Έχω όμως μια ερώτηση να κάνω.Η κάρτα μνήμης είναι 512MB Sandisk και επίσης τη βρήκα μέσα στη συσκευή και όχι μέσα στον αντάπτορα στο κουτί.Σημαίνει κάτι αυτό?Μήπως έχει ανοιχτεί το κουτί.Η κάρτα μνήμης θα έπρεπε να είναι της Sony η της Sandisk.Απαντήστε μου για να ξέρω αν θα πρέπει να βγάλω τις αμυγδαλές μου αύριο στο τηλέφωνο με το e-shop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 @ GiannisKr: File kaloriziko!!! :) Thn karta mnimis oles thn exoun mesa sthn syskeyh kai oxi sthn thiki tous ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisKr Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Φίλε Fostirop θα συμφωνούσα μαζί σου για τα αυτοκόλλητα, αλλά δεν ξέρω αν έχεις δει τη συσκευασία του W800i.Είναι σκληρό πλαστικό και διαφανές και δεν έχει από κάτω τα 3 αυτοκόλλητα που έχουν τα άλλα κουτιά, αλλά μόνο ένα που γράφει πάνω εκτός από ΙΜΕΙ και τον τύπο της συσκευής και δε γίνεται να το βγάλεις γιατί δεν ξανακολλάει πουθενά. Το θέμα που με απασχολεί επίσης για όποιον ξέρει είναι τι γίνεται με το Memory stick. Πρέπει να είναι Sony ή Sandisk αυτό που πρέπει να έχει η συσκευασία μέσα από το εργοστάσιο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Το θέμα που με απασχολεί επίσης για όποιον ξέρει είναι τι γίνεται με το Memory stick. Πρέπει να είναι Sony ή Sandisk αυτό που πρέπει να έχει η συσκευασία μέσα από το εργοστάσιο; SanDisk είναι σε όλους. Μην αγχώνεσαι. :rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisKr Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 @Ofiole ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ!!! Μόλις έφυγε ένα βάρος από πάνω μου.Σε ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts