Jump to content

Κινητο για 2,5 χρονια+..

thanosFor1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα επιμεινω στην πρωτη μου προταση και θα πω οτι Μονο το 1+3τ θεωρω ότι είναι vfm απ ολα οσα προτείνετε.

Επισης ανετα βγαζει 2 3 χρονια ακομη

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Με τιμη 439-479€ δεν το λες και πολυ vfm,κατα τ αλλα ειναι αξιολογο κινητο...ισως το μονο μειον οτι το καλοκαιρι θα βγει καινουργια συσκευη...

Για τα specs του? Νομίζω πως ειναι.

Οταν βρισκεις το s7 στα 450, σιγουρα δεν ειναι vfm

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Καλησπέρα!

Σε κατάστημα επισκευής κινητών, μου είπαν ότι αξιόπιστες συσκευές είναι της apple & σε android samsung galaxy 6 &7, lg-ναι lg- & πολύ καλά, μα πολύ καλά λόγια για τα huawei. Ο τύπος όταν μου μίλαγε για τα huawei έλαμπαν τα μάτια του!. Το p9 είναι εξαιρετική συσκευή & σε καλή τιμή. http://www.skroutz.gr/s/8791213/Huawei-P9-32GB.html

Αν θες σε πιο καλή φωτογραφική s7 edge. & το HTC 10 είναι εξαιρετική συσκευή αλλά έχει το μείον της αντιπροσωπείας.

Εγώ σε android θα κοίταγα πρώτα το p9 & μετά κάτι άλλο. Είναι ένας εξαιρετικός-αξιόπιστος-κινέζος!

Samsung S8

Οταν βρισκεις το s7 στα 450, σιγουρα δεν ειναι vfm

Στα συν του 1+3τ βρισκω τη μεγαλύτερη οθονη, την περισσότερη ραμ, τον λιγο αυξημενο επεξεργαστή.

Δε λεω ότι ειναι ειναι χαλια το σ7! Προς θεού!

Εγώ τώρα τελευταια ειχα το LENOVO VIBE P1.με 135 ευρουδακια απο κινα η με 200 απο εδω περιπου το περνεις. το τηλεφωνο φυσαει. εχει μπαταρια ΤΕΡΑΣ.(5000mbha) και σε παει ανετα δυο μερες. κανενα λαγκ. καλη οθονη. καλουτσικη καμερα.την ημερα ειναι τελεια. το βραδυ μας τα χαλαει καπως. δικαρτο.με ξεχωριστη θεση για καρτα μνημης.Ανδοιντ 6.Ευκολο γενικα για ρουτ.καλη ποιοτικα κατασκευης με δακτυλικο αποτυπωμα.

+1 σε οτι λεει ο φιλος ! απιστευτο κινητο για τα χρηματα του, 135δολλάρια(2/16 από Κίνα) ή 170δολλάρια(3/16).

αλλιως, λιγο πιο ακριβο από skroutz Ελλάδα.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

+1 σε οτι λεει ο φιλος ! απιστευτο κινητο για τα χρηματα του, 135δολλάρια(2/16 από Κίνα) ή 170δολλάρια(3/16).

αλλιως, λιγο πιο ακριβο από skroutz Ελλάδα.

Έχετε μαζευτεί όλοι από το thread του P1 να τρολάρετε; Δεν εξηγείται αλλιώς...

Huawei P9 και ZTE axon 7. Και οι 2 εταιρίες δίνουν 3 χρόνια εγγύηση. Οπότε τρία χρόνια τα κρατάς άνετα.

Sent from my Onda v975m using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Σε αυτά τα χρήματα φίλε μου και σε αυτή την κατηγορία δεν χρειάζεσαι προτάσεις. Οτι και αν πάρεις απλά θα κάνει τα πάντα, οπότε ολα είναι θέμα γούστου.

Νικητής για το 2016 σε όλες τις συσκευές είναι το Samsung Galaxy S7 Edge.

όλες οι φοβίες σου και οι αντιρήσεις σου με αυτή την συσκεύη καλύπτονται πλήρως.

ναι το Touchwiz παραμένει touchwiz, αλλά για 2+ χρόνια με τις αναβαθμίσεις που έχει σχεδιάσει η Sammsung να του βάλει βλέποντας ότι έχει στα χέρια της "τον Βασιλιά" θα είσαι και εσύ βασίλιας με την συσκευή αυτή άνετα.

:shifty: