ταξιδιωτης22 Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 μα αυτο ειναι το πιο εξυπνο να δωσει κανειες οτι χρωσταει κι ολα τα υπολοιπα στην ακρη γιατι αλλιως τα λεφτακια κανουν φτερα και ξαφνικα βρισκεσαι οπως ησουν και πριν Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 egw pou eimai paidi...tha ithela na exw to kalutero pc,na pai3w me ton Lebron James 1on1 na eixa ton Φωκά,k ena mhxanaki..polla zitaw?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 egw pou eimai paidi...tha ithela na exw to kalutero pc,na pai3w me ton Lebron James 1on1 na eixa ton Φωκά,k ena mhxanaki..polla zitaw?? πολυ μικρα ονειρα εχετε οι περισσοτεροι, ειστε τοσο ευχαριστημενοι δλδ απο την ζωη σας? δεν σας λυπει αυτο το κατι το μεγαλο που θα σας αλλαξει εντελως την ζωη? τι να λεει τωρα το καλυτερο pc.. :worry: η ενα μηχανακι.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 πολυ μικρα ονειρα εχετε οι περισσοτεροι, ειστε τοσο ευχαριστημενοι δλδ απο την ζωη σας? δεν σας λυπει αυτο το κατι το μεγαλο που θα σας αλλαξει εντελως την ζωη? τι να λεει τωρα το καλυτερο pc.. :worry: η ενα μηχανακι.. Τι παραπάνω να ζητήσει ένα παιδί 14 χρόνων...? :confused: seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 o Φωκας ειναι λιγο??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 o Φωκας τι ειναι? ο Ευαγγελινος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 o Φωκας τι ειναι? ο Ευαγγελινος? Εεεε μηπως εννοει τα F Fokas? τα καταστηματα? :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2000 Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 mia thalamigo me rosides kai krouazeria stin mesogeio opou tha kikloforo me mpournouzi gialia pouro kai xrisa daktilidia episis i thalamigos tha xei aithousa me lan opou tha paizo me tis rosides call of duty ktl ston eleuthero xrono :D:D http://www.mourmour.gr/upload/iphone_court.thumbnail.jpg I-phone FTW Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodr Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 mia thalamigo me rosides kai krouazeria stin mesogeio opou tha kikloforo me mpournouzi gialia pouro kai xrisa daktilidia episis i thalamigos tha xei aithousa me lan opou tha paizo me tis rosides call of duty ktl ston eleuthero xrono :D:D ΨΗΦΙΖΩ ΣΑΝ ΤΗΝ BEST ΕΠΙΛΟΓΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 mia thalamigo me rosides kai krouazeria stin mesogeio opou tha kikloforo me mpournouzi gialia pouro kai xrisa daktilidia episis i thalamigos tha xei aithousa me lan opou tha paizo me tis rosides call of duty ktl ston eleuthero xrono :D:D Καλα ζωγραφιζεις, ζωγραφίζεις... Η καλυτερη επιλογή... http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Βασικά θα πλήρωνα κάποιον να διαχειρίζεται τα λεφτά εκ μέρους μου γιατί αν μου έπεφταν τόσα λεφτά, το έκοβα σε ένα μήνα να είχα μείνει με τα μισά... :worry: :confused: :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 tha ektiza ena spiti..alla ti spiti..??2 orofous..me asanser..kai polla alla.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeoth_bike Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Θα έπαιρνα μερικά αυτοκίνητα και μερικές μοτοσυκλέτες...Μετά ένα μικρό αεροπλανάκι, cessna. Τα άλλα βλέπουμε. http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis_punto Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Θα πηγαινα σε αλλον πλανητη για να ξεφυγω απτην πρωην μου! :D :D Οχι ενταξει...Ενα πολυ καλο αμαξι και στην συνεχεια θα εχτιζα ενα μεγαλο διαμερισμα ωστε να το νοικιαζω.Ετσι θα εχω παντα ενα μεγαλο σταθερο εισοδημα!ΧΕΧΕ! :p Ado racing team ...for these ten seconds or less,I'm free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Θα έστηνα ένα ματς, θα τα 10πλασίαζα, θα έπερνα τις μετοχές της ΠΑΕ και της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και θα κανα ξανά τον ΑΡΗ Αυτοκράτορα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 αοφυ τωρα που πατε ξανα στη β θα ειστε αυτοκρατορες!παλι κυπελο θα παρετε... My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Προς στιγμην θα τα εβαζα ολα στην τραπεζα να επαιρνα το επιτοκιο τουλαχιστον. Μετα τα 18 μου θα αρχιζα να φτιαχνω επιχειρησεις... :) http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeoth_bike Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Θα έπαιρνα ένα BMW M5 το καινούριο, ένα Ferrari F430 και ένα Suzuki GSXR K5... http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Eχει δει κανεις εκεινο το επισοδειο με τον cartman που κληρονομαει ενα εκατομυριο δολαρια? Και εγω αυτο θα εκανα! Θα αγοραζα ενα fun park οσο το allou x 25 και μετα θα το διαφημιζα λεγοντας ολα τα καλα που εχει και στο τελος η διαφημηση θα λεει "και το καλυτερο απο ολα? Σε αυτο το υπερ-παρκο μπορω να μπω ΜΟΝΟ ΕΓΩ!!!!" Αμα μου περισσευε κανα 200.000 απο αυτο, θα αγοραζα αυτο που εχει ο peugeoth_bike στην υπογραφη μου, με το οποιο συνεπαγεται μια ξανθια φουλ εξτρα! :P http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Eχει δει κανεις εκεινο το επισοδειο με τον cartman που κληρονομαει ενα εκατομυριο δολαρια? Και εγω αυτο θα εκανα! Θα αγοραζα ενα fun park οσο το allou x 25. Δε φτανει 1.000.000 δολαρια για να φτιαχτει ενα τετοιο παρκο!:) Εγω θα αγοραζα ενα BMW M6,ενα BMW M3 ,ενα σπιτακι και τα αλλα θα τα επενδυα με καποιο τροπο!:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Tha Dimiourgousa tin diki mou diskografiki etairia k tha epairna ta agapimena mou sigkrotimata....(slipknot, opeth, blind guardian, mudvayne, my dying bride.....)!!! Kali Fasi!!!!!!!!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Tha Dimiourgousa tin diki mou diskografiki etairia k tha epairna ta agapimena mou sigkrotimata....(slipknot, opeth, blind guardian, mudvayne, my dying bride.....)!!! Kali Fasi!!!!!!!!!!! Γι'αυτό απαιτούνται 501 και όχι 1 εκατομμύρια! :!: :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Λοιπόν,πρώτα θα ξεχρέωνα ένα δάνειο που μου πίνει το αίμα εδώ και 3 χρόνια,μετά θα αγόραζα ένα σπιτάκι στην Κηφισιά,θα πήγαινα ταξίδι στη Bora Bora αγνώστου διαρκείας(για την επιλογή του μέρους υπεύθυνοι οι Vampyre-Bluesea :p ),θα βοηθούσα τους δικούς μου ανθρώπους και τέλος θέλω να πιστεύω ότι -μετά απ'όλα αυτά- θα συνέχιζα να ζω σε φυσιολογικούς ρυθμούς,γιατί τελικά είναι και το καλύτερο,κάποια στιγμή η πολύ χλίδα κουράζει.... Μετά από 3 μήνες αποφάσισα να διαβάσω το θέμα. :lol: valeria : Μπας και τα κέρδισες να φύγουμε για Μπόρα - μπόρα? ;) Αν τα κέρδιζα, δεν θα έκανα τίποτα από υλικά αγαθά. Θα τα ξόδευα για να προσφέρω ανακούφιση σε όσα περισσότερα παιδιά της Αφρικής μπορούσα. Θα έφτιαχνα μια οργάνωση σαν της Μητέρας Τερέζας, αλλά για τα παιδιά της Αφρικής. Και αυτά ψυχή έχουν. :) Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dakar Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 tha arxiza ta taksidia ta polla taksidia. tha ta moiraza sta 2 prota apo ola kai me ta 500 tha ta ekana ola taksidia mexri tin teleutaia dekara. meta poy tha girnousa ta alla 500 tha prospathousa na ta augatino etsi oste i mellontiki mou oikogeneia na zouse plousioparoxa kai na min xreiazotan i ginaika mou na douleuei apo anagki alla mono ean to ithele na to kanei i idia apo hobby i gia na min barietai. ps. kseretai oti i pio epikerdis epixeiriseis stin ellada einai ta fagadika (soublatzidika) kai kafeteries. e kati tetoio tha anoiga gia na augatinoun kai tha kollousa kai ta ptixia mou ston toixo gia na lene soublatzis me metaptixiaka :p glentiaaaaaaa :lol: :lol: am i an alien or just crazy?????? :p :alien: :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 εγω βασικα θελω κατι ψηλα 3.000 για να ξεχρεωσω κατι χρωστουμενα. τα υπολοιπα θα τα εκανα πολυκατοικιες να περνω νοικια και να μην χρειαστει να δουλεψω ποτε μα ποτε στην ζωη μου..αχ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts