akis_k Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Τι θα κάνατε αν κερδίζατε 1.000.000 ευρώ; ας τα κερδίσω πρώτα και μετά βλέπουμε :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Μια θεση στον παραδεισο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 κατι μου λεει οτι αν καποιος κερδιζε αυτο το ποσο θα το εδινε σε μενα ε? πλακα πλακα τι να κανεις με 1.000.000 ευρώ;:Xτιποτα:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Θα αγοραζα ενα καινουριο σπητι και θα το γεμιζα με την πιο συνχρονη τεχνολογια που υπαρχει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Θα αγοραζα και θα εστηνα δυο evo ix dragster! Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Θα αγοραζα ενα καινουριο σπητι και θα το γεμιζα με την πιο συνχρονη τεχνολογια που υπαρχει. Πολύ μεγάλη κατανάλωση ρεύματος δεν νομίζεις?:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rudy Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Θα έδινα τα 75 ευρώ που χρωστάω σ'ένα φίλο,μετά θα έπαιρνα το saints of los angeles και τα υπόλοιπα βλέπουμε,πφ Ουράνια τόξα κυνηγώ,πίσω από ίσκιους τρέχω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 αν κερδιζα 1.000.000 ευρω...μαλλον θα φευγα απο ελλαδα, καπου προς california μερια. θα αγοραζα μια μονοκατοικια με τεραστιο κηπο και πισινα, θα εδινα μεριδιο και στην οικογενεια μου, ενα ποσοστο των χρηματων σε φιλανθρωπιες και τα υπολοιπα στην τραπεζα... ...ωραια ζωη...:rolleyes: "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 θα εφευγα απο την ελλαδα σιγουρα θα πηγαινα να μεινω στο εξωτερικο και θα ερχομουν μονο για διακοπες ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Kαμια new york ας πουμε ε??:rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Θα πήγαινα να σπουδάσω aerospace engineering στο Embry-Riddle στην αμερική.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantis1959 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Πρωτίστως θα εξοφλούσα τα χρέη μου.Περίπου 70.000 Ευρώ. Ανακτώντας κατ' άυτόν τον τρόπο την Ελευθερία μου, και εξασφαλίζοντας ύπνο "μακάριο" γιατί τίποτε άλλο δεν με βασανίζει. Στην συνέχεια θα βοηθούσα κάποιους ανθρώπους που γνωρίζω με παρόμοιο πρόβλημα. Θα εξασφάλιζα στέγη στα δύο παλληκάρια μου.(Περίπου 300.000 Ευρώ) Και τα υπόλοιπα θα τα διέθετα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.Θα φρόντιζα καθημερινά να δημιουργώ Χαμόγελα, γιατί αυτή είναι και η πεμπτουσία της ζωής? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 θα εφευγα απο την ελλαδα σιγουρα θα πηγαινα να μεινω στο εξωτερικο και θα ερχομουν μονο για διακοπες Αμα εχεις λεφτα ,η χωρα μας ειναι ενας παραδεισος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Αμα εχεις λεφτα ,η χωρα μας ειναι ενας παραδεισος ετσι ετσι!!η ελλαδα για διακοπες και αραλίκι ειναι οτι πρεπει;) αν κερδιζα αυτα τα ολιγα λεφτα..δεν ξερω τι θα εκανα!!:lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Θα τα έδινα σε πολλά ιδρύματα και θα ένιωθα πολύ ικανοποιημένη...:) My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 (edited) Πολλα ιδρυματα διαβαζω και στο τελος θα γινουν πιο πλουσια απο εμας που "θα" εχουμε κερδισει.:p Ολοι ονειρευομαστε κατι τετοιο,δεν ειναι κακο,αντιθετως μας δινει ελπιδα για το μελλον και δυναμη να συνεχισουμε για μια ακομη μερα στην δουλεια,στην διασκεδαση,στην ελευθερια των δανειων.:) Εγω αν κερδιζα αυτα τα χρηματα θα κραταγα καποια για ενα σπιτι με κλειστο παρκινγκ με δυο θεσεις (η μια γιατι γιατι εχω αγανακτησει με το αμαξι και η αλλη για την μηχανη μου να μην μου παραπονιεται.:lol:),επιπλα,καναπεδες,κρεβατια κτλ εννοουνται μεσα και αυτα.Θα επαιρνα ενα και για τον αδερφο μου να του εξασφαλισω την στεγη οταν κανει οικογενεια.(σημαντικο για να μην τον εχω μεσα στο σπιτι μου :p) Θα εδινα και ενα μεγαλο ποσο τους γονεις μου να το διαχειριστουν οπως εκεινοι επιθυμουν και στην γυναικα μου θα εδινα τα υπολοιπα να τα κουμανταρει εκεινη (σιγουρα θα παιξουν και απο μερους της φιλανθρωπιες και λεφτα σε γονεις της γιατι με αγαπανε και τους αγαπω πολυ και γω :) ) γιατι μεχρι τωρα πολλα χαλασα με ολα αυτα που ΘΑ επαιρνα ΑΝ ειχα κερδισει.:lol::p Edited February 1, 2011 by ioannis_m Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Αμα εχεις λεφτα ,η χωρα μας ειναι ενας παραδεισος Και λίγα λες :) Πάντως ένα καλό σπίτι , ένα καλό αυτοκίνητο (ή μηχανή) και η εξασφάλιση των παιδιών μας είναι από τα ποιο συνησμένα.Ε και κανένα ταξιδάκι :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 αν κέρδιζα τόσα λεφτά σίγουρα θα έχανα το μυαλό μου! Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 θα εκανα επενδυσεις ωστε να τα αυξησω....;) [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 2-3 αυτοκίνητα και πολλάαααα ρολόγια!!! Και φυσικά όπως έχουν πεί και πολλοί πρίν από εμένα, σχεδόν σίγουρα θα έφευγα από Ελλάδα μάλλον πρός Αμερική μεριά... [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Και φυσικά όπως έχουν πεί και πολλοί πρίν από εμένα, σχεδόν σίγουρα θα έφευγα από Ελλάδα μάλλον πρός Αμερική μεριά... Αν ήταν να μεταναστεύσω θα πήγαινα σε κάποια χώρα με χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο από την Ελλάδα έτσι ώστε το 1.000.000 να φαινόταν 10.000.000 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 2-3 αυτοκίνητα και πολλάαααα ρολόγια!!! Και φυσικά όπως έχουν πεί και πολλοί πρίν από εμένα, σχεδόν σίγουρα θα έφευγα από Ελλάδα μάλλον πρός Αμερική μεριά... Η Αμερική(ΗΠΑ) δεν είναι αυτό που ήταν κάποτε.Σήμερα είναι σε πολύ δυσμενή κατάσταση και καθημερινά πολλοί άνθρωποι απολύονται.Χρωστάνε πολλααα λεφτά. Υπάρχουν χώρες στην Ευρώπη με πολύ ανώτερο βιοτικό επίπεδο από τις ΗΠΑ. Άμα είναι να πας Αμερική καλύτερα να πας Καναδά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Και οι δύο έχετε δίκιο αλλά θα με εξίταρε η ιδέα του να μένω Νέα Υόρκη π.χ... Αλλά όλα αυτά είναι πολύ φιλολογικά ας κερδίσω το ένα μύριο πρώτα και βλέπουμε :D:p:lol: [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Εγω παντως με 50.000€ παιρνω ενα εισιτηριο για Κουβα χωρις επιστροφη, αγοραζω και 10τμ σε μια παραλια, βαζω καλαμιες τριγυρω, θα εχω και 5 μουλατες να σερβιρουν τους φιλους cuba libre και τα βραδια με τον Φιντελ θα συζηταμε περι ελευθερης βουλησης καπνιζοντας πουρα που θα εχουν τυλιχτει πανω σε μπουτια απο Κουβανεζες και οχι αυτα τα βιομηχανοποιημενα!! :p Τα ρεστα σας τα κανω παγωτα!! :) Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Εγω επειδη δεν ειμαι πολυ της μοστρας, αρα δεν θα ηθελα ουτε βιλαρες, ουτε αμαξαρες, μαλλον σε ΠΟΛΛΑ ρουχα και παπουτσια θα ετρωγα ενα μερος(αλλα οχι τοσο μαρκες οσο ωραια ρουχα και πολλα), ενα ωραιο σπιτι δικο μου, γυρω στα 200 τ.μ., οχι παραπανω, ενα τζιπακι ευχρηστο(δλδ οχι μεγαλο), ενα σεβαστο μερος σε ασφαλη τραπεζα του εξωτερικου για την περιπτωση που παθω κατι, για την υγεια μου δλδ... και ΟΛΑ τα υπολοιπα θα εφευγαν σε ταξιδια. ΟΛΑ. :D [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts