Jump to content

Τι θα κάνατε αν κερδίζατε 1.000.000 ευρώ;

Voldemort
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 371
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Θα εκανα τοσες κολοτουμπες απο την χαρα μου που στο τελος θα γκρεμοτσακιζομουν και θα παιθενα!!! :D :D :D

Λοιπόν,πρώτα θα ξεχρέωνα ένα δάνειο που μου πίνει το αίμα εδώ και 3 χρόνια,μετά θα αγόραζα ένα σπιτάκι στην Κηφισιά,θα πήγαινα ταξίδι στη Bora Bora αγνώστου διαρκείας(για την επιλογή του μέρους υπεύθυνοι οι Vampyre-Bluesea :p ),θα βοηθούσα τους δικούς μου ανθρώπους και τέλος θέλω να πιστεύω ότι -μετά απ'όλα αυτά- θα συνέχιζα να ζω σε φυσιολογικούς ρυθμούς,γιατί τελικά είναι και το καλύτερο,κάποια στιγμή η πολύ χλίδα κουράζει....

αυτοκινητο

σπιτι

σκαφος

δωρεες

βοηθεια σε γνωστους που εχουν αναγκη

και φοιτιτικη ζωη αλλα με ολες τις ανεσεις

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Αυτά θα έκανα, με αυτή τη σειρα :

1. Ενα ταξίδι γύρω απο τον κόσμο... θα πήγαινα Παρίσι, Νέα Υόρκη, Λονδίνο, οπωσδήποτε στο Los Angeles για να δω το αληθινο σπίτι απο τις Μαγισσες(ισως και να το αγόραζα... ;)) και μετά σε άλλα μέρη.

2. Θα αγόραζα ένα ωραίο σπιτάκι (ενα μικρό 200 τετραγωνικά με πισίνα και τεράστιο κήπο... :whistle: ) σε κάποιο μερος της Ελλάδας σαν μόνιμη κατοικία και κάποιο εξοχικό σε κάποιο νησι για διακοπες κάθε καλοκαιρι...

3. Θα αγόραζα ένα Mini Cooper S:yahoo::up:

4. Φοιτιτική ζωή με όλες τις ανέσει όπως είπε και ενας φίλος πιο πάνω...;)

5. και εννοείτε οτι θα βοηθούσα του συγγενεις και τους φιλους μου που θα με είχαν ανάγκη...:D

...αλλα 1.000.000 € δεν φτάνει, για αυτό καντα 10.000.000 €:p:yahoo::tease::oops:

Θα εκανα τοσες κολοτουμπες απο την χαρα μου που στο τελος θα γκρεμοτσακιζομουν και θα παιθενα!!! :D :D :D

Αυτο μου θυμιζει Lord Of The Rings 3, σμιγκολ!

Σπιτι, Αμαξι, Κινητο, Επενδυσεις, Σκαφος και οτι μεινει αν μεινει στην τραπεζα! :)

axm...kat arxhn 8a ksodeua liga se rouxa,papoutsia,aksesouar,dorakia gia ta kontina mou prosopa..e meta exo kai eksoda ta epomena 2 xronia...na mhn ta kalupto siga siga?
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Εγω παλι πρωτ' απ'ολα θα επαιρνα ενα πολυ καλο αυτοκινητο...

Ισως μια BMW M3 Cabrio, ισως μια Porsche 911, ισως μια 645Ci!!!!

Στη συνεχεια θα επαιρνα ενα σπιτακι (σχετικα κοντα στο ηδη υπαρχον) για να εκτισω το υπολοιπο της φοιτητικης μου ζωης μοναχουλης μου αλλα ταυτοχρονα να μπορω να φερω τα απλυτα στην μανουλα μου και να παρω βεβαια και ενα πιατο φαι!

Τελος τα υπολοιπα θα τα εδινα στον πατερα μου να μου τα φυλαξει γιατι σε διαφορετικη περιπτωση θα τα ξοδευα ολα σε αρκετα συντομο χρονικο διαστημα... :D

Λοιπόν...πρώτα θα επαιρνα εναν καλο εκτυπωτη εχρωμο!!

Δευτερον θα φύλαγα 800 για να πάρω δίπλωμα οδήγησης και μετά θα έπαιρνα ένα αυτοκίνητακι (smart κατα προτίμηση - ειναι τόσο γλυκούλια!!)

Έπειτα 8α έκανα κάποιο δώρο στους αγαπημένους μου ανθρώπους (πχ θα βοηθούσα τη μητέρα μου να ξεπληρώσει ένα δάνειο που έχει ή θα έπαιρνα στο αγόρι μου κάτι για τον υπολογιστή του.)

Στη συνέχεια θα αγόραζα ρούχα, ώραία εσώρουχα, παπούτσια κλπ (όχι πάνω απο 6000 συνολικά αυτα)

και όσα έμεναν (αν έμεναν :p) θα τα χρησιμοοιούσα για να ζώ πιο άνετα κάθε μήνα και να έχω για ώρα ανάγκης.

Ααααααχ τι ώραια που θα ταν!! :p

καταρχην θα επερνα με τα 100.000 ευρω μια αλογαρα να παω στους ολυμπιακους του Πεκινου να τους φαμε ολους.

Με αλλα 200.000 ευρω θα επερνα απο ενα αυτοκινητο καμπριο και με τα υπολοιπα θα τα εκανα ακινητα να περνω ενοικια να μην χρειαστει να δουλεψω ποτε στην ζωη μου,ουτε εγω ουτε οι γονεις μου και να καθομαστε αραχτοι ολη μερα :yahoo:

1. Θα ανακαίνιζα το πατρικό της μητέρας μου στην Άρτα.

2. Θα ανακαίνιζα το πατρικό μου στο Μαρούσι.

3. Θα αγόραζα το σπίτι που μένω τώρα ως φοιτητής στην Κοζάνη.

4. Θα ανακατασκεύαζα το αυτοκίνητό μου.

5. Θα αγόραζα ό,τι cd και βινύλιο κυκλοφορεί σε electro, tech-house, tech-trance, progressive house, hard dance κλπ.

:shifty:

Πρέπει να σκέφτεστε μακροχρόνια...! Πρώτα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να δημιουργηθεί μία πηγή σταθερών εσόδων και after that όλα τα άλλα. Γιατί με σπίτι, πισίνα, αυτοκίνητο, σκάφος κλπ πάει το 1.000.000!! :fool: :fool: :lol: :lol: :lol: :shifty: :!:

1 EKATOMYRIO EYRW???tha to esprwxna karfi mesa stoixhma na to kanw 5ekatomyria..me 5 sto xeri(i to pouli sto xeri..)to ksanasyzhtousame..alla to 1 den ftanei oute gia tis vasikes anagkes!(skafos..aytokinhto..4-5diamerismata na pairneis enoikia..:) ki apthn stigmh pou den yparxei periptwsh na piasoume 1myrio euro..giati tsigkounevomaste?as ta kanoume 10 na eimaste mesa se ola:)

θα έπαιρνα δάνειο να άνοιγα τράπεζα :p :lol: :lol: :cool:

και όλα τα υπόλοιπα θα γινόντουσαν από μόνα τους ..... :p

....ταξίδι στα μπόρα μπόρα κτλ κτλ :baby: :innocent: :yahoo: :tease:

θα εδινα απο 100.000 στα αδερφια μου (2) 200.000 στον μπαμπα και την μαμα και τα υπολοιπα θα γινοντουσαν ενα καλο 2-3οροφο σπιτι που το υπολογιζω γυρω στα 500.000 τα υπολοιπα 200.000 πιθανον κατι σε μαγαζακι,συναιτεριλικι κτλ κτλ :w00t: :w00t: :hunter: :hunter: .πανω απ'ολα ομως να εχω την υγεια εγω και οι δικοι μου, γιατι αλλιως ειναι ενα ματσο χαρτια....

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χμ... 1.000.000 ευρω... Θα αγοραζα ολα τα λαχεια για κερδισω ξανα!

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Τι θα κάνατε αν κερδίζατε 1.000.000 Ευρώ;

[Φραγκοφονιας mode on]

Πρωτο πραγμα με το που θα τα επαιρνα....

ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑΓΑ!!! :X :p

[Φραγκοφονιας mode off]

Πρωτα θα ξεχρεωνα οτι υποχρεωσεις(ενα δανειο) , και τις πιστωτικες...

Μετα ενα σπιτι και αυτοκινητο(καθως και 2-3-4-5 αλλα σπιτια (σε "στρατηγικα" σημεια) για να τα ενοικιασω... :shifty:

Συν κανα 400000 π.χ. στην τραπεζα για ωρα αναγκης...

Τα υπολοιπα...ολο και κατι θα βρεθει να τα κανω... ;)

1.000.000 Euro = 340.750.000 Drx!!!(gia na min xexniomaste!)

Polla lefta!!

Ektos apo amaxia,spitia,taxidia.....

Tha proxorousa apofasistika os "epixeirimatias" sto xoro tou emporiou...

Metafora alatiou stis skandinavikes xores....(terastia kerdi!!)

Diakinisei oplon sto irak...(oi neoi maxites-mixanes ton Amerikanon fainetai den einai k toso paixe gelase)

Episis xrimatodotiseis se giatrous xoris sinora (giati to polemoun poli)

xrimatodotisi eleutherou skopeuti gia dolofonia kokkali k mpous...

Ta ipolipa tha ta moiraza sta meli tou myphone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...