S4Lv4Ti0N Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Θα ήθελα να μου πείτε αν γίνεται με το που αγοράσω το Vodaphone Live κ800ι μου, θα μπορώ να βγάλω το Vodaphone Live λογισμικό για το οποίο έχω ακούσει τα χειρότερα, και να βάλω το standard Sony Ericsson λογισμικό;; Εκτός αυτού, θα μου σπάσει την εγγύηση;; Θα έχει πρόβλημα το κινητό;; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Θα ήθελα να μου πείτε αν γίνεται με το που αγοράσω το Vodaphone Live κ800ι μου, θα μπορώ να βγάλω το Vodaphone Live λογισμικό για το οποίο έχω ακούσει τα χειρότερα, και να βάλω το standard Sony Ericsson λογισμικό;; Εκτός αυτού, θα μου σπάσει την εγγύηση;; Θα έχει πρόβλημα το κινητό;; Ευχαριστώ! Καλημέρα, δεν θα σου πρότεινα να αφαιρέσεις το λογισμικό της vodafone,δεδομένου ότι δεν υπάρχει κανένα κλείδωμα,δεν υπάρχει κουμπί που να σε συνδέει (από την αρχική οθόνη) απευθείας στο Live και ότι, αν το πάρει πρέφα ο τεχνικός (αν το πας για service) μπορεί να μην δεχτεί την εγγύηση. Το μονο "διαφορετικό" είναι τα εικονίδια του μενού, αλλα και αυτά δεν είναι τόσο άσχημα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Γνωρίζει κάνεις άμα μπορώ να μπώ με κάποιο τρόπο στο vodafone live! με NOKIA N71, γιατί το WAP site της vodafone είναι για τα μπάζα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Γνωρίζει κάνεις άμα μπορώ να μπώ με κάποιο τρόπο στο vodafone live! με NOKIA N71, γιατί το WAP site της vodafone είναι για τα μπάζα! Νομίζω αν η συσκευή σου δεν είναι Live δεν μπορείς να μπεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Γνωρίζει κάνεις άμα μπορώ να μπώ με κάποιο τρόπο στο vodafone live! με NOKIA N71, γιατί το WAP site της vodafone είναι για τα μπάζα! Εναλλακτικός τρόπος δεν πρέπει να παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewayn Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Εάν αγοράσω ένα Sony Ericsson (W850i) με το λειτουργικό της κατασκευάστριας εταιρίας δεν γίνεται να έχω πρόσβαση στο Vodafone Live αν στείλω τις ρυθμίσεις VF Live από την ιστοσελίδα της Sony Ericsson; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Εάν αγοράσω ένα Sony Ericsson (W850i) με το λειτουργικό της κατασκευάστριας εταιρίας δεν γίνεται να έχω πρόσβαση στο Vodafone Live αν στείλω τις ρυθμίσεις VF Live από την ιστοσελίδα της Sony Ericsson; Άμα το μοντέλο που θα πάρεις υπάρχει και σε live! έκδοση, τότε φυσικά και μπορείς να μπείς στο vodafone live! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximusv Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Μετά τα τελευταία νέα με το απεριόριστο i-mode και της cote το ερώτημα είναι ένα. Πότε η Vodafone θα αποφασίσει και αυτή να βγάλει ένα παρόμοιο πακέτο; Άντε γιατί μου την σπάει όλοι οι άλλοι να έχουν απεριόριστη πλοήγηση για ένα μήνα και γώ να σκέφτομαι πότε να μπώ στο live! Δεν είναι δίκαιο!!!Αν έχει κανείς κάνα νέο παρακαλώ να το πεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Και εγω αυτήν την ανακοινωση περιμενω απο την Βόντα. Αφού το έκανε και η Κοσμοτέ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Υπομονή. Να το καθυστερήσει λίγο η βόδιφον, μήπως βγάλει κάτι παραπάνω... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Της CΟSΜΟΤΕ το nοn-stop ειναι μονο για χρηστες imode.Προβλεπω και την voda να βγαλει μονο για το live.Η ΤΙΜ παντως παρεχει απεριοριστο σ'ολο το WΑP και μεχρι στιγμης κανει την διαφορα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Υπομονή. Να το καθυστερήσει λίγο η βόδιφον, μήπως βγάλει κάτι παραπάνω... Όταν λες κάτι καλύτερο; Έχεις κάτι υπόψιν σου; Διότι εγώ προσωπικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι παραπάνω από απεριόριστο WAP. Εκτός αν εννοείς κάτι σε πιο φθηνό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 to non-stop live ΠΡΕΠΕΙ να εισαγει συντομα η VΟΔΑ αλλιως θα χασει πολλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 to non-stop live ΠΡΕΠΕΙ να εισαγει συντομα η VΟΔΑ αλλιως θα χασει πολλα! Οτι πρέπει να το εισάγει συμφωνώ απόλυτα, αλλά ως προς το ότι θα χάσει πολλά, εντάξει μην τρελαθούμε κιόλας και μην κρίνουμε από τον εαυτό μας, δεν είναι και πολλοί οι συνδρομητές που θα άλλαζαν εταιρεία λόγω των χρεώσεων του WAP. Μόνο οι ελάχιστοι που ξέρουν το κόλπο με τον Opera... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Για μένα πάντως ο μόνος λόγος που μένω πια στην TIM και δεν πηγαίνω ολοκληρωτικά στην COSMOTE είναι η μη ύπαρξη non-stop wap... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Εγω πιστευω οτι θα βαλει non stop live. Αλλά non stop live. Oχι βεβαια wap. Δεν εχει τρελλαθει ακομα. Γιατι οταν το ειχε free, συνδεοσυν με pc και εκανες websurfing και ο μονος τροπος να μην το κανεις ειναι η χρεωση στο wap, που ετσι κι αλλιως, οταν μπορεσει και η ΤΙΜ θα το κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Μόνο οι ελάχιστοι που ξέρουν το κόλπο με τον Opera... Για ρίξε λίγο φως στην υπόθεση...:D Βασικά είμαι συνδρομητής Vodafone και χρησιμοποιώ ένα SE P910i. Δεν θα με χαλούσε καθόλου να έχω μαζί μου μία καρτούλα sim (κάρτα όχι συμβόλαιο) για να την χρησιμοποιώ μόνο για πλοήγηση σε wap sites. Τι με συμφέρει; Ποια θα ήταν η πιο φτηνή λύση για μένα; Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Για ρίξε λίγο φως στην υπόθεση...:D Βασικά είμαι συνδρομητής Vodafone και χρησιμοποιώ ένα SE P910i. Δεν θα με χαλούσε καθόλου να έχω μαζί μου μία καρτούλα sim (κάρτα όχι συμβόλαιο) για να την χρησιμοποιώ μόνο για πλοήγηση σε wap sites. Τι με συμφέρει; Ποια θα ήταν η πιο φτηνή λύση για μένα; Η Vodafone σε καθε περιπτωση χρεωνει με βαση τον ογκο οποτε δε σε συμφερει και τοσο πολυ! Βεβαια αν σε ενδιαφερουν αποκλειστικα wap sites τοτε η κινηση δεν ειναι πολυ μεγαλη σε ΚΒ οποτε δεν πληρωνεις και πολλα.. Στο webserfing χανεται η μπαλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Για ρίξε λίγο φως στην υπόθεση...:D Βασικά είμαι συνδρομητής Vodafone και χρησιμοποιώ ένα SE P910i. Δεν θα με χαλούσε καθόλου να έχω μαζί μου μία καρτούλα sim (κάρτα όχι συμβόλαιο) για να την χρησιμοποιώ μόνο για πλοήγηση σε wap sites. Τι με συμφέρει; Ποια θα ήταν η πιο φτηνή λύση για μένα; Με την ΤΙΜ ας πούμε που δίνει non stop wap με 3 ευρώ και κάτι το μήνα μπορείς έχοντας εγκαταστήσει στο κινητό τον mini opera να πλοηγήσαι σε internet τζάμπα (μα την ανάλογη όμως ποιότητα...). Δες περισσότερα στο forum της ΤΙΜ. Εγώ πάντως επιμένω πως αυτοί που θα άλλαζαν εταιρεία λόγω wap είναι ελάχιστοι. Μπράβο στη ΤΙΜ που το παρέχει αλλά και οι άλλες που δεν το έχουν δεν έχουν να χάσουν κάτι (χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν πρέπει να το βάλουν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Ρε παιδιά θα τρελαθώ! Έστειλα τις ρυθμίσεις για το κινητό μου από εδώ http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001031000&vars=0000000000 τα κάνω κανονικά εγκατάσταση στο κινητό αλλά όταν πάω να συνδεθώ μου βγάζει σφάλμα και μου λέει να ελέγξω τις ρυθμίσεις. Το πρόβλημα είναι όμως ότι δεν ξέρω τι πρέπει να ρυθμίσω... :worry: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewayn Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Ρε παιδιά θα τρελαθώ! Έστειλα τις ρυθμίσεις για το κινητό μου από εδώ http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001031000&vars=0000000000 τα κάνω κανονικά εγκατάσταση στο κινητό αλλά όταν πάω να συνδεθώ μου βγάζει σφάλμα και μου λέει να ελέγξω τις ρυθμίσεις. Το πρόβλημα είναι όμως ότι δεν ξέρω τι πρέπει να ρυθμίσω... :worry: Όταν σου στέλνουν τις ρυθμίσεις αποθηκεύεται σαν προφίλ VF Live! Postpaid ή Prepay(ανάλογα αν έχεις συμβόλαιο ή καρτοκινητό) αλλά δεν επιλέγεται αυτόματα το προφίλ. Εσύ πρέπει να πας στις Ρυθμίσεις-Ρυθμίσεις Internet ή wap (ανάλογα τι έχει το κινητό) και να επιλέξεις τις ρυθμίσεις που σου έχει στείλει η Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Καλησπερα εδω και χρονια εχω 2 καρτες μια CU και μια ΤΙΜ την tim την χρησιμοποιω για να μπαινω free στο νετ με 3,49 τον μηνα,πως και δεν εχει κανει κατι αντιστοιχο και η vodafone?Ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση να βγαλει κατι αναλογο? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Καλησπερα εδω και χρονια εχω 2 καρτες μια CU και μια ΤΙΜ την tim την χρησιμοποιω για να μπαινω free στο νετ με 3,49 τον μηνα,πως και δεν εχει κανει κατι αντιστοιχο και η vodafone?Ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση να βγαλει κατι αναλογο? Aυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ελπίζουμε στο μέλλον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 ok καταλαβα μονοδρομος η tim δηλαδη ρε γαμοτο... Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nMIK-3 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Μετά την ανακοίνωση ότι η εταιρία έσπασε το ψυχολογικό φράγμα των 200 εκατομμυρίων συνδρομητών παγκοσμίως, γνωστοποίησε στο κοινό ότι σύντομα η online πύλη της θα ενσωματώσει 5 από τις πλέον γνωστές ιστοσελίδες και τις υπηρεσίες τους! Ο λόγος για το MySpace, eBay, YouTube, Google Maps και Citi Banking. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts