hellenicsun Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Συγνωμη που κανω εδω την παρακατω ερωτηση αλλα δεν βρικα καποιο επισημασμενο θεμα σχετικα με 3G. Ηθελα να ρωτησω ποιες απο τις υπηρεσιες 3G θα μπορει να χρησιμοποιησει καποιος ο οποιος διαθετει τηλεφωνο series 40 η 60 (Nokia).Ακομη για την ενεργοποιηση τετοιων υπηρεσιων απαιτειτε αγορα καινουριας καρτας sim η τηλεφωνο στην Vodafone? Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. December 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hellenicsun (19 Δεκ. 2004 , 17:12) Συγνωμη που κανω εδω την παρακατω ερωτηση αλλα δεν βρικα καποιο επισημασμενο θεμα σχετικα με 3G. Ηθελα να ρωτησω ποιες απο τις υπηρεσιες 3G θα μπορει να χρησιμοποιησει καποιος ο οποιος διαθετει τηλεφωνο series 40 η 60 (Nokia).Ακομη για την ενεργοποιηση τετοιων υπηρεσιων απαιτειτε αγορα καινουριας καρτας sim η τηλεφωνο στην Vodafone? Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roborge Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Έχω το ΝΟΚΙΑ 3200 και σε πολλές σελίδες στο Live! μου βγάζει την ένδειξη: " Μορφή αρχείου άγνωστη " ή " Η σελίδα δεν βρέθηκε" ! Τι συμβαίνει; Θέλει αναβάθμιση η συσκευή ή είναι αρχεία που δεν υποστηρίζονται έτσι και αλλιώς από το 3200; έχει συμβεί σε κάποιον με διαφορετική συσκευή; Στο CC μου είπαν το κλασσικό " πείτε μου σε ποιά πόλη είστε να σας δώσω την διεύθυνση του πλησιέστερου σε εσάς καταστήματος Vodafone! " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gka (19 Δεκ. 2004 , 15:43) [*]Εξαρτάται από το τηλέφωνο [*]Δεν χρειάζεται απαραίτητα νέα sim (usim) αλλά συνίσταται γιατί υπάρχουν προβλήματα με τις 2G sim [/list=1] Αρα στο θεμα sim ουσιαστικα απαιτειται αγορα κανουριας για την αποφυγη των εν λογω προβληματων. Οσο για τα κινητα τα οποια με ενδιαφερουν να υποστηριζουν καποιες (οποιες και αν ειναι αυτες) υπηρεσιες 3G ειναι τα Νοκια 6600 και Νοκια 6230..... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. December 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hellenicsun (21 Δεκ. 2004 , 16:59) Αρα στο θεμα sim ουσιαστικα απαιτειται αγορα κανουριας για την αποφυγη των εν λογω προβληματων. Οσο για τα κινητα τα οποια με ενδιαφερουν να υποστηριζουν καποιες (οποιες και αν ειναι αυτες) υπηρεσιες 3G ειναι τα Νοκια 6600 και Νοκια 6230..... :) :!: Τα nokia 6600 και nokia 6230 δέν είναι 3G :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aramil Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Exo tin eksis aporia.Eksaitias mias epidotisis(oxi dikias mou) stin vodafone pira to 6230 me Vodafone Live!.Ego exo Cosmocarta kai den thelo na allakso SIM kai arithmo.Ti provlimata tha prokalesei mia cosmocarta se mia Live syskevi? Παράθεση You messed with the best you'll die like the rest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. December 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Aramil (25 Δεκ. 2004 , 12:57) Exo tin eksis aporia.Eksaitias mias epidotisis(oxi dikias mou) stin vodafone pira to 6230 me Vodafone Live!.Ego exo Cosmocarta kai den thelo na allakso SIM kai arithmo.Ti provlimata tha prokalesei mia cosmocarta se mia Live syskevi? Κανένα πρόβλημα, απλώς δεν θα μπαίνεις στο live ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Τις τελευταίες μέρες παρατηρώ ότι το voda live (μπαίνω στη 3G έκδοση με Ζ1010) δουλεύει όποτε θέλει. Αναλυτικά: άπειρες φορές, αφού μπω στην αρχική σελίδα, πατάω κάποιο link, αρχίζει να φορτώνει, βγαίνει λευκή σελίδα και μετά μου φέρνει (πάλι) την αρχική σελίδα !!! Ειδικά το vodafone mail είναι η πιο αναξιόπιστη υπηρεσία. Ακόμα και αν μπω μέσα, μόλις δω τη λίστα με τα e-mail, μόλις πατήσω σε ένα από αυτά, βγάζει ότι δεν έχω πρόσβαση στο σύνδεσμο και να δω τις ρυθμίσεις μου !!! Να σας προλάβω και να αναφέρω ότι με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις άλλες φορές μπαίνω κανονικότατα και βλέπω τα πάντα ! Επίσης να συμπληρώσω ότι έχω δοκιμάσει να σβήσω τα cookies, την cache κτλ. Απλά το σύστημά τους είναι σε εμβρυακό στάδιο και έχει ακόμα ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ να διανύσει! Και φυσικά είναι απαράδεκτο να χρεώνουν υπηρεσίες που είναι ακόμα σε στάδιο beta να μην πω alpha testing !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Paidia poso xreonete ta video mms tou live? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Sorry enoousa to video downloading.Apantiste grigora gia na katevaso kanena goal tis aekaras. Y.G.-Mipos einai dorean?Giati den mou anaferei pouthena timi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 εχω το 6630.η συσκευη πρεπει να ειναι συμβατη ποια με το live.θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι τσαμπα η περιηγηση Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Oxi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 ρε παιδια η περιηγηση στο vf live over 3g δεν ειναι τσαμπα?γιατι με χρεωνει καθε φορα που μπαινω? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avadon Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 HMM EINAI TSAMPA ALLA TSAMPA MONO OTAN EISAI SE DIKTIO 3G KAI SOU ANAVEI TO SIMA... DILADI POLU SPANIO LOL, DEN EXEIS VREI PROVLIMA ME TO 3G? EGW SE 2 SIGKEKRIMENES PERIOXES EIXA PROVLIMA OTAN ANAVE DEN MPOROUSA NA ME PAROUNE THL OUTE KAI NA PARW KAI DEN EBGENE GIATI DISTIXOS STIS SIGKEKRIMENES PERIOXES PERNAGANE TO SIMA 3G MESA APO TO 2G :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Δεν ισχύει αυτό! Η περιήγηση είναι δωρεάν στο vodafone live! είτε καλύπτεσαι από δίκτυο τρίτης γενιάς είτε από δίκτυο δεύτερης γενιάς! Μοναδική προϋπόθεση είναι να έχεις ζητήσει την ενεργοποίηση των υπηρεσιών τρίτης γενιάς από το 13830. Εγώ το είχα κάνει παλιότερα με την απλή μου συσκευή (Siemens CXV65) λέγοντάς τους ψέματα ότι έχω το Ericsson Z1010. Στον λογαριασμό που μου ήρθε η πλοήγηση στο live! δεν είχε χρεωθεί! Γι'αυτό λοιπόν κοίτα αν έχεις ζητήσει 3g από το 13830. Να σημειώσω ότι μπορεί να έχεις συσκευή τρίτης γενιάς και να μπαίνεις στο live! μέσω 3g κανονικά χωρίς να έχεις ζητήσει ενεργοποίηση από το 13830, σε αυτήν την περίπτωση όμως χρεώνεται η πλοήγηση! Για να ισχύει η προσφορά της δωρεάν πλοήγησης πρέπει να πάρεις στο 13830 και να ζητήσεις συγκεκριμένα την ενεργοποίηση του 3g στη γραμμή σου! Φαίνεται ότι αυτά είναι τσαλίμια της vodafone: το 3g δουλεύει κανονικά και χωρίς ενεργοποίηση αλλά για να είναι δωρεάν η πλοήγηση (που ισχύει και σε κάλυψη GPRS) θα πρέπει να τους το ζητήσεις συγκεκριμένα. Φαίνεται ότι θέλουν να κερδίσουν χρήματα από αυτούς που θεωρούν αυτονόητο ότι αφού το 3g δουλεύει θα έχουν και δωρεάν πλοήγηση! By the way, αυτό για την δωρεάν πλοήγηση ακόμα και όταν δεν έχεις σήμα 3g το επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι στο cc τονίζοντάς σου όμως ότι θα πρέπει να έχεις ζητήσει ενεργοποίηση του 3G! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmmour ( 9 Ιαν. 2005 , 14:49) Δεν ισχύει αυτό! Η περιήγηση είναι δωρεάν στο vodafone live! είτε καλύπτεσαι από δίκτυο τρίτης γενιάς είτε από δίκτυο δεύτερης γενιάς! Μοναδική προϋπόθεση είναι να έχεις ζητήσει την ενεργοποίηση των υπηρεσιών τρίτης γενιάς από το 13830. Εγώ το είχα κάνει παλιότερα με την απλή μου συσκευή (Siemens CXV65) λέγοντάς τους ψέματα ότι έχω το Ericsson Z1010. Στον λογαριασμό που μου ήρθε η πλοήγηση στο live! δεν είχε χρεωθεί! Γι'αυτό λοιπόν κοίτα αν έχεις ζητήσει 3g από το 13830. Να σημειώσω ότι μπορεί να έχεις συσκευή τρίτης γενιάς και να μπαίνεις στο live! μέσω 3g κανονικά χωρίς να έχεις ζητήσει ενεργοποίηση από το 13830, σε αυτήν την περίπτωση όμως χρεώνεται η πλοήγηση! Για να ισχύει η προσφορά της δωρεάν πλοήγησης πρέπει να πάρεις στο 13830 και να ζητήσεις συγκεκριμένα την ενεργοποίηση του 3g στη γραμμή σου! Φαίνεται ότι αυτά είναι τσαλίμια της vodafone: το 3g δουλεύει κανονικά και χωρίς ενεργοποίηση αλλά για να είναι δωρεάν η πλοήγηση (που ισχύει και σε κάλυψη GPRS) θα πρέπει να τους το ζητήσεις συγκεκριμένα. Φαίνεται ότι θέλουν να κερδίσουν χρήματα από αυτούς που θεωρούν αυτονόητο ότι αφού το 3g δουλεύει θα έχουν και δωρεάν πλοήγηση! By the way, αυτό για την δωρεάν πλοήγηση ακόμα και όταν δεν έχεις σήμα 3g το επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι στο cc τονίζοντάς σου όμως ότι θα πρέπει να έχεις ζητήσει ενεργοποίηση του 3G! νομιζω πρεπει να εχεις δικια.θα παρω το 1251 μιας και εχω cu να τους πω να μου ενεργοποιησουν τις 3g υπηρεσιες.εντωμεταξυ δεν μπαινει ουτε στο live tv.μου γραφει αρχειο δεν βρεθηκε.θελει μηπως να παρω στην γραμμη εξυπηρετησης να τους πω να μου ενεργοποιησουν κατι? οσο για το σημα φιλε avadon μια πιανει μια δεν πιανει σπιτι μου.τουλαχιστον οταν περνω τηλεφωνα δεν εχω κανενα προβλημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Συγγνώμη φίλε Asmodeus μπαίνεις στο Vlive 3G με το Α1000; Αν ναι, μας λες σε παρακαλώ τις ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmmour ( 9 Ιαν. 2005 , 14:49) Δεν ισχύει αυτό! Η περιήγηση είναι δωρεάν στο vodafone live! είτε καλύπτεσαι από δίκτυο τρίτης γενιάς είτε από δίκτυο δεύτερης γενιάς! Μοναδική προϋπόθεση είναι να έχεις ζητήσει την ενεργοποίηση των υπηρεσιών τρίτης γενιάς από το 13830. Εγώ το είχα κάνει παλιότερα με την απλή μου συσκευή (Siemens CXV65) λέγοντάς τους ψέματα ότι έχω το Ericsson Z1010. Στον λογαριασμό που μου ήρθε η πλοήγηση στο live! δεν είχε χρεωθεί! Γι'αυτό λοιπόν κοίτα αν έχεις ζητήσει 3g από το 13830. Να σημειώσω ότι μπορεί να έχεις συσκευή τρίτης γενιάς και να μπαίνεις στο live! μέσω 3g κανονικά χωρίς να έχεις ζητήσει ενεργοποίηση από το 13830, σε αυτήν την περίπτωση όμως χρεώνεται η πλοήγηση! Για να ισχύει η προσφορά της δωρεάν πλοήγησης πρέπει να πάρεις στο 13830 και να ζητήσεις συγκεκριμένα την ενεργοποίηση του 3g στη γραμμή σου! Φαίνεται ότι αυτά είναι τσαλίμια της vodafone: το 3g δουλεύει κανονικά και χωρίς ενεργοποίηση αλλά για να είναι δωρεάν η πλοήγηση (που ισχύει και σε κάλυψη GPRS) θα πρέπει να τους το ζητήσεις συγκεκριμένα. Φαίνεται ότι θέλουν να κερδίσουν χρήματα από αυτούς που θεωρούν αυτονόητο ότι αφού το 3g δουλεύει θα έχουν και δωρεάν πλοήγηση! By the way, αυτό για την δωρεάν πλοήγηση ακόμα και όταν δεν έχεις σήμα 3g το επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι στο cc τονίζοντάς σου όμως ότι θα πρέπει να έχεις ζητήσει ενεργοποίηση του 3G! πρεπει να εχεις τιν usim ή λειτουργει και με τν απλη?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Λειτουργεί και με την απλή sim. Αν και τελευταία δεν λειτουργεί και πολύ καλά. Τις μισές φορές που συνδέομαι, φέρνει την αρχική σελίδα και όποιο link και να ακολουθήσεις σε πετάει πάλι στην αρχική. Και ένα επίπεδο μέσα να μπεις, πάλι τα ίδια κάνει! Η μόνη χρησιμότητα είναι να μπαίνεις σε wap sites πχ στο myphone (θέλω τα ποσοστά μου) over 3G... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nosferatu (10 Ιαν. 2005 , 23:43) Λειτουργεί και με την απλή sim. Αν και τελευταία δεν λειτουργεί και πολύ καλά. Τις μισές φορές που συνδέομαι, φέρνει την αρχική σελίδα και όποιο link και να ακολουθήσεις σε πετάει πάλι στην αρχική. Και ένα επίπεδο μέσα να μπεις, πάλι τα ίδια κάνει! Η μόνη χρησιμότητα είναι να μπαίνεις σε wap sites πχ στο myphone (θέλω τα ποσοστά μου) over 3G... ρε παιδια το live σε 6630 λειτουργει??γιατι εγω μπενω και λεει οτι δεν ειναι συμβατει Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (11 Ιαν. 2005 , 14:38) ρε παιδια το live σε 6630 λειτουργει??γιατι εγω μπενω και λεει οτι δεν ειναι συμβατει To 6630 den einai (akoma!) simavato me to Live. :o Apo aurio (12/01/05) to S700i tha ipostirizei to Live! (me mia mikri epifilaksi gia to an tha isxiei kai gia tis original ekdoseis tis siskevis h mono gia tis live, an kai den nomizo oti tha iparksei provlima :o ) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 Τα προβλήματα στο 3G live συνεχίζονται... Τις μισές φορές τα links δε δουκεύουν και μένεις συχνά "παγιδευμένος" στην αρχική οθόνη! Να ρωτήσω, έχετε τα ίδια προβλήματα οι κάτοχοι κινητών 2ης γενιάς; Παρακαλώ να μην απαντήσουν όσοι έχουν 3ης γενιάς! Να καταλάβουμε αν έχει γενικά κολλήματα ή μόνο στο δίκτυο 3ης γενιάς! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roborge Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 έχω το 3200 και σε πολλές σελίδες του live μου βγάζει "μορφή αρχείου άγνωστη" ή "Η σελίδα δεν βρέθηκε". Πολλές φορές επίσης ενώ φορτώνει αρκετή ώρα μου βγάζει ένδειξη "Η σύνδεση διεκόπει, δοκιμαστε ξανά" ενώ η σελίδα έχει φορτώσει κανονικά και το σήμα του gprs είναι κανονικά ενεργοποιημένο! Δεν ξέρω αν είναι προβλήματα της συσκευής ή της σελίδας. Πάντος τα dead links είναι ελάχιστα και όποτε βρίσκω κάποιο μου βγαίνει σελίδα της Voda "σελίδα λάθους - δεν βρέθηκε περιεχόμενο για την αναζήτησή σας" Τις τελευταίες 2 εβδομάδες αυτό μου το βγάζει συνέχεια στην επιλογή TV της ενότητας "Διασκέδαση" Αυτά από έναν ταπεινό 2G χρήστη! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 mipws kserete pios einai o arithmos eksipiretisis pelatwn cu apo stathero? to xriazomai opwsdipote giati exw mia cu poy fobamai oti exei liksei! sthlte moy pm an to kserete eyxaristw Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Το Vodafone live! πράγματι τον τελευταίο καιρό και ιδιαίτερα σε κάλυψη 3G τρώει συχνά και μεγάλα κολλήματα! Κολλάει συνεχώς, οι σελίδες αργούν τρελά να φορτώσουν, πολλές φορές δεν φορτώνουν καθόλου, τομείς του site δε λειτουργούν καθόλου και πολλά άλλα! Αντίθετα για παράδειγμα, το i-mode είναι πάρα πολύ γρήγορο (όπως διαπίστωσα και από προσωπική χρήση)! Συνεπώς η vodafone θα πρέπει να κοιτάξει λίγο και τους servers της και το "ειδικό βάρος" του live! γιατί συνέχεια προβλήματα έχει και έχω βαρεθεί να καλώ και να τους λέω προβλήματα... Το τηλέφωνο εξυπηρέτησης καρτοκινητής από σταθερό είναι 6944401251 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts