pexths Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Ναι ειχαμε βρει.Στις παλιες δαγκανες ειχες την δυνατοτητα να αφαιρεσεις τον τροχο,εβαζες την ρεζερβα και εφευγες(και επερνες μαζι και τον τροχο με την δαγκανα μπας και το ανοιξεις με καποιον τροπο),αλλα στις καινουργιες που προμηθετικαν προσφατα,οπως μου ειπε ατομο της δημοτικης δεν μπορεις να το κανεις. Οσο για τον σοβαρο λογο υγειας πχ αν στο επαιρνε γερανος τι θα εκανες???? αλλο να γνωριζεισ οτι για καποιο λογο το αμαξι σου δεν ειναι διαθεσιμο κ αλλο να νομιζεισ οτιμπορεισ να το χρησιμοποιησεισ ανα πασα στιγμη κ να πασ κ να το δεισ με μια τετοια δαγκανα στην ροδα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Δεν φταινε ομως αυτοι που το παρκαρες παρανομα.Εσυ μπορει να το παρκαρες παρανομα κλεινοντας ενα πεζοδρομιο και εμποδιζοντας μια μητερα να περασει με το καροτσακι της,η πανω σε διαβαση/ραμπα εμποδιζοντας καποιους ανθρωπους που εχουν κινητικα προβληματα. Οταν λεω ομως να βαζουν δαγκανες δεν εννοω σε ολους που παρκαρουν παρανομα αλλα σε αυτους που κανουν την εξυπναδα να βγαλουν τις πινακιδες ωστε να μην μπορουν ουτε να τις αφαιρεσουν ουτε να τους δωσουν κλιση,μονο σε αυτους και νομιζω πως ετσι προβλεπεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Αυτο ειναι το λεγομενο clamp, πολυ διαδεδομενο στην Αγγλια σε ιδιωτικους χωρους. Πχ παρκαρες στο parking μου; Καλω την εταιρια που συνεργαζομαι σου βαζει τη κλειδαρια και για να φυγεις πρεπει να καλεσεις αυτους να πληρωσεις το προστιμο και μετα φευγεις. Στην Ελλαδα δεν το εχω δει πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Πχ παρκαρες στο parking μου; Καλω την εταιρια που συνεργαζομαι σου βαζει τη κλειδαρια και για να φυγεις πρεπει να καλεσεις αυτους να πληρωσεις το προστιμο και μετα φευγεις. Πολυ καλη ιδεα !!!!Να ειχαμε και το νομικο υποβαθρο καλα θα ηταν !!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Αυτο ειναι το λεγομενο clamp, πολυ διαδεδομενο στην Αγγλια σε ιδιωτικους χωρους. Πχ παρκαρες στο parking μου; Καλω την εταιρια που συνεργαζομαι σου βαζει τη κλειδαρια και για να φυγεις πρεπει να καλεσεις αυτους να πληρωσεις το προστιμο και μετα φευγεις. Στην Ελλαδα δεν το εχω δει πουθενα. οσο ημουν αγγλια αυτο δε το ειχα στα υποψιν. μαλλον γιατι δεν ειχα αμαξι τοτε :P πληρωνεις την ιδιωτικη εταιρια πχ security? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Τέλος πάντων, τι έκανα...; Πήρα την κλήση που είχε πάρει την έβαλα πάλι πάνω στο σωστό αυτοκίνητο και παρακαλούσα να περάσει κάποιος αστυνομικός για να την γράψει. Δυστυχώς μέχρι και την ώρα που έφυγα την είχε γλυτώσει. Δεν έχει κάποιο 4ψήφιο τηλέφωνο η δημοτική αστυνομία της Αθήνας να τους έπαιρνες επί τόπου για να ερχόταν κάποιος να γράψει την "κυρία"; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Στο αιγαλεω εξω απο το lidl οπου πηγαινα για ψωνια,3 της δημοτικης αστυνομιας ειχαν γραψει εναν ηλικειωμενο ο οποιος κοιταζε την κληση σαν χαμενος. Ειχε παρκαρει κανονικοτατα στην ακρη του δρομου,απλα λιγο πιο κατω ειχε εισοδο σχολειου(δεν ενοχλουσε καπου μιας και εχει τεραστιο πεζοδρομιο) και πηγαινε στο αμαξι του με τα λιγοστα ψωνια του. Τρωω φρικη με το σκηνικο και του λεω "σκισε την κληση,δεν πιανει μια". Ο πιο μαγκακος απο τους τρεις που την ειδε κομαντο μου λεει "εσεις στην δουλεια σας κυριε".Ε,απο εδω ξεκιναει το παρτυ και το γελιο. Παω κατα πανω του και του λεω "ποιος εισαι εσυ ρε που θα μου πεις που θα παω?" οποτε ο καραγκιοζης γυρναει προς το οχημα του και τον συνοδηγο και του λεει "παρε το 100" Με το που το ακουω σκαω στα γελια και του λεω "ρε ανυπαρκτε,θα ασχοληθει το 100 μαζι σου πιστευεις?" Το παλληκαρι μεσα στο αμαξι που μαλλον ηταν εξυπνο παιδι λεει "γιατι να τους παρω,δεν εγινε και τιποτα".(υπηρχε και ενας τριτος δημοτικος αστυνομικος,καμμια 60αρια ετων,ο οποιος λουφαζε μιας και μαλλον συμπληρωνε ενσημα,και δεν καταλαβαινε και τι γινοταν). Γυρναω λοιπον στο....κομαντο (το ονομα του πλεον ητανε "ανυπαρκτε" και "αφισσοκολητη δημαρχου") και του λεω "παω να ψωνισω στο lidl,φερε αστυνομια και ματ,η γραψε με εκει ειναι το αμαξι μου,αλλα δεν θα το κανεις.Για καμμια αφισσα εισαι να κολας". Βγαινοντας απο το σουπερ-μαρκετ ηταν στο φαναρι και μπαινανε σε κεντρικο δρομο ο κομαντος και οι αλλοι.Τον ακολουθησε η φωνη μου "τραβα κανε καμια αφισσοκοληση","losser" και διαφορα αλλα. Το θεμα στο μυαλο μου παει πιο μακρια (πληρωνω φορους και τροχαια,*****moderated*****).Δεν φτιαχνουν με τα λεφτα αυτα που πανε χαμενα κνα δρομο-λακουβα? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis15 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 εμενα με το παπι εχουν προσπαθισει να με πιασουν αλλα καθως ξερω ολα τα στενα κ ολα τα κολπα δυσκολο ειναι...το προιγουμενο σαββατοβραδο εφυγα απο μπλοκο που ειχαν στησει(δεν μπορω να καταλαβω γιατι)αλλα την ειχαν στησει σε ευ8εια κ οχι σε καποια διασταυρωση...τεσπα εχω βγαλει την πινακιδα μονο κ μονο γι αυτο το λογο...καθε πρωι που πηγαινα να γραψω εξετασεις τουσ πετυχαινα κ πηγαιναν για γραψιμο...κ πανε πρωι,μερικες φορεσ κ μεσημερι,απογευμα κ βραδυ κ αν δουν πως εχει κοσμο βγαινουν κ πιο αργα...ειναι ανυποφοροι γιατι εχουν γραψει πολυ κοσμο κ συνεχιζουν να το κανουν...δεν μπορω να καταλαβω γιατι...αντι να βγει κανενας να ρυθμιζει το κομφουζιο που γινετε καθε πρωι...οι να εχουν το νου τουσ γιατι τοσα γινονται...κοιτανε να γραψουν τον κοσμο μονο αυτο ξερουν κ ποιο πολυ προσπαθουν να γραψουν εμας τουσ πιτσιρικαδες...γιατι ξερουν πως θα βγαλουν λεφτα απο εμας(καθρεφτες,εξατμισεις κλπ)μου την σπαει οταν καποιος που εχει εξουσια την ασκει πανω σ γιατι ξερει πως δεν μπορεις να κανεις τπτ:wacko: Παράθεση http://img110.mytextgraphics.com/quakemaker/2009/10/11/51ddbe60600caddaf1d6836203db7270.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 απαγορεύονται οι χαρακτηρισμοί!!! συνεχίζουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Λοιπον, μου ηρθανε στο σπιτι κλησεις Δημοτικης Αστυνομιας (κοπηκαν στο Ηρακλειο Κρητης αλλα μενω στην Αθηνα), το θεμα ομως ειναι οτι εινα παλιες. Οταν λεω παλιες, σιγουρα 3 ετων. Γιατι μια τελευταια την πληρωσα, αφου διαβασα οτι πλεον πηγαινουν στην εφορια. Το θεμα μου ομως ειναι απο ποτε και μετα πηγαινουν στην εφορια? Να ξερω, αν ειναι να μην τις πληρωσω. Και σε περιπτωση μη πληρωμης, εχω συνεπειες? Η απλα οταν παω για κατι απο τον δημο θα μου πουνε οτι χρωσταω 2-3-4-Χ κλησεις και θα πρεπει να τις πληρωσω?:O @isolove χαχαχαχαχαα:lol::lol: Πολυ γελιο αυτο που εγραψες!!!!! Αφικολλητη δημαρχου! :lol::lol: :lol: Πολυ γελιο σου λεω!!!!!! :) Καλα τους εκανες παντως.. Εγω μαζι σου ειμαι...! ΥΓ.Ευχαριστω τους mods και λοιπους admins για την μεταφορα στο σωστο θέμα. Διόρθωσα και την εισαγωγή μου. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 http://adena-gr.blogspot.com/2009/08/blog-post_05.html Τα θύματα του Δήμου Ραφήνας απαιτούν εξηγήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Τελικά τι παίζει με το θέμα αυτό ρε παιδιά? Γενικά αυτη την περιοδο, θελει προσοχη και που παρκαρουμε και πως κινουμαστε στους δρομους. Εχουν βγει ολοι τσαρκα και γραφουν οτι κινειται και δεν ακολουθει τον Κ.Ο.Κ. Τις προαλλες ειχαν ερθει και ξηλωνανε πινακιδες εξω απο το "Island" στην Βαρκιζα. Γραφουνε τους παντες, μαλιστα πηρανε διπλωμα+προστιμο για ομιλια στο κινητο κατα την οδηγηση. Γραφουνε για το παρκαρισμα ΠΑΝΤΟΥ και συνεχεια. Εχει πολλα μπλοκα, μαλιστα πριν απο λιγο μετα το RIBAS στην Αθηνων-Σουνιου(;;;) πετυχα ενα μπλοκο... Να περασει ο Δεκαπενταύγουστος και θα ειναι πιο χαλαροι μετα νομιζω. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Τελικά τι παίζει με το θέμα αυτό ρε παιδιά? Γενικά αυτη την περιοδο, θελει προσοχη και που παρκαρουμε και πως κινουμαστε στους δρομους. Εχουν βγει ολοι τσαρκα και γραφουν οτι κινειται και δεν ακολουθει τον Κ.Ο.Κ. Τις προαλλες ειχαν ερθει και ξηλωνανε πινακιδες εξω απο το "Island" στην Βαρκιζα. Γραφουνε τους παντες, μαλιστα πηρανε διπλωμα+προστιμο για ομιλια στο κινητο κατα την οδηγηση. Γραφουνε για το παρκαρισμα ΠΑΝΤΟΥ και συνεχεια. Εχει πολλα μπλοκα, μαλιστα πριν απο λιγο μετα το RIBAS στην Αθηνων-Σουνιου(;;;) πετυχα ενα μπλοκο... Να περασει ο Δεκαπενταύγουστος και θα ειναι πιο χαλαροι μετα νομιζω. Αν ειναι καποιοι παρανομοι καλα κανουν και τους γραφουν.Δεν θα επρεπε δηλαδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Αν ειναι καποιοι παρανομοι καλα κανουν και τους γραφουν.Δεν θα επρεπε δηλαδη; Οχι φιλε μου, μια χαρα το κανουν. Απλα ζητανε και κοιτανε να βγαλουνε λεφτα. Και ειανι πιο αυστηρα απο οτι συνηθως. Αλλα με τις κλησιες της Δημοτικης Αστυνομιας εχουμε θεματα? Η ειναι παρανομα οπως λεγανε? Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimarxoukos Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Eχω μια ερωτηση και πραγματικα θα με βοηθουσατε αν μου απαντουσατε! Αν το σημα Ρ40 βρισκεται τουλαχιστον 10 μετρα πισω απο το σημειο που παρκαρες εχουν το δικαιωμα να σε γραψουν?Προβλεπεται δηλαδη κατι τετοιο στον ΚΟΚ? Και πιο ειδικα είχα παρκάρει στη χαριλάου τρικούπη 18 και στα 4 αυτοκινητα πίσω υπαρχει το σήμα διοτι περναει λεοφωρειο(λογικο) μετα υπαρχουν 3 καδοι και μετα ηταν 1 αυτοκινητο και μετα εγω... Και όμως εφαγα 80 ευρω κλήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickzor Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Φίλε απο όσο ξέρω σε απόσταση μικρότερη των 12 μέτρων απο στάση λεωφορείου δεν επιτρέπετε το παρκάρισμα. Βέβαια όπως το περιγράφεις αν κατάλαβα καλά ήσουν σε απόσταση μεγαλύτερη των 12μ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Πάντως θέλει προσοχή το θέμα με τις κλήσεις. Εμένα μου έχουν έρθει όλες όσες έχω αφήσει απλήρωτες τα πρώτα χρόνια που είχα αυτοκίνητο. ;) Οπότε, καλύτερα να πας στην αστυνομία, κάνε μια ένσταση, δες τι θα σου πουν. Αλλα σίγουρα πλήρωσέ τη μέσα στο δεκαήμερο(προσοχη, ειναι δεκα ημερολογιακες ημερες, οχι εργασιμες) για να έχεις το 50% off... ;) Στην δημοτική αστυνομία Αθήνας, γραφει απο πισω οτι ενστασεις μπορεις να κανεις μονο 3 μερες αφου εφαγες την κληση. Πάλι ημερολογιακές. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Eχω μια ερωτηση και πραγματικα θα με βοηθουσατε αν μου απαντουσατε! Αν το σημα Ρ40 βρισκεται τουλαχιστον 10 μετρα πισω απο το σημειο που παρκαρες εχουν το δικαιωμα να σε γραψουν?Προβλεπεται δηλαδη κατι τετοιο στον ΚΟΚ? Και πιο ειδικα είχα παρκάρει στη χαριλάου τρικούπη 18 και στα 4 αυτοκινητα πίσω υπαρχει το σήμα διοτι περναει λεοφωρειο(λογικο) μετα υπαρχουν 3 καδοι και μετα ηταν 1 αυτοκινητο και μετα εγω... Και όμως εφαγα 80 ευρω κλήση Eχω την εντυπωση οτι ισχυει για ολο το τετραγωνο (μεχρι εκει που τελειωνει το τετραγωνο δλδ), αλλα εν πασει περιπτωση δημαρχουκος εισαι...σβηστην:D ΥΓ. Οντως ειναι ετσι: δες εδω Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amartolos Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 χθες το απογευμα με επιασε τετοια πεινα που δεν μπορουσα καν να ψαξω για parking (ενιωθα ζαλαδες ναυτια αδυναμια κτλ) ετσι παρκαρα το αυτοκινητο στην κεντρικη πλατεια της πολης μπροστα στο σουβλατζιδικο...και τσουπ μετα απο 2 λεπτα σκανε μυτη 3 ομορφονιες της δημοτικης με τα μπλοκακια ανα χειρας-θελανε να με γραψουνε και οι 3?? :lol:- εννοειται εκει που σερνομουνα μολις τις ειδα να περικυκλωνουνε το τουτου εγινα σουπερμαν για ποτε μπηκα στο αυτοκινητο και εφυγα ουτε εγω δεν καταλαβα...αν και για να λεμε την πικρη αληθεια μου την χαρισανε ανετα μπορουσανε να με γραψουνε.. πς γι αυτους που ανησυχουνε τα σουβλακια δεν τα αφησα πισω :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XASAPAKOS Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 γεια σας, χθες στην θεσσαλονίκη με γράψανε στο κέντρο της πόλης 80eurw και μου πήρανε και τις πινακίδες. και γραφει σε 20 μέρες ότι μπορώ να τις πάρω. εγώ όμως τις θέλω,μπορώ να τις πάρω με κάποιο τρόπο? θέλει λεφτά παραπάνω? τι ακριβώς γίνεται? ξέρει κανεις? ευχαριστώ Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 γεια σας, χθες στην θεσσαλονίκη με γράψανε στο κέντρο της πόλης 80eurw και μου πήρανε και τις πινακίδες. και γραφει σε 20 μέρες ότι μπορώ να τις πάρω. εγώ όμως τις θέλω,μπορώ να τις πάρω με κάποιο τρόπο? θέλει λεφτά παραπάνω? τι ακριβώς γίνεται? ξέρει κανεις? ευχαριστώ Με καταβολη του διπλασιου προστημου γινοταν πολυ παλια. Ο μονος τροπος να πας στον Διοικητη του τμηματος που σου πηρε τις πινακιδες και να παρακαλεσεις να στις δωσει.Βρες και μια οσο πιο αληθοφανη δικαιολογια οτι τις χρειαζεσαι αμμεσα. Μου ειχε τυχει (μου ειχε παρει και γερανος το αμαξι) και μου τις εδωσε στις 5 μερες. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Δημοτικη αστυνομια τον εγραψε! Πανε στα κεντρικα τους, πληρωσε την κληση, βρες μια καλη δικαιολογια για την οποια σου ειναι απαραιτητο το αυτοκινητο και θα τις παρεις αρκει να πληρωσεις την κληση επιτοπου! Εγω ειχα πει οτι χρειαζομουν το αυτοκινητο γιατι ημουν φοιτητης σε αλλη πολη και εδινα μαθηματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Δημοτικη αστυνομια τον εγραψε! Πανε στα κεντρικα τους, πληρωσε την κληση, βρες μια καλη δικαιολογια για την οποια σου ειναι απαραιτητο το αυτοκινητο και θα τις παρεις αρκει να πληρωσεις την κληση επιτοπου! Εγω ειχα πει οτι χρειαζομουν το αυτοκινητο γιατι ημουν φοιτητης σε αλλη πολη και εδινα μαθηματα! Αυτο απο που προκυπτει ???? Η Τροχαια δεν γραφει στο κεντρο της πολης ?Νομιζω το προστιμο απο Δημοτικη Αστυνομια ειναι πιο μικρο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Αυτο απο που προκυπτει ???? Η Τροχαια δεν γραφει στο κεντρο της πολης ?Νομιζω το προστιμο απο Δημοτικη Αστυνομια ειναι πιο μικρο. Εμενα πάντως η Δημοτικη Αστυνομια Αθηνων μου εδωσε €80 δώρο! :lol::happy: Η Δημοτικη στο Ηρακλειο ομως €60, αν θυμαμαι καλα..! Ειναι και 4-5....!:X:blink::lol::p Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XASAPAKOS Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 40 ευρω θα πληρωσω και θα τους παρακαλεσω, ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts