Jump to content

Δημοτική Αστυνομία


jimpanourgias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

anf125_silver σου μετέφερα το θέμα σου εδώ μιας και πρόκειται για κλήση απο την δημοτική αστυνομία.Μπορείς να διαβάσεις τα προηγούμενα posts για να δεις τι έγινε σε ανάλογες περιπτώσεις ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 295
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το προηγούμενο σάββατο με γράψανε για στάθμευση στον πεζόδρομο του Θησείου, στο κλασικό μέρος δίπλα στα παρτέρια παράλληλα με το σταθμό του ΗΣΑΠ. ΔΕν υπήρχαν κενές θέσεις στο δρόμο και θεωρούσα όπως όλοι ότι στο συγκεκριμένο σημείο σιωπηρά υπάρχει ελαστικότητα για τη στάθμευση δικύκλων, αφού ο πεζόδρομος είναι πολύ φαρδύς και δεν ενοχλούν κανένα πεζό, το πολύ πολύ να ενοχλείται κανένα αδέσποτο που θέλει να ουρίσει στο γκαζόν.

 

Έχω αλλού γράψει ότι είμαι υπέρ της αυστηρότητας κατά της παράνομης στάθμευσης, ιδιαίτερα όπου είναι κοινωνικά επιζήμια (σε στενά πεζοδρόμια, ράμπες αναπήρων, γωνίες κλπ). Ωστόσο θεωρώ ότι τέτοιες ενέργειες εκ μέρους των αρχών είναι ακραίες ως προκλητικές. Σημειωτέον ότι το αυτοκίνητο της δημοτικής αστυνομίας που περιπολούσε ήταν ολόκληρο πάνω στο πεζοδρόμιο. Και μην πει κανένας ότι κάναν τη δουλειά τους... όλοι κάποια δουλειά κάνουμε δεν είμαστε ούτε αλήτες ούτε αργόσχολοι.

 

Επιπλέον άκουσα από διάφορους διάφορα περίεργα και αμφιλεγόμενα για το σώμα της Δημοτικής Αστυνομίας. Ότι δεν συνεργάζεται με την τροχαία για να εντοπίσει τον παραβάτη οδηγό, μόνο μέσω εφορίας μπορεί να τον βρει (αν το όχημα είναι δηλωμένο). Ότι συχνά για εισπρακτικούς λόγους γράφει υπερβολικές ως παράλογες κλήσεις (ακόμα και σε ανθρώπους που δεν έχουν όχημα ή είναι πεθαμένοι). Ότι σε πολλές περιπτώσεις οι κλήσεις είναι άκυρες γιατί τις κόβουν όργανα που δεν έχουν αυτή την δικαιοδοσία, κ.α.

 

Τέλος για να μη λέμε μόνο τα στραβά, τα παιδιά στο περιπολικό που πήγα να ζητήσω εξηγήσεις ήταν πολύ ευγενικά και τυπικά. Είπαν ότι την κλήση την είχε κόψει η... προηγούμενη βάρδια και μάλιστα ότι μπορώ εντός 3 ημερών να πάω στην υπηρεσία για να προβάλω αντιρρήσεις (το είπαν μάλιστα 2 φορές... ύποπτο;).

 

ΥΓ: Άκουσα επίσης ότι πρέπει να έχει σήμα και στον πεζόδρομο ότι απαγορεύεται η στάθμευση ώστε να μπορούν να σε γράψουν. Ισχύει; (Δεν πρόσεξα αν είχε σήμα).

 

 

Σε λιγο καιρο θα αρχιζουν να κοβουν κ.....ους,θα ερθει το καθεστως της Γερμανιας εδω...οσον αφορα το παρκαρισμα μοτοσυκλετας σε πεζοδρομιο θα πεφτουν βροχη οι κλησεις και ας εχεις δικαιο...θα πρεπει να κοψουμε την συνηθεια και την νοοτροπια σαν λαος να λεμε δεν πειραζει αφου εχει χωρο θα την παρκαρω εδω αφου δεν ενοχλει κανεναν...στην Γερμανια αν ειχε χωρο να την βαλεις στο πεζοδρομιο διπλα σε γκαζον με φυτα κτλ την αλλα μερα θα την εβλεπες με ενα χαρτακι να λεει ''παρανομη σταθμευση λογω κινησης πεζων'' η ''παρεμποδιση αξιοθεατου''(τα λουλουδια και τα φυτα που λεγαμε).

Αστειο σας φαινεται αλλα ετσι λειτουργουν τα ξενα κρατη το καλο ειναι με αυτους που συμορφωνονται οχι γιατι τους το επιβαλουν αλλα γιατι ετσι ειναι σαν ανθρωποι θελουν να βλεπουν πρωτα σαν ατομικοτητες και μετα σαν λαος να πηγαινουν μπροστα και οχι πισω...

 

Τωρα εσυ με την σειρα σου θα ερθεις και θα μου πεις...''ρε φιλε ωραια τα λες αλλα γιατι δεν φτιαχνουν περισσοτερες θεσεις για parking''?...ελα ντε ομως που δεν γινεται...θα πρεπει να μεριμνησουμε εμεις για το που θα πρεπει να το παρκαρουμε...και εδω ειναι η διαφορα μας με τις Ευρωπαικες χωρες αυτοι δεν θα το παρκαριζαν πανω σε πεζοδρομιο αλλα θα προτιμουσαν να το παρκαρουνε 3 στενα πιο μακρυα!!!Δεν θα περιμενουμε απο την πολιτεια να μας στειλει ουρανοκατεβατες τις λυσεις παρκαρισματος...ελεος πια εχω βαρεθει να ακουω για αυτην την αστυνομια...τι να πρωτοκανει...ειμαστε 10.000.000 τρελοι και ειναι καποιες χιλιαδες που τρεχουν να μας προστατεψουν απο ποιον?...απο τον εαυτο μας...ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

 

Αυτο σαν μια μικρη συγκριση στο πως λειτουργουμε εμεις και πως στο εξωτερικο...

 

OFFTOPIC: Ο καινουργιος ΚΟΚ που θα ισχυσει απο Σεπτεμβριο νομιζω θα λεει οτι αυτοι που δεν φορανε κρανος θα διπλασιαστει το προστιμο απο 83ευρω που ηταν σε 166ευρω...Γνωμη μου?...και πολυ καλα θα κανουν!!!

Ακομη δεν το ειπανε αμεσως να βγουμε και να φωναξουμε γιατι ανεβαζετε τα προστιμα κτλ κτλ...ετσι ρε μ@λ@κ@ για σε σωσουν αφου δεν σκεφτεσαι εσυ θα σκεφτουμε εμεις...θα με πειτε χαζο και οτι θελουν να αρμεξουν λεφτα,οκ μαζι σας ειμαι αλλα θελουν παραλληλα να κανουν και κατι σωστο...αντι να αρχιζουμε να φοραμε κρανη και μοκο,εμεις κανουμε το αντιθετο,και δεν φοραμε και θελουμε και κατωτερα προστιματα...και θελουμε και να μειωσουμ τα τροχαια ατυχηματα...ε κατσε ντε και τον σκυλο χορτατο και την πιτα ολοκληρη δεν γινεται...

 

Υ.Γ. :Αυτος ο καινουργιος ΚΟΚ που ερχεται δεν αναιρει καμια απο τις διαταξεις που περιλαμβανονται σε αυτον γιατι προερχεται απο την Ευρωπαικη Ενωση και απο τις Βρυξελες...το αν θα τις εφαρμοζουνε ειναι αλουνου παπα ευαγγελιο...

 

Ουφ τα ειπα...sorry για το χειμαρρο..δεν εχω κατι μαζι σου ουτε με τα λεγομενα σου γιατι ωρες ωρες και εγω πιανω το εαυτο μου σε τετοιες καταστασεις...αλλα εκτιμησα οτι προσπαθησες να βρεις χωρο ωστε τουλαχιστον να μην ενοχλει η μοτο σου καποιον...Φιλικα...:happy:

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.
Link to comment
Share on other sites

Μόνο σε μένα ήρθε γρήγορα η ειδοποίηση (σε 4 μήνες) οτι πρέπει να πληρώσω τα 65,50 euro έως 30-6-06 :mad:

 

Εχει τύχει κανείς σας να μην έχει πληρώσει, ακόμη κι αν του έχουν στείλει τέτοια ειδοποίηση;

Ολοι οι γνωστοί μου, μου έλεγαν οτι δεν υπάρχει πρόβλημα αν δεν το πληρώσω, αλλά με προβληματίζει πως υπάρχει ημερομηνία λήξης πληρωμής :confused:

Ιοκαστη μην ανυσηχεις για τις ειδοποιησεις, εμενα μου ερχοντε απο το 2003 που ειχα παρκαρει σε πεζοδρομιο στο Χαλανδρι και φυσικα δεν τις εχω πληρωσει ποτε! ξερεις ποσες ημερομηνιες ληξης εχουν περασει? ουουουυυου!:D

Link to comment
Share on other sites

Thanks, ησύχασα κάπως. Ελπίζω να μην βρεθούμε καραφεσωμένοι κάποτε :wacko:

 

Ξέχασα να πω οτι η δική μου ειδοποίηση ήταν απ'τον δήμο Αθηναίων και έχω και ένα... ροζ χαρτάκι απ'τον δήμο Γλυφάδας :shifty:

Link to comment
Share on other sites

Dynamic_125 παρέλειψα να αναφέρω κάτι... δεν είναι και τόσο δύσκολο να βρεις χώρο να παρκάρεις ένα μηχανάκι (νόμιμα) ούτε πειράζει να το αφήσεις 3 τετράγωνα παρακάτω, αλλά σκέψου μια επιπλέον παράμετρο... αν το αφήσεις ανάμεσα σε αυτοκίνητα είναι σχεδόν βέβαιο ότι όταν επιστρέψεις θα στο έχουν μετακινήσει ή ρίξει κάτω... μιας και είναι ελάχιστες ως ανύπαρκτες οι νόμιμες θέσεις για μηχανές. Θα μου πεις η παράβαση είναι παράβαση, δεκτόν... Και κάτι άλλο... είπες πολλά αλλά δεν σχολίασες για την παράβαση του περιπολικού (και πολλών δημόσιων οχημάτων)... Γιατί 2 μέτρα και 2 σταθμά; Αν πάω εγώ να πληρώσω την κλήση και κάνω παράλληλα και καταγγελία για το περιπολικό θα έχω άδικο; Και να στείλω και μια "κομψή" επιστολή προς τους αρμόδιους φορείς με κοινοποίηση και στο Ευρωκοινοβούλιο. Για το θέμα του κράνους συμφωνώ, εκεί είναι θέμα ασφάλειας αλλά θα έπρεπε να συνδιάζεται και με άλλα μέτρα εκτός από κατασταλτικά (εκπαίδευση κλπ).
Link to comment
Share on other sites

Το σάββατο την πάτησα και εγώ.Άφησα για 5 λεπτά το αυτοκίνητό μου σε ένα δρόμο με ελεγχόμενη στάθμευση χωρίς χαρτάκι και βρήκα κλήση από την δημ.αστυνομία 10,30€.Ένας φίλος μου πάρκαρε μπροστά σε μια θέση για ΑΜΕΑ και βρήκε κλήση 65,50€ από την δημοτική Αστυνομία.Και εντάξει το να παρκάρεις σε θέση για Ανάπηρο ή πανω σε κάποιο πεζοδρόμιο είναι απαράδεκτο γιατί δείχνει έλλειψη σεβασμου, είναι όμως άθλιο το γεγονός να υπάρχει ελεγχόμενη στάθμευση από την στιγμή που πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας,είμαστε έλληνες πολίτες και μας τα παίρνει η εφορία,μας τα παίρνει ο δήμος μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και παρόλα αυτά πρέπει να πληρώσουμε για να παρκάρουμε.Αϊ σιχτιρ:mad:
Link to comment
Share on other sites

Thanks, ησύχασα κάπως. Ελπίζω να μην βρεθούμε καραφεσωμένοι κάποτε :wacko:

 

Ξέχασα να πω οτι η δική μου ειδοποίηση ήταν απ'τον δήμο Αθηναίων και έχω και ένα... ροζ χαρτάκι απ'τον δήμο Γλυφάδας :shifty:

Σώπα, αποφάσισε η δημοτική αστυνομία της Γλυφάδας να δώσει κλήσεις; Πότε σε γράψανε και γιατί; Είναι η πρώτη φορά που διαβάζω για κλήση από την (ανύπαρκτη, τόσα χρόνια υπάρχει, έχει ένα όχημα και δεν τους έχω δει ούτε μια φορά στον δρόμο) δημοτική αστυνομία Γλυφάδας. Ειδικά στους συγκεκριμένους δεν θα πλήρωνα σε καμία περίπτωση κλήση. Ας αφήσουν αυτούς που το έχουν βάλει σε ένα σημείο χωρίς να εμποδίζουν και να κοιτάξουν τα καθίκια που διπλοπαρκάρουν και δεν μπορείς να βγάλεις το αυτοκίνητό σου (και σου ζητάνε τον λόγο κιόλας) . Σε διπλοπαρκάρισμα δεν χρειάζεται ούτε να κορνάρεις, ούτε τίποτα. Παίρνεις επιτόπου το 100, λες το περιστατικό για να έρθουν να του το μαζέψουν και να καταλάβει την γλύκα :mad: . Ειδικά αν μου τύχαινε σε Βούλα και Γλυφάδα που τα αστυνομικά τμήματα κάθε πόλης είναι κοντά στις πλατείες τους, θα το χαιρόμουν αφάνταστα για να τον μαζέψουν σύντομα :devil: :devil:

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/
Link to comment
Share on other sites

Τα ροζ χαρτάκια είναι δημοτική αστυνομία, τα κίτρινα τροχαία. Και τα δύο περνάνε στην εφορία και μάλιστα δεν χρειάζεται δεύτερη ειδοποίηση. Θεωρητικά έχεις μόνο 10 ημέρες για να εξοφλήσεις, πρακτικά μέχρι να αποφασίσουν να στείλουν δεύτερη ειδοποίηση ή να το στείλουν στην εφορία να κάνει την είσπραξη αντί γαι αυτούς, οπότε να προστεθεί το πρόσθιμο λόγω των "εξόδων". Οι κλήσεις που βεβαιώνονται εντός των ορίων του δήμου Αθηναίων (στους άλλους δεν γνωρίζω τί γίνεται), πληρώνονται στα ταμεία του δήμου ή στη Δηληγιάννη (είναι παράπλευρη είσοδος του κτηριου της τροχαίας και δεν πρόκειται για ταμείο της τροχαίας αλλά του δήμου Αθηναίων) ή στην Λιοσίων είτε έχουν βεβαιωθεί από δημοτικό αστυνομικό είτε από τροχονόμο. Πάντως μέχρι και γνωστός μου τροχονόμος πλήρωσε κλήση της δημοστικής του δήμου Αθηναιών για στάθμευση στην Μητροπόλεως, οπότε δύσκολα να το γλυτώσεις. Ο αρραβωνιαστικός μου είχε κάνει ένσταση σε κλήση που έφαγε έξω από το σπίτι μας από τη δημοτική αστυνομία, ενώ πάρκαρε επειδή είχε πρόβλημα υγείας αλλά τίποτα την πλήρωσε.

 

Θεωρητικά φυσικά και πρέπει να πληρώνονται όλες οι κλήσεις και εννοείται οτι αν ρωτήσεις στον Δήμο, θα σου πει οτι σε κάθε περίπτωση πρέπει να πληρώσεις.

Ενας λογιστής όμως μου είπε οτι από τότε που ξεκίνησε το καθεστώς της δημοτικής αστυνομίας, δεν έχει συναντήσει ποτέ, ούτε έχει ακούσει περίπτωση απλήρωτης δημοτικής κλήσης που να έχει περάσει στην εφορία.

Πιο πάνω και ο PowerZ λέει οτι δεν έχει καμμιά κύρωση ακόμη και για κλήσεις από το 2003.

danton, εσύ έχεις ακούσει για καμμιά περίπτωση που έχει γίνει χαράτσι στην εφορία;

 

 

Σώπα, αποφάσισε η δημοτική αστυνομία της Γλυφάδας να δώσει κλήσεις; Πότε σε γράψανε και γιατί; Είναι η πρώτη φορά που διαβάζω για κλήση από την (ανύπαρκτη, τόσα χρόνια υπάρχει, έχει ένα όχημα και δεν τους έχω δει ούτε μια φορά στον δρόμο) δημοτική αστυνομία Γλυφάδας. Ειδικά στους συγκεκριμένους δεν θα πλήρωνα σε καμία περίπτωση κλήση. Ας αφήσουν αυτούς που το έχουν βάλει σε ένα σημείο χωρίς να εμποδίζουν και να κοιτάξουν τα καθίκια που διπλοπαρκάρουν και δεν μπορείς να βγάλεις το αυτοκίνητό σου (και σου ζητάνε τον λόγο κιόλας) . Σε διπλοπαρκάρισμα δεν χρειάζεται ούτε να κορνάρεις, ούτε τίποτα. Παίρνεις επιτόπου το 100, λες το περιστατικό για να έρθουν να του το μαζέψουν και να καταλάβει την γλύκα :mad: . Ειδικά αν μου τύχαινε σε Βούλα και Γλυφάδα που τα αστυνομικά τμήματα κάθε πόλης είναι κοντά στις πλατείες τους, θα το χαιρόμουν αφάνταστα για να τον μαζέψουν σύντομα :devil: :devil:

 

Είχα παρκάρει κοντά στο Κολυμβητήριο πάνω σε πολύ χαμηλό πεζόδρομο (και φυσικά είχαν γράψει και τους διπλανούς μου), ακριβώς δίπλα από αυτοκίνητα παρκαρισμένα νόμιμα στον δρόμο. Και η πλάκα είναι οτι πάω πολύ σπάνια Γλυφάδα :blink:

Link to comment
Share on other sites

Έχω ακούσει αλλά το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη, καθώς προσωπικά στη δεύτερη ειδοποίηση πήγα και πλήρωσα. Όπως προανέφερα ούτε χαρτί από νοσοκομείο δεν τους έκανε να δεχτούν την ένσταση του αρραβωνιαστικού μου. Εγώ τις πλήρωσα πάντως έπειτα και από προτροπή φίλου τροχαίου.
Link to comment
Share on other sites

Το προηγούμενο σάββατο με γράψανε για στάθμευση στον πεζόδρομο του Θησείου, στο κλασικό μέρος δίπλα στα παρτέρια παράλληλα με το σταθμό του ΗΣΑΠ. ΔΕν υπήρχαν κενές θέσεις στο δρόμο και θεωρούσα όπως όλοι ότι στο συγκεκριμένο σημείο σιωπηρά υπάρχει ελαστικότητα για τη στάθμευση δικύκλων, αφού ο πεζόδρομος είναι πολύ φαρδύς και δεν ενοχλούν κανένα πεζό, το πολύ πολύ να ενοχλείται κανένα αδέσποτο που θέλει να ουρίσει στο γκαζόν.

 

Έχω αλλού γράψει ότι είμαι υπέρ της αυστηρότητας κατά της παράνομης στάθμευσης, ιδιαίτερα όπου είναι κοινωνικά επιζήμια (σε στενά πεζοδρόμια, ράμπες αναπήρων, γωνίες κλπ). Ωστόσο θεωρώ ότι τέτοιες ενέργειες εκ μέρους των αρχών είναι ακραίες ως προκλητικές. Σημειωτέον ότι το αυτοκίνητο της δημοτικής αστυνομίας που περιπολούσε ήταν ολόκληρο πάνω στο πεζοδρόμιο. Και μην πει κανένας ότι κάναν τη δουλειά τους... όλοι κάποια δουλειά κάνουμε δεν είμαστε ούτε αλήτες ούτε αργόσχολοι.

 

Επιπλέον άκουσα από διάφορους διάφορα περίεργα και αμφιλεγόμενα για το σώμα της Δημοτικής Αστυνομίας. Ότι δεν συνεργάζεται με την τροχαία για να εντοπίσει τον παραβάτη οδηγό, μόνο μέσω εφορίας μπορεί να τον βρει (αν το όχημα είναι δηλωμένο). Ότι συχνά για εισπρακτικούς λόγους γράφει υπερβολικές ως παράλογες κλήσεις (ακόμα και σε ανθρώπους που δεν έχουν όχημα ή είναι πεθαμένοι). Ότι σε πολλές περιπτώσεις οι κλήσεις είναι άκυρες γιατί τις κόβουν όργανα που δεν έχουν αυτή την δικαιοδοσία, κ.α.

 

Τέλος για να μη λέμε μόνο τα στραβά, τα παιδιά στο περιπολικό που πήγα να ζητήσω εξηγήσεις ήταν πολύ ευγενικά και τυπικά. Είπαν ότι την κλήση την είχε κόψει η... προηγούμενη βάρδια και μάλιστα ότι μπορώ εντός 3 ημερών να πάω στην υπηρεσία για να προβάλω αντιρρήσεις (το είπαν μάλιστα 2 φορές... ύποπτο;).

 

ΥΓ: Άκουσα επίσης ότι πρέπει να έχει σήμα και στον πεζόδρομο ότι απαγορεύεται η στάθμευση ώστε να μπορούν να σε γράψουν. Ισχύει; (Δεν πρόσεξα αν είχε σήμα).

κι εγώ ακριβώς το ίδιο έπαθα στο θησείο.το σάββατο ,ίδια μέρα.και την αφήνω κάθε φορά εκεί χωρίς πρόβλημα.έίχα βάλει τη μηχανή ακριβώς πίσω απο μια κολώνα της δεη κλειδωμένη.δεν ενοχλούσε κανέναν και τίποτα.βλέπω τη κλήση,και τον ρωτάω και μου λέει,ενοχλείς τους πεζούς.τρελό γέλιο.εκτός του οτι έχει τεράστιο χω΄ρο για να περνάνε οι πεζοί,σκεφτόμουν θα περάσουν πίσω απο την κολώνα αλλά τέλος πάντων.και μου λέει το κορυφαίο : άντε πολύ σας ανεχτήκαμε,τώρα θα δείτε για πότε θα συμμορφωθείτε με την αρχή και τους νόμους αλήτες.

τον είδα καλά και έφτυσα κάτω και πήγε να με πιάσει,δε ξέρω τι ήθελε να κάνει.και ήμουν έτοιμος να μουντάρω,αλλά με κράτησε η κοπέλα μου και φύγαμε.είδατε τι έπαθαν στα εξάρχεια???

είναι πολύ προκλητικοί ορισμένοι της δημοτικής αστυνομίας.συμπεριφέρονται λες και είναι μεγάλη εξουσία.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ισως λιγο ασχετο με την κεντρικη ιδεα του θεματος... αλλα...

Εχει επισημο Site η Δημοτικη Αστυνομια; η τουλαχιστον καποιο site γενικοτερα...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Nα κάνω μια ερωτησούλα.

Η πινακίδα p-40 είναι η μπλέ με κόκκινο Χ μέσα;

γύρω γύρο κόκκινη με ενα χ και με ένα μπλε φόντο.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

 

 

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν υπάρχει αυτή η πινακίδα μπορούν να με γράψουν με λόγο παράβασης p-40;

Βασικά με έγραψαν επειδή ξέχασα το αυτοκίνητο σε χώρο parking που γίνεται λαϊκή αγορά το πρώι και έχουν μια πινακίδα που λέει απαγορεύεται η στάθμευση την παρασκευή κάποιες ώρες.

 

ps. Η κλήση μου είναι από δημοτική αστυνομία.

Link to comment
Share on other sites

η πινακίδα της λαϊκής είναι σταθερή ή μπαίνει μόνο όταν υπάρχει λαϊκή;

αν δεν είναι σταθερή, να κάνεις μια ένσταση στο δήμο για την κλήση, ότι δεν υπάρχει τέτοια πινακίδα εκεί.

Link to comment
Share on other sites

Σταθερες ειναι παντα... Προειδοποιουν για απαγορευση της στασης και τις σταθμευσης για μια ορισμενη ημερα και για καποιες συγκεκριμενες ωρες τι ημερας λογω της Λαικης Αγορας!!

Δυστυχως δεν βλεπω να μην την γλιτωνεις...

Link to comment
Share on other sites

Σταθερες ειναι παντα... Προειδοποιουν για απαγορευση της στασης και τις σταθμευσης για μια ορισμενη ημερα και για καποιες συγκεκριμενες ωρες τι ημερας λογω της Λαικης Αγορας!!

Δυστυχως δεν βλεπω να μην την γλιτωνεις...

Yeap έτσι είναι.

Φαντάζομαι εννοείς οτι δεν βλέπεις να την γλιτώνω.:p

Ούτε εγώ το βλέπω να σου πω την αλήθεια, αλλα ποτέ δεν περίμενα να πάρω κλήση στην τριανδρία και μάλιστα από δημοτική. Ξεφτίλα.

Link to comment
Share on other sites

Ναι...

Απο το "δεν βλεπω να μην την πληρωνεις"

και το "δεν βλεπω να την γλιτωνεις" βγηκε αυτο που κατασκευασα 2 ποστ πιο πανω!!

 

Παντως οι δρομοι με τις Λαικες Αγορες ειναι πολυ υπουλοι! Αν δεν ξερεις τι παιζει ευκολα την πατας...

Link to comment
Share on other sites

pedia i dimotiki den mporei nas sou knaie apolitos tipota alla mporei na kalesei tin kanoniki mono auto tipota parapano

Δε σταματάς να γ@μωποστάρεις λεω εγώ που έχεις ξεθάψει όλα τα θέματα για να γράψεις μια βλακεία;

Link to comment
Share on other sites

εχω σκατομπερδευτει κ εγω φιλε johner:lol: :lol:

οντως ρε συ shumi2007 κοιτα τα νεα μυνηματα πρωτα...

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Γεια σας,

Είμαι μόνιμος κάτοικος κέντρου και για αυτό έχω και κάρτα για ελεγχόμενη στάθμευση. Πριν λίγες ημέρες πήγα να παρκάρω σε μια θέση που ήταν μαρκαρισμένη μπλε. Την ώρα που έκανα πίσω για να μπω, βγαίνουν 3 άτομα από ένα μαγαζί και μου λένε μην παρκάρεις η θέση είναι δικιά μας. Μετά βάζουν και 2 μηχανάκια. Περιττό να σας πω ότι ήταν στο τσακ για τραμπουκισμό. Προσπάθησα να μιλήσω μαζί τους, λέγοντας τους ότι είναι θέση για μόνιμους κατοίκους κτλ. Καταλαβαίνω ότι έχουν επιχείρηση (βιβλιοπωλείο), αλλά και εγώ πρέπει κάπου να παρκάρω. Όταν είδα και αποείδα κάλεσα την αστυνομία. Η οποία μου είπε ότι δεν είναι αρμόδια για τις θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης, αλλά είναι η δημοτική αστυνομία. Μου πρότειναν να κάνω μήνυση, αλλά δεν είμαι ούτε δικομανής ούτε πορωμένος. Μετά από αυτό καλώ την δημοτική αστυνομία. Τους είπα το περιστατικό και μου είπαν μάλιστα κύριε, πείτε μας την διεύθυνση να επιληφθούμε. Τους την λέω ……περιοχή Εξάρχεια.

Έκπληκτος ακούω να μου λέει: Δυστυχώς δεν μπορούμε να επέμβουμε, διότι αποφασίστηκε να μην πηγαίνουμε στα Εξάρχεια λόγω των ναρκομανών και των αναρχικών.

 

 

Όλα αυτά στην Ελλαδάρα μας.

 

 

 

Ευχαριστώ πολύ.

 

Τα σχόλια δικά σας.

 

 

Καλή Ανάσταση σε όλους.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...