griniaris Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 παιδες να ρωτησω στην εφαρμογη του fb στο εικονιδιο δεν γραφει τις ειδοποιησεις που ερχονται με αριθμους? σε καμια εφαρμογη δε το κανει.δυστυχως ελλειψη εδω και καιρο τωρα που δεν εχω καταλαβει γιατι το αμελουν και δε το διορθωνουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 σε καμια εφαρμογη δε το κανει.δυστυχως ελλειψη εδω και καιρο τωρα που δεν εχω καταλαβει γιατι το αμελουν και δε το διορθωνουν. οντως σε καμια αλλα πρεπει να το φτιαξουν και θα ειναι τελειο πιαααααα............... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Η διάθεση της συσκευής στην Ευρώπη σταματάει από 1 Ιουνίου Πλησιάζει η παρουσίαση του oneplus 5 Οποίος ενδιαφέρεται για το 3t δεν έχουν μείνει πολλά κομμάτια ακόμα. Καλά είναι να κάνει την παραγγελία άμεσα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Η διάθεση της συσκευής στην Ευρώπη σταματάει από 1 Ιουνίου Πλησιάζει η παρουσίαση του oneplus 5 Οποίος ενδιαφέρεται για το 3t δεν έχουν μείνει πολλά κομμάτια ακόμα. Καλά είναι να κάνει την παραγγελία άμεσα Το θετικό είναι οτι πλησιάζει η παρουσίαση του 5 :D Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theNotorius Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Για εμενα ειναι πολυ μεγαλο λαθος που το σταματανε το 3t .Βεβαια πιστευω οτι με τη κινηση αυτη το οneplus 5 δε θα εχει και πολυ μεγαλη διαφορα οσον αφορα τη τιμη του απο τον προκατοχο του (3Τ). ΜΑΧ 500 ευρω κατα την αποψη μου. Το ιδανικο θα ηταν να κυκλοφορήσει στα 300 ευρω το 3T και το 5αρι στα 449ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Όπως έλεγα μάλλον κάπου εκεί θα κυκλοφορήσει και η νέα stable με την κυκλοφορία του 5αριου. Το κακό είναι όχι ότι σταματάει η διαθεσιμότητα του 3T, αλλά ότι σύντομα θα σταματήσει και η υποστήριξη σε software επίπεδο. Εύχομαι να κάνω λάθος αλλά στα προηγούμενα μοντέλα της η εταιρία αυτό έδειξε. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Όπως έλεγα μάλλον κάπου εκεί θα κυκλοφορήσει και η νέα stable με την κυκλοφορία του 5αριου. Το κακό είναι όχι ότι σταματάει η διαθεσιμότητα του 3T, αλλά ότι σύντομα θα σταματήσει και η υποστήριξη σε software επίπεδο. Εύχομαι να κάνω λάθος αλλά στα προηγούμενα μοντέλα της η εταιρία αυτό έδειξε. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κιόλας? 6 μήνες μόνο υποστήριξη; Δεν νομίζω Κακό αυτό αν γίνει. Και άρχισε να πηγαίνει πολύ καλά η εταιρεία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Κιόλας? 6 μήνες μόνο υποστήριξη; Δεν νομίζω Κακό αυτό αν γίνει. Και άρχισε να πηγαίνει πολύ καλά η εταιρεία Η εταιρια σε αλλη πηγη αναφερει οτι θα παρεχει για καιρο ακομα υποστηριξη στα One Plus 3/3T. Αλλα οταν μια εταιρια κανει τετοιες δηλωσεις κρατα μικρο καλαθι καλυτερα:lol: Και αντε να υποθεσουμε οτι το 3T επειδη ειναι λιγοτερο καιρο στην αγορα θα συνεχισει να υποστηριζεται σε software επιπεδο. Δε θα πρεπει να υποστηριξουν μαζι και το απλο 3 που ουσιαστικα ειναι ιδιες συσκευες? Οποτε δυο εκδοχες υπαρχουν! Η θα υποστηριξει και τα δυο η θα συνεχισει να δουλευει λιγο παραπανω το 3T αφηνοντας πισω το απλο. Τα OP 2 και OP X παντως δεν ειδανε ποτε Nougat ενω θα την σηκωναν ανετα και αυτο δεν μ αρεσει και πολυ. Τουλαχιστον η Samsung που την κοροιδευουμε σε πολλα, δυο major android updates θα τα δωσει και ας καθυστερησει να το κανει. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Καλημέρα μας. Σήμερα συνέβη κάτι που δεν είχα συναντήσει ξανά. Ξυπνάω και παίρνω το κινητό μου από το φορτιστή όπως κάθε πρωί και το ανάβω. Το κινητό δονείται, ανάβει το κόκκινο λαμπάκι και σβήνει. Δεύτερη φορά, το ίδιο. Λέω δε μπορεί, ίσως να μην πάτησε σωστά ο φορτιστής. Βάζω πάλι το φορτιστή, ανάβει η οθόνη με ένα μήνυμα που λέει πως η μπαταρία είναι πολύ χαμηλή και πως θα πρέπει να το φορτισω για λίγο πριν το ανάψω. Έτσι κι έκανα. Ένα τέταρτο μετά δεν έχει αλλάξει τίποτα και αρχίζω να σκέφτομαι την εγγύηση. Με μια γρήγορη αναζήτηση όμως, βρήκα ότι έχει συμβεί και σε άλλους και η λύση έχει ως εξής: Κρατάμε πατημένο το power button και το volume up για ένα λεπτό, το οποίο - λέει - εξομοιώνει την αφαίρεση της μπαταρίας. Κατά τη διάρκεια, το κινητό μπαίνει μια φορά σε fasboot mode κι από εκεί και πέρα δονείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ένα λεπτό αργότερα το βάζω στο φορτιστή και voila μπλε λαμπάκι και φόρτιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Να ρωτήσω λίγο, το δαχτυλικο αποτύπωμα ανταποκρίνεται σωστά σε εσάς; εγώ έχω επιτυχία 50% ONEPLUS 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Να ρωτήσω λίγο, το δαχτυλικο αποτύπωμα ανταποκρίνεται σωστά σε εσάς; εγώ έχω επιτυχία 50% ONEPLUS 3T Θα πρέπει να το ρυθμίσεις όπως κρατάς το κινητό πχ όταν σερφάρεις για να είναι με την σωστή κλίση Πιάσε το κινητό και βάλτο στο χέρι σου όπως σε βολεύει και μετά ρύθμισε το αποτύπωμα Πολλοί ρυθμίζουν το αποτύπωμα με την συσκευή πχ στο τραπέζι και βάζουν το δάχτυλο ακριβώς οριζόντια Το σωστό είναι να πιάσεις την συσκευή με τον τρόπο που την χρησιμοποιείς κάθε μέρα και με την κλίση που έχει το δάχτυλο να κανείς την ρύθμιση. Μετά θα το αναγνωρίζει 90+% Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Να ρωτήσω λίγο, το δαχτυλικο αποτύπωμα ανταποκρίνεται σωστά σε εσάς; εγώ έχω επιτυχία 50% ONEPLUS 3T όπως αναφέρει ο Τάσος παρακάτω με την σωστή ρύθμιση το αποτύπωμα λειτουργεί με επιτυχία πάνω από 95+ % Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Και βασικά είναι ο γρηγορότερος αισθητήρας που έχω δουλέψει. Του S8+ που έχω επίσης τώρα είναι τραγικός σε σχέση με του 3T Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Και βασικά είναι ο γρηγορότερος αισθητήρας που έχω δουλέψει. Του S8+ που έχω επίσης τώρα είναι τραγικός σε σχέση με του 3T Και του S7 ακόμα χειρότερος. Ένας από τους λόγους που το ξεφορτώθηκα και επέστρεψα σε op. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 (edited) Θα πρέπει να το ρυθμίσεις όπως κρατάς το κινητό πχ όταν σερφάρεις για να είναι με την σωστή κλίση Πιάσε το κινητό και βάλτο στο χέρι σου όπως σε βολεύει και μετά ρύθμισε το αποτύπωμα Πολλοί ρυθμίζουν το αποτύπωμα με την συσκευή πχ στο τραπέζι και βάζουν το δάχτυλο ακριβώς οριζόντια Το σωστό είναι να πιάσεις την συσκευή με τον τρόπο που την χρησιμοποιείς κάθε μέρα και με την κλίση που έχει το δάχτυλο να κανείς την ρύθμιση. Μετά θα το αναγνωρίζει 90+% όπως αναφέρει ο Τάσος παρακάτω με την σωστή ρύθμιση το αποτύπωμα λειτουργεί με επιτυχία πάνω από 95+ % Οκ, θα το ρυθμίσω όπως μου λέτε, ευχαριστώ. Edit όντως, τώρα δουλεύει σχεδόν τέλεια, εντάξει όσο για το s7 edge που είχα ήταν για κλάματα, έπρεπε να πατήσεις το κουμπί και μετά το αναγνώριζε και αν ONEPLUS 3T Edited May 27, 2017 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 (edited) Και του S7 ακόμα χειρότερος. Ένας από τους λόγους που το ξεφορτώθηκα και επέστρεψα σε op. Αρχισα να έχω τα πρώτα συμπτώματα υστερίας....Πρέπει να πούμε τους μηχανικούς της OnePlus να δουλεύουν πιο πολύ και γρήγορα.... Ιούνιο μου είπαν θα κυκλοφορήσει το νέο μοντέλο αλλά ακόμη ούτε φωτογραφία του δεν εμφανίστηκε...:mad: Αυτό με την εξομοίωση της μπαταρίας ισχύει για όλα τα κινητά? Δηλαδή σε κινητά που δεν είναι δυνατή η αφαίρεση της μπαταρίας, υπάρχει αυτή η λύση. Edited May 27, 2017 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Οκ, θα το ρυθμίσω όπως μου λέτε, ευχαριστώ. Edit όντως, τώρα δουλεύει σχεδόν τέλεια, εντάξει όσο για το s7 edge που είχα ήταν για κλάματα, έπρεπε να πατήσεις το κουμπί και μετά το αναγνώριζε και αν ONEPLUS 3T Παρατηρησα το εξης οσο αφορα το δαχτυλικο αποτυπωμα, οταν ειμαι σε αναμονη και το ακουμπησω για ανοιγμα οθονης δεν ανοιγει με την πρωτη ,επειτα οσες φορες ακουμπησω για ανοιγμα ανταποκρινετε τελεια ,διορθωνετε καπως αυτο ; μηπως καποια ρυθμιση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 (edited) Αρχισα να έχω τα πρώτα συμπτώματα υστερίας....Πρέπει να πούμε τους μηχανικούς της OnePlus να δουλεύουν πιο πολύ και γρήγορα.... Ιούνιο μου είπαν θα κυκλοφορήσει το νέο μοντέλο αλλά ακόμη ούτε φωτογραφία του δεν εμφανίστηκε...:mad: Αυτό με την εξομοίωση της μπαταρίας ισχύει για όλα τα κινητά? Δηλαδή σε κινητά που δεν είναι δυνατή η αφαίρεση της μπαταρίας, υπάρχει αυτή η λύση. Εγώ σου είπα, ένα μήνα άντεξα με το S7! Όσο για τη μπαταρία, είδα ότι ισχύει και για τα υπόλοιπα oneplus. Ουσιαστικά στο φόρουμ της oneplus το διάβασα. Δεν έχω ακούσει όμως κάτι για άλλες συσκευές σε παρόμοια θέματα, όποτε μάλλον δεν ισχύει! Edited May 27, 2017 by KostasSTi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Όπως έλεγα μάλλον κάπου εκεί θα κυκλοφορήσει και η νέα stable με την κυκλοφορία του 5αριου. Το κακό είναι όχι ότι σταματάει η διαθεσιμότητα του 3T, αλλά ότι σύντομα θα σταματήσει και η υποστήριξη σε software επίπεδο. Εύχομαι να κάνω λάθος αλλά στα προηγούμενα μοντέλα της η εταιρία αυτό έδειξε. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κιόλας? 6 μήνες μόνο υποστήριξη; Δεν νομίζω Κακό αυτό αν γίνει. Και άρχισε να πηγαίνει πολύ καλά η εταιρεία Πολύ απλά ξεχνάτε τα επίσημα software updates, μόνο από xda πλέον. Κοιτάμε τι κάνει η εταιρία και όχι τι λέει. Ρωτήστε αυτούς που έχουν το OnePlus 2 να σας πουν και μην ελπίζετε σε κάτι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Δηλαδή μετά αποκλειστικά σε custom lineageOS/CM ;;; τραγικό να μην δώσει τουλάχιστον επίσημη android O. Καλα για security updates δε το συζητάω, μη λέμε μετά τραγική την samsung που τουλαχιστον δινει τα security updates που ειναι πολυ σημαντικό. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Μην λέτε μεγάλα λόγια μέχρι στιγμής τα update είναι ταχύτατα,θα δούμε αν θα δώσει ή όχι Android O Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Μην λέτε μεγάλα λόγια μέχρι στιγμής τα update είναι ταχύτατα,θα δούμε αν θα δώσει ή όχι Android O Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κώδικα ασφαλείας 1 Μαρτίου έχω , μόνο ταχύτατα δεν το λες αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Αν είσαι stock το επόμενο update είναι πολύ μεγάλο με πολλές αλλαγές γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση, όταν το πάρεις θα με θυμηθείς καμία εταιρεία δεν κάνει τόσο μεγάλες αλλαγές σε update παρά μόνο σε αλλαγές android, περίμενε την 4.2 και μετά περιμένω εντυπώσεις Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Μαλιστα ,πρωτη φορα με 1+ και δεν γνωριζω πολλα φιλε, ιδωμεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Δεν ξέρω αν αυτό το κάνει για να πουλήσει η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρίας ξεχνώντας τις προηγούμενες η κατά πόσο ρόλο παίζει αν θα πουλήσει το επόμενο αν συνεχίζει να υποστηρίζει το παλιό, αλλά το παρελθόν αυτό έχει δείξει μέχρι στιγμής. Το xda πάντως δεν το θεωρω λύση. Οι Roms εκεί είναι «τρυπιες», ο κάθε Ινδός developer μπορεί να εχει ανά πάσα στιγμή όλα σου τα δεδομένα και πέρα από αυτό αν δεν υπήρχαν θέματα ασφάλειας, οι Roms είναι συνήθως buggy, δεν έχουν καλή διαχείριση μπαταρίας, οι κάμερες γίνονται μάλλον χειρότερες και το μόνο που κάνουν είναι να ανεβάζουν τις επιδόσεις των συσκευών για καλύτερα νούμερα στα benchmarks. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts