Jump to content

OnePlus 3T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιός είπε ρε παιδιά ότι δεν θα πάρει android O

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ποιος ειπε οτι θα την παρει?:)

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η αυτονομια της συσκευης δεν ειναι καθολου κολοκυθια. Βεβαια εξαρταται απ το ποσο φορτωμενη εχεις την συσκευη σου, τι εφαρμογες εχεις σε αυτην και αν πολλες απο αυτες τρεχουν στο παρασκηνιο η ειναι και προβληματικες εφαρμογες που καταναλωνουν μπαταρια.

Εννοειται παιζει ρολο και η χρηση που κανει ο καθενας μας η αν για παραδειγμα αφηνεις ανοιχτα data και wifi την νυχτα οταν κοιμασαι, αν χρησιμοποιεις δυο sim και ποσο καλο σημα εχουν κλπ. Αυτα λιγο πολυ ολοι μας τα γνωριζουμε. Προσωπικα εχω δει φοβερες αυτονομιες με αυτο το κινητο!

Τωρα για τα updates, θα στεναχωρηθω πολυ και εγω αν δεν δωσει αλλο ενα τουλαχιστον μεγαλο update, μονο και μονο για να μας παροτρυνει να παμε στην νεα τους συσκευη.

Έχω data 4g+ όλη μέρα, δεν τα κλείνω ποτέ για ευνόητους λόγους, από σήμα καμπάνα, χρησιμοποιώ 2sim γι αυτό και έκανα την αγορά, λίγο ζάπινγκ στο πέρας της ημέρας και λίγο email, αυτή είναι η χρήση που κάνω, πάνω από 2 και κάτι ώρες οθόνη δεν μου έβγαλε ποτέ, επίσης όταν πάω για ύπνο κλείνω data, όπως και δεν βλέπω φίλε να κάνει κάποια εφαρμογή ζημιά

ONEPLUS 3T

Έχω data 4g+ όλη μέρα, δεν τα κλείνω ποτέ για ευνόητους λόγους, από σήμα καμπάνα, χρησιμοποιώ 2sim γι αυτό και έκανα την αγορά, λίγο ζάπινγκ στο πέρας της ημέρας και λίγο email, αυτή είναι η χρήση που κάνω, πάνω από 2 και κάτι ώρες οθόνη δεν μου έβγαλε ποτέ, επίσης όταν πάω για ύπνο κλείνω data, όπως και δεν βλέπω φίλε να κάνει κάποια εφαρμογή ζημιά

ONEPLUS 3T

Εννοειται οτι κατι αλλο τρεχει. 2,5 ωρες οθονη ειναι παρανοικα μικρος χρονος για τη χρηση που κανεις. Εγω με ηπια χρηση ειμαι ευκολα στις 6 ωρες. Εχω δει και 7.

Εννοειται οτι κατι αλλο τρεχει. 2,5 ωρες οθονη ειναι παρανοικα μικρος χρονος για τη χρηση που κανεις. Εγω με ηπια χρηση ειμαι ευκολα στις 6 ωρες. Εχω δει και 7.

Να, κοίτα τι τρέχει, μετά το 20% της μπαταρίας φεύγει νεράκι αυτή 4a849787bb8bd6e28b9316456953602b.jpg

ONEPLUS 3T

Εγώ πριν αγοράσω την συσκευή είχα ρωτήσει εδώ μέσα και μου είπαν ότι σίγουρα θα πάρει και το επόμενο Android, τεσπα, κακός φυσικά που πιστεύουμε στο τι λέει ο καθένας εδώ , όπως και με την μπαταρία, λέγανε βγάζει μέχρι και 6 ώρες οθόνη, κολοκύθια......... να μη πω τίποτε άλλο, η αλήθεια είναι ότι δεν μετάνιωσα για την αγορά του συγκεκριμένου κινητού, αν ήξερα όμως μερικές λεπτομέρειες ίσως να μη το αγόραζα

ONEPLUS 3T

Τι θα έπαιρνες αν επιτρέπεται;;

Να, κοίτα τι τρέχει, μετά το 20% της μπαταρίας φεύγει νεράκι αυτή 4a849787bb8bd6e28b9316456953602b.jpg

ONEPLUS 3T

Δυστυχως αν δεν εισαι root απο μονα τους τα στατιστικα μπαταριας δε λενε και πολλα αν το προβλημα ειναι πιο εξειδικευμενο. Χρειαζεται εφαρμογη τυπου Gsam battery η Wakelock detector.

Τα Google services απο την αλλη, δεν ειναι καθολου χαμηλα και τις περισσοτερες φορες ειναι ενας λογος για την κακη αυτονομια.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Έτσι είναι τα δικα μου παιδιά και να σας πω ότι επειδή αλλάζω πολλες συσκευές,τοσο καλα αποτελεσματα δεν εχω ξαναδεί,παρα μονο σε nexus (σε wakelocks)..

Αυτα είναι με 4G σχεδον ολη μέρα φανταστείτε,αν είμαι σε wifi παίζει 5-6%.

Επίσης εχω ολη μερα συνδεδεμένο ρολογακι bluetooth.

87735deb8034d3137e131fe17ecc63a6.jpg

Έτσι είναι τα δικα μου παιδιά και να σας πω ότι επειδή αλλάζω πολλες συσκευές,τοσο καλα αποτελεσματα δεν εχω ξαναδεί,παρα μονο σε nexus (σε wakelocks)..

Βασικα το wakelock detector αν κρινω απο το screenshot δεν πρεπει να δουλευει σωστα. Εχω την εντυπωση πως στην Nougat γενικα δεν δουλευε σωστα η εφαρμογη.

Τι θα έπαιρνες αν επιτρέπεται;;

Δεν το είχα ψάξει και πολύ φίλε, άκουσα πολύ καλά λόγια για το 3Τ και δεν κοίταξα παραπέρα, είχα s7 edge, το έδωσα για να πάρω δικαρτο, σε διαφορετική άποψη δεν θα το έδινα μιας και ήταν το μοναδικό κινητό που με κάλυπτε σε όλα, ακόμη και η μπαταρία του ήταν άπαιχτη, όπως αναφέρω και πιο πάνω δεν μετάνιωσα για την αγορά του, απλά καλά είναι να λέμε τα πράγματα τους με το όνομά τους

ONEPLUS 3T

Δεν το είχα ψάξει και πολύ φίλε, άκουσα πολύ καλά λόγια για το 3Τ και δεν κοίταξα παραπέρα, είχα s7 edge, το έδωσα για να πάρω δικαρτο, σε διαφορετική άποψη δεν θα το έδινα μιας και ήταν το μοναδικό κινητό που με κάλυπτε σε όλα, ακόμη και η μπαταρία του ήταν άπαιχτη, όπως αναφέρω και πιο πάνω δεν μετάνιωσα για την αγορά του, απλά καλά είναι να λέμε τα πράγματα τους με το όνομά τους

ONEPLUS 3T

Η αληθεια ειναι πως οι αποψεις διιστανται. Στο community πολλοι εχουν προβληματα και καποιοι αλλοι δεν εχουν κανενα.

Δεν ξερω αν ειναι θεμα τυχης η αν προκειται για ελαττωματικες παρτιδες.

Η αληθεια ειναι πως οι αποψεις διιστανται. Στο community πολλοι εχουν προβληματα και καποιοι αλλοι δεν εχουν κανενα.

Δεν ξερω αν ειναι θεμα τυχης η αν προκειται για ελαττωματικες παρτιδες.

Στα forum και γενικά στα διάφορα site γράφουν κυρίως αυτοί που έχουν πρόβλημα και όχι αυτοί που δεν έχουν. Σε όποιο θέμα κινητού και να μπεις θα δεις άπειρα μηνύματα με προβλήματα.

Τώρα για το φίλο μας με τις 2 ώρες SOT, δεν μπορώ να πω κάτι. Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να του βγάζει το κινητό 2 ώρες. Ίσως έχει πρόβλημα το κινητό του. Σε όλους μας με δεδομένα είναι το SOT είναι πάνω από 4 ώρες και με WIFI 6 ώρες.

مفاجأة

Για του λόγου το αληθές...

f3636fe012035f455dabb4a93f4aa16a.jpg600fec4d368cb3e80d10e1d0c65c18dd.jpg

f0e61c9635b163ce8c64527eed1d5568.jpg

Με χαλαρή χρήση όλα αυτά.

Εντάξει, έχει πρόβλημα το δικό μου κινητό, αααα, και του φίλου μου επίσης, είμαστε άτυχοι, τι να πω

ONEPLUS 3T

Το sot δεν λέει τίποτα η χρήση του καθενός είναι διαφορετική όπως επίσης και η σύγκριση του s7 edge μονοκαρτο με OnePlus 3T με δύο κάρτες και επειδή είχα και το edge για πολύ καιρό και έχω δουλέψει και το OnePlus με μία κάρτα δεν είδα διαφορές στην μπαταρία κορυφή και οι 2 συσκευές

Εντάξει, έχει πρόβλημα το δικό μου κινητό, αααα, και του φίλου μου επίσης, είμαστε άτυχοι, τι να πω

ONEPLUS 3T

Ενταξει αν ειχα και εγω ολοκληρη την ημερα ανοιχτα τα δεδομενα μαζι με δυο sim, δεν υποσχομαι οτι θα εβλεπα τετοια νουμερα.

Σιγουρα ο συνδυασμος αυτων των δυο ειναι ρουφηχτρα για την μπαταρια.

Να επισημανω ομως οτι περα απο την χαλαρη χρηση, εχω την φωτεινοτητα στο αυτοματο μονιμως μιας και καλυπτομαι ειτε κατω απο ηλιο, ειτε σε κλειστους χωρους με αυτην την ρυθμιση, συν οτι εχω απενεργοποιησει τα δεδομενα παρασκηνιου των εφαρμογων οπως εχει αναφερθει σε αλλο topic της συσκευης μας.

Ενταξει αν ειχα και εγω ολοκληρη την ημερα ανοιχτα τα δεδομενα μαζι με δυο sim, δεν υποσχομαι οτι θα εβλεπα τετοια νουμερα.

Σιγουρα ο συνδυασμος αυτων των δυο ειναι ρουφηχτρα για την μπαταρια.

Να επισημανω ομως οτι περα απο την χαλαρη χρηση, εχω την φωτεινοτητα στο αυτοματο μονιμως μιας και καλυπτομαι ειτε κατω απο ηλιο, ειτε σε κλειστους χωρους με αυτην την ρυθμιση, συν οτι εχω απενεργοποιησει τα δεδομενα παρασκηνιου των εφαρμογων οπως εχει αναφερθει σε αλλο topic της συσκευης μας.

Κάπως έτσι, είναι σαν να λέμε τα ίδια, περίμενα λίγο καλύτερα τα πράγματα, αλλά πρώτη φορά έχω δικαρτο, δεν περίμενα να παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, θα το τονίσω άλλη μια φορά, είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές, την μία μέρα την βγάζω άνετα με data όλη μέρα

ONEPLUS 3T

87735deb8034d3137e131fe17ecc63a6.jpg

Ρε φιλε εσυ έχεις άλλο λειτουργικό! Τι συγκρίνουμε τωρα;;;

Sent from my iPad using Tapatalk

Sony Xperia Z2

Oneplus 3T

Κάπως έτσι, είναι σαν να λέμε τα ίδια, περίμενα λίγο καλύτερα τα πράγματα, αλλά πρώτη φορά έχω δικαρτο, δεν περίμενα να παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, θα το τονίσω άλλη μια φορά, είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές, την μία μέρα την βγάζω άνετα με data όλη μέρα

ONEPLUS 3T

Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι φυσιολογικά τα νούμερα που βγάζεις

Πρέπει να ψάξεις τι φταίει

Έγινε δεδομένα τα play services ήταν όλη μέρα στο 1-2%

Ένας αισθητήρας που λέει για ειδοποιήσεις όταν περνάς το χέρι από πάνω μπορεί να σου καίει την μισή μπαταρία. Υπάρχει ρύθμιση να τον κλείσεις.

Γενικά κάθε εφαρμογή έκλεινα και δεν χρειαζόμουν. Πχ ειδοποιήσεις tweeter. Ειδοποιήσεις YouTube. Και πολλά αλλά. Ξυπνάνε την συσκευή αυτά συνέχεια και χωρίς εσύ να βλέπεις κάτι η μπαταρία πέφτει.

Με σωστή παραμετροποιηση φτάνει 6 ώρες οθόνη η συσκευή. Και με 2 κάρτες αντί να πιάσει 5:30

Nokia 8800 Scirocco

Ένας αισθητήρας που λέει για ειδοποιήσεις όταν περνάς το χέρι από πάνω μπορεί να σου καίει την μισή μπαταρία. Υπάρχει ρύθμιση να τον κλείσεις.

Γενικά κάθε εφαρμογή έκλεινα και δεν χρειαζόμουν. Πχ ειδοποιήσεις tweeter. Ειδοποιήσεις YouTube. Και πολλά αλλά. Ξυπνάνε την συσκευή αυτά συνέχεια και χωρίς εσύ να βλέπεις κάτι η μπαταρία πέφτει.

Με σωστή παραμετροποιηση φτάνει 6 ώρες οθόνη η συσκευή. Και με 2 κάρτες αντί να πιάσει 5:30

Που βρίσκω αυτή την ρύθμιση για τον αισθητήρα που αναφέρεις φίλε;

Επίσης βλέπω το YouTube έχει 0% χρήση, γενικά κοίταξα όλες τις εφαρμογές δεν βλέπω κάτι περίεργο

ONEPLUS 3T

Edited by dimtz

Παιδιά ειλικρινά το κινητό είναι beast αλλά μπαταρία παπαλα! Δεν το μετάνιωσα γιατί φορτίζει μέσα σε μια ώρα. Είμαι στην τελευταία stable έκδοση. Είμαι root. Έχω 2 sim. Ανοιχτά wifi και 4G. Bluetooth πάντα ανοιχτό γιατί έχω ρολόι. Φωτεινότητα στο αυτόματο. Με το Sony Z2 παίδες έβγαζα 1,5 με 2 ημέρες! Αν είναι για να βγάζω 2 ημέρες να τα κλείσω όλα, κατάντια! Με παρηγορεί μόνο η γρήγορη φόρτιση. Αλλά αν μείνω εκτός σπιτιού πρέπει να κουβαλάω φορτιστή...! Τι να πω, μάλλον είμαι και εγώ σε αυτούς με το ελλαττωματικο κινητό!bdcb1f6614d724aa3e9f74ff5a700002.jpg0168c0348f58aa9cc0ec106e4df6398d.jpg850ca6148ca5805add0ab75590e15b04.jpg

Που βρίσκω αυτή την ρύθμιση για τον αισθητήρα που αναφέρεις φίλε;

Επίσης βλέπω το YouTube έχει 0% χρήση, γενικά κοίταξα όλες τις εφαρμογές δεν βλέπω κάτι περίεργο

ONEPLUS 3T

Ρυθμισεις/οθονη και εκεί λέει για αυτό

Δεν έχει σημάδια αν βλέπεις κάποια εφαρμογή να είναι υψηλά. Μπορεί να γράφεται μέσα στην κατανάλωση του συστήματος. Είναι περίπλοκα τα πράγματα λίγο θέλει ψάξιμο

Επίσης μπορεί κάποια εφαρμογή που αναβαθμισατε πρόσφατα να έχει πρόβλημα και γι αυτό τελευταία πολύς κόσμος δεν έχει καλά νούμερα σε αυτονομία

Nokia 8800 Scirocco

Ποια παραμετροποίηση ρε Τάσο. Αυτό που βλέπω από όλους εδώ μέσα είναι:

Κλείσε αυτό

Απενεργοποίησε το άλλο.

Χειροκίνητα backup

.....

Επειδή έχω και μήλο, δεν είπαμε να είναι όλα αυτόματα αλλά όχι και έτσι ρε παιδιά!

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ONEPLUS 3T

Έχουμε μάλλον πρόβλημα φιλαράκι

Ποια παραμετροποίηση ρε Τάσο. Αυτό που βλέπω από όλους εδώ μέσα είναι:

Κλείσε αυτό

Απενεργοποίησε το άλλο.

Χειροκίνητα backup

.....

Επειδή έχω και μήλο, δεν είπαμε να είναι όλα αυτόματα αλλά όχι και έτσι ρε παιδιά!

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχουμε μάλλον πρόβλημα φιλαράκι

Κι εγώ έχω μήλο

Τι να κάνουμε πρέπει να βρούμε πράγματα που δεν χρησιμοποιούμε για να μην τρώνε μπαταρία.

Όσο πιο ανοιχτό είναι και πιο πολύ μας αφήνει περιθώρια για παραμετροποιηση τι νομίζεις; Είναι επόμενο να σε αφήνει να ψάχνεις και περισσότερα πράγματα να πειράξεις για να έχεις καλό αποτέλεσμα

Nokia 8800 Scirocco

Μα δεν έχουμε κλείσει η απενεργοποιησει κάτι που δεν κάνει τη συσκευή να λειτουργεί κανονικά. Ακόμα και η απενεργοποιηση των δεδομένων παρασκηνίου στις εφαρμογές δε ξέρω πόσο ρόλο παίζει γι αυτό. Και πάλι όμως δεν κάνει την συσκευή δυσλειτουργικη η λιγότερο smart.

Μα δεν έχουμε κλείσει η απενεργοποιησει κάτι που δεν κάνει τη συσκευή να λειτουργεί κανονικά. Ακόμα και η απενεργοποιηση των δεδομένων παρασκηνίου στις εφαρμογές δε ξέρω πόσο ρόλο παίζει γι αυτό. Και πάλι όμως δεν κάνει την συσκευή δυσλειτουργικη η λιγότερο smart.

Εννοείται. Ψάχνουμε να κλείσουμε πάντα ο καθένας πράγματα που δεν χρησιμοποιούμε.

Δεν αλλάζει η χρηστικοτητα της συσκευής αν κλείσουμε πχ το NFC που δεν χρησιμοποιούμε.

Το Wi-Fi πχ εγώ το έχω 24 ώρες ανοιχτό. Είτε έχω σήμα είτε είμαι έξω.

Και να μου πει κάποιος κλειστό καίει μπαταρία δεν πρόκειται να το κλείσω.

Τον συγχρονισμό όμως των αντιγράφων ασφαλείας δεν τον χρειάζομαι. Γιατί να μην τον κλείσω; Δεν με κάνει πιο smart ούτε πιο Nokia 3310. Μου είναι άχρηστος

Nokia 8800 Scirocco