philhpmoris31 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Ενημερωτικά, μετά από άλλες 5 μέρες καθημερινής σταθερής χρήσης, έχω να πω ότι μιλάμε για μια σταθερή rom, καλύτερη και από την resurrection remix που είχα πριν. Δεν μετανιώνω καθόλου που έκανα την αλλαγή. Και μπαταρία μια χαρά (είμαι με την εργοστασιακή μπαταρία, δεν έχω αλλάξει), με 2 ώρες και 7 λεπτά χρήσης (πάντα με wifi/data/sync/email/καιρό/όλα ανοιχτά) έχω ακόμα 56% υπόλοιπο. Για beta λοιπόν, συμπεριφέρεται σαν stable rom, χωρίς το παραμικρό κιχ στην χρήση. Δεν έχω βρει ακόμα ένα bug! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την εχω εδω και μια βδομαδα περιπου, καο εχω καποια κοληματα, χανω καποια μηνυματα απο το instagram, δεν ερχονται ειδοποίησεις,δλδ ανοιγω το κινητο και εμαφιζονται ολες μαζι, μου κολησε το κινητο 2 φορες δεν εκανε τπτ το εκλεισα και το ανοιξα. Την εβαλα απο stable 5.0.6 χωρις wipe data-cache Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Την εχω εδω και μια βδομαδα περιπου, καο εχω καποια κοληματα, χανω καποια μηνυματα απο το instagram, δεν ερχονται ειδοποίησεις,δλδ ανοιγω το κινητο και εμαφιζονται ολες μαζι, μου κολησε το κινητο 2 φορες δεν εκανε τπτ το εκλεισα και το ανοιξα. Την εβαλα απο stable 5.0.6 χωρις wipe data-cacheΕ αρα το λες μόνος σου. Βαράς full wipe και θα είναι σαν καινούριο Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Θα συμφωνήσω κι εγώ...όχι πάνω σε άλλη με update.. εγώ από την στιγμή που την έκανα clean install, είναι όλα άψογα! Προχωρά σε καθαρή εγκατάσταση, και θα μας θυμηθείς. Δεν θα θέλεις να αλλάξεις συσκευή...είναι απόλαυση η rom! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_addict Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Κι εγώ την πέρασα σήμερα πάνω από την 5.0.8 μετά από πρόσκληση στην close beta. Προς το παρόν όλα καλά. Θα κάνω wipe αλλά μάλλον όταν περάσω την τελική, αφού δεν έχω προβλήματα. Ωραία ανανέωση πάντως, όταν περάσουν οι μέρες μπορεί να έχω να πω περισσότερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Εκανα καθαρισμο δεδομένων αλλα δεν εσβησα φωτο,μουσικη και τετοια, αλλα δεν ειδα μεγαλη διαφορα,μηπως πρεπει να τα σβησω ολα; Να κανω ολικη επαναφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Εκανα καθαρισμο δεδομένων αλλα δεν εσβησα φωτο,μουσικη και τετοια, αλλα δεν ειδα μεγαλη διαφορα,μηπως πρεπει να τα σβησω ολα; Να κανω ολικη επαναφορα;Τι εννοείς καθορισμό δεδομένων; Μιλάμε για factory reset ή wipe userdata. Όλα τα άλλα δεν μετράνε αν θες να δεις διαφορά στην απόδοση. Οι αποθηκευμένες Φωτογραφίες και γενικά κατεβασμένα αρχεία δεν επηρεάζουν την απόδοση των εγκατεστημένων εφαρμογών, εκτός αν δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Τι εννοείς καθορισμό δεδομένων; Μιλάμε για factory reset ή wipe userdata. Όλα τα άλλα δεν μετράνε αν θες να δεις διαφορά στην απόδοση. Οι αποθηκευμένες Φωτογραφίες και γενικά κατεβασμένα αρχεία δεν επηρεάζουν την απόδοση των εγκατεστημένων εφαρμογών, εκτός αν δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Αυτο εκανα.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο εκανα.. Ρυθμισεις-συστημα-επαναφορα επιλογων-επαναφορα δεδομενων. Ετσι τα εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Αυτο εκανα.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρυθμισεις-συστημα-επαναφορα επιλογων-επαναφορα δεδομενων. Ετσι τα εχειΜπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot από αυτό το μενού; Έχω αγγλικά και θέλω να το δω για σιγουριά. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot από αυτό το μενού; Έχω αγγλικά και θέλω να το δω για σιγουριά. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Αν σου πω δεν ξερω πως να ανεβασω φωτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkostas Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Καλησπερα, εχω περασει στο κινητό μου την official beta Pie 9 έκδοση και εχω την εξής απορία εχουν πέσει παρα πολυ η αποδόσεις του και απο ταχύτητα και απο lagαρισματα με την stable θα στρώση? Την εχει παρει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Καλησπερα, εχω περασει στο κινητό μου την official beta Pie 9 έκδοση και εχω την εξής απορία εχουν πέσει παρα πολυ η αποδόσεις του και απο ταχύτητα και απο lagαρισματα με την stable θα στρώση? Την εχει παρει κανεις?Πώς ακριβώς την πέρασες; Αν δεν έκανες καθαρή εγκατάσταση, από το μηδέν, θα τα έχεις αυτά. Εγώ, και τα άλλα παιδιά που την βάλανε μετά από επαναφορά, δεν έχουμε κανένα θέμα. Σε εμένα είναι σαν να έχω την επίσημη stable! Δεν μου κάνει το παραμικρό, και πάει σφαίρα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Πώς ακριβώς την πέρασες; Αν δεν έκανες καθαρή εγκατάσταση, από το μηδέν, θα τα έχεις αυτά. Εγώ, και τα άλλα παιδιά που την βάλανε μετά από επαναφορά, δεν έχουμε κανένα θέμα. Σε εμένα είναι σαν να έχω την επίσημη stable! Δεν μου κάνει το παραμικρό, και πάει σφαίρα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ με καθαρή εγκατάσταση την έβαλα αλλά σε σχέση με το Android 8 που είχαμε έχει πολύ lag, bugs όμως δεν βρήκα ελπιζω να είναι ποιο fast με την stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkostas Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Με καθαρη εγκατάσταση την εβαλα την κατέβασα απο την επίσημη σελίδα και την εκανα εγκατάσταση μέσω του κινητού (ρυθμίσεις - ενημέρωσεις συστήματος - τοποκη εγκατάσταση) και ετσι την εβαλα. Εχει ως αρκετα lagαριδματα και καμια σχεση με πριν η ταχύτητα τωρα καθηστερη αρκετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Με καθαρη εγκατάσταση την εβαλα την κατέβασα απο την επίσημη σελίδα και την εκανα εγκατάσταση μέσω του κινητού (ρυθμίσεις - ενημέρωσεις συστήματος - τοποκη εγκατάσταση) και ετσι την εβαλα. Εχει ως αρκετα lagαριδματα και καμια σχεση με πριν η ταχύτητα τωρα καθηστερη αρκεταΣτα βήματα που περιγράφεις, πουθενά δεν βλέπω να έκανες καθαρή εγκατάσταση. Έκανες πρώτα factory reset;; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkostas Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Οχι, χριαζεται να κανω factory reset? Επειδη ειναι beta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Οχι, χριαζεται να κανω factory reset? Επειδη ειναι beta? Όχι απλά χρειάζεται, επιβάλλεται! Εξού και τα θέματα που έχεις sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Οχι, χριαζεται να κανω factory reset? Επειδη ειναι beta?Φίλε προφανώς τότε δεν γνωρίζεις την έννοια της καθαρής εγκατάστασης. Δεν πειράζει που δεν το γνωρίζεις, αλλά καλύτερα να είσαι προσεκτικός όταν δεν είσαι σίγουρος. Μπορεί να κάνεις Ζημιά την επόμενη φορά. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkostas Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Αρα μου προτείνετε να μπω σε recovery mode να κανα factory reset και να κανω μετα εγκατάσταση το Android 9 beta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Αν ξέρεις πως, να το κάνεις. Αν δεν νιώθεις άνετα με αυτή την διαδικασία, κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων! Όπως και να'χει, πρέπει να "καθαριστεί" το κινητό από οτιδήποτε έχει μέσα, και να κάτσει η νέα rom επάνω. Εγώ Διέγραψα τα πάντα μέσω TWRP recovery, και έκανα εγκατάσταση μέσω USB otg. Αλλά μην σε μπερδεύω άλλο...κάνε αυτό που ξέρεις και νιώθεις οκ, και θα δεις άλλη συσκευή! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkostas Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Εγινεε θα το δοκιμάσω... Ευχαριστώ πολύ..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Πέρασα και γω το beta του Pie επιτέλους. Από απόδοση είμαι αρκετά ευχαριστημένος, αν και λόγω clean install μετά από σχεδόν δύο χρόνια λογικό είναι να υπάρχει βελτίωση στην ταχύτητα. Ευχάριστη έκπληξη η μπαταρία που μέχρι στιγμής κυμαίνεται στα ίδια ή λίγο καλύτερα επίπεδα. Έχει κάποια θέματα ακόμα πάντως, το έβγαλα από την τσέπη και είχε κολλήσει στο pocket mode και έπρεπε να το ανοιγοκλεισω μια δυο φορές(δεν μου το έχει ξανακάνει). Θετικό πάντως ότι 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία του 3 και 2,5 από του 3Τ λάβαμε official update. Μακάρι να βλέπαμε και το Q αλλά πολύ χλωμό. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Πέρασα και γω το beta του Pie επιτέλους. Από απόδοση είμαι αρκετά ευχαριστημένος, αν και λόγω clean install μετά από σχεδόν δύο χρόνια λογικό είναι να υπάρχει βελτίωση στην ταχύτητα. Ευχάριστη έκπληξη η μπαταρία που μέχρι στιγμής κυμαίνεται στα ίδια ή λίγο καλύτερα επίπεδα. Έχει κάποια θέματα ακόμα πάντως, το έβγαλα από την τσέπη και είχε κολλήσει στο pocket mode και έπρεπε να το ανοιγοκλεισω μια δυο φορές(δεν μου το έχει ξανακάνει). Θετικό πάντως ότι 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία του 3 και 2,5 από του 3Τ λάβαμε official update. Μακάρι να βλέπαμε και το Q αλλά πολύ χλωμό. Για το τελευταίο σκέλος με τις αναβαθμίσεις,εγώ δεν το βλέπω έτσι! Κυκλοφόρησε με την 6αρα έκδοση του android,ενώ είχε εκδοθεί η 7αρα,πολλούς μήνες πριν,σχεδον χρόνος και θα έπρεπε με αυτή να βγει,οπότε στην ουσία,αφού πήρε την 8αρα,τώρα πάει για την δεύτερη μεγάλη του αναβάθμιση και αυτή έπειτα από πολλούς μήνες από την τελευταία του αναβάθμιση επάνω σε αυτή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Eδώ και μήνες με την 5.0.8 το τηλ το χρησιμοποιώ με bluetooth, σήμερα λοιπόν διαπίστωσα ότι μιλώντας απευθείας ο ήχος ήταν χαμηλά παρόλο που το είχα ανεβάσει στο max, παίζει κάτι γενικά ή μόνο σε εμένα συμβαίνει ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Eδώ και μήνες με την 5.0.8 το τηλ το χρησιμοποιώ με bluetooth, σήμερα λοιπόν διαπίστωσα ότι μιλώντας απευθείας ο ήχος ήταν χαμηλά παρόλο που το είχα ανεβάσει στο max, παίζει κάτι γενικά ή μόνο σε εμένα συμβαίνει ?Το έπαθα και εγώ σήμερα με το Bluetooth του αυτοκινήτου. Όλα στο Max και ίσα ίσα που ακουγόταν. One Plus 6, 9.0.5 Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Tελικά και διαβάζοντας στο φορουμ του oneplus ήταν θέμα καθαριότητας , ταμπονάρισα την ΄΄γριλια΄΄ του ακουστικού με blue tac και ο ήχος επανήλθε σε εξαιρετικά επίπεδα :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts