junglist Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Παρά πολύ καλός χρόνος. Το ampify πως το έβαλες χωρίς xposed? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕννοείται με Xposed. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Εννοείται με Xposed. Unleashed by ONEPLUS 3T rootedΈβαλες το unofficial xposed? Έχεις κάποια θέμα; Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Έβαλες το unofficial xposed? Έχεις κάποια θέμα; Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕ δεν υπάρχει και άλλο. Το μόνο θέμα είναι που δεν δουλεύει με το Magisk 14, οπότε έχω μείνει με το 13.3 Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 (edited) Παιδιά πως μπορούμε να μάθουμε άμα το κινητό είναι αγορασμενο από το site της oneplus άμα δεν υπάρχει απόδειξη? Edit το επιβεβαιώσα μέσω imei. The power of 10 Edited September 17, 2017 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aproximos Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Ξέρει κανείς πότε θα βγει το oreo σε beta για 3τ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Ξέρει κανείς πότε θα βγει το oreo σε beta για 3τ?Έχει βγει η closed beta εδώ και καιρό. Η public λογικά τέλος του μήνα χ αρχή του επόμενου. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akoron Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 https://devs-lab.com/oneplus-3-gets-another-open-beta-update-v24-fix-app-crash-issues.html Παράθεση VirtusJunxitMorsNonSeparabit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Έβαλα το κινητό για φόρτιση και όταν το πήρα στα χέρια μου άλλαξε η αρχική οθόνη, βγάζει μία μπάρα κάτω στις εφαρμογές, κλήση - μηνύματα κλπ και σέρνοντας προς τα πάνω ανοίγει η καρτέλα εφαρμογών, πάτησα κάτι καταλαθος; πως το διορθώνω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Ο καινούριος launcher είναι. Ετσι δουλεύει αν αναβαθμισες στην τελευταία εκδοση λογισμικου. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Ο καινούριος launcher είναι. Ετσι δουλεύει αν αναβαθμισες στην τελευταία εκδοση λογισμικου. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το παραξενο ειναι φιλε οτι μου το εβγαλε πριν κανω την αναβαθμιση 4.5.0 ,δηλαδη υπαρχει περιπτωση να κατεβασε καποιο update απο google play οσο αφορα τον launcher κατα την φορτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 το παραξενο ειναι φιλε οτι μου το εβγαλε πριν κανω την αναβαθμιση 4.5.0 ,δηλαδη υπαρχει περιπτωση να κατεβασε καποιο update απο google play οσο αφορα τον launcher κατα την φορτιση; Καθολου απιθανο αν ειχες ανοιχτες τις αυτοματες ενημερωσεις στο Playstore και ειχες ενεργα data η wifi. Ο launcher της OnePlus παιρνει εδω και μηνες τωρα, αναβαθμισεις και απο εκει. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Μαλλον αυτο εγινε ,εχω αυτοματες ενημερωσεις, ολα καλα λοιπον, ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Σας αρέσει η αναβάθμιση; Εμένα όχι τόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
compass Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Σας αρέσει η αναβάθμιση; Εμένα όχι τόσο. Ειναι πιο καλος ο 4.5.0 αλλα οσο δεν αλλαζει εικονιδιο ο φακελος προτυμω τον nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Σας αρέσει η αναβάθμιση; Εμένα όχι τόσο.Ωραία είναι με το συρτάρι, αλλά δεν μου αρέσει που πλέον μέσα στους φακέλους που φτιάχνεις, εμφανίζονται μονο 9 εικονίδια,.ενώ παλιά έβγαιναν όλα. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Καλησπέρα παιδιά , είμαι νέος κάτοχος του op 3t μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό τζαμακι , για θήκη λέω να πάρω μια της spigen . Επίσης πως μπορώ παρατήρησα πως στην αρχική οθόνη μπορώ να βάλω 5 εικονίδια από εφαρμογές , πως μπορώ να το αλλάξω και να βάζω μόνο 4 εικονίδια ;; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Καλησπέρα παιδιά , είμαι νέος κάτοχος του op 3t μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό τζαμακι , για θήκη λέω να πάρω μια της spigen . Επίσης πως μπορώ παρατήρησα πως στην αρχική οθόνη μπορώ να βάλω 5 εικονίδια από εφαρμογές , πως μπορώ να το αλλάξω και να βάζω μόνο 4 εικονίδια ;; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν σου ήρθε με μεμβράνη; Γιατί θες να περάσεις άλλο; Για θήκη, αν θες φτηνές και καλές κοίτα στο Aliexpress. Έχει δεκάδες. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Νέα αναβάθμιση με πολλές αλλαγές Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Δεν σου ήρθε με μεμβράνη; Γιατί θες να περάσεις άλλο; Για θήκη, αν θες φτηνές και καλές κοίτα στο Aliexpress. Έχει δεκάδες. Unleashed by ONEPLUS 3T rootedΤο πήρα μεταχειρισμένο , θήκη είμαι πλέον σίγουρος πως θα πάρω μια της spigen Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Καλησπέρα παιδιά , είμαι νέος κάτοχος του op 3t μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό τζαμακι , για θήκη λέω να πάρω μια της spigen . Επίσης πως μπορώ παρατήρησα πως στην αρχική οθόνη μπορώ να βάλω 5 εικονίδια από εφαρμογές , πως μπορώ να το αλλάξω και να βάζω μόνο 4 εικονίδια ;; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια τα εικονίδια, πάτα παρατεταμένα την αρχική οθόνη, μετά το εικονίδιο ρυθμίσεις κάτω δεξιά και μετά στο μενού που θα βγει, διάταξη αρχικής οθονης. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 την κρυφή μνήμη την καθαρίζετε ? και αν ναι κάθε πότε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 το παραξενο ειναι φιλε οτι μου το εβγαλε πριν κανω την αναβαθμιση 4.5.0 ,δηλαδη υπαρχει περιπτωση να κατεβασε καποιο update απο google play οσο αφορα τον launcher κατα την φορτιση;Εγω δεν εχω αυτοματες ενημερωσεις και μολις μπηκα στο playstore για να δω τι εχω διαθεσιμες ειχα nova launcher update πριν μπω και εγω στην 4.5.0 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Νέα αναβάθμιση με πολλές αλλαγές Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι αλλά χωρίς September updates. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Εγω δεν εχω αυτοματες ενημερωσεις και μολις μπηκα στο playstore για να δω τι εχω διαθεσιμες ειχα nova launcher update πριν μπω και εγω στην 4.5.0 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι σχέση έχει το update του nova launcher με το update της oneplus ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Ρε παιδιά με την 4.5.0 γιατί τα χρώματα έγιναν τόσο ξεπλυμενα σε sRGB mode? Φταίει ίσως που έχω και το OnePlus 5 δίπλα και βλέπω μεγάλη διαφορά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts