alanthast0s Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Παιδιά έβαλα beta 6 και έχω θέμα με διπλοτυπες επαφές έχει κάποιος άποψη; Contacts -> Settings -> Contacts display -> Contacts to display -> Customize -> Google -> αφαιρούμε το starred in android, και οτιδήποτε δεν θέλουμε από τα contacts άλλης εφαρμογής Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Μια απορία, στην πρώτη αρχική οθόνη έχει επιλογή για σημείωση, με βολέψε πολύ, αυτές αποθηκευονται κάπου; ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Contacts -> Settings -> Contacts display -> Contacts to display -> Customize -> Google -> αφαιρούμε το starred in android, και οτιδήποτε δεν θέλουμε από τα contacts άλλης εφαρμογής Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ευχαριστώ φίλε :o Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Ευχαριστώ φίλε :o Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ο καινουριος Launcher υποστηριζει τα προεπιλεγμενα εικονιδια που ειχε ο παλιος η εχει μονο τα rifon και dives? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Στις beta έχει και τα κλασσικά πάντα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Noroimaru Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Μήπως έχεις τον yubrowser? Εμένα φενεται να ήταν αυτό το πρόβλημα, από την στιγμή που τον απεγκατεστησα , δεν έχει ξανατυχει όχι δεν τον έχω. Αν το ξανακάνει θα δω τι άλλες εφαρμογές μπορεί να έχουν θέμα. Στο έκανε εκεί στα χαμηλά της μπαταρίας ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 όχι δεν τον έχω. Αν το ξανακάνει θα δω τι άλλες εφαρμογές μπορεί να έχουν θέμα. Στο έκανε εκεί στα χαμηλά της μπαταρίας ε; Δεν παρατηρήθηκε μόνο στα χαμηλά, απλά μετα από από σερφαρισμα μέσω του συγκεκριμένου browser, παγωνε η οθόνη 2-3 δευτερόλεπτα, χωρίς απόκριση, και μετά έκλεινε....και μόνο μέσω power button Kai volume up άνοιγε. Τώρα όμως μετά την απεγκατεστησα του yubrowser όπως προείπα όλα καλά. Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Δεν παρατηρήθηκε μόνο στα χαμηλά, απλά μετα από από σερφαρισμα μέσω του συγκεκριμένου browser, παγωνε η οθόνη 2-3 δευτερόλεπτα, χωρίς απόκριση, και μετά έκλεινε....και μόνο μέσω power button Kai volume up άνοιγε. Τώρα όμως μετά την απεγκατεστησα του yubrowser όπως προείπα όλα καλά. ο yubrowser που βρίσκεται να τον απεγκαταστήσω και εγώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 ο yubrowser που βρίσκεται να τον απεγκαταστήσω και εγώ? Δεν είναι στις stock εφαρμογές... Μόνο άμα τον έχεις κατεβάσει εσυ απο play store Sent from my iPad using Tapatalk Sony Xperia Z2 Oneplus 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Δεν είναι στις stock εφαρμογές... Μόνο άμα τον έχεις κατεβάσει εσυ απο play store Sent from my iPad using Tapatalk Sony Xperia Z2 Oneplus 3T ok george τότε δεν τον έχω ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Έχουμε beta 6... Την έβαλα! Περιμένω 2-3 μέρες και στα θα ανεβάσω φωτογραφίες με στατς Sent from my iPad using Tapatalk Sony Xperia Z2 Oneplus 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Beta 6 από μένα όλα ανοιχτά με πολύ ομιλία σήμερα κυρίως χρήση με wifi και όταν δεν είχα wifi αυτόματη σύνδεση με 4g φυσικά δύο κάρτες και συνχρονισμους από δύο mail, πλήρως ικανοποιημένος από την απόδοση της μπαταρίας Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Σε wifi είναι έτσι και αλλιώς εξαιρετική η μπαταρία. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_addict Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Κι εγώ με Beta 6. Όλα καλά εκτός από τις επαφές. Δε δουλεύει η αναζήτηση. Το είδα και στο Forum της OnePlus. Έχει δει κανείς κανένα fix? Sent from me Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Μια παράκληση παιδιά αν γίνεται οι φωτογραφίες να μπαίνουν σε spoiler's :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Τρόπο για άνοιγμα-κλείσιμο δεδομένων με μία κίνηση τι προτείνετε; ONEPLUS 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Κι εγώ με Beta 6. Όλα καλά εκτός από τις επαφές. Δε δουλεύει η αναζήτηση. Το είδα και στο Forum της OnePlus. Έχει δει κανείς κανένα fix? Sent from me Τι εννοείς; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Εμένα δουλεύει κανονικά Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Λετε να ισχυουν οι νεες διαροες? https://techblog.gr/mobile/oneplus-5-snapdragon-835-6gb-ram-3600mah-battery-2755/ Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Λετε να ισχυουν οι νεες διαροες? https://techblog.gr/mobile/oneplus-5-snapdragon-835-6gb-ram-3600mah-battery-2755/ Ισχύουν-δεν ισχύουν,έχουμε κινητό για 1.5-2 χρόνια ακόμα...:):p:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Ισχύουν-δεν ισχύουν,έχουμε κινητό για 1.5-2 χρόνια ακόμα...:):p:D Σαφεστατα! Αλλα αν η μπαταρια κυμανθει σε αυτα τα επιπεδα θα ειναι ιδανικο! Ισως ο μονος λογος που δε θα πηγαινα στο καινουριο αν οι φημες για τα 3.000mAH ειναι πραγματικες. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Κι εγώ με Beta 6. Όλα καλά εκτός από τις επαφές. Δε δουλεύει η αναζήτηση. Το είδα και στο Forum της OnePlus. Έχει δει κανείς κανένα fix? Sent from me Φίλε εμένα μια χαρά δουλεύει... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Καλησπέρα παιδιά,και'γω στη παρέα σας απο σήμερα. Άφησα ενα s7 edge και πήρα ενα 128αρι. Πολύ δυνατό φαίνεται στο στήσιμο και εγκατάσταση εφαρμογών, όπως θυμάμαι και το 3 που είχα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Καλησπέρα φίλε και εγώ την ίδια διαδρομή έκανα πριν 3 μήνες και δεν το έχω μετανιώσει, άψογη συσκευή σε όλα της Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkasi Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 καλησπερα ειχα αφησει χτες το κινητο με 35% μπαταρια το βραδυ και το πρωι ειχε σβησει με συστημα android να ειναι στο 15% ειναι stock 7.1.1 4.1.3 πριν απο τις τελευταιες 2 αναβαθμισεις δουλευε τελεια μου το εχει ξανακανει επισης μερικες φορες παταω την καμερα και μαυριζει η οθονη και δεν δειχνει τπτ κολαει.ολες οι αναβαθμισεις μεσω οτα.τι μπορει να φταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts