Jump to content

OnePlus 3T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[OP3+OP3T][ROM+KERNEL] Unofficial LineageOS 14.1 with custom kernel [Apr. 13, 2017]

https://r.tapatalk.com/shareLink?share_fid=3793&share_tid=3588696&url=https%3A%2F%2Fforum%2Exda-developers%2Ecom%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D3588696&share_type=t

Sent from my iPad using Tapatalk

Sony Xperia Z2

Oneplus 3T

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δε βρήκα κάτι.. Έκανα αναζήτηση για αυτο που λες αλλα οι σελίδες σχεδόν 100....! Ξέρεις που ακριβώς το λέει; Είμαι ρουτ και με ενδιαφέρει..

Sony Xperia Z2

Oneplus 3T

https://www.xda-developers.com/how-to-double-the-wifi-speed-on-your-oneplus-3-3t/

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

[OP3+OP3T][ROM+KERNEL] Unofficial LineageOS 14.1 with custom kernel [Apr. 13, 2017]

https://r.tapatalk.com/shareLink?share_fid=3793&share_tid=3588696&url=https%3A%2F%2Fforum%2Exda-developers%2Ecom%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D3588696&share_type=t

Sony Xperia Z2

Oneplus 3T

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δε βρήκα κάτι.. Έκανα αναζήτηση για αυτο που λες αλλα οι σελίδες σχεδόν 100....! Ξέρεις που ακριβώς το λέει; Είμαι ρουτ και με ενδιαφέρει..

Sony Xperia Z2

Oneplus 3T

Να ξερετε ομως οτι η τιμη που αλλαζετε ειναι για τα 2,4GHz. Στα 5GHz το εχει μαμα κανονικα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Να ξερετε ομως οτι η τιμη που αλλαζετε ειναι για τα 2,4GHz. Στα 5GHz το εχει μαμα κανονικα.

Ρε παιδιά αξίζει;;; 14 - 15 Mbps είναι σεταρισμενα απο τις περισσότερες ελληνικές εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας τα ρουτερ, βασικά οι γραμμές... Και απο οτι έχω δει, άμα τα δίνει πραγματικά και σταθερά η γραμμή δεν εχει θέμα το κινητό... προφανώς αυτο θα αξίζει για μεταφορά δεδομένων σε υπολογιστή μέσω ρουτερ. Σωστά;

Sony Xperia Z2

Oneplus 3T

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους!Οντως το κινητο μετα απο μιαμιση δυο ωρες που ξανα δοκιμασα με συνδυασμο power button και volume up μπηκα σε recovery mode και εκανα wipe και clear cache και το κινητο ξανα λειτουργησε.Μπορει καποιος να το εξηγησει γιατι το επαθε αυτο στα καλα καθουμενα? Ειναι φυσιολογικο?

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα φίλε Χριστός Ανέστη,χάρηκα πολύ που ξανάνοιξε το κινητό σου αν και ήμουν σίγουρος, όταν έκανες update σε 4.1.3 τι βήματα ακολούθησες.

Καλημέρα φίλε Χριστός Ανέστη,χάρηκα πολύ που ξανάνοιξε το κινητό σου αν και ήμουν σίγουρος, όταν έκανες update σε 4.1.3 τι βήματα ακολούθησες.

Αληθως ανεστη. Τιποτα το ιδιαιτερο δεν εκανα. Το κατεβασα μεσω vpn.Δεν την εχω πειραξει την συσκευη(root) κτλ

Edited by tsipis1

Πάντα πρέπει να κάνουμε clear cache πριν και μετά την εγκατάσταση για να αποφύγουμε τυχόν προβλήματα όπως αυτό που ανέφερες

Πάντα πρέπει να κάνουμε clear cache πριν και μετά την εγκατάσταση για να αποφύγουμε τυχόν προβλήματα όπως αυτό που ανέφερες

Δηλαδη σε καθε αναβαθμηση θα πρεπει να ξανα στηνουμε το κινητο απ την αρχη?

Edited by tsipis1

Όχι φίλε μου clear cache δεν σβήνει τίποτα δεν είπα να κάνεις clear data,στη στοκ recovery κάνουμε μόνο clear cache,να μην ανησυχείς το κινητό είναι πύραυλος και δεν έχω διαβάσει ακόμα για hard brick χωρίς τρόπο επαναφοράς ούτε στο XDA ούτε στο community

Όχι φίλε μου clear cache δεν σβήνει τίποτα δεν είπα να κάνεις clear data,στη στοκ recovery κάνουμε μόνο clear cache,να μην ανησυχείς το κινητό είναι πύραυλος και δεν έχω διαβάσει ακόμα για hard brick χωρίς τρόπο επαναφοράς ούτε στο XDA ούτε στο community

Δηλαδη απο οτι καταλαβαινω γιατι δεν εχω και τοσο μεγαλες γνωσεις. Ολο αυτο οφειλετε σε καποια επιπλοκη μετα το τελευταιο update

Εντάξει αυτό είναι είναι μεγάλη βλακεία να πρέπει να αναγκαστούμε να κάνουμε ρουτ για να έχουμε πιο δυνατό wi-fi. Νομίζω μεγάλο φάουλ της oneplus.

Δεν είναι φάουλ καθόλου σε πληροφορώ. Εχει να κάνει με τις παρεμβολές μεταξύ καναλιών. Πάρτο κινητό και πήγαινε σε ένα σημείο με 30-40 δίκτυα και δοκίμασε το με το channel bonding ενεργό. Με 2 λόγια έχει να κάνει με την σταθερότητα της σύνδεσης. Τώρα οκ αν είσαι σπίτι και δεν έχεις άλλα (πολλά) δίκτυα τριγύρω οκ το ενεργοποιείς αν εχεις και συμβατό ρουτερ.

Δεν είναι φάουλ καθόλου σε πληροφορώ. Εχει να κάνει με τις παρεμβολές μεταξύ καναλιών. Πάρτο κινητό και πήγαινε σε ένα σημείο με 30-40 δίκτυα και δοκίμασε το με το channel bonding ενεργό. Με 2 λόγια έχει να κάνει με την σταθερότητα της σύνδεσης. Τώρα οκ αν είσαι σπίτι και δεν έχεις άλλα (πολλά) δίκτυα τριγύρω οκ το ενεργοποιείς αν εχεις και συμβατό ρουτερ.

Καλημέρα χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη. Ναι δεν έχω πολλά δίκτυα τριγύρω και για να το ενεργοποιήσω πρέπει να κάνω ρουτ κάτι που εγώ δεν θέλω όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι. Θέλω να είμαι stock. Δεν έχω χρόνο να κάθομαι να πειράζω τη συσκευή και να τη στήνω κάθε φορά από την αρχή όταν έρχεται κάποια ενημέρωση.

Βέβαια μάλλον δεν γνωρίζεις ότι με root και titanium back up δεν χάνεις τίποτα και μπορείς να στήσεις το τηλέφωνο όπως ήταν πριν μέσα σε 5 λεπτά σε stock κατάσταση αν χρειαστεί hard reset αυτό δεν γίνεται,επίσης μπορείς να κάνεις root με TWRP και στοκ ρομ και σε συνδυασμό με το titanium backup να βάζεις οποία update έρχονται πολύ γρήγορα και πάντα clean flash

Δηλαδη απο οτι καταλαβαινω γιατι δεν εχω και τοσο μεγαλες γνωσεις. Ολο αυτο οφειλετε σε καποια επιπλοκη μετα το τελευταιο update

Από προηγούμενα αρχεία και από τα αρχεία της αναβάθμισης κάπου δημιουργήθηκε πρόβλημα

Ποτέ δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα μετά την αναβάθμιση

Κάνουμε την αναβάθμιση και χαιρόμαστε την συσκευή μας

Αν και εφόσον έχουμε κάποιο πρόβλημα τότε ξεκινάει το ψάξιμο από τα απλά όπως αυτό που έκανες εσύ και μπορούμε να φτάσουμε μέχρι και επαναφορά εργοστασιακών

Όλα αυτά είπαμε εαν έχουμε πρόβλημα. Αλλιώς αναβάθμιση και μετά χρήση της συσκευή κανονικότητα

Nokia 8800 Scirocco

Βέβαια μάλλον δεν γνωρίζεις ότι με root και titanium back up δεν χάνεις τίποτα και μπορείς να στήσεις το τηλέφωνο όπως ήταν πριν μέσα σε 5 λεπτά σε stock κατάσταση αν χρειαστεί hard reset αυτό δεν γίνεται,επίσης μπορείς να κάνεις root με TWRP και στοκ ρομ και σε συνδυασμό με το titanium backup να βάζεις οποία update έρχονται πολύ γρήγορα και πάντα clean flash

Τα γνωρίζω απλά δεν θέλω να μπω σ' αυτή τη διαδικασία. Δηλαδή δεν μπορώ να αγοράζω ένα τηλέφωνο και να παίζει καλά από μόνο του από την ώρα που θα το βγάλω από το κουτί πρέπει να το κάνω ρουτ για να ενεργοποιώ κάποιες λειτουργίες που έπρεπε από τη μάνα του να έχει; Αυτό είναι το θέμα μου.

Δεν διάβασες το ποστ από πάνω όχι το δικό μου,με αυτή τη ρύθμιση έχεις πρόβλημα σταθερότητας όπου υπάρχουν πολλά δίκτυα πλέον είναι θέμα προτεραιοτήτων

Δεν διάβασες το ποστ από πάνω όχι το δικό μου,με αυτή τη ρύθμιση έχεις πρόβλημα σταθερότητας όπου υπάρχουν πολλά δίκτυα πλέον είναι θέμα προτεραιοτήτων

Το διάβασα και αυτό δηλαδή όλα τα άλλα τηλέφωνα έχουν προβλήματα σταθερότητας που έχουν ενεργποιημένη αυτή την επιλογή; Η μόνο το oneplus έχει το θέμα αυτό;

Από προηγούμενα αρχεία και από τα αρχεία της αναβάθμισης κάπου δημιουργήθηκε πρόβλημα

Ποτέ δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα μετά την αναβάθμιση

Κάνουμε την αναβάθμιση και χαιρόμαστε την συσκευή μας

Αν και εφόσον έχουμε κάποιο πρόβλημα τότε ξεκινάει το ψάξιμο από τα απλά όπως αυτό που έκανες εσύ και μπορούμε να φτάσουμε μέχρι και επαναφορά εργοστασιακών

Όλα αυτά είπαμε εαν έχουμε πρόβλημα. Αλλιώς αναβάθμιση και μετά χρήση της συσκευή κανονικότητα

Λάθος Τάσο πάντα clear cache δεν κοστίζει τίποτα και δεν σβήνει κανένα αρχείο ακόμα και στο iOS πλέον υπάρχει θέμα με τα update πόσο μάλλον στο Android όπου οι αλλαγές μέσα στο system είναι συνεχόμενες μία clear cache συνήθως καθαρίζει τα μικρά προβλήματα

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το διάβασα και αυτό δηλαδή όλα τα άλλα τηλέφωνα έχουν προβλήματα σταθερότητας που έχουν ενεργποιημένη αυτή την επιλογή; Η μόνο το oneplus έχει το θέμα αυτό;

Αν με ρωτάς το S7 edge που είχα 2 φορές είχε

Αν είναι έτσι οκ πάω πάσο γιατί δεν είχα κάποια άλλη συσκευή να το συγκρίνω.

Λάθος Τάσο πάντα clear cache δεν κοστίζει τίποτα και δεν σβήνει κανένα αρχείο ακόμα και στο iOS πλέον υπάρχει θέμα με τα update πόσο μάλλον στο Android όπου οι αλλαγές μέσα στο system είναι συνεχόμενες μία clear cache συνήθως καθαρίζει τα μικρά προβλήματα

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν με ρωτάς το S7 edge που είχα 2 φορές είχε

Και πάλι εσύ κάνεις λάθος φίλε μου

Εκατομμύρια κόσμος έξω δεν γνωρίζει καν ούτε και έχει ακούσει αυτές τις λέξεις που αναφέρεις

Όπως επίσης αν μπείτε καταλάθος κάποιος σε recovery θα νομίζει ότι πρέπει να πάρει καινούργια συσκευή

Οπότε οι εταιρίες όταν βγάζουν ένα update το περνάμε από πάνω χωρίς κανένα πρόβλημα

Επειδή όμως τίποτα δεν είναι τέλειο μόλις γίνει κάτι και επικοινωνήσεις πχ με την oneplus θα σου πούνε κάνε επαναφορά εργοστασιακών.

Για να γλιτώσουμε ολη την φασαρία όμως κανόε κάποια αναίμακτα βήματα όπως αυτά που ανέφερες και τα γνωρίζουν κάποιοι εδώ αλλά είμαστε ένα μηδαμινό ποσοστό όσοι γνωρίζουν

Εγώ πάντα προτείνω απλά αναβάθμιση

Εάν μετά υπάρχει θέμα τότε βλεπουμε

Nokia 8800 Scirocco

Δεν είναι πρόβλημα ρε συ. Απλά η ΟΡ θεωρεί στην περίπτωση αυτή σαν προτεραιότητα την σταθερότητα (υποθέτω). Με default την ρύθμιση θα έχεις αψογο wifi. Με ενεργή διπλασιάζεις την ταχύτητα μεταφοράς των δεδομένων (θεωρητικά) με μια πιθανότητα να αντιμετωπίσεις ισως παρεμβολές ( θα κάνω μερικές δοκιμές γιαυτό τούτη την βδομάδα και θα επανέλθω).

Χρόνια πολλά κιολας σε όλους!

Και πάλι εσύ κάνεις λάθος φίλε μου

Εκατομμύρια κόσμος έξω δεν γνωρίζει καν ούτε και έχει ακούσει αυτές τις λέξεις που αναφέρεις

Όπως επίσης αν μπείτε καταλάθος κάποιος σε recovery θα νομίζει ότι πρέπει να πάρει καινούργια συσκευή

Οπότε οι εταιρίες όταν βγάζουν ένα update το περνάμε από πάνω χωρίς κανένα πρόβλημα

Επειδή όμως τίποτα δεν είναι τέλειο μόλις γίνει κάτι και επικοινωνήσεις πχ με την oneplus θα σου πούνε κάνε επαναφορά εργοστασιακών.

Για να γλιτώσουμε ολη την φασαρία όμως κανόε κάποια αναίμακτα βήματα όπως αυτά που ανέφερες και τα γνωρίζουν κάποιοι εδώ αλλά είμαστε ένα μηδαμινό ποσοστό όσοι γνωρίζουν

Εγώ πάντα προτείνω απλά αναβάθμιση

Εάν μετά υπάρχει θέμα τότε βλεπουμε

Δεν νομίζω να υπάρχουν χρήστες op3 που να μην ξέρουν να κάνουν clear cache νομίζω ότι γίνεται και από τον αποθηκευτικό χώρο σε όλα τα Android δεν χρειάζεται να μπεις καν σε recovery

Δεν νομίζω να υπάρχουν χρήστες op3 που να μην ξέρουν να κάνουν clear cache νομίζω ότι γίνεται και από τον αποθηκευτικό χώρο σε όλα τα Android δεν χρειάζεται να μπεις καν σε recovery

Δεν λέω ότι αυτά που λες είναι λάθος πρόσεχε

Απλά είναι βήματα που κάνουμε σε περίπτωση που έχουμε πρόβλημα

Εγώ έκανα τις 2 τελευταίες αναβαθμίσεις χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα. Γιατί λοιπόν να ψάχνω να κάνω διάφορα;

Όσο δεν με πειράζει δεν το πειράζω αυτός είναι ο νόμος της σημερινής τεχνολογίας

Ναι οι περισσότεροι εδώ γνωρίζουν απλά υπάρχουν εκατομμύρια χρήστες android δεν είναι standard όλα αυτά που αναφέρουμε και προτείνουμε εδώ εμείς

Και μην ξεχνάμε ότι κάποιοι δεν παίρνουν και σχεδόν ποτέ αναβαθμίσεις. Χαχαχα

Nokia 8800 Scirocco

Δεν είναι πρόβλημα ρε συ. Απλά η ΟΡ θεωρεί στην περίπτωση αυτή σαν προτεραιότητα την σταθερότητα (υποθέτω). Με default την ρύθμιση θα έχεις αψογο wifi. Με ενεργή διπλασιάζεις την ταχύτητα μεταφοράς των δεδομένων (θεωρητικά) με μια πιθανότητα να αντιμετωπίσεις ισως παρεμβολές ( θα κάνω μερικές δοκιμές γιαυτό τούτη την βδομάδα και θα επανέλθω).

Χρόνια πολλά κιολας σε όλους!

Οκ αν κάνεις δοκιμές πόσταρε να δούμε από περιέργεια τι γίνεται.