kountoura Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Μπορεις να μου πεις τα + και τα - ; Μιας και περασαν απο τα χερια σου και τα δυο θα μου βοηθουσες πολυ για να παρω την αποφαση , ευχαριστω για τον χρονο σου Φίλε μου θα σου πω και εγώ που τα έχω και τα δύο. Όπως είπαν και τα παιδιά αν δεν σε ενδιαφέρει και πολύ η κάμερα - οθόνη - κάρτα μνήμης κάνε την αλλαγή. Στις φωτογραφίες με φως ημέρας τα πάει πολύ καλά, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι αρκετά πίσω από το edge. Μιλάω πάντα για φωτογραφίες στο αυτόματο. Βασικά δεν υπάρχει στα ράφια καταστημάτων στην Ελλάδα ακόμα συσκευή με καλύτερη κάμερα από το s7 edge. Πέραν από αυτά, η φλατ οθόνη είναι μεγάλο συν για μένα, η μεταλλική κατασκευή, ο 821 και τα 6 ολόκληρα gb ram. Στο θέμα μπαταρία όπως το edge δεν θα σε προδώσει ποτέ! Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Φίλε μου θα σου πω και εγώ που τα έχω και τα δύο. Όπως είπαν και τα παιδιά αν δεν σε ενδιαφέρει και πολύ η κάμερα - οθόνη - κάρτα μνήμης κάνε την αλλαγή. Στις φωτογραφίες με φως ημέρας τα πάει πολύ καλά, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι αρκετά πίσω από το edge. Μιλάω πάντα για φωτογραφίες στο αυτόματο. Βασικά δεν υπάρχει στα ράφια καταστημάτων στην Ελλάδα ακόμα συσκευή με καλύτερη κάμερα από το s7 edge. Πέραν από αυτά, η φλατ οθόνη είναι μεγάλο συν για μένα, η μεταλλική κατασκευή, ο 821 και τα 6 ολόκληρα gb ram. Στο θέμα μπαταρία όπως το edge δεν θα σε προδώσει ποτέ! Νίκο εσύ πούλησες και ξανά πήρες το 3t τρεις φορές και το s7 edge άλλες τρεις οπότε η άποψή σου δεν μετράει. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Φίλε μου θα σου πω και εγώ που τα έχω και τα δύο. Όπως είπαν και τα παιδιά αν δεν σε ενδιαφέρει και πολύ η κάμερα - οθόνη - κάρτα μνήμης κάνε την αλλαγή. Στις φωτογραφίες με φως ημέρας τα πάει πολύ καλά, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι αρκετά πίσω από το edge. Μιλάω πάντα για φωτογραφίες στο αυτόματο. Βασικά δεν υπάρχει στα ράφια καταστημάτων στην Ελλάδα ακόμα συσκευή με καλύτερη κάμερα από το s7 edge. Πέραν από αυτά, η φλατ οθόνη είναι μεγάλο συν για μένα, η μεταλλική κατασκευή, ο 821 και τα 6 ολόκληρα gb ram. Στο θέμα μπαταρία όπως το edge δεν θα σε προδώσει ποτέ! Μαλιστα, ευχαριστω φιλε για τις πληροφοριες σου Νίκο εσύ πούλησες και ξανά πήρες το 3t τρεις φορές και το s7 edge άλλες τρεις οπότε η άποψή σου δεν μετράει. χαχαχα μαλλον πλακα θα κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Μαλιστα, ευχαριστω φιλε για τις πληροφοριες σου χαχαχα μαλλον πλακα θα κανεις Ναι εννοείται. Το 3t που έχω τώρα είναι του Νίκου. Το 3t έχει το μόνο μείον που είναι το εξής Όποιος το βλέπει έξω σου λεει "φίλε ποιο τηλέφωνο είναι αυτό; Κινέζικο είναι; Και άντε να εξηγήσεις εσύ τώρα στον κάθε αδιάφορο που ξέρει μόνο iPhone και Samsung ότι δεν είσαι ελέφαντας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 (edited) Νίκο εσύ πούλησες και ξανά πήρες το 3t τρεις φορές και το s7 edge άλλες τρεις οπότε η άποψή σου δεν μετράει. Ναι εννοείται. Το 3t που έχω τώρα είναι του Νίκου. Το 3t έχει το μόνο μείον που είναι το εξής Όποιος το βλέπει έξω σου λεει "φίλε ποιο τηλέφωνο είναι αυτό; Κινέζικο είναι; Και άντε να εξηγήσεις εσύ τώρα στον κάθε αδιάφορο που ξέρει μόνο iPhone και Samsung ότι δεν είσαι ελέφαντας Νταξει apple moderator δεν θα την ξαναπώ. Αυτό το μείον δεν μας ενδιαφέρει και πολύ. Προσπάθησα πολλές φορές να πείσω για το op3T σε φίλους και συγγενείς που με ρωτάνε για νέα συσκευή αλλά μάταια. Κινέζικο θα πάρω? Καλά πάρε samsung. Τάσο παίζει στην πόλη μας να έχουμε τα μοναδικά δύο op3T.! Εγώ συνήθισα και με δύο κάρτες τόσο καιρό, και φοβάμαι μην μου γίνει η δεύτερη σιμ τόσο απαραίτητη όσο η sd. Edited April 9, 2017 by kountoura Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Ναι εννοείται. Το 3t που έχω τώρα είναι του Νίκου. Το 3t έχει το μόνο μείον που είναι το εξής Όποιος το βλέπει έξω σου λεει "φίλε ποιο τηλέφωνο είναι αυτό; Κινέζικο είναι; Και άντε να εξηγήσεις εσύ τώρα στον κάθε αδιάφορο που ξέρει μόνο iPhone και Samsung ότι δεν είσαι ελέφαντας Ενταξει, προσωπικα το θελω για μενα να κανω την δουλεια μου και οχι τι θα λενε οι αλλοι ,μαλλον θα κοιταξω να κανω την αγορα ,ισως και για μεταχειρισμενο ,με καθυστερει το γεγονος οτι καλυτερο απο το edge μεχρι στιγμης δεν περασε απο τα χερια μου (αλλαζω πολυ συχνα συσκευες) και φοβαμαι μη το μετανιωσω ,μετα δεν υπαρχει επιστροφη ,οσο περναει ο καιρος δυστυχως τα περιθωρια στενευουν edit απο αναβαθμισεις πως τα παει; android 8 θα παρει οταν βγει με το καλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Ενταξει, προσωπικα το θελω για μενα να κανω την δουλεια μου και οχι τι θα λενε οι αλλοι ,μαλλον θα κοιταξω να κανω την αγορα ,ισως και για μεταχειρισμενο ,με καθυστερει το γεγονος οτι καλυτερο απο το edge μεχρι στιγμης δεν περασε απο τα χερια μου (αλλαζω πολυ συχνα συσκευες) και φοβαμαι μη το μετανιωσω ,μετα δεν υπαρχει επιστροφη ,οσο περναει ο καιρος δυστυχως τα περιθωρια στενευουν edit απο αναβαθμισεις πως τα παει; android 8 θα παρει οταν βγει με το καλο; επειδη περασε απο τα χερια μου και το s7 edge και p9 και htc10 και λιγο mate 9 δε θα το μετανιωσεις.το καθενα εχει τα θετικα του .το op3t ειναι πολυ αξιολογο τηλεφωνο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 επειδη περασε απο τα χερια μου και το s7 edge και p9 και htc10 και λιγο mate 9 δε θα το μετανιωσεις.το καθενα εχει τα θετικα του .το op3t ειναι πολυ αξιολογο τηλεφωνο Ok φιλε ,ευχαριστω, μαλλον θα το τολμησω και θα το παρω καινουριο διοτι τα μεταχειρισμενα τα πουλανε ακριβοτερα ,απορω αν τα παιρνει κανεις, οτι να ναι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Παιδιά δεν μου δουλεύει το WiFi hotspot μέσο δεδομένων Το ανοίγω κανονικά, συνδέω το iPhone και δεν παίρνει internet Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Ναι εννοείται. Το 3t που έχω τώρα είναι του Νίκου. Το 3t έχει το μόνο μείον που είναι το εξής Όποιος το βλέπει έξω σου λεει "φίλε ποιο τηλέφωνο είναι αυτό; Κινέζικο είναι; Και άντε να εξηγήσεις εσύ τώρα στον κάθε αδιάφορο που ξέρει μόνο iPhone και Samsung ότι δεν είσαι ελέφαντας Μόνιμα το ίδιο θέμα έχω... Αφού λέω να κολλήσω ενα σαμσουνγκ απο πίσω για τελειώνει η κουβέντα. Παιδιά δεν μου δουλεύει το WiFi hotspot μέσο δεδομένων Το ανοίγω κανονικά, συνδέω το iPhone και δεν παίρνει internet Μόλις το δοκίμασα. Δουλεύει οκ. Το iphone φταίει :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 OnePlus 5: Φήμες για 8GB RAM https://r.tapatalk.com/shareLink?share_fid=4676&share_tid=641e5caadb756338ab4f3b5faeaa0db5&url=http%3A%2F%2Ffeeds%2Emyphone%2Egr%2F~r%2Fmyphone%2F~3%2FtiJPhKzAEIo%2Fshowthread%2Ephp&share_type=b Sent from my iPad using Tapatalk Sony Xperia Z2 Oneplus 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aproximos Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 (edited) Tugabrowser και από μένα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πως μπορώ να εισάγω τους σελιδοδείκτες απο το chrome?? edit: Οκ είδα τα σχετικά μυνήματα... Edited April 10, 2017 by aproximos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Παιδιά δεν μου δουλεύει το WiFi hotspot μέσο δεδομένων Το ανοίγω κανονικά, συνδέω το iPhone και δεν παίρνει internet Το σύνδεσα προχθές με ένα Nexus 5x. Έπαιρνε Internet κανονικά! Δοκίμασε πέρα από την πλάκα και ένα άλλο τηλέφωνο πέραν του iPhone. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Το σύνδεσα προχθές με ένα Nexus 5x. Έπαιρνε Internet κανονικά! Δοκίμασε πέρα από την πλάκα και ένα άλλο τηλέφωνο πέραν του iPhone. Δοκίμασα κάτι άλλο Όντως δεν συνδέεται το iPhone Αλλάζω από 2.4 σε 5ghz και ξεκινάει για δευτερόλεπτα μπαίνει και ξανά σταματάει η πρόσβαση Θα το ψάξω να δω τι φταίει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Από το πρωί μέχρι τώρα είμαι με ανοιχτά δεδομένα. Η κατανάλωση των play services είναι προτελευταία Στο 1% Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Έχει ασφαλίσει κάποιος στην Oneplus το τηλέφωνό του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis_ Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Αυτά από μένα σήμερα δοκιμάζοντας τις ρυθμίσεις του φίλου Βαγγέλη... Κάτι μου έφαγε τη μπαταρία σε κάποια φάση, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι... Και πάλι ξαναλέω: "άβυσσος η ψυχή του Android" Υ.γ. σόρυ γοα τις μεγάλες φωτό. προσπάθησα να τις κάνω crop και βγήκε αυτό. Υ.γ.2. ολα μαμά είναι σε op3. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Αυτά από μένα σήμερα δοκιμάζοντας τις ρυθμίσεις του φίλου Βαγγέλη... Κάτι μου έφαγε τη μπαταρία σε κάποια φάση, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι... Και πάλι ξαναλέω: "άβυσσος η ψυχή του Android" Υ.γ. σόρυ γοα τις μεγάλες φωτό. προσπάθησα να τις κάνω crop και βγήκε αυτό. Υ.γ.2. ολα μαμά είναι σε op3. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Η συσκευή σου δεν μπαίνει σε deep sleep Εκεί που λέει awake στο screenshot έπρεπε ανά διαστήματα να είναι μαύρο συνεχόμενο. Εσένα είναι συνεχόμενα κομματάκια μπλε αλλά και επίσης είναι συνεχόμενα σε μεγάλο κομμάτι μπλε σταθερά. Κάτι κρατάει την συσκευή σε λειτουργία ενώ εσύ την έχεις κλειδώσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis_ Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Η συσκευή σου δεν μπαίνει σε deep sleep Εκεί που λέει awake στο screenshot έπρεπε ανά διαστήματα να είναι μαύρο συνεχόμενο. Εσένα είναι συνεχόμενα κομματάκια μπλε αλλά και επίσης είναι συνεχόμενα σε μεγάλο κομμάτι μπλε σταθερά. Κάτι κρατάει την συσκευή σε λειτουργία ενώ εσύ την έχεις κλειδώσει Άντε βρες "εσύ" τώρα τι είναι αυτό που την κρατάει... Τα λέγαμε.... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Άντε βρες "εσύ" τώρα τι είναι αυτό που την κρατάει... Τα λέγαμε.... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Όλα διορθώνονται Σου στέλνω pm Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Από το πρωί μέχρι τώρα είμαι με ανοιχτά δεδομένα. Η κατανάλωση των play services είναι προτελευταία Στο 1% Τάσο χωρίς WiFi μόνο δεδομένα;αν είναι έτσι είναι εντυπωσιακό, μήπως έχεις κλειστή την τοποθεσία; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Όλα διορθώνονται Σου στέλνω pm Γτ ρε σεις μέσω pm πείτε και σε μας να ξέρουμε τι να κάνουμε σε τέτοια περίπτωση! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 (edited) Better battery stats ή/και Gsam battery monitor. Πας μετά και βλέπεις time held awake και apps waking device. Αν λέει κάποιο app τότε ή το βγάζεις ή το κάνεις greenify, whatever. Αν λέει Google, system ή kernel θέλει πιο πολύ ψάξιμο, πχ να βάλεις Amplify για να κόψεις κάποια services. Απ' ότι βλέπω πάντως πάνω, κάποιο service είναι. Κλασσικό drain των Google services. Edited April 10, 2017 by mindtrapper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Εκανα κι εγω τις ρυθμισεις και με δεδομενα μονο απο το πρωι ειμαι 3% τα services.1% το θεωρω δυσκολο. μηπως εχεις κλεισει και αυτοματο συγχρονισμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Oneplus 3T midnight black 128GB vs Samsung S7 Edge black 32GB Οι φωτογραφίες είναι από S7 Edge. Κατά κύριο λόγο ήθελα να σας δείξω μέγεθος, design, το νέο χρώμα του Oneplus που είναι μαύρο ματ αλουμίνιο (σαν του iPhone 7 plus σε χρώμα και υφή αν έχετε υπόψη σας) έναντι στο glossy black του S7E και τις οθόνες που είναι και οι δύο Amoled αλλά η μεν του 3Τ είναι 1080p, η δε του S7E είναι 2Κ ανάλυσης. Όπως βλέπετε το 3Τ είναι ο ορισμός του λιτού βιομηχανικού design. Λογότυπο πίσω στην πλάτη και μόνο. Όπως και τα iPhone. Μου είχε λείψει η επίπεδη οθόνη καθαρών 5.5 ιντσών. Το home button του 3Τ είναι ένα haptic κεραμικό τζαμάκι που εγώ όμοιο του σε ταχύτητα και απόκριση δεν έχω συναντήσει ξανά σε Android συσκευή. Ενδεχομένως να είναι ταχύτερο ακόμη και από του iPhone 7 Plus και άρα να είναι το ταχύτερο finger scanner στον κόσμο. Οθόνες: Όχι ό,τι και ό,τι. Η ανάλυση δεν είναι de facto παράγοντας επιτυχίας (ή αποτυχίας). Έχει 1080p που τα βάζει στα ίσα με την καλύτερη οθόνη της αγοράς που είναι η 2Κ Amoled της Samsung. Και η 1080p του OP3T πάλι της Samsung είναι. Tι βλέπεις από κοντά; Κατά 95+% ίδιες οθόνες. Κάποιες μικροδιαφορές ίσως δεις κάτω από το φως του ήλιου ή σε υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που ενδεχομένως να παίζουν ρόλο τα γραφικά της κάθε συσκευής αλλά και οι επιστρώσεις του κάθε κατασκευαστή. Κάμερες: Περίμενα να δω "κακιές" κάμερες στο OP3T, αλλά συνάντησα δύο πολύ καλές κάμερες και ειδικά η εμπρόσθια που είναι και αυτή 16mp ανάλυσης όπως και η πίσω του κινητού, βγάζει κανονικές φωτογραφίες και όχι της πλάκας. UI: Ξεκάθαρα θέμα συνήθειας. Έχω αρχίσει και γουστάρω το simplicity του almost pure android. Η Oneplus πρέπει όμως να το δουλέψει στο θέμα του "εσωτερικού" design. Έδιωξα τελικά το Nova Launcher και είμαι με τον OEM και απλά έχω βάλει ένα pack εικονιδίων που μου αρέσουν. Ταχύτηταχαχαχαχαχα: Γελοιωδώς γρήγορα τα πάντα. Επειδή έχω δει όλα τα ριβιού, τσοντιάζει οποιοδήποτε android, ακόμη και τα τελευταία Google Pixel/Pixel XL & LG G6. Χτυπιέται στα ίσα με το iPhone 7 Plus από το οποίο και χάνει οριακά αλλά παίρνει το αίμα του πίσω στο multitasking όπου τα 6GB RAM δίνουν κυριολεκτικά ανελέητο πόνο. Αποθηκευτικός χώρος: 128GB. Φανταστείτε ότι στο laptop μου έχω 256GB μνήμης. Δεν γεμίζει ποτέ... 2καρτο για όποιον το χρειάζεται. Κακά τα ψέμματα αυτό είναι ατού. To S7E Duos κοστίζει 130 ευρώ επιπλέον από το κανονικό S7E... :omg: Ηχείο: Λίγο πιο δυνατό του OP3T. Ίσως παίζει ρόλο η αδιαβροχοποίηση του S7E. Θα ήθελα να είναι αδιάβροχο και το OP3T. Αυτό του το καταλογίζω σαν μειονέκτημα. Θα ήθελα ακουστικά στη συσκευασία επίσης. Αυτά σε γενικές γραμμές. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts