cmvr Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Ρε παιδιά εκατό φορές το έχουμε πει τα τηλέφωνα με προσωπικό μήνυμα αν δεν θέλεις να δεις το τηλέφωνο σου γραμμένο σε τουαλέτα .... με την περιγραφή τα κάνει όλα και τζάμπα.... :lol::lol::lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takistrigonis Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Οκ εγινε σορρυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Οκ εγινε σορρυ Μην ζητάς συγνώμη απλά το είπα να για αποφύγεις περίεργα που μπορεί να προκύψουν από την δημόσια έκθεση του τηλεφώνου. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Eγώ πλέον το αφήνω στην άκρη.Σήμερα το μεσημέρι έπεσε απο ύψος περίπου 1 μέτρου με την οθόνη πάνω στη γωνία του πεζοδρομίου και ενώ η οθόνη δεν έσπασε ούτε στο ελάχιστο,στο σημείο που χτύπησε στο πεζοδρόμιο σταμάτησε να λειτουργεί η αφή.Ετσι πλέον υπάρχει ένα κενό αφής κάπου λίγο πάνω απο τη μέση και το οποίο δημιουργεί πρόβλημα όχι τόσο στο scroll αλλά πχ ανοίγει το πληκτρολόγιο και θες να πατήσεις ένα οκ σε ένα μενού κτλ..Εκει ειναι αδύνατο να λειτουργήσει..Εβγαλα την προστασία οθόνης μπας και παίξει αλλά προφανώς το χτύπημα αν και δε φαίνεται κάτι,έκανε εσωτερική ζημιά.Καλό ήταν όσο άντεξε :lol: Με μια ματιά που έριξα στο aliexpress η οθόνη κοστίζει γύρω στο 50αρικο συν λογικά κανα 20-30€ πέρασμα,δε λέει να μου βγει 200€ το doogee..Bέβαια με ποντίκι σαν τάμπλετ δουλεύεται μια χαρά και λέω να το κρατήσω στο σπίτι για χρήση ως tv box με το miracast dongle που έχω. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Eγώ πλέον το αφήνω στην άκρη.Σήμερα το μεσημέρι έπεσε απο ύψος περίπου 1 μέτρου με την οθόνη πάνω στη γωνία του πεζοδρομίου και ενώ η οθόνη δεν έσπασε ούτε στο ελάχιστο,στο σημείο που χτύπησε στο πεζοδρόμιο σταμάτησε να λειτουργεί η αφή.Ετσι πλέον υπάρχει ένα κενό αφής κάπου λίγο πάνω απο τη μέση και το οποίο δημιουργεί πρόβλημα όχι τόσο στο scroll αλλά πχ ανοίγει το πληκτρολόγιο και θες να πατήσεις ένα οκ σε ένα μενού κτλ..Εκει ειναι αδύνατο να λειτουργήσει..Εβγαλα την προστασία οθόνης μπας και παίξει αλλά προφανώς το χτύπημα αν και δε φαίνεται κάτι,έκανε εσωτερική ζημιά.Καλό ήταν όσο άντεξε :lol: Με μια ματιά που έριξα στο aliexpress η οθόνη κοστίζει γύρω στο 50αρικο συν λογικά κανα 20-30€ πέρασμα,δε λέει να μου βγει 200€ το doogee..Bέβαια με ποντίκι σαν τάμπλετ δουλεύεται μια χαρά και λέω να το κρατήσω στο σπίτι για χρήση ως tv box με το miracast dongle που έχω. Κρίμα.... Επειδή στερήθηκες άδοξα τη συσκευή αλλά και γιατί θα είσαι σιγά - σιγά, απώλεια για το νήμα. Ραντεβού στο MIX λοιπόν.... Ή μήπως όχι? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Ωχ την επαθες. :wacko: Ο φιλος τελικα πηρε με 150 το Mi max 32GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Κρίμα.... Επειδή στερήθηκες άδοξα τη συσκευή αλλά και γιατί θα είσαι σιγά - σιγά, απώλεια για το νήμα. Ραντεβού στο MIX λοιπόν.... Ή μήπως όχι? :lol: Φυσικά και όχι..Το max ίσως αλλά το mix δεν παίζει να δώσω σε κινέζικο τόσα χρήματα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 (edited) Φυσικά και όχι..Το max ίσως αλλά το mix δεν παίζει να δώσω σε κινέζικο τόσα χρήματα. Το περίμενα αλλά ήθελα να σε τρολαρω ... Πάντως, το αδικείτε το MIX. Και βέβαια, θα κάνει πάταγο. Διευκρινίζω, αν δεν ήμουν σαφής ότι εννοώ το DOOGEE MIX και όχι την πρωτοπόρα μεν αλλά τελικά υπερεκτιμημενη και υπερτιμημένη συσκευή της XIAOMI Edited May 2, 2017 by elti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Πάντως ότι και να πάρω τώρα άμεσα,θα είναι οπωσδήποτε με android 6.Οσο δεν κυκλοφορεί xposed για nougat,δεν παίζει να πάρω νέα συσκευή που η αρχική της έκδοση θα είναι η 7. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Πως ειναι δυνατον καποιος απο τις 6.5 του MAX να παει στις 5.5 του MIX ???? :worry: Εγω διαβασα Doogee mix και λεω εβγαλε καινουριο 6.5 κινητο; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Καθόλου απίθανο πάντως να εμφανιστεί κανένα doogee y6 max pro με 64rom και 4gb ram και ελαφρώς αναβαθμισμένη cpu.Βέβαια κατά 99% απο την στιγμή που θα κρατήσουν το ίδιο σχέδιο,πάλι θα ψάχνουμε το gps.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 (edited) Ποιο mix...... το Zenfone 3 Ultra αξίζει. μέρα με την νύχτα η ποιότητα. Τέλος Μάιου στην έκθεση βγαίνει και το zanfone 4 Ultra. https://www.asus.com/Phone/ZenFone-3-Ultra-ZU680KL/ Eγώ πλέον το αφήνω στην άκρη.Σήμερα το μεσημέρι έπεσε απο ύψος περίπου 1 μέτρου με την οθόνη πάνω στη γωνία του πεζοδρομίου και ενώ η οθόνη δεν έσπασε ούτε στο ελάχιστο,στο σημείο που χτύπησε στο πεζοδρόμιο σταμάτησε να λειτουργεί η αφή.Ετσι πλέον υπάρχει ένα κενό αφής κάπου λίγο πάνω απο τη μέση και το οποίο δημιουργεί πρόβλημα όχι τόσο στο scroll αλλά πχ ανοίγει το πληκτρολόγιο και θες να πατήσεις ένα οκ σε ένα μενού κτλ..Εκει ειναι αδύνατο να λειτουργήσει..Εβγαλα την προστασία οθόνης μπας και παίξει αλλά προφανώς το χτύπημα αν και δε φαίνεται κάτι,έκανε εσωτερική ζημιά.Καλό ήταν όσο άντεξε Με μια ματιά που έριξα στο aliexpress η οθόνη κοστίζει γύρω στο 50αρικο συν λογικά κανα 20-30€ πέρασμα,δε λέει να μου βγει 200€ το doogee..Bέβαια με ποντίκι σαν τάμπλετ δουλεύεται μια χαρά και λέω να το κρατήσω στο σπίτι για χρήση ως tv box με το miracast dongle που έχω. Τελικά το σύμπαν συνωμότησε και όσοι πήραμε το y6 max με τον ένα η τον άλλο τρόπο το παρατήσαμε..... Edited May 2, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Ποιο mix...... το Zenfone 3 Ultra αξίζει. μέρα με την νύχτα η ποιότητα. Τέλος Μάιου στην έκθεση βγαίνει και το zanfone 4 Ultra. https://www.asus.com/Phone/ZenFone-3-Ultra-ZU680KL/ τι κτηνος ειναι αυτο..... και 500ρικακι... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Ποιο mix...... το Zenfone 3 Ultra αξίζει. μέρα με την νύχτα η ποιότητα. Τέλος Μάιου στην έκθεση βγαίνει και το zanfone 4 Ultra. https://www.asus.com/Phone/ZenFone-3-Ultra-ZU680KL/ Τελικά το σύμπαν συνωμότησε και όσοι πήραμε το y6 max με τον ένα η τον άλλο τρόπο το παρατήσαμε..... χαχαχα δεν έχεις άδικο.Η ειρωνεία είναι ότι πριν λίγο που πήγα σπίτι με περίμενε στο γραμματοκιβώτιο αυτή η θήκη http://www.ebay.com/itm/Doogee-Y6-MAX-3D-Stand-Build-in-PC-Case-PU-Leather-Cover-For-6-5-Doogee-Y6-MAX-/232261948992?var=&hash=item3613e41640:m:mWQh24rjbdXKDOe4gtff1iw Το asus μάλιστα :D Οfftopic αλλά σήμερα έπαιξα για κάποια ώρα με το galaxy s8+.Ναι οκ εντυπωσιακό κινητό,σαφώς ανώτερο απο το y6 max σε όλα αλλά παρόλο που η οθόνη του δεν είναι μικρή στις 6.2" στα δικά μου μάτια μου συγκρινόμενο με το y6 max μου φάνηκε πολύ μικρό.Υπερβολικά μικρό και όντως σαν τηλεκοντρόλ..Ειδικά σε αναπαραγωγή βίντεο,προτιμώ το max.Ειμαι απο τους λίγους ίσως?? που δεν εντυπωσίασε αυτο το form factor.Μου φάνηκε απλώς σαν ένα υπερβολικά τραβηγμένο 5.5αρι κινητό. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 χαχαχα δεν έχεις άδικο.Η ειρωνεία είναι ότι πριν λίγο που πήγα σπίτι με περίμενε στο γραμματοκιβώτιο αυτή η θήκη http://www.ebay.com/itm/Doogee-Y6-MAX-3D-Stand-Build-in-PC-Case-PU-Leather-Cover-For-6-5-Doogee-Y6-MAX-/232261948992?var=&hash=item3613e41640:m:mWQh24rjbdXKDOe4gtff1iw Το asus μάλιστα :D Οfftopic αλλά σήμερα έπαιξα για κάποια ώρα με το galaxy s8+.Ναι οκ εντυπωσιακό κινητό,σαφώς ανώτερο απο το y6 max σε όλα αλλά παρόλο που η οθόνη του δεν είναι μικρή στις 6.2" στα δικά μου μάτια μου συγκρινόμενο με το y6 max μου φάνηκε πολύ μικρό.Υπερβολικά μικρό και όντως σαν τηλεκοντρόλ..Ειδικά σε αναπαραγωγή βίντεο,προτιμώ το max.Ειμαι απο τους λίγους ίσως?? που δεν εντυπωσίασε αυτο το form factor.Μου φάνηκε απλώς σαν ένα υπερβολικά τραβηγμένο 5.5αρι κινητό. Αν δεις το θέμα που εχω με τις οθόνες στην υπογραφή μου είναι σαν 5.65" σε πλάτος αν εινχε οθονη 16:9. Πάντως θα περιμένω το asus zenfone 4 ultra που θα βγει τέλος μαιου ώστε να πάρω κάτι πραγματικά αξιόλογο με μεγάλη οθόνη και τα xiaomi δεν λένε για πόλους λόγους εκτός από το πρόβλημα με τις μπάντες. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Γεια σας. Εχει δοκιμασει κανεις να βαλει 2 καρτες sim μια cosmote 3g και μια wind 4g? Το δοκιμασα σημερα και σαν να μπερδευεται. Συνεχεια χανει το σημα ειδικα η cosmote. Πανω αριτερα μια εμφανιζεται το λογοτυπο των ετσιριων μια χανεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Γεια σας. Εχει δοκιμασει κανεις να βαλει 2 καρτες sim μια cosmote 3g και μια wind 4g? Το δοκιμασα σημερα και σαν να μπερδευεται. Συνεχεια χανει το σημα ειδικα η cosmote. Πανω αριτερα μια εμφανιζεται το λογοτυπο των ετσιριων μια χανεται. Ναι και δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με την μια ούτε με την άλλη εταιρία. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Και εγώ κανονικά f2g και frog Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Δεν πηγαίνεις να αλλάξεις sim για καλό και για κακό; Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Γεια σας. Εχει δοκιμασει κανεις να βαλει 2 καρτες sim μια cosmote 3g και μια wind 4g? Το δοκιμασα σημερα και σαν να μπερδευεται. Συνεχεια χανει το σημα ειδικα η cosmote. Πανω αριτερα μια εμφανιζεται το λογοτυπο των ετσιριων μια χανεται. Και εγω ετσι ακριβως το ειχα την what's up για κλησεις και την Wind για ιντερνετ 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Νεκρα βλεπω στο θεμα.:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Αφουί όσοι το είχαμε ή το έχουμε βάλει στο ράφι ή στο έχουμε χαρίσει κάπου ή το έχουμε για δεύτερο :lol: Κρίμα με ένα καλύτερο CPU, Camera, GPS και ποιότητα κατασκευής θα ξέσκιζε.... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Δεν εχει βγει κανα αλλο 6.5 να παρουμε εκτος φυσικα απο την μουφα το mi max 2 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Εγώ πάντως το χρησιμοποιώ ακόμη καθημερινά κανονικά (σχετικό αυτό λόγω του σημείου αφής απο την πτώση) και παρήγγειλα και οθόνη απο aliexpress ώστε να το επαναφέρω πλήρως σε 100% λειτουργική κατάσταση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Δεν εχει βγει κανα αλλο 6.5 να παρουμε εκτος φυσικα απο την μουφα το mi max 2 :lol: Έχω φτιάξει αυτό το θέμα για τηλέφωνα με 6.1+ " Υπάρχουν επιλογές όχι πάρα πολλές αλλά υπάρχουν. Διευρύνω την λίστα συνεχώς. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=452832 Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ πάντως το χρησιμοποιώ ακόμη καθημερινά κανονικά (σχετικό αυτό λόγω του σημείου αφής απο την πτώση) και παρήγγειλα και οθόνη απο aliexpress ώστε να το επαναφέρω πλήρως σε 100% λειτουργική κατάσταση Είσαι ο μοναδικός :) Εμένα μου λείπει η μεγάλη οθόνη. Απλά πλέον μετά το mate 8 θέλω να έχει γκάζια, nfc καλό gps και dual active αν είναι εφικτό. Δύσκολα γυρίζεις σε lower spec κινητό. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts