stelmanious Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 παιδες καλησπερα,χτες πηρα ενα μεταχειρο σε πολυ καλη κατασταση για την κορη μου αλλα παρατηρω το εξης κουλο!Ενω λειτουργει ολα οκ ,γρηγορο κλπ οταν κανεις restart ή ενεργοποιεις περναει κανα 10λεπτο για να ανοιξει:rolleyes::rolleyes::rolleyes: any ideas?(δεν παιζει κ η ενταση απο τα πλευρικα κουμπια -απο μενου ανεβοκατεβαζει τα παντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 εχει δοκιμασει κανεις την AICP ? [ROM][sTABLE][uNOFFICIAL][OTA / TREBLE[8.1 - Oreo] AICP - 13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 οχι αλλα νομιζω παμε καλα.οι ρωσοι κανουν port την 7.1.2 http://en.miui.com/thread-3212385-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Δεν το είχα δει..Εχει ακομα καποια bugs, αλλα ειναι μια αρχη. Απ' ότι φαινεται, μονο οι Ρωσοι ασχολουνται με το κινητο μας. (ευτυχως που ειναι κι αυτοι :) ) Ελεγα να δοκιμασω καποια αλλη ρομ εκτος της miui κι η aicp λενε δεν εχει bugs αλλα δεν καταλαβα αν η ηχογραφηση λειτουργει σωστα και αν η μπαταρια κραταει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 και γω εχω καταμπερδευτει.τωρα βλεπω μας εχει εδω στη λιστα..δε ξερω τι να κανω! https://www.xda-developers.com/android-p-beta-port-snapdragon-project-treble-devices/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 μετα απο 1μιση χρονο επιτέλους βρήκα σε ενα ρωσικο φορουμ διορθωσηρ του χαλια ηχου εγγραφης βιντεο!!μπειτε μέσα,εγω το δημιούργησα το thread.φλασαρετε οποιο απο τα 2 θελετε εγω φλασαρα αυτο με τα 112 db και ο ηχος ειναι κρύσταλλο!!!! δε ξερω αν πιανει και σε miui 9,φλασαρετε με δικη σας ευθυνη!σε μενα στην xtrv 8.5.1.0 δουλευει μπομπα! Finally found a way to fix crackling video recording sound! - Redmi 4/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Επιτέλους! Θέλει root αυτο λογικα, ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 ναι.και φλασαρισμα μεσω twrp..επιτέλους δε λες τίποτα..και ηχογραφήσεις ολα κρύσταλλο πλέον.. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 (edited) Σταμάτησαν να δουλεύουν τα touch buttons. 'Εβαλα ένα app με on screen buttons προσωρινά, αλλά δέν γίνεται και τέλεια δουλειά, είναι hardware το πρόβλημα. Φτιάχνεται αυτό ή πάει για πέταμα το κινητάκι? edit: Δοκίμασα την AICP 8.1 καλή φαίνεται ώς τώρα, έχει και on screen buttons στις ρυθμίσεις. Edited July 29, 2018 by crueljay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 τυχερός!για κανε μας κανένα review να δούμε τι παίζει!SOT,gcam κλπ!! Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 τυχερός!για κανε μας κανένα review να δούμε τι παίζει!SOT,gcam κλπ!! Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς γύρισα στο backup που είχα και δέν μπορώ να τα τεστάρω αυτά. Απο το λίγο που την δούλεψα, λειτουργούσαν όλα κανονικά και είδα ότι ήταν πολύ παραμετροποιήσιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Ειναι ευκολο να παει κανεις απο miui σε aicp; κάτι που πρεπει να προσεξει κανεις κατα την εγκατασταση; κατι που να λειπει σε σχεση με το miui; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Ξέρετε μαγαζί στην Αθήνα που να κάνει αλλαγή digitizer; το πήγα σε φίλο τεχνικό και μου είπε ότι θέλει ειδικό μηχάνημα να θερμάνει την κόλλα και να το βγάλει από την οθόνη, δεν είναι τόσο απλό όσο άλλες συσκευές. Κάποια εισήγηση; Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Βγήκε miui 10 για το κινητο μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Όντως ήρθε! Όλα καλά για την ώρα Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 αλλά και πάλι η έκδοση 6 παρέμεινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Καλημέρα στην ομάδα. Συνάδελφός μου έχει το redmi 4 prime. Όταν έσκασε το παραμύθι για το κλείδωμα κινέζικων συσκευών εφόσον έχουν global ROM, έκανα το γνωστό verify και είδα πως είναι κινέζικη συσκευή με global ROM. Ερώτηση ... Εχθές εμφάνισε την αναβάθμιση σε 10. Την κάνει ή όχι? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Την κάνει άφοβα αφού α). δεν πάει προς τα πίσω β). γιατί όπως είπες είχε και η αναβάθμιση είναι global οπότε άφοβα. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Στρογγυλά εικονίδια χωρίς περίγραμμα. Δεν ξέρω με τη μπαταρία τι παίζει. Θα το δω και θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Στα μηνύματα αντί να λέει το όνομα της επαφής βγάζει μόνο τηλέφωνο. Μπορεί να τα δείξει για λίγο αλλά μετά τα ξαναχάνει. Δεν έχω βρει άκρη ακόμα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Παντως όποιος θελει να δοκιμασει κατι αλλο, η miracledroid ειναι αριστη παιδια. Σταθεροτατη, με συνεχεις ενημερωσεις, 0 bugs, καλη μπαταρια, υποστηριξη gcam, security update Δεκεμβριου '18 και android 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Παιδιά όποιος θέλει να βοηθήσει,να πάρει μέρος και να μάθει πως να περάσει custom Oreo και Pie rom για το Markw,δημιουργήθηκε κανάλι στο Telegram για πιο άμεση επικοινωνία με το όνομα Xiaomi Hellas.Σας περιμένουμε εκεί! Στάλθηκε από το Redmi 4 Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Πολύ καλή και σταθερότατη η 10αρα παιδιά... Κανένα πρόβλημα από όταν την έβαλα... Επίσης μου δίνει την εντύπωση ότι η μπαταρία πάει ακόμα καλύτερα... Πολύ θετικό και ότι η Xiaomi υποστηρίζει ακόμα το κινητό, παρά το γεγονός ότι μείναμε πάλι σε Android 6... Προσωπικά ίσως βάλω δοκιμαστικά καμία custom Oreo έτσι για την αλλαγή... Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Πολύ θετικό απο τη μία ναι εντάξει..Αλλά απο την άλλη το ψέμα που σας λέει ότι δεν υποστηρίζει Android>6 λόγω hardware incompatibilities ενώ έχουν βγει άψογες Oreo και Pie roms;Αν βάλετε μια Custom απλά τελείωσε το θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Παιδιά όποιος θέλει να βοηθήσει,να πάρει μέρος και να μάθει πως να περάσει custom Oreo και Pie rom για το Markw,δημιουργήθηκε κανάλι στο Telegram για πιο άμεση επικοινωνία με το όνομα Xiaomi Hellas.Σας περιμένουμε εκεί! Στάλθηκε από το Redmi 4 Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalkhttps://t.me/joinchat/FshD2A_zykf1NimJuj3sww Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Καλησπέρα. Εδώ κ μια βδομάδα ή γυναίκα μου μόλις συνδεθεί στο κινητό της της σκάνε μύτη ειδοποιήσεις από το Chrome με διάφορες γκομενιτσες(:blink::blink:) δεν έχει μπει πουθενά κ η μόνες εφαρμογές που έχει είναι φβ Viber κ μια εφαρμογή για pdf πως μπορούμε να το "καθαρίσουμε";;; παίζει αυτός ο ιός να της τρώει κ την μπαταρία; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts