ernesto1983 Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 s8+ αλλα δες και το v30+ ομως I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Mate 10 pro. Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Ναι και μενα χλωμο μου φαινεται. Γνωριζει κανεις αλλο σαητ εστω Ευρωπαικο με καλες τιμες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volvos60 Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 huawei mate 10 (IPS 5,7 QHD,1440 x 2560) VS huawei mate 10 pro (amoled 6.0 fhd+,1080X2160 ) τι οθονη θα προτιμουσατε? ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πρεπει να πω οτι τωρα εχω την οθονη του LG G3 που ειναι IPS QHD και ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την αναλυση της . αν παρω χαμηλωτερης αναλυσης FHD+ θα το μετανοιωσω παρολω που η αμολετ εχει καλυτερο μαυρο και κοντραστ? ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πρεπει να πω οτι τωρα εχω την οθονη του LG G3 που ειναι IPS QHD και ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την αναλυση και μαυρο(κοντρστ) της . αν παρω χαμηλωτερης αναλυσης FHD+ θα το μετανοιωσω παρολω που η αμολετ εχει καλυτερο μαυρο και κοντραστ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godofwar161 Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Φίλος ενδιαφέρεται για αγορά καινούριας συσκευής από ελληνικό κατάστημα σχετικά άμεσα. Αναλυτικότερα: 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 500-550€ 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 5,5" - 6" 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Από Ελλάδα με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; Ναι χρειαζόμαστε 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Dual όχι αναγκαστικά αλλά δεν θα μας χαλούσε, τα άλλα αδιάφορα 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Ελληνικό μενού ναι, χωρίς φλασαρίσματα 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Θέλουμε καλό ήχο και οθόνη γενικά 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. α) Καμερα β) ταχυτητα γ) αυτονομια δ) gaming 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. LG G4 Καμιά ιδέα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Mε πρώτη προτεραιότητα την κάμερα, S8/S8+... 490 και 555 αντίστοιχα τα βλέπω να ξεκινάνε πλέον στο skroutz... Εναλλακτικά με πρώτη προτεραιότητα την ταχύτητα OP5T... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Από Ελλάδα και μέσω μεγάλων καταστημάτων mi mix 2. Αλλιώς s8 & op5t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godofwar161 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Το mi max 2 πώς τα πάει σε ποιότητα κάμερας; Αν θέλει καλή κάμερα να προχωρήσει αυστηρά για s8; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiniko21 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 (edited) Γεια σας,εχω το samsung j5 του 2016 αλλα θα ηθελα καποιο αλλο με πολυ καλη καμερα το οποιο βεβαια να μην μου χαλασει μετα απο ενα χρονο οπως ενα ulefone που ειχα πιο παλια :lol: Λοιπον εχω δει το LeEco Le Max 2,το Meizu Pro 6 Plus αλλα σκεφτομαι και το Xiaomi Redmi Note 5 Pro το οποιο θα βγει(δεν ξερω βεβαια αν θα εχει τοσο καλη καμερα).Ποιο μου προτεινετε? Edited March 14, 2018 by kiniko21 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Καλησπερα.Ψηνομαι να παρω το κινητο σε κανενα μηνα.Ποια ειναι τα υπερ και τα κατα του?Παντως ολο καλα σχολια διαβαζω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Το mi max 2 πώς τα πάει σε ποιότητα κάμερας; Αν θέλει καλή κάμερα να προχωρήσει αυστηρά για s8; Μήπως εννοείς mi mix 2; Αν θέλει άριστη κάμερα πάει σε s8. Το xiaomi έχει αρκετά καλή αλλά όχι στα επίπεδα του samsung. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godofwar161 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Μήπως εννοείς mi mix 2; Αν θέλει άριστη κάμερα πάει σε s8. Το xiaomi έχει αρκετά καλή αλλά όχι στα επίπεδα του samsung. Ναι αυτό εννοούσα, λόγω κεκτημένης ταχύτητας το έγραψα λάθος. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια @enigma84 και @SpyrosR. Θα ενημερώσω τον φίλο μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenitaaaaa Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Καλησπέρα, ενημερωθηκαν σημερα οι γονείς μου ότι έχουν επιδότηση και πρέπει αύριο να απαντήσουν, οπότε δεν υπάρχει χρόνος να μελετήσω τα νήματα. Τα κινητά που είναι μεσα στο budget είναι τα εξής: XIAOMI REDMI 4X/DS/4G/32G/Dual SIM HUAWEI P9 LITE 2017/4G SAMSUNG XCOVER 4/4G SAMSUNG GLX J5 2017/4G HUAWEI P10 LITE/4G+ SAMSUNG GLXA5/2017/32GB/4G+ Τι προτείνετε; Δεν έχουν τρελές απαιτήσεις. Δεν κατεβάζουν πολλές εφαρμογές. Το χρησιμοποιούν για σερφάρισμα, καμια φωτογραφία, ως gps. Θα ήθελα να μου προτείνετε το καλύτερο με βάση την κάμερα(φωτογραφιες, οχι βίντεο), ταχύτητα απόκρισης, μπαταρία, ευχρηστία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 P10 lite Είναι καλύτερο από τα υπόλοιπα που ανέφερες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Εγώ σε ένα μεταξύ των Α5 2017 και P10 Lite θα πήγαινα... Νομίζω είναι αρκετά ανώτερα από τα υπόλοιπα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Απο αυτα θα διαλεγα A5 λόγω οθονης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kounx Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Ειμαι κατοχος Οneplus one εδω και 4 χρονια και ηρθε η στιγμη της αλλαγης καθαρα λογο μπαταριας εχει πεσει παρα πολυ ενω δεν κολαει καθολου (υπαρχει κανεις που να ξερει αν παιζει να βρω γνησια μπαταρια ) Ειμαι λοιπον αναμεσα σε δυο μοντελα το xiaomi mi a1 η το xiaomi mi 5x ποιο απο τα δυο προτεινετε και γιατι ? αν εχετε καποια αλλη προταση πειτε μ ;) ευχαριστω ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Ειμαι κατοχος Οneplus one εδω και 4 χρονια και ηρθε η στιγμη της αλλαγης καθαρα λογο μπαταριας εχει πεσει παρα πολυ ενω δεν κολαει καθολου (υπαρχει κανεις που να ξερει αν παιζει να βρω γνησια μπαταρια ) Ειμαι λοιπον αναμεσα σε δυο μοντελα το xiaomi mi a1 η το xiaomi mi 5x ποιο απο τα δυο προτεινετε και γιατι ? αν εχετε καποια αλλη προταση πειτε μ ;) ευχαριστω ! βασικα τα ιδια μοντελα ειναι, πρεπει να επιλεξεις αν θες στοκ android ή οχι aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 p10 lite το πιο ολοκληρωμένο απ όλα.. απο την άλλη βέβαια το Α5 ειναι αδιάβροχο και με καλύτερη οθόνη aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lensman Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Σε αυτα τα λεφτα απο Ελλαδα υπαρχει και το huawei view v10.Πολυ δυνατη συσκευη αλλα πρεπει να διαβασεις συγκριτικα σε σχεση με oneplus 5t και samsung S8 να δεις πως τα πηγαινει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 p10 lite το πιο ολοκληρωμένο απ όλα.. απο την άλλη βέβαια το Α5 ειναι αδιάβροχο και με καλύτερη οθόνη Πιθανά και με καλύτερη κάμερα, καθώς δεν έχω ακούσει κάτι ιδιαίτερο για την κάμερα του P10... Από την άλλη το P10 το έχω δει από κοντά και είναι πανέμορφο το άτιμο και γενικά πολύ smooth... Το Α5 είναι ένα σοβαρό midrange που επίσης για οχι πολύ απαιτητικό χρήστη, υποθέτω θα είναι μια χαρά... Aρκετά ανώτερο από το επίσης midrange J5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Διαφέρουν και στις μπαντες. Το mi a1 εχει και την 800αρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Ειμαι κατοχος Οneplus one εδω και 4 χρονια και ηρθε η στιγμη της αλλαγης καθαρα λογο μπαταριας εχει πεσει παρα πολυ ενω δεν κολαει καθολου (υπαρχει κανεις που να ξερει αν παιζει να βρω γνησια μπαταρια ) Ειμαι λοιπον αναμεσα σε δυο μοντελα το xiaomi mi a1 η το xiaomi mi 5x ποιο απο τα δυο προτεινετε και γιατι ? αν εχετε καποια αλλη προταση πειτε μ ;) ευχαριστω !Κάνε τον κόπο και ρώτα μια στην oneplus αν κάνει ακόμη αλλαγές μπαταρίας στα oneplus one. Κάποτε, το έστελνες και την άλλαζαν με 50 ευρώ κόστος όλα μαζί. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Τελικα δινουν και τα Κινεζομαγαζα τιμολογια αν τους το ζητησεις. Κοιταω απο το honorbuy Κυριως που εχει αρκετα κινητα σε αποθεμα στις Ευρωπαικες του αποθηκες για να γλιτωσω τελωνειο κ να ερθει πιο γρηγορα. Απο Huwaei ποιο κινητο θα μπορουσα να κοιταξω κοντα στα 350-400 ευρω? Το Mate10 lite πχ συγκρινεται με το mi note 3? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samps Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Καλησπέρα, Ψάχνω για συσκευή από Ελλάδα με: - dual sim - 5.2" το πολύ αλλά ιδανικά 5" - θεωρώ δεδομένη τη ram τουλάχιστον 2 gb - μπαταρία όσο καλύτερη γίνεται λόγω ολοήμερης χρήσης με internet - η 800ρα μπάντα για 4g ψιλοαδιάφορη - αποθηκευτικός χώρος τουλάχιστον 16gb. αν η δεύτερη sim καταργεί την sd (πχ στα huawei) ίσως είναι καλύτερα τα 32gb - η κάμερα είναι επίσης σημαντική - NFC/fingerprint καλό θα ήταν να υπάρχουν - η τιμή (από Ελλάδα) ιδανικά γύρω στα 150 - 180 ευρώ. στα 200 πάμε μόνο για εξαιρετική περίπτωση - προορίζεται για κοπέλα οπότε κύρια χρήση browsing, navigation, camera, instant messaging, social media Ευχαριστώ για τις προτάσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts