Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οτι έχεις γράψει ειναι σωστό. Δηλαδή op5t δεν χανεις εγγυηση με root, έχει όντως καλό service αλλά δεν έχει ois και χάνει στις νυχτερινές φωτογραφίες σε σχεση με s8.

Από το op3t σε όποιο και από τα 2 και να πας θα δεις βελτίωση σε κάμερα. Τώρα το αν σου αρκεί η αναβαθμιση που θα δεις ειναι άλλη ιστορία. Αποφάσισε μεταξύ ελαφρύ λογισμικού, ρουταρίσματος και κάμερας τι ειναι πιο σημαντικό για σένα.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει πλάγιος τρόπος να σταματήσεις εφαρμογές που τρέχουν στα Samsung χωρίς ανάγκη ρουτ (βλ. BK disabler) αλλά δεν θα καθαρίσει τελειως το κινητό από σκουπίδια.

Αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ το ρουτ πήγαινε με κλειστά τα μάτια σε OnePlus. Αλλιώς δες και το mate 10 pro κατά τη γνώμη μου, ειδικά από άποψη μπαταρίας. βγαινει μεν στα 799 αλλά νομίζω πως τρέχει προσφορά πάλι mate 10 pro + p9 lite.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Αν δεν βγάζεις πολλές low light photos 5t δαγκωτο. Επίσης για το σέρβις επειδή είμαι παθών, όντως είναι πολύ καλό

Sent from my OnePlus 5T

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Oneplus 5T και από μένα εφόσον γράφεις για root είναι μονόδρομος,Έτσι και αλλιώς μιλάμε για κορυφαία συσκευή,το s8 με root χάνεις εγγύηση σίγουρα,αν και μου λείπει πιο πολύ το s8 πάρα το oneplus 5T λόγο του εκπληκτικού grip

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ε μην το χαλάσω, OP5T όπως είπαν και οι προλαλήσαντες... :lol:

Και για να σοβαρολογήσω, στο μόνο που βλέπω να υπερτερεί το S8 είναι η κάμερα... Αν για εσένα είναι top priority, πήγαινε εκεί...

Root (επειδή μιλάς για NFC άρα υποθέτω πληρώμες, σίγουρα είναι safe του ρουτάρισμα; ), αναβαθμίσεις και specs για πιο future proof φωτογραφίζουν OP5T...

Όσον αφορά την αναμονή, με την ανακοίνωση του S9, σίγουρα θα υπάρξει πτώση στην τιμή του S8, αλλά δε νομίζω να μιλάμε για κάτι φοβερό... Από την άλλη το OP6 αργεί (κάτι για τέλος Ιούνη άκουσα) και πάλι εκτιμώ ότι δε θα πέσει πολύ το 5T...

Καλησπέρα σε ολους! Ειμαι σε αναζήτηση νεου smartphone και απο οσα εχω δει μου εχουν κινησει το ενδιαφέρον 3 συσκευες... 1η) Nokia 8 2η) Sony Xperia XZ1 3η) Honor 8 Pro Δε θα με χάλαγε καθολου να εχω τις γνωμες σας για τις παραπάνω συσκευες... Εσεις ποια θα διαλέγατε;;;

Το cube που κοιτάς για τη χρήση που το θες νομίζω θα σε καλύψει, αν και το 1gb μνήμη ίσως σε περιορίσει μελλοντικά. Επίσης με 62€ (Έχει κουπόνι 14% έκπτωση το μαγαζί, αν πας στα κουπόνια θα το βρεις) παίρνεις το Onda v80 (αποστολή με Belgium post):

https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_1529387.html

Επίσης με 70€ παίρνεις το pipo N8 https://m.banggood.com/Original-Box-PIPO-N8-16GB-MTK8163A-Cortex-A53-Quad-Core-8-Inch-Android-7_0-Tablet-PC-p-1247785.html?rmmds=search (αποστολή με priority direct mail)

Νομίζω για τη δουλειά που το θες θα σε καλύψουν. Αν θες κάτι καλύτερο αναγκαστικά ανεβαίνεις σε budget.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Εδώ και μερικές μέρες, το kenzo μου έβγαλε πρόβλημα που καθιστά αδύνατη τη χρηση του. Πρέπει λοιπον να το αντικαταστήσω. Ιδανικά θα ήθελα να διαθεσω ενα ποσο που να μην ξεπερνά κατα πολύ τα 200€. Αν υπάρχει κάποια συσκευή κοντά στα 250 που να αξίζει πραγματικά θα ήθελα να την ακούσω.

Θέλω:

τουλάχιστον 5,5 ίντσες οθόνη

Καλό ήχο

Υποδοχή SD

Κατα προτίμηση απο Ελλάδα, αλλά αν παίζει σε amazon ή Κίνα κάποια καλη ευκαιρία θα το σκεφτώ

Δεν με ενδιαφέρουν η κάμερα, οι 2 sim, η 800ρα μπάντα.

Με μια πρώτη ματιά, φαίνεται οτι το galaxy j7 2017 είναι πολύ κοντά σε αυτό που ψάχνω και έχει και AMOLED οθόνη που είναι μεγάλο συν.

Απο κει και πέρα το honor 7x μου αρέσει πολύ αλλά τσιμπάει η τιμή και δεν έχει και AMOLED.

Το mi a1 δεν μου αρέσει, ενω θέλω να ακούσω αν αξίζει το 6ρι της ΝΟΚΙΑ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν μας είπες τι προτεραιότητες έχεις.

Για τις δικές μου προτεραιότητες πχ εγώ θα πήγαινα στο Nokia 8.

Το mi a1 πάντως έχει πολύ καλό ήχο (από τα καλύτερα ηχεία στα χρήματα του). Η οθόνη του βέβαια όντως υστερεί από j7 αλλά και τα περισσότερα smartphones αφού έχει πολύ μέτρια χρώματα. Παραμένει βέβαια καλύτερη από rn4x ή rn3pro που είχες.

Αν σε νοιάζει ο ήχος περισσότερο από amoled δες και το mi max 2 που έχει το καλύτερο ήχο σε αυτά τα χρήματα (και πολύ καλύτερα χρώματα από Mi a1).

Όσον αφορά το honor 7x, από τη στιγμή που βρίσκεις ίδια χρήματα το mate 10 lite νομιζω δεν υπάρχει λόγος να μην προτιμήσεις το mate.

Όσον αφορά το Nokia 6, πρέπει να χει καλά ηχεία από τα reviews που χω δει. Πήγαινε και σε κανένα κατάστημα να τα ακούσεις ;)

Edited by Antretng

Το mi a1 πάντως έχει πολύ καλό ήχο (από τα καλύτερα ηχεία στα χρήματα του). Η οθόνη του βέβαια όντως υστερεί από j7 αλλά και τα περισσότερα smartphones αφού έχει πολύ μέτρια χρώματα. Παραμένει βέβαια καλύτερη από rn4x ή rn3pro που είχες.

Αν σε νοιάζει ο ήχος περισσότερο από amoled δες και το mi max 2 που έχει το καλύτερο ήχο σε αυτά τα χρήματα (και πολύ καλύτερα χρώματα από Mi a1).

Όσον αφορά το honor 7x, από τη στιγμή που βρίσκεις ίδια χρήματα το mate 10 lite νομιζω δεν υπάρχει λόγος να μην προτιμήσεις το mate.

Όσον αφορά το Nokia 6, πρέπει να χει καλά ηχεία από τα reviews που χω δει. Πήγαινε και σε κανένα κατάστημα να τα ακούσεις ;)

Όταν λέω καλό ήχο εννοώ απο τα ακουστικά, δεν χρησιμοποιώ το ηχείο του κινητού και έχω ακούσει παράπονα για το Mi A1 σε αυτό το θέμα, όπως κι εγώ είχα απο το kenzo.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε.

150-180€

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε.

5-5.2

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος;

Ελλάδα.

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα)

Χρειαζόμαστε

5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc?

Αδιάφορο

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα;

Ελληνικό μενού

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας

αρκεί lcd (και) mono.

Αδιάφορο

8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία.

Αυτονομία ταχύτητα

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή.

Redmi 3

Να σημειώσω ότι δεν αποκλείω και το μεταχειρισμένο σε αυτά τα λεφτά.

Να πω την αλήθεια ότι κοιτάζω τα P10 lite μεταχειρισμένο σε αυτά τα χρήματα.

Πήρε φιλη το p10 lite μεταχειρισμένο στα 170

Νομίζω θα σε καλύψει απόλυτα σε αυτά που ζητάς

Sent from my C106 using Tapatalk

Πήρε φιλη το p10 lite μεταχειρισμένο στα 170

Νομίζω θα σε καλύψει απόλυτα σε αυτά που ζητάς

Sent from my C106 using Tapatalk

Έτσι πιστεύω κι εγώ απλά είπα μήπως μού ξέφυγε κάποια συσκευή.

Καλησπέρα...Έχω βρει και τις δύο συσκευές,σφραγισμένες,σε τιμή χώμα,το 5Τ είναι το 8/128 και απλά θα ήθελα να ρωτήσω σε γενικές γραμμές,ποια είναι η καλύτερη...

Μόνο για τις δύο συσκευές αυτές,και καλό θα ήταν αν κάποιος εχει/είχε και τις δύο να γράψει εντυπώσεις...

Ευχαριστώ

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...