nikos_nia86 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Mi note 3 κι από εμένα για αυτά που ζητάς. Η gcam περνιεται εύκολα αν ρουταρεις Sent from my C106 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Χαιρετώ την κοινότητα του forum. Ειμαί νέος στην παρέα σας και γράφω πρώτη φορά για να ζητήσω βοήθεια και γνωμες για το προβλημα που αντιμετωπίζω με την συσκευή μου. Ειμαι λοιπον κάτοχος ενος Samsung A5 2016 εδω και ενάμιση περιπου χρόνου. Τις τελευταίες μερες εχω παρατηρήσει οτι οταν η συσκευη λειτουργεί για πολυ ωρα με πολυ χαμηλη φωτεινωτητα (σχεδον τερμα χαμηλα) μετα απο λιγο αρχιζει να τρεμοπαιζει η οθόνη. Δεν μπορω να καταλαβω σε τι οφείλεται. Θα εκανε καλο να κανω μια επαναφορα εργοστασιακών; Τι μου προτείνετε; Δεν είσαι ο μόνος. https://www.google.gr/search?q=samsung+a5+flicker+low+brightness&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=Wox4Wo6cKqfL8gf_sYGABA Αν έχεις εγγύηση, πάρε τηλέφωνο και ρώτα στο επίσημο service εάν υπάρχει λύση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Παίρνει gcam αλλά δεν αξίζει τόσο (δεν συνεργάζεται καλα) Αλλά για αυτά που γράφεις φαίνεται το mi note 3 η καταλληλότερη συσκευή για σένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Παίρνει gcam αλλά δεν αξίζει τόσο (δεν συνεργάζεται καλα) Αλλά για αυτά που γράφεις φαίνεται το mi note 3 η καταλληλότερη συσκευή για σένα Εννοείς δεν παρέχει τόσο καλά αποτελέσματα όπως σε άλλες συσκευές? Θα πρότεινες κάποια εναλλακτική? Πχ κάποια άλλη συσκευή που να κυμαίνεται στα ίδια χρήματα και να έχει περίπου ίδια χαρακτηριστικά. Thanks in advance. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Κοιτα το htc u ultra η το s7 που πεφτει η τιμη του καθε μερα ολο και πιο κατω εχουν καλυτερη φωτογραφικη μηχανη και βιντεο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Εννοείς δεν παρέχει τόσο καλά αποτελέσματα όπως σε άλλες συσκευές? Θα πρότεινες κάποια εναλλακτική? Πχ κάποια άλλη συσκευή που να κυμαίνεται στα ίδια χρήματα και να έχει περίπου ίδια χαρακτηριστικά. Thanks in advance. Ναι, δεν βοηθάει ιδιαίτερα. Έχει πολύ noise reduction και χάνει σε λεπτομέρια. Για άλλη πρόταση συμπλήρωσε καλύτερα τη φόρμα ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyJ Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 (edited) Γειας σας, ειμαι πρωταρης εδω στο forum και θα ηθελα λιγη παραπανω βοηθεια απο το συνηθισμενο και κυριως οσο αφορα την επιλογη ενος κινητου απο αυτα που προκειτε να αναφερω. Επειδη το κινητο μου (LG G3) τα εχει παιξει θα χρειαστει να αγορασω νεα συσκευη. Εχω καταληξει στα εξης 3: Apple iphone SE (32GB), Samsung Galaxy A5 (2017) και Huawei P10 lite (4GB/32GB). Θα το εκτιμουσα να με βοηθησετε να επιλεξω ενα η να μου προτεινετε καποιο αλλο εως 300Ε. Αν και τo iphone ειναι παλιος ποθος :love: 1) Θελω κινητο απο Ελλαδα. 2) Θα προτιμουσα κατι σε πιο μεγαλο Brand Name (Samsung, Huawei, Apple). 3) Με ενδιαφερει πολυ η καμερα κ η ταχυτητα του κινητου. 4) Δεν το θελω απαραιτητα για παιχνιδια. οι κυριες εφαρμογες που λειτουργω ειναι instagram, viber, messenger και youtube. 5) Θα προτιμουσα να γυροσκοπιο το κινητο αν και δεν ειναι απαραιτητο. 6) Τελος, θελω να μεινω μακρια απο LG μετα την τελευταια μου εμπειρια. Ευχαριστω εκ των προτερων. Edited February 6, 2018 by TonyJ :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 το συγκεκριμένο iphone είναι πεταμένα λεφτα! δες ποσο παλιο είναι και δες τι μπαταρια φοράει! και απο την οθονάρα του g3 θα πας σε μέγεθος οθονης που ειχαμε το 2011! αν και δεν είμαι φαν της σαμσουνγκ θα σου πω πως ανάμεσα στα 3 το α5 2017 τωρα που έχει πεσει η τιμη του ειναι καλη επιλογη και μάλλον η πιο ολοκληρωμένη ( αναμένεται βέβαια το α5 2018 )! δυστυχως το p10 lite σε αντιθεση με οτι μας είχε συνηθίσει η σειρά Pxx Lite δεν έχει καλη κάμερα και δεν έχει την καλυτερη αυτονομία :( μέχρι 300 ευρω θα πηγαινα στο huawei mate 10 lite ( παρ όλο που η κάμερα του δε δικαιολογεί χρήματα που κοστίζει ), ή γλιτώνοντας πολλά λεφτά στο xiaomi mi a1 (64GB). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Από αυτά που έβαλες μάλλον το p10 lite θα επέλεγα. Αν θες συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα να σου προτείνουμε και άλλες συσκευές http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gauss_ Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Πηρα τηλέφωνο. Ειναι συχνο φαινομενο μου είπαν. Ευτυχώς το καλυπτει η εγγύηση. Ευχαριστω πολυ για την βοήθεια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Παλιός χρήστης του φόρουμ, σκέφτηκα να επιστρέψω για συμβουλή..Απόψε μας "άφησε" το κινητό και ψάχνω για καινούργιο. Ήμουν με ένα lenono k3 note 3 χρόνια τώρα. Τα είδα όλα μαζί του και δε θέλω lenono πια και μάρκες "με κάψες" παρακαλώ!.. Με ενδιαφέρει να είναι dual, η αυτονομία η ταχύτητα, η μπαταρία να είναι αποσπώμενη οπωσδήποτε , τα χαμηλό sar , να μη κολλά, χαμηλές θερμοκρασίες, αποσπόμενη κάρτα sd και να μπορώ να το ρουτάρω εύκολα. Παραθέτω το οδηγό που ζητάτε 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. το πολύ 200 και αυτά δύσκολά και μόνο αν αξίζει τον κόπο... με ως 150 καλά θα είναι 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. 5.5+ 3) Το θελουμε dual? Αν ναι ποσο αποθηκευτικο χωρο θελουμε το λιγοτερο; Απαραίτητο διπλή sim, ελάχιστον 32gb (και 64 δε με χαλά) και 4 γίγα ραμ το ελάχιστο 4) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; whatever 5) Θελουμε 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; whatever 6) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) maybe 7) Χρειαζομαστε nfc? οχι 8) Χρειαζομαστε ir για τηλεχειρισμο συσκευων; όχι 9) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; αρκεί να μπορώ να το ρουτάρω και να φλασάρω εύκολα να μη μπρικάρει και τρέχω στην Κίνα, όπως με το λενόβο που είχα...λολ! 10) Γραψτε ποιες εφαρμογες δουλεύετε. 11) Μας ενδιαφερει το βαρυ gaming; όχι 12) Μας ενδιαφερει η καλη πισω καμερα; Αν ναι, μας αρκει αν ειναι καλη μονο τη μερα και με φλας την νυχτα ή την θελουμε τοπ ακομα και νυχτα χωρις φλας; τοπ αν γινεται 13) Μας ενδιαφερει η σελφοκαμερα; δε με χαλά..... 14) Μας ενδιαφερει το βιντεο; Αν ναι μας αρκει το καλο βιντεο την ημερα ή το θελουμε καλο και τη νυχτα (πχ να μην ριχνει καρε). ναι 15) Μας ενδιαφερει η καλη αυτονομια; ΝΑΙ!!!! Η μπαταρία να είναι αποσπώμενη οπωσδήποτε 16) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος; Αν ναι θελουμε stereo ή μας αρκει και mono? NAI 17) Μας ενδιαφερει η καλη οθονη; Αν ναι την θελουμε και amoled ή μας αρκει lcd? nai 18) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming , αυτονομια., κάμερα Αυτονομία, ταχύτητα, κάμερα, βαρυ gaming, (αν κάνει βαρυ gaming τότε θα "πετάει" σίγουρα) 19) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευή. lenono k3 note...μακριά από lenono και μάρκες "με κάψες" παρακαλώ!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Moto g5. Δεν υπάρχει κάτι άλλο με αφαιρούμενη μπαταρία σε αυτά τα λεφτά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godofwar161 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Εγώ λέω να επικοινωνήσεις με PayPal όσο ακόμα προλαβαίνεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyJ Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 το συγκεκριμένο iphone είναι πεταμένα λεφτα! δες ποσο παλιο είναι και δες τι μπαταρια φοράει! και απο την οθονάρα του g3 θα πας σε μέγεθος οθονης που ειχαμε το 2011! αν και δεν είμαι φαν της σαμσουνγκ θα σου πω πως ανάμεσα στα 3 το α5 2017 τωρα που έχει πεσει η τιμη του ειναι καλη επιλογη και μάλλον η πιο ολοκληρωμένη ( αναμένεται βέβαια το α5 2018 )! δυστυχως το p10 lite σε αντιθεση με οτι μας είχε συνηθίσει η σειρά Pxx Lite δεν έχει καλη κάμερα και δεν έχει την καλυτερη αυτονομία :( μέχρι 300 ευρω θα πηγαινα στο huawei mate 10 lite ( παρ όλο που η κάμερα του δε δικαιολογεί χρήματα που κοστίζει ), ή γλιτώνοντας πολλά λεφτά στο xiaomi mi a1 (64GB). Συμφωνω σε αυτο που λες για το iphone αλλα οι ταχυτητες που φτανει ειναι απιαστες απο τα mid-range android που κυκλοφορουν. :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Καταρχην, συγνωμη που δεν ημουν πολυ σαφης στο τι θελω να αγορασω και ευχαριστω για τις απαντησεις σας. 1) Θελω κινητο απο Ελλαδα. 2) Θα προτιμουσα κατι σε πιο μεγαλο Brand Name (Samsung, Huawei, Apple). 3) Με ενδιαφερει πολυ η καμερα κ η ταχυτητα του κινητου. 4) Δεν το θελω απαραιτητα για παιχνιδια. οι κυριες εφαρμογες που λειτουργω ειναι instagram, viber, messenger και youtube. 5) Τελος, θελω να μεινω μακρια απο LG μετα την τελευταια μου εμπειρια. Αν έπιασες από κοντά το SE και σου άρεσε και το θέλεις κυρίως για messaging και κλήσεις, παρτο με κλειστά μάτια. Όσον αφορά το YouTube πάντως, η μικρή οθόνη δεν προσφέρεται για πολλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Δες και το Htc u play παιζει σε πολυ καλη τιμή,ξεχωρίζει για τις κάμερες του που ειναι ενα μικρο κλικ κατω απο ναυαρχιδες..Το αδυνατο του σημείο ειναι η μπαταρία,βεβαια τα παει καλυτερα απο G3..Απορώ γιατι δεν συζητάει κανεις γιαυτο το τηλέφωνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyJ Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Αν έπιασες από κοντά το SE και σου άρεσε και το θέλεις κυρίως για messaging και κλήσεις, παρτο με κλειστά μάτια. Όσον αφορά το YouTube πάντως, η μικρή οθόνη δεν προσφέρεται για πολλά. Το χρησιμοποιησα σε καποιο καταστημα κ οντως μου αρεσε πολυ, εκτος την μπροστινη του καμερα που δν με χαροποιησε ιδιεταιρα. :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Moto g5. Δεν υπάρχει κάτι άλλο με αφαιρούμενη μπαταρία σε αυτά τα λεφτά. Το είδα και δε μου κάνει ως προς τη ραμ. Θέλω τουλάχιστον 4 γίγα ραμ. Άν υποθέσουμε πώς κάνω μια παραχώρηση ως προς την αφαιρούμενη μπαταρία, τι μπορώ να πάρω με περίπου 200 ευρώ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Xiaomi Redmi Note 4 Snapdragon 4/64 (ή και 3/32 που έχει πέσει η τιμή του πάρα πολύ ) Xiaomi Mi A1 το 4/32 είναι κάτω από τα 200 μονόδρομος στα 4GB και με μεγάλη αποθήκευση! και όσον αφορά στη μπαταρία το Note 4 Snapragon είναι στις τοπ συσκευές σε αυτόν τον τομέα ever! αν θες απέξω μπορείς να κοιτάξεις το ZTE Z17 Mini που στα 190 που βγαίνει είναι πολύ καλό και σε κάμερα και σε ήχο - υστερεί μόνο στην μπαταρία δυστυχώς και στο ότι έχει αργήσει να πάρει updates. εγώ θα κοιτούσα απέξω και τα Vernee που κάποια στιγμή θα ήθελα να δοκιμάσω, συγκεκριμένα: Vernee X, Vernee Mix 2, ( το Vernee Active είναι εκτός budget ) το Meizu M6 Note 4/64 θα μπορούσε να έχει όλα όσα ζητάς αλλά το φέρνει μόνο το coolicool - το 3/32 από banggood κάτω από τα 140 φαντάζει πολύ καλο επίσης γιατί πέρα απο αυτονομία έχει και καλή κάμερα ! επειδή γενικώς φαίνεται να ψάχνεις περίπου αυτα που θα ζήταγα και γω σου προτείνω τα μοντέλα που θα κοίταζα και γω στη θέση σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 (edited) Καλημερα ποιο 8α περνατε αναμεσα σε αυτα τα τρια ??? Nokia 8 ή Xiaomi Note 2 ή One Plus ??? Edited February 7, 2018 by lambros69 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 one plus.. Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 (edited) Γενικά θα προτιμούσα το oneplus 5t. Παρόλα αυτά απαντησε μας πρώτα αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 μην τυχον παιχτει στις λεπτομέριες το ποιο σου ταιριάζει Edited February 7, 2018 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 1+5Τ χωρίς δεύτερη σκέψη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Καλησπερα ψαχνω κινητο μεχρι 200 ευρω απο κοσμοτε/γερμανο καθως υπαρχει επιδοτηση,απαραιτητα να ειναι δικαρτο , για απλη χρηση ,κινητα ,ελαχιστο browsing και facebook,να ειναι μικρο οσο γινεται ,5αρι και πιο μικρο (νμζ δεν βγαζουν πιο μικρα πλεον...) ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts