aras Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Ποιες ειναι οι εντυπωσεις σας απο την καμερα του και γενικα σαν τηλεφωνο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitcap Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Για κοίτα το XIAOMI MI A1. Νομίζω έχει ότι ζητάς. pitcap! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Δεδομένου της σειράς προτεραίοτητας που έβαλες και των απαιτήσεών σου, δες το honor 8 στα 271 ευρώ. https://www.skroutz.gr/s/9956199/Huawei-Honor-8-32GB.html Εκτός αν προτιμάς μεγαλύτερες οθόνες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Κανεις να ξερει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markstam Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 (edited) Θα ήθελα την βοήθεια σας για επιλογή κινητού 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Εώς 270€ 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 5,5-5,9 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Ελλάδα και Κίνα με ασφάλεια τελωνείου 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) μένω Θεσσαλονίκη οπότε όχι απαραίτητα 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Καλά και τα 3 fm και nfc ποιο πολύ 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; όχι πάλι root 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Καλή οθόνη σίγουρα και δυνατό ήχο 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία.1,3,4,2 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Lenovo K3 note Κάποια κινητά που βλέπω είναι xiaomi mi note 3, nubia Z17 lite, Huawei mate 10 lite από έξω που είναι και πολύ πιο φθηνά https://www.kimovil.com/el/sygkrish/nubia-z17-lite,xiaomi-mi-note-3 Edited January 25, 2018 by markstam Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison86 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Για σας παιδιά!!βρισκομαι ακόμα σε αναζήτηση για κινητό..έως 150-160€ τι προτείνεται έως 5 ιντσες οθόνη??αν επιλέξω σε huawei η xiaomi θα πρέπει να ασχολούμαι συνεχώς με αναβαθμίσεις η δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο;; Έχω κοιτάξει κάποια και περιμένω και απόψεις σας.. Huawei P8 Lite/Y6/P9 Lite Mini Xiaomi Redmi 4/4A/4X/5A Samsung Galaxy J3 του 2017 Τι προτείνεται;; ευχαριστω εκ των προτέρων και περιμένω απαντήσεις σας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Για σας παιδιά!!βρισκομαι ακόμα σε αναζήτηση για κινητό..έως 150-160€ τι προτείνεται έως 5 ιντσες οθόνη??αν επιλέξω σε huawei η xiaomi θα πρέπει να ασχολούμαι συνεχώς με αναβαθμίσεις η δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο;; Έχω κοιτάξει κάποια και περιμένω και απόψεις σας.. Huawei P8 Lite/Y6/P9 Lite Mini Xiaomi Redmi 4/4A/4X/5A Samsung Galaxy J3 του 2017 Τι προτείνεται;; ευχαριστω εκ των προτέρων και περιμένω απαντήσεις σας!!! Redmi 4X (3/32) από εμένα... Άψογο και πανέμορφο... Και οχι, δε θα χρειαστεί να ασχολείσαι συνεχώς με αναβαθμίσεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Για την κάμερα συγκεκριμένα δεν έχω άποψη... Πάει και τι απαιτήσεις έχεις... Δε νομίζω πάντως, αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις, να μη σε καλύψει... Συνολικά πιστεύω είναι πολύ αξιόλογη συσκευή και σε λογική τιμή, ενώ εμφανισιακά προσωπικά πάντα μου αρέσει πολύ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp46047 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 καποια αλλη προταση στις 5,5 ιντσες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Xiaomi mi note 3 από εμένα. Άλλη κατηγορία από τα άλλα που παρέθεσες Sent from my C106 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Και εγω ειχα σχεδον τα ιδια κριτηρια για επιλογη συσκευης και πηγα στο Mi Note 3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markstam Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Από Κίνα το πήρατε; Από ποιο κατάστημα και με τι αποστολή;; Πληρώσατε τελωνείο;; Το μόνο που με προβληματίζει με το note 3 είναι που μου φάνηκε πολύ γυαλιστερό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Από Κίνα το πήρατε; Από ποιο κατάστημα και με τι αποστολή;; Πληρώσατε τελωνείο;; Το μόνο που με προβληματίζει με το note 3 είναι που μου φάνηκε πολύ γυαλιστερό... Aπο Βanggood με Priority direct mail δε περναει τελωνειο. Εγω Δευτερα παραλαμβανω. Απο σχεδιασμο μου αρεσει αρκετα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
science0654 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Kαλημερα παιδια!Λοιπον,αγορασα πριν απο 2 βδομαδες απο αυτο το site ενα le max2 ηρθε σημερα το κουτακι και οταν το ανοιξα προς τεραστια μου εκπληξη δεν ειχε μεσα κινητο αλλα ενα mobile telesope... Τι να κανω?Πως να κινηθω??Πληρωσα και 44 ευρω τελωνειο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Επικοινωνια με το καταστημα για αμεση επιστροφη χρηματων ολου του ποσου.... Με PayPal το πηρες η χρεωστικη/πιστωτικη ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
science0654 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 paypal.τι κανω??ποια βηματα ακολουθω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 paypal.τι κανω??ποια βηματα ακολουθω? Επικοινωνησε με το site πρωτα ειτε μεσω Email ειτε μεσω Live Συνομιλιας πες τους τι ακριβως εγινε στειλτους και φωτογραφιες και αν σου κανουνε το κινεζο ανοιξε case στο PayPal. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Το αστείο θα είναι αν κάποιος τυχερός που απλώς παρήγγειλε ένα mobile telescope θα παραλάβει ένα le max 2 :lol::lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Λίγο καθυστερημένα απαντώ ότι ναι αξίζει με 1000! Αρκεί να μην έχεις τρελές απαιτήσεις σε gaming. Αν ψαχτείς στις αγγελίες το δίνουν γύρω στα 150 πακέτο με VR και όλα τα καλούδια. Όταν το πιάσεις στα χέρια σου θα απορήσεις γιατί περνάει απαρατήρητο και δεν ασχολείται κανείς με αυτό στα forum. Θα σου πω εγώ...γιατί απλά δεν έχει το λογότυπο της Apple ή της Samsung επάνω (τυχαία παραδείγματα μεγάλων brand) και το marketing που θα άξιζε στην εταιρία! Το 5 είναι πιο πολύ υποβάθμιση. Μόνο και μόνο τα στέρεο ηχεια και ακουστικα JBL είναι ένας λόγος για να πάρεις ακόμα και σήμερα το 4ρι. Πραγματικά τέτοια ποιότητα ήχου και κατασκευής δεν έχουν ούτε ναυαρχίδες! Μια δοκιμή θα πείσει και τον πιο δύσπιστο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Ok ευχαριστώ. Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gedi Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Γειά σας, μία βοήθεια για επιλογή συσκευής :) 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. ->έως 200-230 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. -> 5.2'' (ή 5.5'' με μαζεμένες διαστάσεις) 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; --> Θα προτιμούσα Ελλάδα για εγγύηση, αλλά για κάτι πολύ καλό βλέπω και Κίνα/Ευρώπη 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) -> ΝΑΙ 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? -> Δεν με απασχολούν ιδιαίτερα 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; -> Έχω πάντα Αγγλικό μενού. Φλασάρισμα δεν με πειράζει 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. -> Με ενδιαφέρει η καλή οθόνη 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. -> Κάμερα, αυτονομία, ταχύτητα, gaming 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. -> Nexus 5 Ευχαριστώ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Για mi a1 σε βλέπω. Έχει όλα όσα ζητάς, βάλε και το στοκ android που έχεις συνηθίσει... Βασικά, είναι το nexus του σήμερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Κι εγώ mia1 θα πρότεινα εκτός και θες να πας σε Κίνα μεριά οπου υπάρχει το mi note 3 με καλύτερη καμερα, ραμ κι επεξεργαστη αλλά χωρίς 800αρα Sent from my C106 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gech Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Θα ηθελα ενα κινητο για τον πατερα μου 1)μεχρι 70 ευρω κατα 2) Θα το προτιμουσε 5 ή μικροτερο 3) Η αγορα μπορει να γινει και απο το εξωτερικο εαν αξιζει 4) Χρειαζεται σιγουρα ελληνικο μενου 5) Τον ενδιαφερει μονο η αυτονομια Ουσιαστικα θα το χρησιμοποιει μονο για να βλεπει τον καιρο και παιρνει τηλεφωνα (και θελει μεγαλα γραμματα), συνηθως του δινω τα παλια κινητα μου και του αλλαζω τις εφαρμογες (επαφες και τηλεφωνο για να εχουν μεγαλα γραμματα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Φαντάζομαι μιλάμε για smartphone... Από Ελλάδα δε βρίσκω κάτι μέχρι 70 να αξίζει τον κόπο... Από Κίνα, είδα δει σε κάτι flash sales το Xiaomi 4A στα 60-70, που πιστεύω τα αξίζει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts