Jump to content

Xiaomi Mi Mix

glynos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ικανοποιημένος; link?

Ικανοποιημενος, υπερ του δεοντος!!! Η οθοναρα του, αποτελει μετρο συγκρισης, για ολα τα υπολοιπα: χορταστικη, φωτεινη, ευκρινης, τεραστια!!!

Επιδοσεις κορυφαιες, σε καθημερινη χρηση, κορυφαια ποιοτητα κατασκευης, ικανοποιητικη καμερα, μπαταρια σε αλλη διασταση!!!

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ειχα διαβασει την αγγελια σου. Προσεξε,, την ρομ 8.0.8.0 ειχα και εγω με Ελληνικα, play store. Ειναι unofficial rom, πειραγμενη απο τα Κινεζομαγαζα. Ελεγξε αν το bootloader ειναι κλειδωμενο,, θα γραφει false. H. Thrue = ξεκλειδωτο. Μην περασεις twrp, αν ειναι κλειδωμενο το bootloader. >>. brick!!!!

Δε μπορω να σου απαντησω με σιγουρια, αλλα ηδη, κυκλοφορει official Stable 8.0.11.0 Global, οποτε, υποθετω πως ετσι ερχεται εργοστασιακα. Ισως κανω λαθος, ετσι κι αλλοιως ομως, θα του περασω την ελληνικη ROM, μιας και στο προηγουμενο, ειχα δει πως ειχε τρομερη διαχειρηση RAM.

• Απαντήσεις 704
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ελεγξες αν ειναι κλειδωμενο το bootloader??????? Εχω official rom, Δεν εχει Ελληνικη γλωσσα!

Οχι, δεν το ελεγξα ακομη, αλλα αναφερει σα ROm, στις πληροφοριες του τηλεφωνου, οτι ειναι Global. Οταν ελεγξω τον bootloader, θα σου γραψω το αποτελεσμα!!

• 2 weeks later...
Ευτυχής κάτοχος του κινητου εδώ και δύο μέρες ότι πιο όμορφο σε κινητό είχα τα τελευταια χρόνια και το ίδιο λένε και όλοι οι φίλοι μου οι οθοναρα του μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και πρώτη φορά με xiaomi με άρεσε πάρα πολύ η παραμετροποιηση με τα πολλά θέματα το μόνο κάπως αρνητικο η καμερα του δεν ξέρω με ένα υpdate αν διορθώσουν κάτι

το βρηκα στο τopresellerstore 770 αξιζει ειναι καλη τιμη ?

Κανένα κινητό δεν αξίζει 770 ευρώ. Βέβαια αν σου αρέσει, όσο και αν αξίζει θα το πάρεις μη λογαριάζονται την τιμή.

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από που παιδιά το πήρατε το κιν ? Κίνα μεριά ?

Καλημερα!!! Το πηρα απο ελληνικο e-shop, 810€, το 6/256 κι ειμαι απολυτοτατα (:lol:) ικανοποιημενος!!!!

Καλημερα!!! Το πηρα απο ελληνικο e-shop, 810€, το 6/256 κι ειμαι απολυτοτατα (:lol:) ικανοποιημενος!!!!

Μπορείς να το ονοματησεις ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορείς να το ονοματησεις ?

Αν δεν απαγορευεται απο τους ορους του forum, ευχαριστως να το κανω, δεν ειναι ""κρυφο"!!!

Αν δεν απαγορευεται απο τους ορους του forum, ευχαριστως να το κανω, δεν ειναι ""κρυφο"!!!

Ε πες το ντε γτ να απαγορεύεται !! :Ρ

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...
απο καμερα πως παει ? Στα βραδυνα ?

Ειναι καλη η σταθεροποιηση στο βιντεο ?

Κατά σειρά, μέτρια, κάτω του μετρίου, η ποια ? :)

Αν δίνεις μεγάλη σημασία στην φωτογραφική, κοίτα αλλού, δεν είναι αυτό που ψάχνεις

Κοίτα κατά Google Pixel μεριά

απο καμερα πως παει ? Στα βραδυνα ?

Ειναι καλη η σταθεροποιηση στο βιντεο ?

Αρκετα καλη με φως, απλα ικανοποιητικη σε χαμηλο φωτισμο.

• 2 weeks later...
Καλησπέρα στην ομάδα, μια ερώτηση. Θέλω να αγοράσω το xiaomi mi mix, πως θα ξέρω αν έχει global stable? Ξέρω οτι με αυτη την rom δεν θα αντιμετωπισω προβληματα και θα εχω τα ελληνικα τα update, δεν θελω κινεζικες rom. Επίσης ξέρει κανεις να μου πει αν το play store ειναι προεγκατεστημενο; μια βοηθεια πριν την αγορα, για να ξερω αν αξιζει.

Καλησπέρα στην ομάδα, μια ερώτηση. Θέλω να αγοράσω το xiaomi mi mix, πως θα ξέρω αν έχει global stable? Ξέρω οτι με αυτη την rom δεν θα αντιμετωπισω προβληματα και θα εχω τα ελληνικα τα update, δεν θελω κινεζικες rom. Επίσης ξέρει κανεις να μου πει αν το play store ειναι προεγκατεστημενο; μια βοηθεια πριν την αγορα, για να ξερω αν αξιζει.

Η xiaomi κυκλοφόρησε την global rom του mix μόλις προχθές, στις 03/03. Θεώρω ότι θέλουν λίγο χρόνο λογικά τα καταστήματα για να αρχίσουν να την προσφέρουν ως επιλογή κατά την αγορά. (Όσα φυσικά υποστηρίζουν τέτοια επιλογή).

Το vickmall πχ πάντα έχει επιλογή ρομ, σε αντίθεση με άλλα, και δεν αργεί να βάζει τις νέες ρομ. Κάνε λίγη υπομονή και το vickmall λογικά θα την εμφανίσει σύντομα...

Όσο για το play store, στις official global rom θεωρείται πάντα δεδομένο.

Εδώ είναι

http://en.miui.com/thread-526390-1-1.html

Υπάρχει και η EU ROM, stable και weekly

https://xiaomi.eu/community/forums/miui-weekly-rom-releases.103/

Sent from my MIX using Tapatalk

Εχω το mi mix, στο οποιο περασα την Κινεζικη official global stable. Εχει Ελληνικη γλωσσα, play store προεγκατεστημενα.

Ναι υπάρχει διαθέσιμη η global στα πιο πάνω links. Εγώ απλά κατάλαβα ότι το παιδί ρωτούσε από ποιο μαγαζί μπορεί τώρα να αγοράσει και να φοράει ήδη την global stable, άρα μάλλον δεν κατάλαβα καλά :)

Εχω το mi mix, στο οποιο περασα την Κινεζικη official global stable. Εχει Ελληνικη γλωσσα, play store προεγκατεστημενα.

Πριν περάσεις την Global stable τι φορουσε ? την κινεζοαγγλικη ?

Σε εμενα, ειχαν περασει απο το Κινεζομαγαζο, unofficial rom, και οταν το παρελαβα ειχε και την Ελληνικη γλωσσα!!. Ειπα αμαν, να περασω official rom, με το mipc suite,,, για την ακριβεια, την περασε ενας με το teamviewer. Μετα ξεκλειδωσα το bootloader, περασα Ελληνικη γλωσσα, απο το Ελληνικο σαιτ, και τελευταια περασα stable global, που εχει Ελληνικα.

Σε εμενα, ειχαν περασει απο το Κινεζομαγαζο, unofficial rom, και οταν το παρελαβα ειχε και την Ελληνικη γλωσσα!!. Ειπα αμαν, να περασω official rom, με το mipc suite,,, για την ακριβεια, την περασε ενας με το teamviewer. Μετα ξεκλειδωσα το bootloader, περασα Ελληνικη γλωσσα, απο το Ελληνικο σαιτ, και τελευταια περασα stable global, που εχει Ελληνικα.

Για να περάσουν unofficial rom, λογικά είχαν ξεκλειδώσει το bootloader πρώτα, σωστά ?

Λες ότι μετά το ξεκλείδωσες. Ακολούθησες την κανονική διαδικασία μέσω της xiaomi με MI Account?

Μπορεί να ξεκλειδωθεί ο bootloader με ένα MI Account άλλο από αυτό που έχει χρησιμοποιηθεί αρχικά για ξεκλείδωμα και κλείδωμα ?