alexyari Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Ικανοποιημένος; link? Ικανοποιημενος, υπερ του δεοντος!!! Η οθοναρα του, αποτελει μετρο συγκρισης, για ολα τα υπολοιπα: χορταστικη, φωτεινη, ευκρινης, τεραστια!!! Επιδοσεις κορυφαιες, σε καθημερινη χρηση, κορυφαια ποιοτητα κατασκευης, ικανοποιητικη καμερα, μπαταρια σε αλλη διασταση!!! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειχα διαβασει την αγγελια σου. Προσεξε,, την ρομ 8.0.8.0 ειχα και εγω με Ελληνικα, play store. Ειναι unofficial rom, πειραγμενη απο τα Κινεζομαγαζα. Ελεγξε αν το bootloader ειναι κλειδωμενο,, θα γραφει false. H. Thrue = ξεκλειδωτο. Μην περασεις twrp, αν ειναι κλειδωμενο το bootloader. >>. brick!!!! Δε μπορω να σου απαντησω με σιγουρια, αλλα ηδη, κυκλοφορει official Stable 8.0.11.0 Global, οποτε, υποθετω πως ετσι ερχεται εργοστασιακα. Ισως κανω λαθος, ετσι κι αλλοιως ομως, θα του περασω την ελληνικη ROM, μιας και στο προηγουμενο, ειχα δει πως ειχε τρομερη διαχειρηση RAM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Ελεγξες αν ειναι κλειδωμενο το bootloader??????? Εχω official rom, Δεν εχει Ελληνικη γλωσσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Ελεγξες αν ειναι κλειδωμενο το bootloader??????? Εχω official rom, Δεν εχει Ελληνικη γλωσσα! Οχι, δεν το ελεγξα ακομη, αλλα αναφερει σα ROm, στις πληροφοριες του τηλεφωνου, οτι ειναι Global. Οταν ελεγξω τον bootloader, θα σου γραψω το αποτελεσμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Ευτυχής κάτοχος του κινητου εδώ και δύο μέρες ότι πιο όμορφο σε κινητό είχα τα τελευταια χρόνια και το ίδιο λένε και όλοι οι φίλοι μου οι οθοναρα του μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και πρώτη φορά με xiaomi με άρεσε πάρα πολύ η παραμετροποιηση με τα πολλά θέματα το μόνο κάπως αρνητικο η καμερα του δεν ξέρω με ένα υpdate αν διορθώσουν κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Από που παιδιά το πήρατε το κιν ? Κίνα μεριά ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Κοιταξε στο honorbuy. Αποστολη απο Ευρωπη,, Ιταλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmode Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 το βρηκα στο τopresellerstore 770 αξιζει ειναι καλη τιμη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 το βρηκα στο τopresellerstore 770 αξιζει ειναι καλη τιμη ? Κανένα κινητό δεν αξίζει 770 ευρώ. Βέβαια αν σου αρέσει, όσο και αν αξίζει θα το πάρεις μη λογαριάζονται την τιμή. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Από που παιδιά το πήρατε το κιν ? Κίνα μεριά ? Καλημερα!!! Το πηρα απο ελληνικο e-shop, 810€, το 6/256 κι ειμαι απολυτοτατα (:lol:) ικανοποιημενος!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Καλημερα!!! Το πηρα απο ελληνικο e-shop, 810€, το 6/256 κι ειμαι απολυτοτατα (:lol:) ικανοποιημενος!!!! Μπορείς να το ονοματησεις ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Μπορείς να το ονοματησεις ? Αν δεν απαγορευεται απο τους ορους του forum, ευχαριστως να το κανω, δεν ειναι ""κρυφο"!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Αν δεν απαγορευεται απο τους ορους του forum, ευχαριστως να το κανω, δεν ειναι ""κρυφο"!!! Ε πες το ντε γτ να απαγορεύεται !! :Ρ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Ε πες το ντε γτ να απαγορεύεται !! :Ρ Καλημερα!!! Απο hedy.gr , το εχω παρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 απο καμερα πως παει ? Στα βραδυνα ? Ειναι καλη η σταθεροποιηση στο βιντεο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 απο καμερα πως παει ? Στα βραδυνα ? Ειναι καλη η σταθεροποιηση στο βιντεο ? Κατά σειρά, μέτρια, κάτω του μετρίου, η ποια ? :) Αν δίνεις μεγάλη σημασία στην φωτογραφική, κοίτα αλλού, δεν είναι αυτό που ψάχνεις Κοίτα κατά Google Pixel μεριά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 απο καμερα πως παει ? Στα βραδυνα ? Ειναι καλη η σταθεροποιηση στο βιντεο ? Αρκετα καλη με φως, απλα ικανοποιητικη σε χαμηλο φωτισμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Cockney Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Καλησπέρα στην ομάδα, μια ερώτηση. Θέλω να αγοράσω το xiaomi mi mix, πως θα ξέρω αν έχει global stable? Ξέρω οτι με αυτη την rom δεν θα αντιμετωπισω προβληματα και θα εχω τα ελληνικα τα update, δεν θελω κινεζικες rom. Επίσης ξέρει κανεις να μου πει αν το play store ειναι προεγκατεστημενο; μια βοηθεια πριν την αγορα, για να ξερω αν αξιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Καλησπέρα στην ομάδα, μια ερώτηση. Θέλω να αγοράσω το xiaomi mi mix, πως θα ξέρω αν έχει global stable? Ξέρω οτι με αυτη την rom δεν θα αντιμετωπισω προβληματα και θα εχω τα ελληνικα τα update, δεν θελω κινεζικες rom. Επίσης ξέρει κανεις να μου πει αν το play store ειναι προεγκατεστημενο; μια βοηθεια πριν την αγορα, για να ξερω αν αξιζει. Η xiaomi κυκλοφόρησε την global rom του mix μόλις προχθές, στις 03/03. Θεώρω ότι θέλουν λίγο χρόνο λογικά τα καταστήματα για να αρχίσουν να την προσφέρουν ως επιλογή κατά την αγορά. (Όσα φυσικά υποστηρίζουν τέτοια επιλογή). Το vickmall πχ πάντα έχει επιλογή ρομ, σε αντίθεση με άλλα, και δεν αργεί να βάζει τις νέες ρομ. Κάνε λίγη υπομονή και το vickmall λογικά θα την εμφανίσει σύντομα... Όσο για το play store, στις official global rom θεωρείται πάντα δεδομένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Καλησπέρα στην ομάδα, μια ερώτηση. Θέλω να αγοράσω το xiaomi mi mix, πως θα ξέρω αν έχει global stable? Ξέρω οτι με αυτη την rom δεν θα αντιμετωπισω προβληματα και θα εχω τα ελληνικα τα update, δεν θελω κινεζικες rom. Επίσης ξέρει κανεις να μου πει αν το play store ειναι προεγκατεστημενο; μια βοηθεια πριν την αγορα, για να ξερω αν αξιζει. Εδώ είναι http://en.miui.com/thread-526390-1-1.html Υπάρχει και η EU ROM, stable και weekly https://xiaomi.eu/community/forums/miui-weekly-rom-releases.103/ Sent from my MIX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Εχω το mi mix, στο οποιο περασα την Κινεζικη official global stable. Εχει Ελληνικη γλωσσα, play store προεγκατεστημενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Εχω κανει λαθος στην διατυπωση: η ρομ δεν ειναι η Κινεζικη!!! , αλλα η global stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Ναι υπάρχει διαθέσιμη η global στα πιο πάνω links. Εγώ απλά κατάλαβα ότι το παιδί ρωτούσε από ποιο μαγαζί μπορεί τώρα να αγοράσει και να φοράει ήδη την global stable, άρα μάλλον δεν κατάλαβα καλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Εχω το mi mix, στο οποιο περασα την Κινεζικη official global stable. Εχει Ελληνικη γλωσσα, play store προεγκατεστημενα. Πριν περάσεις την Global stable τι φορουσε ? την κινεζοαγγλικη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Σε εμενα, ειχαν περασει απο το Κινεζομαγαζο, unofficial rom, και οταν το παρελαβα ειχε και την Ελληνικη γλωσσα!!. Ειπα αμαν, να περασω official rom, με το mipc suite,,, για την ακριβεια, την περασε ενας με το teamviewer. Μετα ξεκλειδωσα το bootloader, περασα Ελληνικη γλωσσα, απο το Ελληνικο σαιτ, και τελευταια περασα stable global, που εχει Ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Σε εμενα, ειχαν περασει απο το Κινεζομαγαζο, unofficial rom, και οταν το παρελαβα ειχε και την Ελληνικη γλωσσα!!. Ειπα αμαν, να περασω official rom, με το mipc suite,,, για την ακριβεια, την περασε ενας με το teamviewer. Μετα ξεκλειδωσα το bootloader, περασα Ελληνικη γλωσσα, απο το Ελληνικο σαιτ, και τελευταια περασα stable global, που εχει Ελληνικα. Για να περάσουν unofficial rom, λογικά είχαν ξεκλειδώσει το bootloader πρώτα, σωστά ? Λες ότι μετά το ξεκλείδωσες. Ακολούθησες την κανονική διαδικασία μέσω της xiaomi με MI Account? Μπορεί να ξεκλειδωθεί ο bootloader με ένα MI Account άλλο από αυτό που έχει χρησιμοποιηθεί αρχικά για ξεκλείδωμα και κλείδωμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts