tolispao13 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 παιδια τραβαει στερεο ηχο στα βιντεο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 τα pixel στην ελλαδα ενα χρονο εγγυηση εχουν;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 τα pixel στην ελλαδα ενα χρονο εγγυηση εχουν;;Ο,τι σου δίνει το κατάστημα αγοράς. Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HOC_MODO Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Γνωρίζει κανείς πόσα χρόνια εγγύηση καλύπτει η Google για το Pixel 1? Είμαι λίγο πριν τα 2 χρόνια... Παράθεση 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Γνωρίζει κανείς πόσα χρόνια εγγύηση καλύπτει η Google για το Pixel 1? Είμαι λίγο πριν τα 2 χρόνια...Άνοιξε chat μέσα από τις ρυθμίσεις στο κινητό σου - προφανώς πρέπει να είναι το Pixel - και θα σε καθοδηγήσει κάποιος από εκεί. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Καλησπέρα τση παρέα Να ρωτήσω αν τα προβλήματα που έχει το wifi λύνονται... Ετοιμάζομαι να αγοράσω ένα και μου λέει ο πωλητής ότι έχει κάποια θέματα ότι αποσυνδέεται και μπαίνει σε 4g κτλ... Λύνεται με κάποιο firmware η είναι hardware? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 παιδια μπαταρια σε που μπορουμε να αλλαξουμε και σε τι τιμη? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Duderino Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Καλησπέρα σε όλους, Έχω το Google Pixel 1 από πέρυσι τον Σεπτέμβριο και θέλω να ρωτήσω αν όποιος έχει αυτό το κινητό έχει θέμα με τη διάρκεια της μπαταρίας του. Είτε το χρησιμοποιώ, είτε είναι standby, πέφτει πολύ γρήγορα! Σημειώνω ότι δεν είμαι καθόλου βαρύς χρήστης· ούτε παιχνίδια, ούτε YouTube όλη μέρα, τίποτα. Έχω κάνει ό,τι έχω μπορέσει να σκεφτώ και διαβάσει online αλλά το θέμα παραμένει. Έκανα ακόμα και roll back σε 8.1.0 από 9. Νομίζω ότι έχω παρατηρήσει μία μικρή διαφορά αλλά τίποτα φοβερό. Σημειώνω ότι αυτό είναι το δεύτερό μου Pixel. Το πρώτο που είχα κάποτε έβγαζε 1,5 μέρα με 2-3 ώρες SOT. Σκεφτείτε ότι το τωρινό Pixel έχασε περίπου 40% εχθές το βράδυ σε standby! Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη! Παράθεση The Dude Abides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Duderino Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Κανείς; :wacko: Παράθεση The Dude Abides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Κάτι σου τρώει την μπαταρία. Μπορείς να ανεβάσεις κανένα screenshot, για να δούμε τι παίζει? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες για να δούμε τι συμβαίνει. Αν είναι δηλαδή θέμα hardware ή κάτι άλλο. Δοκίμασε να βάλεις το GSam και να του δώσεις πρόσβαση μέσω command prompt. Μετά βάλε τα στατιστικά εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts